Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Schelle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Schelle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Schelle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Schelle:

Vervangen PVC bekleding trapleuning

Trap met leuning uit jaren 50, PVC bekleding is verouderd en beschadigd bij renovatie werken. Enkel de bekleding van de leuning zou vervangen moeten worden opnieuw in PVC of toch iets in dezelfde stijl.

Tuinhuis Tokio plaatsen

Graag willen wij het tuinhuis Tokio 300 x 180cm van Makro laten plaatsen ( ref 5728658). Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien of eventueel op betonblokken( wat het beste is voor een houten tuinhuis ) Wij wensen de prijs voor de installatie incusief bijbestelde vloer ( ref 5728684 )en inclusief dakgoten.

Blokhut Polaris plaatsen

Graag willen wij blokhut Polaris 330cm x300cm van makro plaatsen. Reeds aangekocht, nog niet geleverd. Ondervloer leggen we zelf.

Ingebouwde kast maken onder de trap

Wij wensen een kast onder de trap in de inkom die ook een deur heeft als toegang tot de kelder. Materiaal en dergelijke te bespreken met vakman.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Houten trap plaatsen van eerste verdiep naar zolder. Er zou ook een trapgat moeten worden gemaakt. Graag ter plaatse komen kijken om te zien of het mogelijk is.

Plaatsen van houten trap

Plaatsen van een nieuwe houten trap. (2 rechte trappen met 31 treden in totaal) inclusief leuning en balustrade op de verdiepen. Ofwel een klassieke trap of een open trap , te bespreken met de vakman.

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil graag een stapelbed laten maken. Afmeting 80 op 190 en 150 cm hoog. Het onderste bed moet weg kunnen klappen tegen de muur. Zal maar af en toe gebruikt worden. Vaste trap aan de rechterzijde op de lange kant van het bed. Er mag niets in de muur worden bevestigd.

Alu profielen van dubbele inkomdeur winkel herstellen

De 2 alu profielen van de dubbele inkomdeur van de winkel zijn beschadigd na inbraak en moeten dringend hersteld worden omdat de huur binnenkort afloopt.

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik wil een harmonicadeur met breedte 4,7 m en hoogte ongeveer 2,3 m.

Kozijnen harmonicadeur aluminium

Ik wil graag 2 harmonicaramen voor onze terasoverkapping toe te maken. De afmetingen zijn 3. 80 per raan op 2. 20 hoogte is goed isolerende beglazing.