Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor kasten op zolder:

Kasten op zolder

De zolder wordt een slaapkamer voor mijn dochter. Ik wil ingemaakte kasten maar wat kost mij dat
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Zwijndrecht (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten op zolder uit heel België:

Zolderrenovatie uit te voeren

Op zolder een slaapkamer/dressing/ wc en douche maken. Werken : trapgat - trap-elektriciteit- verwarming- sanitair-velux -gyproc- ingemaakte kasten

Schuifdeur van ingebouwde kast herstellen

Op zolder heb ik aan de schuine zijden van het dak ingebouwde kasten met leggers en daarvoor zitten schuifdeuren. Aan de ene kant zitten 3 schuifdeuren en aan de andere kant 4. Van de 3 schuifdeuren krijg ik 1 amper open, deze stroeft heel erg. Aan de andere kant kan ik 2 schuifdeuren niet meer achter elkaar door laten gaan, ze botsen aan de zijkanten tegen elkaar. Graag had ik dit laten herstellen zodat de schuifdeuren weer vlot opengaan.

Zolder inrichten/afwerken

Graag offerte voor: '- plaatsen tussenwand in zolder '- plaatsen vloerbedekking en plafond in zolder '- plaatsen kasten op zolder voor speelka Het zou gaan om een gedeelte van de zodler in te richten , alles is afhankelijk van het budget.

Afwerken zolder wanden plaatsen, laminaat leggen ,scheidingsmuur , ingebouwde kasten

Wanden plaatsen, scheidingsmuur met deur, achteraf ingebouwde kasten... Eventueel laminaat leggen. Liefste niet met gyproc werken. Best ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijsofferte. Ter plaatse komen zien naar de zolder tips uitwisselen. Graag voor het bouwverlof de werken kunnen uitvoeren.

Afwerking van een zolder aanbrengen constructie mezzanine

Aanbrengen van constructie voor mezzanine zolder en afwerken met vloerplaten bovenaan en gyproc wanden. Later ook ingemaakte kasten, kasten op maat. Oppervlakte moet nog worden opgemeten.

Zolder afwerken

Zoldergat uitzagen door welfsels van gewapend beton + alle verstevigingen aanbrengen. Plaatsen trap en leuningen Inkom sas op de zolder + deur Chape of iets vergelijkbaars op de zoldervloer. Ligt nu vol met elektriciteitskabels. Velux dakraam steken Zij- en dakwanden bekleden met hout Laminaat vloer plaatsen Ingebouwde kasten voorzien.

Isoleren van zolder

Isoleren: Een afgemaakte zolder met kasten onder de schuine wanden en een plafond in het midden van de zolder.

Trap en draagstructuur plaatsen

Wij zouden graag een offerte van een trap krijgen over het volgende project: * een trap vanaf 1° verdieping naar zolder (H=3m20): een open trap bestaande uit 2 zijdelingse uitgetande trapbomen onder - en bovenkant uitgetand tredes in metaal - "geluidsdempend" gemaakt - geponsd - gepoederlakt: zwarte tredes en witte trapboom de trap heeft een bordes nodig, gezien er keukenkasten onder komen te staan en de trap anders de kasten raakt (zie ontwerp keuken in bijlage) *aansluitend bij trap 1 dient een een overloop te komen met draagstructuur in metaal en een loopvloer in perfoplaat passend bij de ponsing in de traptreden * de trapleuning en balustrade in metaal aan de valzijde van de trap in lineaire uitvoering (plat metaal) met 2 dunnere tussenlatten of alternatief met