Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Schoten:

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Houtentrap met 1 kwart draaislag laten plaatsen (links met leuning, rechts muur) van 1ste verdiep naar zolder. Nieuw gat maken door betonnen zoldervloer voor nieuwe trap, huidig gat van trektrap dichten.

Nieuwe binnendeuren plaatsen

Wij willen graag 2 nieuwe binnendeuren met omlijsting en drukbeslag laten opmeten, bestellen en plaatsen. Het type deur hebben we reeds beslist.

Nieuwe PVC trapleuning plaatsen

Wij hebben een verouderde goudkleurige pvc trapleuning. Graag willen wij deze vervangen naar een modernere kleur. De lengte van de trapleuning is 10 meter, met 9 bochten.

Velux vervangen

Ik zou graag mijn bestaande velux die er al 30 jaar inzit wensen te vervangen door een nieuwe velux.

Deuren inkorten

Houten deuren inkorten. Het gaat om een binnendeur en een buitendeur.

Nazicht velux vensters en rolluiken plaatsen

Wij hebben zonet een huis gekocht met 5 velux ramen en deze zouden moeten worden nagekeken en gordijnen/rolluiken op geplaatst worden.

Halve draaitrap plaatsen

Ik heb momenteel een draaitrap naar de 2de verdieping die onveilig is. Deze wil ik graag vervangen door een halve draai trap in het hout.

Houten trap plaatsen

Ik ben op zoek naar een kleine trap (5/6 treden met een kwartslag naar rechts). De hoogte die verwerkt moet worden is 95 cm tot de afgewerkte vloer. Het gat waarin de trap kan geplaatst worden is 1m10 op 1m10 maar kan ook kleiner want het gat moet nog gemaakt worden. Graag een trap met gesloten tredes en zonder leuning. Graag de trap zo budgetvriendelijk aangezien de trap nadien geschilderd zal worden assorti met de bestaande trap.

Blokhut plaatsen

We zouden graag de blokhut Luna 2,95 op 2,95 m laten plaatsen. Er moet ook een betonnen vloer gelegd worden. Betonnen vloer + dakgoten.

Betonplaat gieten en tuinhuis erop plaatsen

Men moet een betonplaat komen plaatsen. Hierop is een tuinhuis Lounge van 355 x 355 cm te installeren.