Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Schoten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Schoten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Schoten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Schoten:

Halve draaitrap plaatsen

Ik heb momenteel een draaitrap naar de 2de verdieping die onveilig is. Deze wil ik graag vervangen door een halve draai trap in het hout.

Houten trap plaatsen

Ik ben op zoek naar een kleine trap (5/6 treden met een kwartslag naar rechts). De hoogte die verwerkt moet worden is 95 cm tot de afgewerkte vloer. Het gat waarin de trap kan geplaatst worden is 1m10 op 1m10 maar kan ook kleiner want het gat moet nog gemaakt worden. Graag een trap met gesloten tredes en zonder leuning. Graag de trap zo budgetvriendelijk aangezien de trap nadien geschilderd zal worden assorti met de bestaande trap.

Blokhut plaatsen

We zouden graag de blokhut Luna 2,95 op 2,95 m laten plaatsen. Er moet ook een betonnen vloer gelegd worden. Betonnen vloer + dakgoten.

Betonplaat gieten en tuinhuis erop plaatsen

Men moet een betonplaat komen plaatsen. Hierop is een tuinhuis Lounge van 355 x 355 cm te installeren.

Houten trap vervangen

Ik ben op zoek naar iemand om een bestaande trap te verwijderen en een nieuwe te installeren. Gebouw met 2 verdiepingen.

Binnendeur plaatsen

vervanging van binnendeur (living)

Ingebouwde kast maken onder de trap

De ruimte onder de trap benutten tot opbergruimte. Waar de trap draait, zou ik de wand ook loodrecht laten draaien zodat er een kast ontstaat om jassen in op te bergen. Onder den trap helemaal toe met dan loodrecht erop een tweede kast om jassen in te hangen. De hoogte van die jassenkast is 2.8 m en 0.85 m diep.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij blokhut Capri 295 x 295 cm met roofing laten plaatsen. Er moet ook een betonnen fundering geplaatst worden. Graag ook vloer en dakgoten inbegrepen.

2 houten trappen plaatsen met kwartdraai

Wij willen 2 houten trappen plaatsen. Van gelijkvloers naar eerst verdieping en van eerste naar tweede verdieping. Tegen de muur. Beneden willen we graag een gesloten trap en boven een open trap. De balustrade zou zeer eenvoudig mogen zijn met verticale spijlen die niet te ver uit elkaar staan wegens de aanwezigheid van kindjes.

Blokhut Luna installeren

Graag willen wij Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm + gratis stormbeveiliging bestellen en laten installeren, inclusief vloer blokhut en graag met houtbehandeling. Ook nog fundering te gieten.