Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor beton gieten voor tuinhuis:

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat laten gieten in de achtertuin om een tuinhuis van 3m x 2.5m op te plaatsen.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten voor tuinhuis uit heel België:

Blokhut Cambridge plaatsen

Blokhut laten plaatsen op een betonnen ondergrond inclusief dakgoten maar zonder vloer. Ook gieten van het beton. Blokhut Cambridge 385x295cm.

Tuin heraanleggen en blokhut plaatsen

Ik zou graag een tuinhuis incl. overkapping laten plaatsen achter aan in onze tuin van ongeveer 30 m². Eerst zou er nog een boom verwijderd/gerooid moeten worden hiervoor. Graag totaal pakket: rooien van boom, uitgraven, beton gieten tot het tuinhuis plaatsen. Tuinhuis nog te bestellen - graag de mogelijkheden bekijken met de vakman.

Beton gieten voor tuinhuis

Beton vloer gieten van 4x10M en polieren 15 cm dik

Plannen voor renovatie rijwoning

Ik wil op het gelijkvloers paar muren weg halen om een open ruimte te creëren ook wil ik de trap verzetten omdat die momenteel in het midden van de woning staat. 1ste verdiep wil ik volledig beton gieten en de indeling van de kamers wijzigen. En wil een verdiep bijbouwen van ongeveer 8m/6m.

Blokhut plaatsen Tuinhuis Cottage

Wij zouden graag het tuinhuis "Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm" laten plaatsen en vragen voor het volgende een vakman: - Beton gieten - Plaatsing Tuinhuis Cottage 468 x 553 cm

Tuinhuis/Repetitieruimte in tuin bouwen

We zouden graag een repetitieruimte bouwen in de tuin van 40m². (5 x 8 m) Betonplaat, sleuven van 30cm (10m x 4m waarvan 8m x 4 m zal gebruikt worden als repetitieruimte). Hierbij denken we aan metsen met volle betonsteen of waarom niet gieten in beton (of met betonnen keerwanden)? 1 groot akoestisch raam. Afhankelijk van de prijs een scheidingsmuur tussen 2 binnenruimtes met studioraam. Afwerking met groendak. Vooraan 2,85m , achteraan 3,5m hoog.

Gepolierde betonvloer aanleggen op gelijkvloers 80 m²

Het gieten van gepolierde beton op vloerverwarming. Gelijkvloers ongeveer 80m². Renovatieproject.

Gepolierde betonvloer gieten

Terras van 60 m² in gepolierde beton leggen. Terras momenteel is losse grond (met twee boomstronken) en andere helft liggen tegels die verwijderd moeten worden.