Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wilrijk:

Deur herstellen of vervangen

Geforceerde deur is aan de onderkant beschadigd en moet hersteld worden. Indien dit niet mogelijk is de deur te vervangen.

Deurkaders uitbreken en nieuwe maken

Ik zoek een vakman om 3 deurkaders uitbreken, de deur hoger maken (tot aan het plafond) en opnieuw een deurkader en aangepaste deur inwerken. Hoogte : 40 a 50 cm hoger.

Afbreken van een betonnen trap

Buitentrap niet uitlopend aan terras en er achteraf aangezet in beton, vertrekt vanuit tuin. Ik wil deze trap met 16 treden laten afbreken.

Open beuken trap zandstralen of luchtgommen

Open beuken trap van 28 tredes in (drie delen) met ballusters. Trapmatten zal ik zelf verwijderen.

Vervangen houtwerk aan gevel

Het houtwerk (versiering) rond de ramen van de eerste verdieping en de gevel erboven moet vervangen worden. De dakgoot moet ook hersteld (geschilderd?) worden.

Raam vervangen met dubbelglas en houten chassis

Raam op gelijkvloers met dubbel glas en meranti hout zou moeten vervangen worden door een raam dat open kan . 1,80 op 1,40 meter . Chassis terug in hout .

Trap herstellen na waterschade

Trap herstellen na waterschade. De trap is in hout.

Herstellen kader voordeur van een appartement

Houten binnendeur is kapot. De deurstijl is aan de binnenkant zwaar beschadigd en moet worden hersteld.

Leveren en plaatsen Regent tuinhuis

Graag willen wij het metalen tuinhuis model Regent laten leveren en plaatsen; Betonplaat aanwezig.

Houten kroonlijsten tuinhuis herstellen

Herstellen van houten kroonlijst van een tuinhuis: voor-,zij-, en achterkant. Afmetingen: +/- 3 x 2 meter, hoogte plank 25 cm.