Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel.

94 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: mezzanine en kasten op maat maken, garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen in NB, nieuwe trap plaatsen en trapgat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

maandag 25 september 2017

PVC schuifraam herstellen

PVC schuifraam herstellen; gaat niet meer goed open.
donderdag 21 september 2017

Metalen vloerprofielen plaatsen

4 profielen IPE/UPN 140 te leveren en te plaatsen. Lengte profielen = 4m De vloer is al opengemaakt (zie foto). De bestaande houten balken die vervangen zullen worden door de metalen profielen, zullen door mezelf weggenomen worden. (ter info: vloer bevindt zich op een gelijkvloers appartement, dus geen trapen te doen met de profielen). Parkeren vlak aan huis is mogelijk.
maandag 18 september 2017

Metalen trap plaatsen in woonkamer

Plaatsen van een metalen draaitrap. De hoogte die overbrugt dient te worden is 4 m 32. Dat zou moeten geplaatst worden in de living naar eerste verdieping. Tegen een muur , in de hoek van een kamer.
donderdag 14 september 2017

Moderne houten tv kast met bibliotheek kast

Ik zoek een vakman die een een lage kast kan maken in wit hout van +/ 4 m lang en 50 cm hoog. De kast bevat enkel schuiven of deurtjes. Verder willen we planken op maat laten maken en laten installeren van +/ 4 m lang. Ze moeten heel stevig zijn om het gewicht van een groot aantal boeken te kunnen dragen. Liefst zonder zichtbare scharnieren. Zie voorbeeld op foto.
maandag 4 september 2017

Herstellen en nakijken van 3 klemmende deuren

Na nieuwe bepleistering in oud appartement klemmen sommige binnendeuren en gaan niet meer dicht. Graag langskomen om te komen kijken.
zaterdag 19 augustus 2017

Metalen trap plaatsen

Metalen trap plaatsen , 1 ste verdieping naar zolder.
dinsdag 8 augustus 2017

Metalen trap plaatsen

Metalen trap met houten treden plaatsen. Qua kleur zou de metalen structuur in het wit zijn, en zouden de houten treden donker bruin zijn. Geen leuning. Aan de bovenkant van de trap zouden 4 draaiende treden moeten worden geplaatst om op de mezzanine te kunnen geraken. Hoogte van vloer tot vloer: 260 cm
woensdag 2 augustus 2017

Aluminiumdeur herstellen

Het gaat over een aluminiumdeur waarvan het kip-mechanisme stuk is. Bij het openen van de deur gaat de deur op drie punten mee open.
woensdag 2 augustus 2017

Dakraam te vervangen

Huidige dakraam (soort koepel) is aan vervanging toe.Dakraam doet dienst als toegang naar het plat dak. Dakraam is een koepel.
maandag 31 juli 2017

Binnentrap op maat maken naar zolder

Binnentrap op maat naar zolder, met leuning, plaatsing langs 1 muur, balustrade aan andere kant Hoogte (vloer tot vloer): 2. 75 Lengte van het trapgat: 2. 20 Breedte van het trapgat: 1. 25 Breedte van de trap: +/- 0. 80 Aantal treden +/- 15 Opening aanpassen , is niet breed genoeg.
vrijdag 28 juli 2017

Branddeur met veiligheidsslot plaatsen

In onze kelder staat er nu een oude deur. Wij zouden deze graag laten vervangen door een stevige deur met een beveiligingsslot (2 pinnen op drie verschillende hoogtes).
donderdag 20 juli 2017

Nieuwe draaitrap plaatsen

Houten draaitrap plaatsen over twee verdiepingen. Ongeveer 2,4 m en 3,2 m hoogte. Totaal 5,6 m.
dinsdag 11 juli 2017

Dubbelglas plaatsen

Er is ingebroken bij mij in Neder-Over-heembeek. Mijn groot raam in de kamer is er volledig uit geklikt en zou moeten gerepareerd-vervangen worden. Dit is dubbel glas.
dinsdag 4 juli 2017

