Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wilrijk:

Trapleuning op maat plaatsen

U-Vormige trapleuning maken en plaatsen. Ruw opgemeten afmetingen zijn 2.22m, 1.97m en 2m, opgemeten tot aan de muur niet rekeninghoudend met het feit dat leuning iets van muur verwijderd is. Van beneden naar boven, linksdraaiende trap, leuning aan buitenzijde rechts. Graag leuning in metaal bevestigd aan de muur.

Plaatsen van een metalen trap

Momenteel staat er een stenen trap van de 1ste verdieping naar de tuin. Deze is aan vervanging toe. Indien mogelijk ook de nodige verfraaiingswerken (bedekking muren) onder de huidige trap.

Makro tuinhuis installeren

Installeren van het Tuinhuis Luca 410 x 380 cm. De fundering zal voorzien worden.

Herstellen of vervangen lichtstraat

We hebben in onze trappenhal een houten lichtstraat, aan de onderkant van het platte dak. De afmetingen zijn 250x90 cm. Evenwijdig is er boven deze lichtstraat nog een polycarbonaatplaat aan de bovenkant van het dak. Deze is echter weggevlogen door de laatste storm. Het water kwam daarna via het raamwerk van de houten lichtstraat naar binnen. Daardoor is er waterschade aan de houten lichtstraat.

Deurgat maken en deur plaatsen

Deurgat maken van hal naar slaapkamer. Plaatsen van deur. Standaard maten.

Nieuwe kaders plaatsen voor 4 deuren

Graag had ik mijn bestaande volhouden deuren behouden. Indien het kan in naadloos kader opnieuw te plaatsen en als dit niet kan met zichtbare scharnieren. Dit gaat over een start van 4 deuren en gefaseerd per verdieping dit aan te pakken.

Plaatsen inkomdeur appartement

Graag plaatsing nieuwe inkomdeur en deur berging in appartement.

Deur herstellen of vervangen

Geforceerde deur is aan de onderkant beschadigd en moet hersteld worden. Indien dit niet mogelijk is de deur te vervangen.

Deurkaders uitbreken en nieuwe maken

Ik zoek een vakman om 3 deurkaders uitbreken, de deur hoger maken (tot aan het plafond) en opnieuw een deurkader en aangepaste deur inwerken. Hoogte : 40 a 50 cm hoger.

Afbreken van een betonnen trap

Buitentrap niet uitlopend aan terras en er achteraf aangezet in beton, vertrekt vanuit tuin. Ik wil deze trap met 16 treden laten afbreken.