Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Willebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Willebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Willebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Willebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Willebroek:

Houten tuinwand plaatsen

Ik heb een dakterras bij mijn appartement van 36m². Ik zou graag een degelijke houtsoort gebruiken als omheining. Ik heb een gedeelte van 9m lang die +/- 1m hoog mag zijn en een gedeelte van 4m lang die +/- 1,5m hoog mag zijn.

Trap bekleden met laminaat

Trap heeft opstap platform vanuit de inkom en is met laminaat te bekleden. De trap zelf bestaat uit 15 treden, deze trap heeft boven kwart draai. Links en rechts van de te voorziene overzettreden is de zijkant ook bekleden. De trap is nu met tapijt bekleedt. Dit zal er ook nog afgehaald moeten worden.

Herstelling antieke voordeur

Onze gietijzeren voordeur sleept over de vloer waardoor enkele tegels beschadigd worden. De deur zelf is denken wij nog in oke staat. Het werk zou zijn om het slepen te verhelpen (misschien scharnieren vervangen indien nodig) en ook een ijzeren staaf vooraan de deur opnieuw vastmaken.

Nieuwe houten trap plaatsen

Op zoek naar een specialist voor een nieuwe trap te zetten. Een klassieke, landelijke trap op maat.

Houten tuinhuis maken

Tuinhuis te maken in thermowood. Afmetingen van 3 meter op 3 meter. Dubbele deur. Zadeldak De voorziene betonplaat is 3,25 op 3,25 Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Blokhut op maat.

Betonnen trap met hout bekleden

Nieuwbouw betonnen trap corrigeren en bekleden

Houten trap in u-vorm plaatsen

Plaatsen van een houten trap in u vorm, in totaal 14 treden en 2 tussen plateau's. Het is voor een renovatieproject, type hout overleg ik graag met specialist. Ook de optie om huidige trap door vakman te laten verwijderen.

Oude trap verwijderen en nieuwe houten trap plaatsen

Ik wil mijn oude trap laten vervangen door een nieuwe houten trap. Het gaat om een trap met minstens één draai. Het huidige trapgat kan normaal worden gebruikt ook voor de nieuwe trap.

Houten trap op maat plaatsen

De trap met leuning eventueel is bedoeld voor toegang van 1ste verdiep naar zolder. Er zijn reeds voorzieningen getroffen voor een trap. Afmetingen van de voorziene ruimte: Breedte: 172 cm Diepte: 140 cm hoogte: 260 cm

Houten moderne trap plaatsen en zoldertrap plaatsen

Een mooie functionele en moderne trap plaatsen dit is voor een renovatie. De trap zal tegen de muur komen te staan , dit zou een rechte trap zijn met andere zijde een leuning. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. En van eerste naar de zolder ook graag een zoldertrap plaatsen.