Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor deur herstellen of vervangen:

Deur herstellen of vervangen

Geforceerde deur is aan de onderkant beschadigd en moet hersteld worden. Indien dit niet mogelijk is de deur te vervangen.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur herstellen of vervangen uit heel België:

Houten deur herstellen

Betreft herstelling van 1 houten deur: onderste deurblad en randen zijn eruit of beschadigd. Betreft een nieuw stuk.

Herstellen crepi aan gevel

Mijn crepi gevel is beschadigd en moet hersteld worden. Enkel aan de straatkant, het is een gesloten woning met gelijkvloers en een 1ste verdiep. Er bevind zich een garagepoort, deur en 2 ramen in de gevel.

Glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen

Ik wil het glas in de achterdeur (naar de tuin) vervangen. Het is een dubbelglazeerd houtdeur waar de binnenste is gebarsten. De deur is gemeten tot 223cm op 80cm, met het binnenkader dat bedragen ~208cm op ~66cm. Ik wil vier deuren en kozijnen (hout) herstellen/vervangen na waterschade. De deuren is gemeten 208cm op 73cm, en de kozijnen zijn 7cm. De deuren moet ook geschilderd zijn.

Doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden

Ik heb een bel-etage rijwoning gekocht waarbij de eerste eigenaars de doorgang van de garage/kelder (gelijkvloers) naar de tuin (verdieping +0.5) hebben laten dichtmetsen. Ik zou deze doorgang willen laten herstellen en verbreden. Hiervoor zouden volgende zaken moeten gebeuren: - kelderraam verticaal uitslijpen tot deur (-> poutrel nodig?) - muur weghalen (die is dichtgemetst door eerste eigenaars) (-> poutrel nodig?) - trap van kelder naar tuin aanleggen - waterafvoer voorzien/uitbreiden Overigens is er ook een trap van het terras (verdieping 1) naar de tuin (verdieping 0.5), dewelke beschadigd is. Deze trap zou hersteld of vervangen moeten worden.

Herstellen aluminium buitendeuren

Wij hebben een probleem bij zowel de inkomdeur, als een zijdeur. 1) Inkomdeur: een van de scharnieren van de ingangsdeur is stuk. De deur sluit niet goed meer en sleept vaak over de vloer. 2) Zijdeur: de hendel (klink) hangt los. De sluitplaat komt niet volledig overeen (werd nu voorlopig door een van onze medewerkers vaster gemaakt). De deur sleept over de stenen vloer, wellicht hangt deze niet recht. Hierdoor sluit de deur niet goed meer en loopt er dus, bij hevige regenval, water binnen.

Deur herstellen of vervangen

Door inbraak zijn de deur en het kader van die deur van mijn appartement naar de traphal op verschillende plaatsen geforceerd. Ze moeten gerepareerd en/of vervangen worden.

Gat in holle binnendeur herstellen

Deur is tegen knop verwarmingselement geslagen waardoor gat aan één kant van een holle binnendeur.

Glas van een deur herstellen

Ik zoek iemand die het glas kan herstellen van een Aluminium deur, 103 op 211 cm met 3 vakken gezandstraald.