Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor makro tuinhuis installeren:

Makro tuinhuis installeren

Installeren van het Tuinhuis Luca 410 x 380 cm. De fundering zal voorzien worden.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor makro tuinhuis installeren uit heel België:

Blokhut plaatsen

Tuinhuis Modern 415 x 295 uit het gamma van de Makro ( Blokhut ).

Tuinhuis Makro plaatsen

Tuinhuis plaatsen - 3m x 4m. Naam ben ik even vergeten. Puntdak. Moet nog besteld worden. Fundering leggen we zelf.

Blokhut cube 500x324 plaatsen

Vakman nodig voor montage van tuinhuis die ik in de Makro zou willen kopen, het betreft tuinhuis cube 500x324 zoals foto in bijlage inclusief regenafvoer. Betonplaat is reeds klaar gegoten.

Plaatsen blokhut Makro

Graag willen we een tuinhuis met veranda Blokhut Luna met Extensie 380 van Makro plaatsen. Graag ook verankering tegen stormwind en verhoging van de houten constructie op tegelvloer.Ook afwatering naar bestaand afvoerputje. Fundering zal geplaatst worden.

Tuinhuis monteren en fundering leggen

Blokhut van Makro plaatsen - we hebben nog geen model gekozen. Afhankelijk van mogelijkheden wensen we er een te betellen bij Makro. Ook fundering leggen.

Plaatsen tuinhuis Lounge

Het installeren van een blokhut Makro Lounge 385x295. De sokkel zal reeds voorzien worden. De installatie bevat het opzetten van de blokhut, vloer (die bijbesteld wordt), dakgoten. Aangezien dit een tuinhuis met een oversteek zou ik hiervoor ook een achterwand bijbestellen.

Plaatsing tuinhuis Makro

Graag willen wij een blokhut Cottage van 315 op 239 van Makro laten plaatsen. Een betonnen ondergrond moet voorzien worden en gegoten worden. Alle informatie over het tuinhuis: https://www.makroshop.be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_4649541/tuinhuis-cottage-315-x-239-cm-grijswit

Blokhut plaatsen

Graag hadden wij blokhut Nicole van Makro door jullie laten plaatsen. Afmetingen zijn 585 x 390 en de betonplaat moet nog gegoten worden. Er staat momenteel een oud tuinhuis, maar dat breken we zelf af. We zijn ook geïnteresseerd in de blokhut Berlijn van de website Gadero (niet Makro dus). Afmetingen zijn gelijkaardig.