Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wilrijk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, houten vaste trap naar zolder plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wilrijk:

Blokhut Meribel plaatsen

Installatie van ons Meribel tuinhuis. Blokhut Meribel 410 x 254 cm.

Vaste trap plaatsen

Ik wil een vaste trap laten maken en plaatsen naar de zolder ,zolder is de 3de verdieping in mijn huis. Opening dient aangepast te worden.

Glazen deuren leveren en plaatsen

Graag 2 glazen deuren met scharnierpunten aan de zijkant. Deur 1 afmetingen: 76. 5cm op 196. 5cm Deur 2 afmetingen: 80. 5cm op 218cm Deuren met doorzichtige folie, niet over de hele deur.

Afbraak vernield tuinhuis + plaatsing nieuw

Vakman voor afbraak van een bestaand tuinhuis, en plaatsing van een nieuwe. (5x3), bv Blokhut Villach 505x320.

Inkorten van deuren

Zes houten deuren dienen te worden ingekort aangezien er nieuwe vloerbedekking komt. Er zou ongeveer 1 cm per deur afmoeten, deze deuren zijn 5 cm dik.

Mechanisme schuifdeur herstellen

Het mechanisme om onze schuifdeur te tillen en over de rail de laten gaan werk niet meer, deur kan amper nog open of dicht. Ook de hendel draait door, ik zoek iemand om dit allemaal te herstellen.

Herstelling van een waterschade in keuken

Klein werk in keuken: het terug plaatsen van bekasting in mdf. + het schilderen van zijmuur.

Herstellen mechanisme schuifraam

Openen van schuifraam wordt sinds kort moeilijker. Ik heb de indruk dat er iets geforceerd wordt bij het neerhalen van de hendel. Ik zou graag de openingsmechanisme te laten herstellen of eventueel vervangen. Afmetingen van het schuifraam zijn 1 m x 2,2 m.

Mechanisme schuifraam repareren

Onze achterdeur is een glazen schuifraam dat niet meer goed afsluit. De binnenkant sluit niet meer nauw aan bij de buitenkant waardoor er lucht kan stromen doorheen de deur. Ik weet niet of het mechanisme te repareren valt of ik dit moet vervangen.

Raam verwijderen en terugplaatsen voor verhuis

Gewoon middenstuk van het glas uit het raam halen. Linker en rechterkant gaan open maar te smal voor verhuis. Middenstuk uithalen voor zetel te kunnen verhuizen. Daarna terugplaatsen.

Metalen draaitrap plaatsen

Ik heb een bestaande woning gekocht waar een bestaande draaitrap staat de vraag is of je op de bestaande draaitrap een nieuwe bijkomend kan plaatsen om van verdiep 1 naar verdiep 2 te gaan (zolder) de bestaande trap is een gelakt witte metalen draaitrap waarop de metalen treden al een renovatie is gedaan van nieuwe treden in vermoedelijk hout. De hoogte kan ik nog niet meten omdat ik er pas binnen 3 maand op kan maar lijkt mij ongeveer 2800 mm de diameter ongeveer 1400 mm de bestaande draaitrap draait maar 180° en de nieuwe daarop zal ook maar 180° kunnen draaien.

Houten balustrade plaatsen

Ik wil graag een balustrade aan mijn trap op de overloop. Een rechte borstwering (geen hoek). Lengte is 2840mm. De vloer is in parket (eik). Dus het lijkt me best om in dezelfde materialen te blijven. Maar suggesties zijn welkom. We hebben een dochtertje van 2 en dus moeten de spijltjes niet te ver uit elkaar staan. En moet de borstwering goed verankerd zitten.

Herstellen metalen garagepoort

Er is een deuk in de garagepoort. Graag zou ik het willen herstellen.

Aanpassen trap

Ik ga in januari een huis betrekken met trap, maar - zonder leuning - open tussen de treden Ik zou graag een volle trap hebben met afneembare leuning langs de buitenkant (er zijn kleine kinderen aanwezig). Graag informeer ik mij of het een nieuwe trap moet zijn of of deze trap kan worden aangepast.

Kast maken om elektriciteit en watermeter te omkasten

Wij zoeken iemand om onze elektriciteit en watermeter te omkasten.

Monteren 2 kleerkasten 1 vitrinekast

Ik heb 2 kleerkasten en een vitrinekast voor te monteren.

Monteren kasten

2 kleine simpele kleerkasten en een vitrinekast te monteren

Sluitmechanisme van raam herstellen

Draai-kiepraam (pvc) kan niet meer behoorlijk geopend worden of gekipt. Mechanisme is geforceerd.

Zandstralen van trap en deuren

Zandstralen van trap (2 verdiepingen) en 6 deuren. Huis is 100 jaar oud.

Nieuwe trap naar de zolder plaatsen

Trap met 2 draaien naar onze zolderverdieping. 90 cm breed, en 290 lang maar met twee draaien op telkens 90 . (plannen kunnen we bezorgen)

Deur buitenkot vervangen

Deurblad afmetingen afm 1880 x 740 x 45 mm vervangen.

Maatwerk in de woning nodig

Ik wil graag een nieuwe schuin aflopende houten wand laten maken onder een dichte trap,met een deur(hoogte 2. 24m) in om naar de kelder te kunnen gaan.

Beslag van aluminium ramen herstellen en vervangen

Aluminium (Reynaers) draai-kip raam (80 breed - 135 hoog) gaat niet meer open. Wellicht zal beslag moeten vervangen worden. Ral-kleur 7021 (voor het geval de kruk er aan moet geloven) Er zijn 2 ramen in living die niet stevig aansluiten. Tappen van draad in onderste scharnier en plaatsen van inbusschroeven

Nieuw mechaniek plaatsen in schuifdeur (terras)

Appartement (bouw 1997) schuifdeur naar terras zit vast, mechaniek is reeds verwijderd (was kapot). Graag offerte voor plaatsing nieuw mechaniek.

Blokhut Luca plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Luca (410 X 296 cm) laten plaatsen door een technieker van Makro.