Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstelling antieke voordeur:

Herstelling antieke voordeur

Onze gietijzeren voordeur sleept over de vloer waardoor enkele tegels beschadigd worden. De deur zelf is denken wij nog in oke staat. Het werk zou zijn om het slepen te verhelpen (misschien scharnieren vervangen indien nodig) en ook een ijzeren staaf vooraan de deur opnieuw vastmaken.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Willebroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelling antieke voordeur uit heel België:

Herstelling antieke voordeur

De voordeur (met glasraam) sleept over de grond en is tochtdoorlatend. We bevinden ons in bouwkundig erfgoed en wonen in een herenhuis. Daarom zouden we graag de originele voordeur behouden maar eens willen repareren en opfrissen.

Reparatie-herstelling of vervanging deur living

Betreft herstellen-renoveren of vervangen binnendeur van de woonkamer: graag bestek voor verzekering. Vorige week werd er bij de levering van een nieuwe kachel schade toegebracht aan één van mijn massieve living deuren uit tropisch hout De schade betreft diepe krassen aan de omlijsting en op de deur zelf. Ik heb getracht te retoucheren met antieke boenwas doch de schade zit te diep . De firma van de kachels vraagt mij nu een bestek van een hersteller zodat ik via hun verzekering de deur kan laten herstellen of vervangen.

Herstelling antieke voordeur

Renovatie van een 100 jaar oude voordeur waar hier en daar rotte planken tussen zitten die indien mogelijk moeten vervangen worden. In de voordeur zit een raam met een gietijzeren frame in verwerkt.