Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor betonnen trap met hout bekleden:

Betonnen trap met hout bekleden

Nieuwbouw betonnen trap corrigeren en bekleden
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Willebroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen trap met hout bekleden uit heel België:

Betontrap bezetten met zwart hout

Op zoek naar een vakman om mijn betonnen trap te bekleden met zwart hout. Het gaat om een trap met 15 treden en een dubbele kwartdraai.

Afbreken van een betonnen trap

Buitentrap niet uitlopend aan terras en er achteraf aangezet in beton, vertrekt vanuit tuin. Ik wil deze trap met 16 treden laten afbreken.

Trapgat te maken vaste trap naar zolder

Nieuw trapgat maken en vaste trap plaatsen Van eerste verdiep naar zolder een vaste trap te plaatsen. Huidige uitschuifbare trap wegnemen en trapgat toemaken. Nieuw trapgat op andere plaats maken om de nieuwe trap te plaatsen. Gat moet worden gemaakt in betonnen plaat.

Klein gat in muur dichten en betonnen traptrede herstellen in de inkomhal

Voor de herstelling van de afvoerbuis in de spouwmuur heeft men een gat van 30 op 30 cm in de muur. Aan de zijkant van de trap gemaakt en een deel van de betonnen traptrede moeten verwijderen. Dit gat zou moeten dicht gemaakt worden en de traptrede zou terug hersteld moeten worden.

Trapbekleding in HPL / CPL / laminaat plaatsen

Betonnen trap open langs 1 zijde. 13 treden waarvan 2 onderaan die meedraaien. Optioneel ook een leuning plaatsen .

Betonnen trap bekleden

Wij hebben een nieuwbouw gezet en hebben 2 betonnen trappen, een naar de eerste verdieping en de andere naar zolder. Wij zoeken een kwalitatieve doch prijstechnisch de beste uitvoering. Bij voorkeur willen we werken met Z profielen.

Betonnen buitentrap verplaatsen

Wij hebben een bel-etage woning met een keuken op de eerste verdieping. Een betonnen trap geeft verbinding van de keuken naar de tuin. Deze trap wensen wij 3 meter te verplaatsen zodat er meer plaats vrijkomt in de tuin.

Betontrap naar garage plaatsen en inrit toemaken

Vakman voor werken in 4 delen. Graag hadden wij voor deze 4 delen een aparte kostenraming gehad: 1. Wegbreken van de huidige inrit naar onze ondergrondse garage en plaatsen van betonnen trap met keermuur om garage toch nog bereikbaar te houden. Wegnemen van de naast en achter de garage gelegen kasseien (86m2). 2. Vergroten van ons huidig terras (45m2 ipv 28m2) en het geheel afwerken in gepolierd beton. (Inclusief 1 grote trede om van het terras naar de aanliggende carport/tuin af te dalen). 3. Gieten van een extra gepolierde betonnen plaat (8 x 5m) achteraan in de tuin. 4. Verplaatsen van kasseien uit rechter oprit naar het linkergedeelte van de voortuin (105m2 kasseien te leggen).