Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Willebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Willebroek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Willebroek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Willebroek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Willebroek:

Nieuwe houten trap plaatsen

Op zoek naar een specialist voor een nieuwe trap te zetten. Een klassieke, landelijke trap op maat.

Houten tuinhuis maken

Tuinhuis te maken in thermowood. Afmetingen van 3 meter op 3 meter. Dubbele deur. Zadeldak De voorziene betonplaat is 3,25 op 3,25 Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Blokhut op maat.

Betonnen trap met hout bekleden

Nieuwbouw betonnen trap corrigeren en bekleden

Houten trap in u-vorm plaatsen

Plaatsen van een houten trap in u vorm, in totaal 14 treden en 2 tussen plateau's. Het is voor een renovatieproject, type hout overleg ik graag met specialist. Ook de optie om huidige trap door vakman te laten verwijderen.

Oude trap verwijderen en nieuwe houten trap plaatsen

Ik wil mijn oude trap laten vervangen door een nieuwe houten trap. Het gaat om een trap met minstens één draai. Het huidige trapgat kan normaal worden gebruikt ook voor de nieuwe trap.

Houten trap op maat plaatsen

De trap met leuning eventueel is bedoeld voor toegang van 1ste verdiep naar zolder. Er zijn reeds voorzieningen getroffen voor een trap. Afmetingen van de voorziene ruimte: Breedte: 172 cm Diepte: 140 cm hoogte: 260 cm

Houten moderne trap plaatsen en zoldertrap plaatsen

Een mooie functionele en moderne trap plaatsen dit is voor een renovatie. De trap zal tegen de muur komen te staan , dit zou een rechte trap zijn met andere zijde een leuning. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. En van eerste naar de zolder ook graag een zoldertrap plaatsen.

Panelen van garagepoort vervangen

Er zit een enorme deuk in de 2 onderste panelen van onze garagepoort, Deze zou ik graag willen laten vervangen of eventueel repareren. Ik heb contact gehad met de fabrikant van de poort,maar de kostprijs was bijna zoveel als een nieuwe poort. Poort in aluminium.

Looprail schuifraam vervangen

Ik heb een schuifraam waarvan de looprail onderaan beschadigd is en dient te worden vervangen.

Blokhut Villach plaatsen en oud tuinhuis afbreken

Graag willen wij een blokhut laten installeren. Het gaat om een blokhut Villach V 415 x 385 cm met geïmpregneerd hout. Hierbij zou ook moeten gebeuren het gieten of plaatsen van een fundering en ook een fundering-steunconstructie zoals een houten kader. Hiernaast ook nog het plaatsen van de vloer en het leggen van shingles op het dak. Ook hadden we hierbij graag ons huidig tuinhuis van 3 x 4 meter laten afbreken.