Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Amands te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Amands.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Amands of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Sint Amands die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Amands:

Trap luchtgommen

De trap luchtgommen 14 treden halve draai + balustrade er rond.

Houten steektrap op maat maken

Op zoek naar een schrijnwerker die een houten trap op maat kan maken. Een rechte gesloten steektrap met een breedte van 660mm een hoogte van 2540mm en een vloerlengte van 1740mm zonder leuning of ballustrade.

Metalen trap te plaatsen

We willen een trap plaatsen van het eerste verdiep naar de zolder. We weten nog niet goed waar we die exact zouden willen plaatsen. We hebben aan de ene kant van de hal een hoekje van 173x116cm en aan de andere kant een dressing van 238x238 die we daarvoor kunnen opgeven. Het moet gewoon een functionele trap zijn. Het uiterlijk is van minder belang en hangt af van de prijzen. Het moet een 'gemakkelijke' trap zijn, dus niet een die heel steil is met heel kleine treden. Aanpasisng opening.

Vaste trap naar zolder plaatsen en huidig zoldergat dichtmaken

Graag zouden wij de zolder willen renoveren maar hiervoor zou eerst het bestaand trapgat gedicht moeten worden om een nieuw trapgat te maken met trap. Zondervloer is van houtenbalken

Nieuwe houten trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe, U-vormige houten trap laten plaatsen van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap zou 3 meter hoog moeten zijn. De linkerkant van de ruimte is een bakstenen muur, de rechterzijde eventueel een gyproc wand. Ik wil graag dat de onderkant gesloten is.

Herstellen van houten deur tuinhuis

Herstellen houten deur(en) tuinhuis + onder lat binnenkant aan voorzijde.

Serre in houtstructuur maken

Ik zoek een vakman voor een nieuwe serre op een bestaande gegoten ondergrond van vroegere serre. De afmeting is ongeveer 4m op 6 m en dak was schuin afhellend. Serre moet volledig op maat gemaakt worden. Oorspronkelijke serre is honderd jaar oud.

Stoel in Inox maken

Ik ben een student interieurvormgeving en voor het vak meubel heb ik een stoel ontworpen in inox. Nu ben ik op zoek naar iemand die deze tegen 8 juni kan realiseren. Ik zou dit graag hebben in buizen van 10 mm en 20 mm diameter. Plannen kunnen worden doorgestuurd.

Nieuwbouw: Ramen deuren in aluminium

Nieuwbouw ramen deuren. Plannen beschikbaar

Maken van vaste trap naar zolder

We willen een vaste trap naar de zolder maken vanuit de hal Hiervoor moet er door beton een gat gemaakt worden voor de trap Is het mogelijk om een schatting door te geven van de kosten hiervoor en de termijn om dit in orde te maken Eveneens graag informatie van vaste trappen Gelieve via mail te contacteren.