Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vremde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Vremde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Vremde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken trappen in Vremde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Vremde:

Houten poorten herstellen

Dubbele houten tuinhuispoort in RAL-kleur, elke vleugel is ongeveer 120 cm breed. De buitenlaag van de onderste 30 cm begint weg te rotten, de binnenkant en het hele stuk erboven zijn nog goed. Graag alleen herstelling onderkant, dus geen volledig nieuwe poort.

Houten trap vervangen

Vervangen van bestaande houten trap .Recht tot laatste 5 treden draaiend naar rechts.

Herstellen van draaitrap

Herstelling draaitrap. Deze zit los en is dus een gevaarlijke situatie. Houten trap bevestigd aan muur. Enkele treden zitten los.

Vervangen van huidige trap

Wij wensen de traptreden van onze trap te vervangen of te bewerken. Momenteel zijn ze in lichte houtkleur bewerkt met een epoxy /polyesterlaag tegen slijtage. Wij willen graag naar donkergrijze treden overschakelen in hout of een andere mogelijkheid afhankelijk van uw voorstel. Graag beuk en dan behandelen in kleur dat je wenst. Interieur is modern dus graag een moderne look van traptreden. Regio Antwerpen. Adres navragen door de vakman.