Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wijnegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wijnegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wijnegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Wijnegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wijnegem:

Balustrade plaatsen rond trapgat

Balustrade plaatsen rond trapgat op zolder. Graag combinatie van hout en inox of RVS en hout.

Buitenramen en poort afkitten

Onze voegen van de ramen, garagepoort, zijdeur en schuifraam zouden vervangen moeten worden. Het gaat om 8 ramen waarvan er 5 volgende afmetingen hebben 2,2 meter hoog en 1,45 meter breed, één 2,2 meter hoog en 1,45 meter breed, twee kleine keukenramen van 1,1 op 1,1 meter. Het schuifraam is 2,2 meter hoog en 2,75 meter breed. De zijdeur en garagepoort hebben standaard maten.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 4 binnendeuren laten plaatsen. Mogelijk moeten ze ook bij geschuurd worden om te passen. Binnendeuren zijn reeds aangekocht.

Tuinhuis plaatsen en ondergrond voorzien

Tuinhuis Tokio 360x180 laten plaatsen. Ook dient er nog een ondergrond aangebracht te worden

Trap tapijt verwijderen en bekleden met laminaat

De trap bevat 16 treden en is bekleed met vast tapijt. Dit moet weg en vervangen worden door laminaat. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Huidige ijzeren trap verwijderen en houten trap plaatsen

Ik heb nu een metalen trap, die wil ik graag laten afbreken en vervangen door een eenvoudige houten trap met een hoek. Die is van GLV naar eerste verdieping. Dat is een rechte trap met een draai , klein beetje van de muur.

Trap zandstralen en afwerken

Renoveren van de trap, heeft 33 tredes. De overlopen zijn in parket en moeten dus niet gestraald worden. De trappenhal op het gelijkvloers is weg en er is dus geen scheidingswand tussen de trap en de living . Ook na zandstralen moet men eindafwerking uitvoeren.

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Het gaat over 2 buitenmuren aan ons terras on de tuin.

Betontrap storten

Betontrap vanaf 1e verdiep naar de tuin. Met overloop van 1m op 4m (zwevend) tegen de achtergevel. Waar moet de trap geplaatst worden? : Buiten

Bestaande buitentrap vernieuwen

Er moet een nieuwe buitentrap komen die onze veranda op het eerste verdiep verbind met de tuin. Deze trap mag van beton of metaal zijn. (afhankelijk van de kostprijs) De huidige trap, ook uit beton, werd reeds afgebroken. Vereiste: - antislip - leuning