Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Turnhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Turnhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Turnhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Turnhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Turnhout:

Blokhut plaatsen

Tuinhuis Capri 295*248. Laten impregneren en door jullie dienst laten plaatsen met dakgoten.

Trap met hout bekleden

De trap is momenteel bekleed in marmer. Er is geen schade maar ik zou graag de trap een frisse en moderne uitstraling geven. Er is één kwart draai bovenaan de trap. In totaal gaat het over 14 treden.

Trapleuning vernieuwen in zwarte pvc

Bestaande trapleuning laten vernieuwen met zwarte pvc profiel. Lengte onbekend. De balustrade loopt over 2 verdiepingen, telkens trap en hal. Dus 20 à 30 m in totaal.

Blokhut plaatsen

Blokhut Lilly van 205x205 te plaatsen en een betonnen fundering leggen.

Voorzet vliegenramen op maat maken

Maken en plaatsen 8 vliegenramen B H 513x1456 703x1453 734x1487 732x1488 1085x1488 701x1487 707x913 512x697 de 6 vliegenramen met de maat van ongeveer 1480 dienen verdeeld te worden in drie horizontale delen de rest in twee kleur: ral 7039 de vliegen ramen dienen na akkoord nog opgemeten te worden en gemonteerd te worden materiaal ramen ter informatie in hout,

Omkasting maken rondom boiler

Een omkasting laten maken rond de condensatieketel en de collectoren van onze centrale verwarming.

Nieuwe dubbele buitendeur plaatsen

Vervanging buitendeur lokaal jeugdbeweging. Het gaat om een dubbele deur met afmetingen 2 breed en 2.50 m hoog. Het is de bedoeling dat deur stevig en inbraak veilig is.

Vernieuwen van draaitrap

Bestaande draaitrap vervangen . Binnentra.; Nu een houten trap. Staat in de hoek. Van links naar boven te alten gaan.

Binnendeuren vervangen

Vervangen van 8 binnendeuren (volledig); maten 810 x 204 cm. Aankoop en plaatsing. Gewone verfdeuren.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik heb momenteel een luiktrap die ik wil verwijderen en vervangen door een rechte trap. In de plaats een vaste houten trap met leuning.