Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rijmenam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Rijmenam.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Rijmenam of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Rijmenam die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Rijmenam:

Blokhut Tokio installeren

Graag willen wij de blokhut Tokio 300 X 180 cm laten monteren. Betonnen vloer ligt klaar.

Plaatsen van een blokhut

Plaatsen blokhut Modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd, inclusief vloer. Betonvloer niet nodig.

Blokhut Cottage plaatsen

Graag willen we een blokhut Cottage van Makro laten plaatsen. Met fundering of betonnen vloer . Enkel onder de blokhut, niet onder de extentie.

Opschuren eiken parketvloer

Ik zoek een parketteur die mijn eiken parketvloer van 45 m² kan opschuren, bleker maken dus en een eindlaag opzetten.

Eiken trap maken

Graag een offerte voor het maken van een oud eiken trap, oude eiken balken ter beschikking , enkel de wanden door U te voorzien. 18 treden en een bordes, hoeve gebouw van 1676, geen gefreesd , alles recht op recht.

Nieuwe trap plaatsen

Nieuwe trap maken.

2 bureau's maken op maat + ladenblok. 1 ...

2 bureau's maken op maat + ladenblok. 1 inbouwkast ballustrade terras

Project betreft een carport tegen de ...

Project betreft een carport tegen de zijgevel met achteraan een gemetselde berging met 2 deuren . Boven de carport en berging een pannendak dat schuin tegen de zijgevel loopt, inclusief goot voor afwatering. De constructie voor de carport mag in hout zijn, de gesloten berging moet in gevelsteen. Voor de berging is geen vloer nodig aangezien het op een oprit met kasseien wordt gebouwd.

Vervangen van bestaande houten ramen, ...

Vervangen van bestaande houten ramen, enkel glas, naar dubbele beglazing, ramen in kunststof of aluminium, afhankelijk van prijs.