Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor beton gieten voor tuinhuis:

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil een betonplaat laten gieten in de achtertuin om een tuinhuis van 3m x 2.5m op te plaatsen.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor beton gieten voor tuinhuis uit heel België:

Gieten betonplaat voor tuinhuis

Voor achteraan in de tuin een tuinhuis te plaatsen van 4 op 3 meter. Voorzien in het storten van ongeveer 4 kubieke meter beton voor de betonplaat over een lengte van 7 m breedte 5 m en diepte circa 10 cm. Ondergrond is steenpuin en asfaltbrokken en ijzer. Wellicht omwille van bereikbaarheid best darm met pomp te gebruiken of andere oplossing Locatie is 40 m verwijderd van straatkant, evt wel mogelijkheid om te gieten langs achterkant via carport buur.

Herstelling terras en oprit aanleggen

Klinkers en gemetste brievenbus verwijderen en meenemen, betonlaag voorzien om nieuwe brievenbus op te plaatsen. Herstelling terras 2 laatste rijen plus afvoergeul. Oprit in gepolieerde beton gieten. Terras : herleggen 6 m in de lengte, opgemetst worden.

Gepolierde betonvloer leggen

Breedte achtertuin is 9m en diepte 4,5m Ik wens daar beton laten gieten over het hele oppervlakte en er komt een tuinhuis van 6 vierkante meter op. Alles wordt verwijderd dus kan je direct beginnen en gemakkelijk bereikbaar naast de werkplaats.

Uitgraven grond en aanleggen van een betonplaat voor tuinhuis

In een achtertuin eerst grond uitgraven op 10 cm diepte. Dan bekisten voor 15 cm dikke betonplaat. Gieten van de beton. In totaal oppervlakte van 4,2 op 3,8 vierkante meter. Dus ongeveer 16 vierkante meter, een betonplaat van 15 cm gieten die dient als vloerplaat voor een tuinhuis.

Leggen van terras in klinkers

Leggen van betonklinkers voor terras en oprit 300 m²+ afboorden. 100m² grind. Plaatsen van 2 L wanden. Gieten van een beton van 28 m²;

Beton gieten voor tuinhuis

Beton laten gieten achteraan in de tuin ongeveer 4 m²

Terras in gepolierde beton leggen

Op ons terras ligt nu een blauwe leisteen , deze tegels komen los met het vriesweer. Zelf dacht ik aan eventueel gepolierde beton te gieten. Terras : achterkant van de woning. 40m² in totaal.

Tuinmuurtje metsen met fundering van ongeveer 60 cm diep

Graven fundering (ongeveer 32 meter), gieten licht gewapende beton, metselen betonblokken, aanbrengen muurplaat in Henegouwse blauwsteen (of iets anders), langs beide zijden.Tuinmuurtje metsen (40 cm hoog) met fundering van ongeveer 60 cm diep, waarop serre wordt geplaatst