Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen van carport:

Herstellen van carport

Carport van ong. 3m x 10m herstellen. Voorste steunbalk is gebarsten en dakplaten zijn beschadigd door tak die erop gevallen is .
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Rumst (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van carport uit heel België:

Dak carport afwerken

Er heeft iemand een carport geplaatst maar niet afgewerkt komt niet meer af voor verder te maken! Nu ligt er plaat los dus het zou gaan voor te herstellen en verder af te werken met plaatsen van goten ook! Carport afwerken. Is geplaatst maar niet afgewerkt. Er ligt 1 plaat los die moet vastgelegd worden. Ook plaatsen van dakgoten.

Plat dak herstellen

Herstelwerken dienen te gebeuren aan een klein plat dak boven het waskot waar een infiltratie is. Het is een dak van ongeveer 5 m² met EPDM en stukjes roofing aan de zijkant. Infiltratie is duidelijk op één plek te lokaliseren, maar misschien moet het volledige dak hersteld worden. Ook is er een kleine infiltratie aan het plat dak van de garage. Tevens dienen afwerkingsprofielen geplaatst te worden aan de garage omdat de carport vorige zomer werd verwijderd.

Herstellen dak carport

Ik heb een soort carport in mijn tuin staan waar golfplaten op liggen. Deze zijn stuk en dienen herstel te worden.

Herstellen carport

Vernieuwen PVC platen op het dak van de carport en de omsluitende rand. Het dak heeft een oppervlak van 8 meter op 3.

Herstellen dak en steunbalken carport

Wij zoeken iemand die een gedeelte van de dwarsbalken - dak en ondersteuning van de carport kan herstellen/optimaliseren. Die balk heeft schade door regen of een lek. Daarnaast moet de dakbedekking uit metalen golfplaten hersteld worden. Oppervlakte ken ik niet, maar het betreft een carport waar twee auto’s onderstaan en waar een fietsberging onder is gemaakt. Carport opgebouwd in cederhout.

Dak afdak herstellen

Ik wil graag dat het dak van onze carport hersteld (volledig nieuw) wordt na stormschade. Hier lagen golfplaten op maar deze zijn er dus afgewaaid. Ik denk dat het ongeveer 2 op 8 meter is.

Stormschade herstellen

Deur tuinhuis herstellen. Nieuw glas in. Rolluik in 1 open wand van carport herstellen. 1 Plaat bovenop de kleine serre herstellen.

Herstellen carport

Carport met 3 pvc en alluminium koepels herstellen. 4 Compartimenten van 1 koepel zijn stuk.