Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Walem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Walem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Walem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Walem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Walem:

Voordeur plaatsen

Voordeur plaatsen. In hout of aluminium.

Garagepoort uitdeuken

De poort van de kantelgarage is ingedeukt door de trekhaak. Zou graag deze laten uitdeuken door een hersteller of klusjesman.

Houtworm behandelen in trap

Behandeling van houtworm in trap.

Bekleden van trap

We hadden graag een offerte ontvangen voor het bekleden van een gegoten betonnen ingesloten rechte trap met eik/beuk en 1 volledig gesloten rechte trap in eik/beuk (trap naar 1ste verdieping) en een houten trap met open treden (trap naar zolder) zodat we het type kunnen beslissen en de aannemer de nodige voorbereidingen kan doen.Plannen ter beschikking

Verbouwing woning

Het betreft de uitbreiding van een bestaande halfopenbebouwing met een rechthoekig achterbouwvolume (breed 7meter, diep 4meter, hoog 6meter - 2 bouwlagen). De uitbreiding wordt gerealiseerd in houtskeletbouw met houten ramen en een houten gevelbekleding met verticale planchetten.

houten trap, wit gelakt, eventueel ...

houten trap, wit gelakt, eventueel beuken treden. Gesloten trap. Rechte of ronde spijlen. Cottage stijl. Hoogte 2.6m, lengte 2.2m, breedte 0.98m. Trap in 3 delen. Onderaan kwartslag en bovenaan kwartslag. U-vormig.

Wij hebben een woning gekocht ...

Wij hebben een woning gekocht (K.Astridlaan te Mechelen) en willen de ramen vervangen met nieuwe pvc ramen met dubbele beglazing. Onze voorkeur gaat naar strakke draai/kiep ramen zonder verdeling in het glas(dus glas in een stuk) De oude ramen zouden moeten verwijderd worden. het gaat over 8 ramen van +/- 114cm x 200cm