Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Sint Katelijne Waver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Sint Katelijne Waver.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Sint Katelijne Waver of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Sint Katelijne Waver die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Sint Katelijne Waver:

Tuinhuis Makro plaatsen

Tuinhuis plaatsen - 3m x 4m. Naam ben ik even vergeten. Puntdak. Moet nog besteld worden. Fundering leggen we zelf.

Blokhut Lodz plaatsen

Correcte afmetingen Lodz tuinhuis 504-380. Ook ondergrond moet worden voorzien.

Losgekomen trap herstellen

Trap is op bepaald gedeelte los van de muur gekomen, maar wel nog stevig. Leuning staat niet stabiel. Op zoek naar een specialist om de herstelling te maken.

Montage blokhut Modern of garage Cambridge monteren

Wij twijfelen tussen de 2 bovenstaande opties, om als tuinhuis te plaatsen. Blokhut modern 505 x 295 cm stalen dak geïsoleerd en Garage Cambridge 320 x 535 cm 28 mm. Men moet ook een ondergrond voorzien.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lara 250 x 250 van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een houten ondergrond te worden voorzien.

Zoldertrap leveren en installeren

Dakwerker heeft een gat voorzien naar de zolder maar geen zoldertrap geïnstalleerd. Graag zoldertrap leveren en installeren.

Renoveren van houten trap en binnendeuren

Verwijderen oude verflagen + vernis eraf doen. Houten trappen renoveren en houten binnendeuren, zandstralen. De trap is van de gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Balustrade in aluminium vernieuwen

Vernieuwen van balustrade van eengezinswoning op de eerste verdieping. Huidige aluminium balustrade verankert in de muur met overspanning van meer dan 5,00 meter zonder verankeringspunten tussenin. Balustrade begint te lossen. Nieuwe balustrade graag uit aluminium, met nodige verankering en verticale spijlen/lamellen, min. Wettelijke hoogte.

Glas voordeur vervangen

Wij hebben een houten voordeur met een draai portiek waarin zich een glas enkel beglazing bevindt, tijdens een windvlaag is ze dicht gewaaid met de gevolgen van dien heel het glas is eruit. Hoogte is 168,5 cm - Breedte is 55,5 cm is dit mogelijk om in dubbel glas te verkrijgen.

Herstellen mechanisme schuifdeur in PVC

De schuifdeur kan nog wel open en dicht schuiven maar kan niet meer vergrendeld worden. De handgreep kan ik helemaal rond draaien