Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
80 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

woensdag 18 september 2019

Deur en kozijn herstellen

Hopelijk kan de de deur zo goed mogelijk hersteld worden, inclusief het deurkozijn van hout.
maandag 16 september 2019

Plaatsing borstwering buitenterras

Levering en plaatsing van een nieuwe borstwering met hoogte van 120cm, lengte +/- 5,6 meter. Terras gelegen op vierde verdieping. Borstwering dient te bestaan uit verticale spijlen met maximum 11cm tussenafstand.
woensdag 4 september 2019

Plaatsen inkomdeur appartement

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een veilige deur.
maandag 26 augustus 2019

Placement d'un escalier escamotable

Je veux placer un escalier escamotable au grenier. Le plafond est en bois et le passage doit être agrandi. En ce moment il est 13,5x41cm L'escalier de préférence en 2 parties coulissantes
woensdag 7 augustus 2019

Deuren herstellen na inbraak

- Herstellen van houten kelderdeur na inbraak. Het slot werd geforceerd en er is schade aan deur en omkadering. Eventueel plaatsing van extra beveiliging en/of aangepaste deur. - Herstellen aluminium deur inkomhal na inbraak (alu frame geplooid).
woensdag 31 juli 2019

Raam binnendeur vervangen

Er is een raam in een houten binnendeur gebroken. Afmeting rond 30cm x 130 cm. Het gaat om mat glas en zou vervangen moeten worden.
maandag 29 juli 2019

Houten trap zetten

15 steps indoor stairs to connect two floors H 280, L 270.
maandag 29 juli 2019

Houten trap zetten

Het betreft een steektrap (met leuning) voor de kelder. De huidige is compleet aangetast door de houtworm en moet dus liefst zo vlug mogelijk vervangen worden. Eén trede is al compleet doorgebroken. Hoogtemaat A iets meer dan 260 cm Uitval maat B iets met dan 201 cm Breedte maat C 77 cm.
woensdag 10 juli 2019

Herstellen van aluminium raamprofiel

1 raam gaat niet meer open
dinsdag 2 juli 2019

Maatwerk voor maken podium

Ik ben op zoek naar iemand die een klein podium van 3 niveaus kan bouwen, hierop moeten mensen kunnen zitten en eventueel op het bovenste niveau staan als er een presentatie gegeven wordt. Aan de linkerkant trekt de achterkant van het middenste niveau door om een staande tafel te worden. Naast het podium zou ik ook graag een lage gyproc wand plaatsen. Ik heb alvast een sketch toegevoegd van het ontwerp, het podium is blauw en de gyproc wand is geel. Gyproc wand: 44cm hoog, 192 cm diep Afmetingen voor het podium staan op de foto in bijlage.