Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
83 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

dinsdag 23 april 2019

Installeren branddeur + conform maken van trappenhal voor brandpreventie

De trappenhal van onze nieuwe woning dient conform de vereisten met betrekking tot brandpreventiemaatregelen te worden gemaakt. Er moet een branddeur worden geïnstaleerd, en de trappenhal dient met brandwerende gyrpoc te worden uitgvoerd. (gyproc RF30-60)
donderdag 4 april 2019

Balustrade balkon aanpassen of vervangen

Het betreft ofwel de vervanging ofwel de aanpassing van een balustrade aan een balkon. De bestaande balustrade moet kleiner worden gemaakt. Indien dit niet mogelijk is kan deze worden verwijderd en een nieuwe balustrade van 2,3 meter breed op 1 meter worden geplaatst. De keuze van het materiaal is nog open.
zondag 24 februari 2019

Nieuwe kelderdeur en stijl plaatsen

Ik wil er graag een nieuwe en sterke deur laten plaatsen, en ook de deurlijst moet vervangen worden. Ik dacht aan een deur met verscheidene pinnen die in de lijst vastgaan. De deur is 68 cm breed en 186 cm hoog. De haak werd er gewoon uitgerukt om het hangslot los te maken. Voordien werden het slot en de klink al vernield.
maandag 17 december 2018

Dakraam vervangen

Ik wil graag een ouder dakraam laten vervangen door een nieuw. Alsook interesse in een rolluik aan de buitenkant ervoor.
donderdag 15 november 2018

Raam vervangen in alu

Vervangen van een raam in aluminium kader, herbuigen van het frame en slot herstellen.
maandag 5 november 2018

Oude keldertrap vervangen door nieuwe houten trap van 14 treden

Oude keldertrap vervangen door een nieuwe trap. Ik zoek een eenvoudig steektrap vanaf het gelijkvloers naar de kelder in mijn rijwoning. De oude houten trap naar de kelder is verrot wegens vochtproblemen. De trap zou tegen de muur aankomen met een armleuning.
donderdag 11 oktober 2018

Vervangen van binnendeur door brandwerende deur

Vervangen van binnendeur door brandwerende deur (1 uur) aan chauffage stookruimte. De deur moet via de buitenkant op slot kunnen met sleutel, maar via de binnenzijde opgedaan kunnen worden (draaiknop), ook indien op slot gedraaid.
woensdag 19 september 2018

Metalen en houten binnendeur herstellen

Onze metalen inkomdeur (niet de buitendeur, maar aan een binnen sas) sluit niet meer automatisch via een hendel haak bovenaan de deur. Ze sluit wel, maar men moet ze manueel duwen in het slot. Heb de indruk dat ze gezakt is. En ook de houten binnen deur herstelen.
zondag 9 september 2018

Herstelling 2 deurlijsten na waterschade

Door een lek in de waterleiding bij de bovenburen is er water in een aantal muren van ons appartement gesijpeld. Hierdoor zijn er 2 deuren die niet meer dichtgaan. Van 1 deur is de deurlijst zichtbaar opgezwollen en beschadigd door het water. Deze zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Bij de andere deur volstaat het misschien om de deur bij te schaven.
donderdag 16 augustus 2018

Houten trap plaatsen

Het betreft een trap naar de zolderverdieping. De te overbruggen hoogte is (ongeveer) 2m88cm op een lengte van ongeveer 3m50cm