Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten trap plaatsen:

Houten trap plaatsen

Zwevende binnentraptrap van ongeveer 3.5m met 13 treden in hout zonder balustrade plaatsen. Opening is reeds aanwezig.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Rumst (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten trap plaatsen uit heel België:

Plaatsen van een uittrekbare houten of metalen zoldertrap

Ik zou graag een uittrekbare houten of metalen trap willen laten plaatsen van in de gang naar de zolder. Nu moet ik telkens een ladder nemen wil ik op de zolder geraken. De plafond hoogte bedraagt 2,42 m.

Trap bekleden met laminaat

We wensen onze houten trap te laten bekleden met laminaat, bestaat uit 2 x 7 treden met tussen allee en erna nog eens 7 treden en boven zijn er ook nog 2 ballustrades.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Ik wil graag een nieuwe houten trap (L-trap) laten plaatsen en zoldergat vergroten in beton (beton 10 en met potten geplaatst) nu: 60x80.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Houtentrap met 1 kwart draaislag laten plaatsen (links met leuning, rechts muur) van 1ste verdiep naar zolder. Nieuw gat maken door betonnen zoldervloer voor nieuwe trap, huidig gat van trektrap dichten.

Nieuwe voordeur plaatsen

Onze voordeur is aan vernieuwing toe. Deur is 2m03 hoog zonder omlijsting, maar er zit nog een venster van 31cm boven met een betongedeelte. De deur is 94cm breed. Type deur nog niet beslist, maar graag met veiligheidslot. Daarnaast een houten trap, 18 treden dat zou moeten onder handen worden genomen. Treden buigen lichtjes door en er is houtrot.

Trapbekleding massief hout

Houten trap is in perfecte staat, maar het tapijt moet vervangen worden. Ofwel door een nieuw tapijt ofwel door overzettreden. In totaal 14 treden met in het midden een plateau.

Zwevend terras in metaalconstructie aanleggen

Graag hadden wij een terras in metaalconstructie (palen en draagbalken) willen laten plaatsen . Het bestaand terras met bankarai hout (nu lager gelegen via trap ) moet worden afgebroken alsook betonnen trap en hier zou een nieuwe ondergrond (tegels of gepolierd beton ) moeten worden voorzien . Ook een nieuwe gevelbekleding onder het nieuwe terras voorzien (houten bekleding). Het bestaand terras is ongeveer 5.5 m breed en 4 m lang . Tevens een afloop voorzien voor het onderliggende terras gelijk met de gazon. Op de plaats van de betonnen trap een nieuwe metalen trap van ongeveer 3 meter hoog.

Trap bekeleden

Houten trap bekleden HPL / CPL / laminaat. Ik denk dat het in totaal om een 30 à 32 treden gaat. Gaat om 16 treden naar eerste verdiep, dan heb je en plateau waarna er nog twee treden komen en dan naar de zolder toe zijn het er ongeveer 14.