Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rumst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Rumst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Rumst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Rumst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Rumst:

Herstellen van carport

Carport van ong. 3m x 10m herstellen. Voorste steunbalk is gebarsten en dakplaten zijn beschadigd door tak die erop gevallen is .

Overzettrap maken

Momenteel houten trap met tapijtbekleding die we willen vernieuwen met overzet trap. 1 verdiep met op het einde een bocht.

Houten trap plaatsen

Zwevende binnentraptrap van ongeveer 3.5m met 13 treden in hout zonder balustrade plaatsen. Opening is reeds aanwezig.

Metalen trap plaatsen

We zijn op zoek naar een vakman voor een zwevende trap. Plannen beschikbaar . Verbouwing met aanbouw. GLV naar 1 ste verdieping. Metalen trap.

Houten trap renoveren/vernieuwen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Het is een houten trap met 14 treden van gelijkvloer naar 1 s te verdieping graag vernieuwen of herstellen wanneer het nog mogelijk is. Een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping en ook graag een armleuning, boven een deel maken met een balustrade. Hoek van 90° tussen 3° en 4° trede. Trede breedte 90 cm. Het is een open trap ( zonder achterkant aan de tredes)

Herstellen van houten treden keldertrap

Herstelling van de onderste drie treden.

Plaatsen van houten garage type Rasmus

Ik wens een vakman voor het plaatsen van houten garage type Rasmus 380x570 44mm. Fundering ligt er al.

Trap zandstralen

Wij zouden graag de trap in de living laten zandstralen. Is nooit geschilderd geweest enkel gekleurd en vernist/verhard. De trap is 287 cm hoog, en een breedte van 75 cm met in totaal 14 treden.

Twee garages bouwen met platte daken

Ik wens samen met mijn buren een garage te bouwen achter onze huizen. M.a.w. bouw van 2 garages . Totale oppervlakte van de 2 bedraagt : 10 m breed, 6 m diep. Naast mij staat reeds garage, ik neem deze muur niet over. De 2 garages zijn beide met doorlopende poort. Poorten dienen niet mee opgenomen te worden in de offerte. Ter plaatse komen kijken door een vakman.

Trap afbreken en platform plaatsen

Afbraak bestaande betonnen trap in het midden van de achtergevel en plaatsing van een horizontaal platform met daarop aansluitend een trap die zich aan de zijkant van de woning bevindt. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor advies , trap aan de zijkant.