Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wilrijk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, trappen in rubberwood plaatsen, betontrap storten en buitentrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in nieuwbouw, metalen trappen plaatsen, betontrap storten, balustrade, trap en schutting plaatsen voor dakterras, houten trap plaatsen, houten trap plaatsen, houten trappen plaatsen, metalen trappen plaatsen, kozijnen harmonicadeur plaatsen, metalen buitentrap plaatsen, nieuwe trap plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wilrijk:

Raam verwijderen en terugplaatsen voor verhuis

Gewoon middenstuk van het glas uit het raam halen. Linker en rechterkant gaan open maar te smal voor verhuis. Middenstuk uithalen voor zetel te kunnen verhuizen. Daarna terugplaatsen.

Metalen draaitrap plaatsen

Ik heb een bestaande woning gekocht waar een bestaande draaitrap staat de vraag is of je op de bestaande draaitrap een nieuwe bijkomend kan plaatsen om van verdiep 1 naar verdiep 2 te gaan (zolder) de bestaande trap is een gelakt witte metalen draaitrap waarop de metalen treden al een renovatie is gedaan van nieuwe treden in vermoedelijk hout. De hoogte kan ik nog niet meten omdat ik er pas binnen 3 maand op kan maar lijkt mij ongeveer 2800 mm de diameter ongeveer 1400 mm de bestaande draaitrap draait maar 180° en de nieuwe daarop zal ook maar 180° kunnen draaien.

Houten balustrade plaatsen

Ik wil graag een balustrade aan mijn trap op de overloop. Een rechte borstwering (geen hoek). Lengte is 2840mm. De vloer is in parket (eik). Dus het lijkt me best om in dezelfde materialen te blijven. Maar suggesties zijn welkom. We hebben een dochtertje van 2 en dus moeten de spijltjes niet te ver uit elkaar staan. En moet de borstwering goed verankerd zitten.

Herstellen metalen garagepoort

Er is een deuk in de garagepoort. Graag zou ik het willen herstellen.

Aanpassen trap

Ik ga in januari een huis betrekken met trap, maar - zonder leuning - open tussen de treden Ik zou graag een volle trap hebben met afneembare leuning langs de buitenkant (er zijn kleine kinderen aanwezig). Graag informeer ik mij of het een nieuwe trap moet zijn of of deze trap kan worden aangepast.

Kast maken om elektriciteit en watermeter te omkasten

Wij zoeken iemand om onze elektriciteit en watermeter te omkasten.

Monteren 2 kleerkasten 1 vitrinekast

Ik heb 2 kleerkasten en een vitrinekast voor te monteren.

Monteren kasten

2 kleine simpele kleerkasten en een vitrinekast te monteren

Sluitmechanisme van raam herstellen

Draai-kiepraam (pvc) kan niet meer behoorlijk geopend worden of gekipt. Mechanisme is geforceerd.

Zandstralen van trap en deuren

Zandstralen van trap (2 verdiepingen) en 6 deuren. Huis is 100 jaar oud.

Nieuwe trap naar de zolder plaatsen

Trap met 2 draaien naar onze zolderverdieping. 90 cm breed, en 290 lang maar met twee draaien op telkens 90 . (plannen kunnen we bezorgen)

Deur buitenkot vervangen

Deurblad afmetingen afm 1880 x 740 x 45 mm vervangen.

Maatwerk in de woning nodig

Ik wil graag een nieuwe schuin aflopende houten wand laten maken onder een dichte trap,met een deur(hoogte 2. 24m) in om naar de kelder te kunnen gaan.

Beslag van aluminium ramen herstellen en vervangen

Aluminium (Reynaers) draai-kip raam (80 breed - 135 hoog) gaat niet meer open. Wellicht zal beslag moeten vervangen worden. Ral-kleur 7021 (voor het geval de kruk er aan moet geloven) Er zijn 2 ramen in living die niet stevig aansluiten. Tappen van draad in onderste scharnier en plaatsen van inbusschroeven

Nieuw mechaniek plaatsen in schuifdeur (terras)

Appartement (bouw 1997) schuifdeur naar terras zit vast, mechaniek is reeds verwijderd (was kapot). Graag offerte voor plaatsing nieuw mechaniek.

Blokhut Luca plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Luca (410 X 296 cm) laten plaatsen door een technieker van Makro.

Maken van 200 houten blokjes met afgeronde hoeken

Om tafelnummering in te plaatsen zijn wij op zoek naar 200 houten blokjes van 6cm op 6cm met afgeronde hoeken. In het midden een inkeping van 1 cm diep en 2,5 mm breed ongeveer. Het hout dient van kwaliteit te zijn, met mooie nerven en een donkerbruine oranje kleur. Bijgevoegd vindt u enkele foto's. De huidige blokjes werden met boenwas een paar keer ingewreven, ze werden niet vernist. Is het mogelijk een offerte alsook levertijd te ontvangen voor 200 blokjes.

Houten fietsstalling in voortuin maken

Graag willen wij een houten afgesloten fietsstalling in onze voortuin voor 2 à 3 fietsen laten plaatsen.

Herstelling schuifdeur

Hefboom mechanisme schuifdeur is defect. Schuifdeur kan niet meer geopend worden. Schuifraam in PVC

Tuinhuis verplaatsen

Het tuinhuis dient 10 m verplaatst te worden. Het staat nu bij de buren achteraan in de tuin en het moet verplaatst worden naar onze tuin. Het tuinhuis heeft een houten vloer en staat momenteel op 4 grote stenen. Er dient geen beton te worden gegoten. Deze stenen verplaatsen en stabiliseren zou moeten volstaan.

Deur in pvc herstellen na inbraakpoging

De deur en het kozijn werden op verschillende plaatsen beschadigd met koevoet/schroevendraaier. Schade is zichtbaar en dient hersteld.

Vaste trap zolder

We willen een vaste trap steken naar onze zolder. De trap draait 2 maal. De te overbruggen hoogte is 2m70. De trap is langs 3 zijden ingesloten door bestaande muren. Er hoeft dus slechts een klein stukje (1 m) leuning gemaakt te worden. Bovendien zal er een gat in het bestaande betonnen plafond moeten aangebracht worden, en het bestaande gat van de uitschuiftrap moet gedicht worden.

Herstellen mechanisme schuifraam

I need to repair the sliding door from Hautau. I need to replace the “Bogie” mechanism. I am able to order the bogie via the internet at the following link (this will take several days to deliver). At the same link you will find the part that needs to be replaced. -HKS-130/150-links I am attaching some pictures of the door and on the last slide you can see the "Boogie" picture I am located in Wilrijk.

Balkondeur deuren tochtvrij maken

We hebben een timmerman nodig de onze balkon deuren tochtvrij maakt. Moest het aanstaande donderdag kunnen, we zijn van Nederland in België dan.

Plaatsing tuinhuis Lily in hout

Graag uw offerte voor het plaatsen van tuinhuis Lilly 205x205 cm er moet tevens nog een betonnen onderlaag aangebracht worden graag uw offerte voor de plaatsing en het aanbrengen van de harde onderlaag