Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trap vernieuwen of renoveren:

Trap vernieuwen of renoveren

Trap veiliger maken. Momenteel open trap uit spouw met houten treden en men wil graag een gesloten trap. Indien niet mogelijk de huidige trap gesloten te maken, nieuwe trap plaatsen. Huidige trap is 14 treden tot 1ste verdiep en dan nog eens 14 treden tot zolder. Treden zijn niet bekleed.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap vernieuwen of renoveren uit heel België:

Gang plafonds en traphal in appartementsgebouw schilderen, gebreken herstellen, schoonmaken trap

Vakman voor het vernieuwen/herschilderen van een traphal, gang en plafonds in een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Inclusief kleine schade herstellen en schoonmaken van de trap.

Houten trap installeren

Wij zijn opzoek naar een nieuwe trap, het hele huis buiten de 4 muren zijn afgebroken en we zijn het volledig aan het vernieuwen, de oude trap is eruit, deze maand / maximum midden volgende maand komt de vloerder en dan zouden we onze nieuwe trap wel nodig hebben.

Plannen opmaken voor renovatie benedenruimte en plaatsing nieuw dak

Plan opmaken om benedenruimte te vernieuwen. Muur van de 2 de plaats te verplaatsen tot tegen de trap. Theoretisch kan de muur dan weg maar door de overloop is er dan een schuin gedeelte alsook in de gang een verlaagd gedeelte van +- 190 cm, dus dit moet uitgetekend worden hoe dit technisch haalbaar word. Ook zou er een nieuw dak moeten komen.

Overzettrap maken

Momenteel houten trap met tapijtbekleding die we willen vernieuwen met overzet trap. 1 verdiep met op het einde een bocht.

Herstelling van trap

Vernieuwen van de bestaande trapleuning in de gang beneden (gelijkvloers) en gang (1e verdieping). De werken die volgens mij zouden uitgevoerd moeten worden: • Demonteren van bestaande leuning • Voorzien van een trapboom • Trapboom voorzien van spijlen • Trap voorzien van een leuning

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Onze trap telt 15 treden met 2 kwartdraaien. het is een gesloten trap en op sommige plaatsen kraakt deze. We wensen onze trap, trapwangen en trapleuning te vernieuwen.

Bestaand terras vernieuwen

We hebben een bel-etage met terras van bankirai planken (7 meter breed en 3 meter lang) graag zouden we het veranderen zodat het ook waterdicht is. Daarnaast zouden we ook onze trap naar de andere kant willen brengen.

Trap vernieuwen en laminaat vervangen

Trap vernieuwen, huidige is te steil. Ook laminaat in slaapkamer vervangen door waterschade.