Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor metalen trap te plaatsen:

Metalen trap te plaatsen

We willen een trap plaatsen van het eerste verdiep naar de zolder. We weten nog niet goed waar we die exact zouden willen plaatsen. We hebben aan de ene kant van de hal een hoekje van 173x116cm en aan de andere kant een dressing van 238x238 die we daarvoor kunnen opgeven. Het moet gewoon een functionele trap zijn. Het uiterlijk is van minder belang en hangt af van de prijzen. Het moet een 'gemakkelijke' trap zijn, dus niet een die heel steil is met heel kleine treden. Aanpasisng opening.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Sint-Amands (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen trap te plaatsen uit heel België:

Nieuwe metalen trap plaatsen en toegang aanpassen

Uitbreken houten trap en nieuwe plaatsen in metaal met toegang zolder alsook ruimte creëren voor inkom,met de nodige bijhorende afwerkings werken door aanpassing van de trap

Terrasconstructie op eerste verdieping met trap en glazen wanden bouwen

Ik wil graag een terras op de eerste verdieping laten aanbouwen met een trap naar beneden. De afmetingen zijn ongeveer 6 x 3 meter. Graag een metalen constructie met aan de kanten een afscheiding in mat glas. De trap moet antisliptreden hebben. Het terras zelf graag met donkergrijze planken die heel gemakkelijk in onderhoud zijn.

Plaatsen van metalen trap

Nieuwe metalen buitentrap plaatsen. Het is bestemd om van het terras naar het dak te kunnen gaan. Ik dacht misschien aan een draaitrap voor veiligheid en plaatsbesparing.

Metalen trap plaatsen

De voorziene ruimte is 1m90 breed en 2m20 diep. Hiervoor een nieuwe trap plaatsen in metaal.

Metalen trap zetten

Het is een buitentrap die er moet komen om op het plat dak te geraken(dus eerste verdiep), Metalen trap

Metalen trap plaatsen

Wij zijn op zoek naar een moderne strakke trap van het eerste naar het tweede. Er zit een 90° draai in vanonder. Voor de rest is de trap recht. Materiaal speelt niet echt een grote rol, het moet vooral een strakke moderne trap zijn.

Metalen trap plaatsen

Ik zou een trap willen laten plaatsten achter aan het huis van aan de veranda (1ste verdieping) naar de tuin

Bouwen van hangterras

- Fase 1: Verwijderen van bestaand balkon en plaatsen van hangterras. (337cm breed, 250cm diep) - Fase 2: Voorzien van balustrade met poortje voor trap - Fase 3: Plaatsen van metalen trap die in tuin uitkomt Geen vergunning nodig.