Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Wilrijk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Wilrijk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wilrijk of directe omgeving.

168 klanten uit Wilrijk bevelen een bij Casius in Wilrijk aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Wilrijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, dakramen plaatsen, buitentrap met terras plaatsen, vernieuwen van ramen, dubbelglas plaatsen/verrot hout repareren of vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Wilrijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wilrijk:

Dakraam vervangen en een extra dakraam plaatsen

Wij zouden een dakraam willen vervangen en 1 extra willen laten plaatsen. Afmeting per raam is 78x118 cm. Veluxramen reeds in ons bezit.

Herstelling tuinhuisdeur

Onze deur van tuinhuis moet hersteld worden, zouden graag een nieuwe deur hebben volledig uit hout ipv met glas

Plaatsen nieuwe trap

Betreft: Nieuwe trap van +2 naar +3 e verdieping. Totaal 16 treden met 2 kwart-slagen Mag ook eventueel staalconstructie zijn. (Dubbel verdreven) Graag afspraak ter plaatse voor bezichtiging.

Tuinhuis plaatsen

Plaatsen van tuinhuis met afmetingen 3260 op 2360. Ook te voorzien een betonplaat met vorstkering.

Trappen renoveren of vervangen

Wij willen onze huidige trappen vervangen of renoveren. Dit is een houten trap met een ijzeren stam onder. Tredes vervangen en ballustrade vervangen. Graag prijsofferte voor zwevende trap. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.

Plaatsen harmonicadeur

Ik ben op zoek naar iemand die in mijn badkamer een harmonicadeur kan plaatsen.

Zandstralen trap en leuning

Trap + leuning afschuren/zandstralen. Rechte stukken, bestaande uit 4 delen over 2 verdiepingen.

Plaatsen van 2 trappen

Ik zit met een renovatieproject: Graag 2 nieuwe trappen willen 1 van de gelijkvloers naar het eerste en van het eerste de zolderverdieping.

Opfrissen van bestaande trap-nieuwe trapleuning plaatsen

Bestaande trap opfrissen en nieuwe trapleuning plaatsen.

Garage bouwen

Garage bouwen volgens bijgevoegd plan. Met geïsoleerde muren of in Iton-stenen. Voorzien van een effen vloer voor auto. Voorzien van ramen en elektrische garagedeur. Fundering is reeds aanwezig. De elektriciteit ligt reeds tot aan de fundering. Afwijking op de tekening: 4,5 m breed i. Pl.v. 4 meter. Het hout mag voorlopig weg, dat hoeft niet.

Herstelling houten voordeur

Graag zou ik een houten voordeur van een appartementsgebouw willen opfrissen: 1. Afschuren en herstellen van het houtwerk (deur & brievenbussen) 2. Houtwerk opnieuw voorzien van een beschermlaag (beits) 3. Vervanging van het (geribbeld) glaswerk door doorschijnend (mat) glas 4. Vervanging van het slot door een “speciaal” slot (*) Graag offertes per mail

vervangen bestaande trap

Bestaande trap vervangen. hoogteverschil 3 meter. Ter plaatse komen kijken door de vakman.

Vervangen 2 trappen

Ik graag twee vaste trappen vervangen een trap met draai van gelijkvloers naar het eerste verdiep en een steektrap van het eerste verdiep naar het zolder Hierbij zou ik graag op een budget werken en kijken wat de prijsverschillen tussen een stalen/houten trap zijn

Ingemaakte kasten woonkamer

Ik wil een ingemaakte kast laten maken voor de woonkamer. Afmetingen (bij benadering): B450cm x H250cm * D60cm Schuifdeuren of gewone deuren afhankelijk van het uitzicht. Gebroken wit/Witgebeitst uitzicht. Hoeft geen echt hout te zijn. In de kast een afwisseling van planken en hangmanden (eventueel Ikea Pax mogelijkheden)

Vervangen van de trap

We hebben een hele steile trap van het 1 ste verdiep naar de 2 de verdieping (zolder). Hier willen we graag een deftige trap. Moet uitgebroken worden en nieuwe geplaats worden. Een houten trap met leuning. Standaard, graag goedkope geen dure trap.

Plaatsen van blokhut Pila

Plaatsen van blokhut Pila 290x248cm inclusief het gieten van een vloerplaat in gewapend beton. Nog een vraag: Wij willen ook de houten stormbeveiliging bestellen maar het is niet duidelijk hoeveel men hiervan nodig heeft. Hoeveel latten bevat 1 set houten stormbeveiliging?

Blokhut Lounge plaatsen

Ik ben zelfstandig tuinaannemer en een klant van me heeft een blokhut Lounge 295x295 besteld. Het zou moeten geplaatst worden in Wilrijk. De vloerplaat is al enige tijd gegoten, etc... Dus enkel plaatsen.

Plaatsen van blokhut Cottage

Plaatsen van blokhut cottage van Makro: 260 X 200 CM We wensen de prijs voor de plaatsing. Wij gaan dit bestellen.

Blokhut Rimini plaatsen en beton vloer gieten

Kunt u mij een prijs opgeven voor het monteren van een blokhut. Rimini 260x260 met inbegrip van een betonnen vloer en een dakgoot. Graag prijsofferte alles inbegrepen.

Herstelling van deur na inbraak

Vorig jaar was er een poging tot inbraak in mijn vaders huis. De profielen ter hoogte van het slot zijn licht beschadigd. Eén van de sloten is niet meer bruikbaar (de schieter is momenteel geblokkeerd. Graag een offerte voor de herstelling van de deur, deurlijst en het vervangen van het slot. Opgelet : de verzekering vraagt een offerte zonder nacalculatie

Plaatsing van binnendeuren

Plaatsen van 8 binnendeuren in een nieuwbouwwoning. Enkel voor plaatsing.

Vervangen van houten trap

Vervangen van bestaande houten trap.

Vervangen van schuifdeur/raam van veranda

Vervanging van een veranda schuifdeur/raam in hout na inbraak. Adresgegevens bij afspraak

Tuin- en speelhuisje

We hebben in onze tuin een houten speel- en tuinhuisje. Ik zou dit graag willen afbreken en een nieuw huisje willen neerzetten. Het nieuwe model hoeft zeker niet identiek te zijn. Het tuinshuisje dient enkel voor het plaatsen van de grasmaaier en wat ander tuingereedschap en speelgoed. Ik hen enkele foto's toegevoegd ter verduidelijking. De breedte is nu 2 tot 2,5 meter, de diepte gaat van 2 tot ruim 4 meter. Er is ook een elektriciteitspunt met verlichting in het huisje aanwezig. (Foto beschikbaar)

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een vaste houten trap naar de zolder laten plaatsen in een bel etage woning. (zolder momenteel enkel toegankelijk via uitschuifbare zoldertrap) Er zal dus een nieuw trapgat gemaakt moeten worden in de vloerplaat van de zolder + oude trapgat te dichten. Trap dient 2 x een kwartslag te maken. Foto's type huidige trap in bijlage.