Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Zwijndrecht.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Zwijndrecht of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Zwijndrecht die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Zwijndrecht:

Trap vernieuwen of renoveren

Trap veiliger maken. Momenteel open trap uit spouw met houten treden en men wil graag een gesloten trap. Indien niet mogelijk de huidige trap gesloten te maken, nieuwe trap plaatsen. Huidige trap is 14 treden tot 1ste verdiep en dan nog eens 14 treden tot zolder. Treden zijn niet bekleed.

Afbraak en plaatsing nieuw tuinhuis

Leveren en plaatsen van tuinhuis type Lounge 385x295 cm. Ook bestaande tuinhuis afbreken.

Plaatsen van metalen trap

Nieuwe metalen buitentrap plaatsen. Het is bestemd om van het terras naar het dak te kunnen gaan. Ik dacht misschien aan een draaitrap voor veiligheid en plaatsbesparing.

Ramen plaatsen bij woningrenovatie

Voor een woningrenovatie (74 m² begane grond en 61 m² op de eerste verdieping) moet ik nieuwe ramen van PVC of Aluminium plaatsen. Ik heb nog niet besloten welk soort materiaal, dit hangt van de prijs af. de grootte van de ramen zijn: 1: Ramen van de keuken met de afmeting van: 270 cm hoog * 400 cm breed 2. Ramen van slaapkamer nummer 1 met de grootte van: 250 cm hoog * 290 cm breed 3. ramen van de woonkamer met de afmeting van: 185 cm hoog * 220 cm breed * 4. ramen van de slaapkamer nummer 2 met de grootte van: 150 cm hoog * 190 cm breed 5: en drie ramen voor badkamer en hal met de afmeting van: 30 cm hoog * 120 cm breed

Houten trappen plaatsen

Een nieuwe trap van glv naar 1 ste verdiep en een vaste trap van 1 ste verdiep naar zolder. Beide rechte, gesloten houten trappen. In kader van renovatiewderken. Oude trappen zijn reeds uitgebroken. Keuze van houtsoort nog te maken.

Plaatsen van houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping en herstellen trap naar zolder

Van gelijkvloers naar de eerste verdieping. De trap komt tegen een muur, met een kwartslag en gesloten treden. Met leuning. Van eerste verdieping naar de zolder , herstellen of vervangen van houten trap.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Plooitrap naar zolder plaatsen. Er moeten 2 gaten worden gemaakt, eentje 14 cm hoger dan het andere. Is voor een plooitrap van 120 x 60 cm te maken. Ook met luik afwerken om hierna zelf te kunnen plamuren.

Houten trappen plaatsen in nieuwbouwwoning

Houten trappen plaatsen tussen twee muren. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede te plaatsen steeds tussen twee muren. Geen trapgat te maken. 1 trap breedte=100, horizontale lengte=320, tussen muren 1 trap breedte=90, horizontale lengte=28 tussen muren Hoogte voor beide=260

Bekleden van traptreden met laminaat en trapleuning vervangen

Renoveren van bestaande geschilderde trap in hout met 17 treden, eventueel vervangen/renoveren van de trapleuning en traptreden. Graag de traptreden bekleden met laminaat.

Blokhut plaatsen

Tuinhuis Lounge 355 op 355 plaatsen. Ondergrond fundering zal geplaatst zijn.