Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trapleuning op maat plaatsen:

Trapleuning op maat plaatsen

U-Vormige trapleuning maken en plaatsen. Ruw opgemeten afmetingen zijn 2.22m, 1.97m en 2m, opgemeten tot aan de muur niet rekeninghoudend met het feit dat leuning iets van muur verwijderd is. Van beneden naar boven, linksdraaiende trap, leuning aan buitenzijde rechts. Graag leuning in metaal bevestigd aan de muur.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Wilrijk (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapleuning op maat plaatsen uit heel België:

Plexiglas plaatsen aan een trapleuning van een open trap

Plexiglas plaatsen aan trapleuning. Momenteel open trap en overloop met metalen balustrade, daartegen moet plexiglas komen op maat gemaakt.

Hoekkast op maat maken in gang

Ik wil graag een hoekkast laten maken voor op een gang op een 2de (en tevens hoogste) verdieping. Afmetingen: van deur tot hoek (links)= 96 cm; van hoek tot trapleuning (rechts)= 131 cm; hoogte = 267 cm; diepte=60 cm. Er zou een kledingroede van +/- 100 cm aanwezig moeten zijn (voor het opbergen van jassen) en eventueel een (aparte) ruimte voor strijkplank en verder zo veel mogelijk planken. Graag afwerken met deuren. Doel van de kast = opbergen van jassen, (veel) schoenen, poetsgerief, ...

Twee trapleuningen op maat maken

Graag een tweede trapleuning laten installeren van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en ook van de eerste naar de tweede verdieping. Ik ben dus op zoek naar een schrijnwerker die dit kan leveren en kan plaatsen. Graag in afwasbaar materiaal te trapleuning.

Trapleuning op maat plaatsen

Graag wil ik een greep met muurbevestiging plaatsen voor mijn trap het liefst in RVS of Inox

Plexiglas plaatsen aan trapleuning open trap

Wij hebben 2 trappen en 1 overloop waarbij we aan de leuning/balustrade graag plexiglas willen monteren. Het gaat over een projectje "op maat".

Trapleuning plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een trapleuning kan plaatsen of eventueel zelf een op maat kan maken. Wij hebben een volledig open trap in hout.

Houten trap op maat maken

Maken van een houten trap op maat. Van het eerste verdiep naar zolder geplaatst. De trap komt aan 1 zijde , andere zijde met een trapleuning. Er is een trapgat aanwezig.

Renovatie te Deinze

Beste, Graag hadden wij een prijsofferte voor de volgende werken: - Maken en plaatsen van een voutedeurtje in mdf - De bestaande trap fatsoeneren : zijlatten aanbrengen,leuning en trapreling - In de berging : valse wand met deur naar de kelder + trapleuning - In de inkomhal : op maat gemaakte ingemaakte kast Adresgegevens bij afspraak