Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zoersel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zoersel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zoersel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Zoersel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zoersel:

Betonplaat gieten en blokhut monteren

Plaatsen van een blokhut Luna 295 x 295 cm met stormbeveiliging en extensie. Er moet ook een betonplaat worden voorzien om de blokhut op te monteren.

Herstellen houten ramen

Mijn huis heeft houten ramen, die op bepaalde plaatsen rotte stukken hebben, niet in de structuur maar in de latjes die het glas op zijn plek houden, dus dat kan denk ik hersteld worden. Ramen : 3 à 4

Blokhut Lisa installeren

Graag willen wij onze blokhut Lisa 470 x 350 cm van Makro laten plaatsen. De betonnen ondergrond is al reeds geplaatst.

Plaatsen tuinhuis Cottage

Installeren van tuinhuis Cottage 315x239 Leggen van de vloer op gazon.

Maatwerk gordijnkasten

Maken en plaatsen van gordijnkasten in mdf voorzien van een ingefreesde gordijn rail. 1 kast 2m lengte , 1 kast 3m lengte , 1 kast 6.72 m lengte , 1 kast 5 m lengte hoogte voor alle kasten 15 cm

Houtrot herstellen raamkozijnen

Houtrot aan de raamkozijnen herstellen. Het is aan de eerste verdieping.

Blokhut plaatsen

Opbouw van het tuinhuis op een bestaande tegeloppervlakte die groter is dan de oppervlakte van het nieuwe tuinhuis. Levering komt op 25 juni. Blokhut Tokio 360 x180

Blokhot Modern plaatsen

Tuinhuis plaatsen. Betonplaat en fundering worden door ons geplaatst. Blokhot moden 415 X 295 + extra. Blokhut in bestelling.

Planken tuinhuis vervangen

Enkele planken van ons houten tuinhuis zijn rot. Die zouden vervangen moeten worden.

Blokhut Luna plaatsen

Vakman voor de plaatsing van een blokhut luna zoals in de titel beschreven. Beton is reeds aanwezig. Voor de extensie mag een houten vloer toegevoegd worden. Eventueel ook een stormbeveiliging. Ons vorig tuinhuis kwam ook van bij jullie maar is door de storm opgetild en op zijn dak neergekomen.