Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
81 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

woensdag 10 juli 2019

Herstellen van aluminium raamprofiel

1 raam gaat niet meer open
dinsdag 2 juli 2019

Maatwerk voor maken podium

Ik ben op zoek naar iemand die een klein podium van 3 niveaus kan bouwen, hierop moeten mensen kunnen zitten en eventueel op het bovenste niveau staan als er een presentatie gegeven wordt. Aan de linkerkant trekt de achterkant van het middenste niveau door om een staande tafel te worden. Naast het podium zou ik ook graag een lage gyproc wand plaatsen. Ik heb alvast een sketch toegevoegd van het ontwerp, het podium is blauw en de gyproc wand is geel. Gyproc wand: 44cm hoog, 192 cm diep Afmetingen voor het podium staan op de foto in bijlage.
maandag 1 juli 2019

Zandstralen of luchtgommen trap

Wij zouden graag onze trappen renoveren. Het betreft twee verdiepingen (ongeveer 40 treden).
maandag 17 juni 2019

Pose d'un escalier escamotable

Installer un escalier pliable afin accedé au grenier.
maandag 3 juni 2019

Houten voorzetramen tegen geluidshinder zetten

Op zoek naar 4 geluidswerende voorzetramen om de lawaaioverlast van het verkeer tegen te gaan. Er is al dubbele beglazing aanwezig maar een akoestisch adviseur heeft ons aangeraden om ook voorzetramen te plaatsen om het geluid verder terug te dringen. Enkel hout is een optie.
dinsdag 23 april 2019

Installeren branddeur + conform maken van trappenhal voor brandpreventie

De trappenhal van onze nieuwe woning dient conform de vereisten met betrekking tot brandpreventiemaatregelen te worden gemaakt. Er moet een branddeur worden geïnstaleerd, en de trappenhal dient met brandwerende gyrpoc te worden uitgvoerd. (gyproc RF30-60)
donderdag 4 april 2019

Balustrade balkon aanpassen of vervangen

Het betreft ofwel de vervanging ofwel de aanpassing van een balustrade aan een balkon. De bestaande balustrade moet kleiner worden gemaakt. Indien dit niet mogelijk is kan deze worden verwijderd en een nieuwe balustrade van 2,3 meter breed op 1 meter worden geplaatst. De keuze van het materiaal is nog open.
zondag 24 februari 2019

Nieuwe kelderdeur en stijl plaatsen

Ik wil er graag een nieuwe en sterke deur laten plaatsen, en ook de deurlijst moet vervangen worden. Ik dacht aan een deur met verscheidene pinnen die in de lijst vastgaan. De deur is 68 cm breed en 186 cm hoog. De haak werd er gewoon uitgerukt om het hangslot los te maken. Voordien werden het slot en de klink al vernield.
maandag 17 december 2018

Dakraam vervangen

Ik wil graag een ouder dakraam laten vervangen door een nieuw. Alsook interesse in een rolluik aan de buitenkant ervoor.
donderdag 15 november 2018

Raam vervangen in alu

Vervangen van een raam in aluminium kader, herbuigen van het frame en slot herstellen.