Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor kasten op zolder:

Kasten op zolder

De zolder wordt een slaapkamer voor mijn dochter. Ik wil ingemaakte kasten maar wat kost mij dat
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten op zolder uit heel België:

Zolder inrichten/afwerken

Graag offerte voor: '- plaatsen tussenwand in zolder '- plaatsen vloerbedekking en plafond in zolder '- plaatsen kasten op zolder voor speelka Het zou gaan om een gedeelte van de zodler in te richten , alles is afhankelijk van het budget.

Afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten

Wanden plaatsen, scheidingsmuur met deur, achteraf ingebouwde kasten... Eventueel laminaat leggen. Liefste niet met gyproc werken. Best ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijsofferte. Ter plaatse komen zien naar de zolder tips uitwisselen. Graag voor het bouwverlof de werken kunnen uitvoeren.

Afwerking van een zolder aanbrengen constructie mezzanine

Aanbrengen van constructie voor mezzanine zolder en afwerken met vloerplaten bovenaan en gyproc wanden. Later ook ingemaakte kasten, kasten op maat. Oppervlakte moet nog worden opgemeten.

Zolder afwerken

Zoldergat uitzagen door welfsels van gewapend beton + alle verstevigingen aanbrengen. Plaatsen trap en leuningen Inkom sas op de zolder + deur Chape of iets vergelijkbaars op de zoldervloer. Ligt nu vol met elektriciteitskabels. Velux dakraam steken Zij- en dakwanden bekleden met hout Laminaat vloer plaatsen Ingebouwde kasten voorzien.

Isoleren van zolder

Isoleren: Een afgemaakte zolder met kasten onder de schuine wanden en een plafond in het midden van de zolder.

Trap en draagstructuur plaatsen

Wij zouden graag een offerte van een trap krijgen over het volgende project: * een trap vanaf 1° verdieping naar zolder (H=3m20): een open trap bestaande uit 2 zijdelingse uitgetande trapbomen onder - en bovenkant uitgetand tredes in metaal - "geluidsdempend" gemaakt - geponsd - gepoederlakt: zwarte tredes en witte trapboom de trap heeft een bordes nodig, gezien er keukenkasten onder komen te staan en de trap anders de kasten raakt (zie ontwerp keuken in bijlage) *aansluitend bij trap 1 dient een een overloop te komen met draagstructuur in metaal en een loopvloer in perfoplaat passend bij de ponsing in de traptreden * de trapleuning en balustrade in metaal aan de valzijde van de trap in lineaire uitvoering (plat metaal) met 2 dunnere tussenlatten of alternatief met

Zolderinrichting

Inrichting van bestaande, reeds geisoleerde zolder. Onze zolder is momenteel bereikbaar vanuit de gang met een uitklapbare trapladder. Deze zouden we willen verwijderen en het achtergebleven gat gedeeltelijk verwijderen/gedeeltelijk recupereren voor een nog te bouwen vaste trap. De te bouwen vaste trap kan beginnen in onze berging. De zolder zelf meet 6. 75 m lengte bij 5 m breedte. Op deze zolder willen we bovendien graag een velux steken, type UK04 met afmetingen 134x98 De zolder dient verder afgewerkt te worden met gyproc en met een laminaat. Onder de laminaat dient waarschijnlijk nog een kleine laag chap te komen. Afhankelijk van de kostprijs voor deze werken willen we misschien ook graag nog ingebouwde kasten laten maken.

Kasten op maat

Zolder van 6m x 8m Uit te voeren werken: maatkasten op maat zowel in de breedte van het huis langs twee kanten , alsook in de diepte (langs 1 kant waar de trapkast is en de ruimte rond deze trapkast (incl deur)) Sommige onderdelen van de kasten langs voor en achterkant huis moeten verrolbaar kunnen zijn zodat ook de ruimte achter de kast kan benut worden (schuin dak) Trapkast moet ook afgewerkt worden in zelfde materiaal (melamine) Werken kunnen direct aangevat worden na goedkeuring offerte.