Réparer une porte et son cadre

Réparer une porte et son cadre en bois après cambriolage.
zondag 25 juni 2017

Herstellen garagepoort

De plaatsing werd in 1999 gedaan. Onderaan waar de vloerbekleding eindigt is er een metalen rail die de tegels afschermt van de kantelpoort wanneer deze sluit. Zoals men op bijgaande foto's merkt is deze rail losgekomen en hindert hij bij het afsluiten van de poort. Ik heb de rail moeten dwars doorslijpen om nog kunnen af te sluiten. Deze rail is los gesprongen en verwrongen door bij het inrijden met de voorwielen van de auto gas te geven. De oprit helt nl. af naar de weg. Zodoende dient de rail vervangen te worden.
vrijdag 23 juni 2017

Trap herstellen en plaatsen van brievenbus

Onderste treden van houten keldertrap herstellen of vervangen alsook plaatsen van een brievenbus in een buitendeur (pvc).
zondag 18 juni 2017

Schuifdeur of een gewone deur plaatsen tussen de kamers

Ik heb een appartement met drie slaapkamers waarvan twee verbonden zijn door een opening in de muur (zodat een van de twee momenteel dienst doet als de dressing voor de andere). Nu ben ik echter het appartement aan het verhuren, en er wordt mij door de toekomstige huursters gevraagd of ik het gat (tijdelijk) kan dichten. Ik overweeg om hiervoor een schuifdeur te gebruiken (die zou dan wel zo geluidsdicht mogelijk moeten zijn) of een gewone deur. Specificaties: - kleur: licht grijs (of wit) - afmetingen en draai-richting: zie aangehecht. - met slot. - geen motief. - modern klink etc.
dinsdag 13 juni 2017

Plaatsen van tuinhuis

Plaatsing tuinhuis Keter factor 66. Afmeting 194x208
donderdag 8 juni 2017

Herstellen buitenraam

Raam is stuk. Dit betreft een slaapkamerraam, straatkant, gelijkvloers. Heel makkelijk bereikbaar. Zal waarschijnlijk volledig vervangen moeten worden, ook al is enkel de buitenruit van het dubbele glas kapot. Afmetingen van het glas zelf is +- 105 cm op 75 cm.
maandag 29 mei 2017

Voordeur herstellen

Wij willen de voordeur herstellen dit na een inbraak. Dit is een houten voordeur, dit is enkel het houten latje.
maandag 22 mei 2017

Nieuwe wanden en plafonds plaatsen

Ik wil een aantal nieuwe wanden, plafonds, relingen rond 2 trappen, herstel van trapleuning en een bank laten bouwen.
dinsdag 16 mei 2017

Binnendeur vervangen

Op de 3de verdieping willen wij een deur vervangen. Graag dezelfde deur, schilderdeur of gelakte deur (moet wit worden) dan die er al staat (we kunnen foto bezorgen). En in de beide deuren dan een mooie nieuwe klink.
woensdag 10 mei 2017

Dakraam vervangen door Velux

Een van mijn oude Roto- ramen is stuk gegaan. De serie werd niet meer geproduceerd, waardoor repareren onmogelijk bleek. Ik wil nu een Velux-raam ter vervanging van mijn oude dakraam. De afmetingen van het binnenkader van het huidige raam zijn (HxB) 131cm x 129cm. De Velux GPL UK08 Energy & Comfort 2070 (134 x 140) lijken mij de beste optie. Er dienen dus ook braakwerken te gebeuren en afwerking op het einde.
zaterdag 6 mei 2017

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Na een inbraak moeten we een nieuwe houten voordeur laten plaatsen. Van de gemeente moet die lijken op de vorige houten voordeur.
dinsdag 2 mei 2017

Geblokkeerd raam herstellen

Mijn raam is geblokkeerd (het is nu gesloten), en valt niet meer te openen of in kiep stand te zetten. Het zou leuk zijn om dit voor de zomer terug te kunnen openen. Oftewel herstellen of nieuw raam insteken.

Partners

Partners van Casius