Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Wilrijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Wilrijk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Wilrijk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Wilrijk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Wilrijk:

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat laten gieten in de achtertuin om een tuinhuis van 3m x 2.5m op te plaatsen.

Bbinnendeuren plaatsen

Ik wil 6 binnendeuren laten plaatsen. Standaard houten binnendeuren. Reeds aangekocht.

Aluminium schuifdeur herstellen

Een groot aluminium schuifdeur die moeilijk open gaat waarschijnlijk de wieltjes die afgesleten zijn. Herstellen, vervangen van wieltjes.

Houten plafond herstellen na waterschade

Herstellen van een houten vals plafond door waterschade. Lek bij bovenburen zorgt ervoor dat houten plaat die op betonnen plaat in het plafond gescheurd is. Op zoek naar een vakman om deze te herstellen of te vervangen indien nodig.

Trapleuning op maat plaatsen

Graag wil ik een greep met muurbevestiging plaatsen voor mijn trap het liefst in RVS of Inox

Blokhut meribel plaatsen

Plaatsen van blokhut meribel 410 x 254 geen betonplaat nodig , ligt er al , enkel het plaatsen van de blokhut zelf. Is al geleverd.

Tuinhuis en ondervloer plaatsen

Graag willen wij een tuinhuisje laten plaatsen type blokhut Lilly,205x205 van Makro. Alsook een betonnen ondervloer leggen.

Blokhut Meribel plaatsen

Installatie van ons Meribel tuinhuis. Blokhut Meribel 410 x 254 cm.

Vaste trap plaatsen

Ik wil een vaste trap laten maken en plaatsen naar de zolder ,zolder is de 3de verdieping in mijn huis. Opening dient aangepast te worden.

Glazen deuren leveren en plaatsen

Graag 2 glazen deuren met scharnierpunten aan de zijkant. Deur 1 afmetingen: 76. 5cm op 196. 5cm Deur 2 afmetingen: 80. 5cm op 218cm Deuren met doorzichtige folie, niet over de hele deur.