Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Tisselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Tisselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Tisselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Tisselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Tisselt:

TV wandmeubel en zweefhoek bureau in steigerhout

Ik wil graag een wandmeubel uit steigerhout laten maken voor de TV en een bureau (zweefhoek) ook uit steigerhout.

Houtrot herstellen

Wij zoeken een vakman die houtrot aan onze ramen en deuren kan herstellen

Plaatsen van harmonicadeur

Is een kinderdagverblijf en 2 openingen moeten dicht gemaakt kunnen worden . Optie plaatsen van 2 harmonicadeuren. Afmetingen : 1,15 m op 2,02 h en 20 cmdikte

Schuifdeur

Schuifdeur in slaapkamer! Een gewone deur is praktisch niet haalbaar!

INKORTEN DEUREN

Op vrijdag 03 augustus 2012 wordt er een nieuwe vloer gelegd in mijn woning waarbij zowel de voordeur als de buitendeur van de keuken moeten worden ingekort. Hiervoor zoeken wij een geschikte schrijnwerker die in samenspraak met de vloerders de deuren kan inkorten.

Montage van een carport, vast aan de ...

Montage van een carport, vast aan de woning. Lengte 7 meter op 3 meter breed; Hoogte ? Materialen metaal en/of kunststof. (Mits vergunning van het gemeentebestuur)