Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor betonnen trap met hout bekleden:

Betonnen trap met hout bekleden

Nieuwbouw betonnen trap corrigeren en bekleden
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Willebroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonnen trap met hout bekleden uit heel België:

Metalen trap plaatsen

Wij zijn een huis aan het bouwen. Momenteel zitten ze aan de ruwbouw. We willen een trap zonder neuzen. Het liefst een z-trap. Er zit bovenaan 1 draai in. De trap zit tussen twee muren buiten de onderste drie treden. Betonnen trap met hout of een metalen trap.

Betonnen trap met hout bekleden

Er zijn 14 traptrede bestaande uit beton en zijn in spie vorm gemaakt. de breedte van de trede steekt vast in een bestaande muur, de smalle kant van de trede steekt +/- 20 cm over op een vrijstaande muur. Trap is van beton.

Halfopen betonnen trap bekleden met hout

Bekleden van een halfopen betonnen trap met hout, eik of dergelijke. Treden moeten 3 cm dik zijn en er moet ook een trapleuning komen. Gaat om een trap van een meter breed met 17 treden.

Uitslijpen van trapgat aan beton

Vanuit de inkomhal gelijkvloers een nieuwe trap naar de zolder (bovenverdieping) steken . Alles is voor de rest op de benedenvloer. Voor deze nieuwe trap moet er eerst nog een trapgat gemaakt worden. Deze moet in betonnen ondergrond uitgeslepen worden .

Trap bekleden met massief hout

Momenteel een ruwe rechte betonnen trap met 20 treden . Trap dient bekleed te worden met hout.

Trapbekleding in massief hout plaatsen

Het is een betonnen trap, uitkomend op een betonnen platform (is de bovenkant van open haard) deze zou met hetzelfde hout moeten uitgevoerd worden . het zijn zes treden plus het platform, de treden zijn ong 760mm breed het platform meet ,920mm x1760mm waarvan aan de achterkant ong midden een metalen buis van 240mm doormeter . die dient voor schouw en spiltrap,, naast de treden loopt het platform een 1060mm doormet een breedte van200mm .

Houten en betonnen trap renoveren en leuning plaatsen

2 trappen die moeten gerenoveerd worden. 1x hout met kwartdraai 12 treden en terug een draai 1x beton met een draai en 12 treden . Betonnen trap ven een leuning voorzien . Materiaal keuze en stjil te bespreken met de vakman .

Betonnen trap met hout bekleden

Ik wil onze betonnen trap laten bekleden met hout. En eventueel verlichting erin. Trap met 1 kwartslag. Boven nog 1 rechte platteau. In kader van renovatie. Trap van GLV naar 1 ste verdieping. Houtsoort : licht hout, geen donker hout. Verlichting in de trap.