Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen houten ramen:

Herstellen houten ramen

Mijn huis heeft houten ramen, die op bepaalde plaatsen rotte stukken hebben, niet in de structuur maar in de latjes die het glas op zijn plek houden, dus dat kan denk ik hersteld worden. Ramen : 3 à 4
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Zoersel (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen houten ramen uit heel België:

Vervangen/ herstellen houten deurkozijn

Ik wil graag een nieuw deurkozijn indien de huidige niet meer hersteld kan worden. Tevens kan de lade van een keukenkast niet meer worden opengeschoven. Zou deze ook graag willen laten maken.

Houten deur herstellen

Betreft herstelling van 1 houten deur: onderste deurblad en randen zijn eruit of beschadigd. Betreft een nieuw stuk.

Lekkende dakgoot herstellen

Lek aan houten dakgoot vooraan rijwoning. Ik vermoed dat een slechte connectie met de goot van de buren de oorzaak is. Die goot van de buren is niet uit hout.

Herstellen houten ramen

Recent verhuisd naar woning met houten ramen - we willen graag nagaan of het mogelijk is om deze ramen nog te herstellen, alvorens over te gaan tot het plaatsen van nieuwe ramen (huis heeft klassieke stijl en we wensen dit graag te behouden). Graag zouden we een schrijnwerker willen laten langskomen om eens te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Lek langs zinken gedeelte herstellen

In 04/2019 werd er nav stormschade een nieuw dakprofiel geplaatst: *Verwijderen van de bestaande zinken profielen over de volledige lengte van de lucarne. *Bevestigen van het profiel in de houten kader met zink nagels alsook lijmsilicone aan de onderkant voor extra stevigheid. *Verwijderen van de bruine verf op de zinken profielen voor het solderen van de naden. *Opspuiten van de naden met een spuitbus. Kleur: anthra *Terug vasttimmeren/schroeven van de houten kader. *Opmeten en laten plooien van het nieuwe zinken profiel van 9à10 lopende meter incl overlapping bijgerekend.

Afschuren en verven houten kroonlijst

Afschuren, eventueel herstellen en verven van houten kroonlijst. De gevel is 6 meter breed. Enkel aan de voorgevel. De kroonlijst bevindt zich op op ongeveer 7 meter hoog.

Herstellen houten raam

Heb een rond boograam aan de gevel en de houten kaders rond het glas zijn rot en zouden hersteld moeten worden.

Binnendeuren maken en plaatsen + herstellen buitendeuren

Ik wil drie binnendeuren (hout) op maat maken en laten plaatsen. Daarnaast zouden de bestaande houten buitendeuren hersteld moeten worden.