Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wilrijk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wilrijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wilrijk of directe omgeving.

195 klanten uit Wilrijk bevelen een bij Casius in Wilrijk aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wilrijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, kunststof luiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wilrijk:

Beslag van aluminium ramen herstellen en vervangen

Aluminium (Reynaers) draai-kip raam (80 breed - 135 hoog) gaat niet meer open. Wellicht zal beslag moeten vervangen worden. Ral-kleur 7021 (voor het geval de kruk er aan moet geloven) Er zijn 2 ramen in living die niet stevig aansluiten. Tappen van draad in onderste scharnier en plaatsen van inbusschroeven

Nieuw mechaniek plaatsen in schuifdeur (terras)

Appartement (bouw 1997) schuifdeur naar terras zit vast, mechaniek is reeds verwijderd (was kapot). Graag offerte voor plaatsing nieuw mechaniek.

Blokhut Luca plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Luca (410 X 296 cm) laten plaatsen door een technieker van Makro.

Maken van 200 houten blokjes met afgeronde hoeken

Om tafelnummering in te plaatsen zijn wij op zoek naar 200 houten blokjes van 6cm op 6cm met afgeronde hoeken. In het midden een inkeping van 1 cm diep en 2,5 mm breed ongeveer. Het hout dient van kwaliteit te zijn, met mooie nerven en een donkerbruine oranje kleur. Bijgevoegd vindt u enkele foto's. De huidige blokjes werden met boenwas een paar keer ingewreven, ze werden niet vernist. Is het mogelijk een offerte alsook levertijd te ontvangen voor 200 blokjes.

Houten fietsstalling in voortuin maken

Graag willen wij een houten afgesloten fietsstalling in onze voortuin voor 2 à 3 fietsen laten plaatsen.

Herstelling schuifdeur

Hefboom mechanisme schuifdeur is defect. Schuifdeur kan niet meer geopend worden. Schuifraam in PVC

Tuinhuis verplaatsen

Het tuinhuis dient 10 m verplaatst te worden. Het staat nu bij de buren achteraan in de tuin en het moet verplaatst worden naar onze tuin. Het tuinhuis heeft een houten vloer en staat momenteel op 4 grote stenen. Er dient geen beton te worden gegoten. Deze stenen verplaatsen en stabiliseren zou moeten volstaan.

Deur in pvc herstellen na inbraakpoging

De deur en het kozijn werden op verschillende plaatsen beschadigd met koevoet/schroevendraaier. Schade is zichtbaar en dient hersteld.

Vaste trap zolder

We willen een vaste trap steken naar onze zolder. De trap draait 2 maal. De te overbruggen hoogte is 2m70. De trap is langs 3 zijden ingesloten door bestaande muren. Er hoeft dus slechts een klein stukje (1 m) leuning gemaakt te worden. Bovendien zal er een gat in het bestaande betonnen plafond moeten aangebracht worden, en het bestaande gat van de uitschuiftrap moet gedicht worden.

Herstellen mechanisme schuifraam

I need to repair the sliding door from Hautau. I need to replace the “Bogie” mechanism. I am able to order the bogie via the internet at the following link (this will take several days to deliver). At the same link you will find the part that needs to be replaced. -HKS-130/150-links I am attaching some pictures of the door and on the last slide you can see the "Boogie" picture I am located in Wilrijk.

Balkondeur deuren tochtvrij maken

We hebben een timmerman nodig de onze balkon deuren tochtvrij maakt. Moest het aanstaande donderdag kunnen, we zijn van Nederland in België dan.

Plaatsing tuinhuis Lily in hout

Graag uw offerte voor het plaatsen van tuinhuis Lilly 205x205 cm er moet tevens nog een betonnen onderlaag aangebracht worden graag uw offerte voor de plaatsing en het aanbrengen van de harde onderlaag

Raam vervangen

Vervangen van kapot raam ( glasbreuk) afmetingen ruit 110cm h 60cm br

Dakraam vervangen en een extra dakraam plaatsen

Wij zouden een dakraam willen vervangen en 1 extra willen laten plaatsen. Afmeting per raam is 78x118 cm. Veluxramen reeds in ons bezit.

Herstelling tuinhuisdeur

Onze deur van tuinhuis moet hersteld worden, zouden graag een nieuwe deur hebben volledig uit hout ipv met glas

Plaatsen nieuwe trap

Betreft: Nieuwe trap van +2 naar +3 e verdieping. Totaal 16 treden met 2 kwart-slagen Mag ook eventueel staalconstructie zijn. (Dubbel verdreven) Graag afspraak ter plaatse voor bezichtiging.

Tuinhuis plaatsen

Plaatsen van tuinhuis met afmetingen 3260 op 2360. Ook te voorzien een betonplaat met vorstkering.

Trappen renoveren of vervangen

Wij willen onze huidige trappen vervangen of renoveren. Dit is een houten trap met een ijzeren stam onder. Tredes vervangen en ballustrade vervangen. Graag prijsofferte voor zwevende trap. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.

Plaatsen harmonicadeur

Ik ben op zoek naar iemand die in mijn badkamer een harmonicadeur kan plaatsen.

Zandstralen trap en leuning

Trap + leuning afschuren/zandstralen. Rechte stukken, bestaande uit 4 delen over 2 verdiepingen.

Plaatsen van 2 trappen

Ik zit met een renovatieproject: Graag 2 nieuwe trappen willen 1 van de gelijkvloers naar het eerste en van het eerste de zolderverdieping.

Opfrissen van bestaande trap-nieuwe trapleuning plaatsen

Bestaande trap opfrissen en nieuwe trapleuning plaatsen.

Garage bouwen

Garage bouwen volgens bijgevoegd plan. Met geïsoleerde muren of in Iton-stenen. Voorzien van een effen vloer voor auto. Voorzien van ramen en elektrische garagedeur. Fundering is reeds aanwezig. De elektriciteit ligt reeds tot aan de fundering. Afwijking op de tekening: 4,5 m breed i. Pl.v. 4 meter. Het hout mag voorlopig weg, dat hoeft niet.

Herstelling houten voordeur

Graag zou ik een houten voordeur van een appartementsgebouw willen opfrissen: 1. Afschuren en herstellen van het houtwerk (deur & brievenbussen) 2. Houtwerk opnieuw voorzien van een beschermlaag (beits) 3. Vervanging van het (geribbeld) glaswerk door doorschijnend (mat) glas 4. Vervanging van het slot door een “speciaal” slot (*) Graag offertes per mail

vervangen bestaande trap

Bestaande trap vervangen. hoogteverschil 3 meter. Ter plaatse komen kijken door de vakman.