Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel.

85 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen, betonnen trap Z treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

maandag 22 mei 2017

Nieuwe wanden en plafonds plaatsen

Ik wil een aantal nieuwe wanden, plafonds, relingen rond 2 trappen, herstel van trapleuning en een bank laten bouwen.
dinsdag 16 mei 2017

Binnendeur vervangen

Op de 3de verdieping willen wij een deur vervangen. Graag dezelfde deur, schilderdeur of gelakte deur (moet wit worden) dan die er al staat (we kunnen foto bezorgen). En in de beide deuren dan een mooie nieuwe klink.
woensdag 10 mei 2017

Dakraam vervangen door Velux

Een van mijn oude Roto- ramen is stuk gegaan. De serie werd niet meer geproduceerd, waardoor repareren onmogelijk bleek. Ik wil nu een Velux-raam ter vervanging van mijn oude dakraam. De afmetingen van het binnenkader van het huidige raam zijn (HxB) 131cm x 129cm. De Velux GPL UK08 Energy & Comfort 2070 (134 x 140) lijken mij de beste optie. Er dienen dus ook braakwerken te gebeuren en afwerking op het einde.
zaterdag 6 mei 2017

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Na een inbraak moeten we een nieuwe houten voordeur laten plaatsen. Van de gemeente moet die lijken op de vorige houten voordeur.
dinsdag 2 mei 2017

Geblokkeerd raam herstellen

Mijn raam is geblokkeerd (het is nu gesloten), en valt niet meer te openen of in kiep stand te zetten. Het zou leuk zijn om dit voor de zomer terug te kunnen openen. Oftewel herstellen of nieuw raam insteken.
zaterdag 15 april 2017

Renovatie terrasdek + isolatie rondom venster 2e slaapkamer

Twee klussen: 1) renovatie terrasdek: het bankirai op het terras moet worden vervangen. We hebben voordien zelf al twee balken vervangen omdat ze verrot waren en doobraken (onvoldoende zonlicht, dus vochtige omgeving). Ondertussen zijn er nog enkele die kapot zijn (of binnenkort gaan breken). We willen iemand laten langskomen om te bekijken wat de opties zijn (tijdelijk enkel bepaalde balken vervangen, of volledig terrasdek vervangen met nieuw hout). Terrasgrootte 9m² 2) isolatie rond venster 2e slaapkamer: we zijn van mening dat de vorige eigenaars slecht werk hebben laten uitvoeren bij de toenmalige renovatie, specifiek wat betreft isolatie rond vensters. We willen de omlijsting en isolatie rond de raam in de 2e slaapkamer laten vervangen. Start werken 5-10 juni.
donderdag 6 april 2017

4 binnendeuren vervangen

We hebben op onze bovenverdieping 4 schildersdeuren van gebrekkige kwaliteit die we willen vervangen door eenvoudige maar degelijke deuren met stevige kwalitatieve klinken.
dinsdag 4 april 2017

Nieuwe houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Wij zijn met een verbouwingsproject bezig in Brussel en dienen een nieuwe trap te voorzien van het gelijkvloers naar de 1 s te verdieping. De trap telt 19 treden. De klant denk aan een moderne eiken trap.
zaterdag 1 april 2017

Balustrade dakterras plaatsen

Ik wil het dakterras van de bovenverdieping (2e etage) van mijn huis te voorzien van een balustrade (benaderende afmetingen 2× 530cm diep en 1x 470cm breed). Soort: onderhoudsvriendelijk en simpel met verticale of horizontale spijlers. Adres is van zoon en heb ik niet bij de hand, zal ik later meedelen. Aluminium of Staal.
donderdag 23 maart 2017

Herstellen van deur na poging tot inbraak

Ik wil graag de deur herstellen of een nieuwe deur installeren.
woensdag 22 maart 2017

Herstel van twee draai-kipramen

Twee draai-kipramen (één gewoon raam, één terrasdeur) zitten vast aan de rechterbovenhoek. Draaien noch kippen lukt nog.
maandag 20 maart 2017

Zwevende plank maken

Ik wil graag een zwevende plank boven de blauwe tegels , boven het aanrecht in de keuken, om kruiden/ glazen potten met etenswaren enz op te zetten. Afmetingen: 254,5 lang en 16 cm diep. De houtsoort heb ik het liefst in teak, aangezien de eettafel en salontafel (zie foto) ook in teak zijn. Maar is dit niet mogelijk of is dit te duur, dan is een andere houtsoort zeker ook goed. Aangezien de wandkasten tegen de muur (zie foto) wijnkistjes zijn (vermoedelijk dennenhout), wil ik geen kakofonie van houtsoorten. Graag had ik uw advies en offerte, alsook de periode wanneer u eventueel zou kunnen langskomen voor de plaatsing.
donderdag 16 maart 2017

Metalen buitentrap plaatsen

We willen een metalen trap buiten zetten. Breed 90 cm, leuning op een kant. Trap 1 van de gelijkvloers naar de tuin is het ~265 cm (diagonaal), hoogte ~ 175 cm, diepte ~218 cm trap 2 van tuin naar kelder is ~93 cm (diagonaal), ~ 95 cm hoog en 110 cm diep.
woensdag 1 maart 2017

Zandstralen en verven van binnendeuren

Ik had graag een offerte gehad voor het zandstralen of beitsen van 4 binnendeuren normaal formaat en 6 vleugeldeuren van ongeveer 3 meter hoogte (4 met glas, 2 zonder glas). Daarnaast graag een aparte offerte voor het zandstralen van de 7 deurkozijnen.
woensdag 1 maart 2017

Vernieuwen deurklink inkomdeur

De grote deurklink (enkel trekken en duwen) van de aluminiume buitendeur is afgekrakt, en zou dus moeten vernieuwd worden. Aangezien wij veel bezoekers over de vloer krijgen, hadden wij graag zo snel mogelijk een nieuwe laten plaatsen.
woensdag 1 maart 2017

Ingebouwde vestiaire maken

Ik wil graag een vestiaire laten maken in een nis van: Hoogte: 2475 mm Breedte: 1638 mm Diepte: 460 mm De vestiaire zou bestaan uit twee delen: een deel van 300 mm bestaande uit zes schappen en een deel van 2 * 570 mm (i.e. grote deuren horizontaal onderverdeeld in 5 ). Ik ben vanaf 03/03/2017 10 dagen onbereikbaar, maar nadien kan u me gerust bellen om een afspraak te maken.
maandag 27 februari 2017

Herstellen van PVC raam

Herstellen van PVC raam. Raam in badkamer waait altijd open. Appartement op de tweede verdieping.
woensdag 22 februari 2017

Raam te vervangen

In ons appartement is er een raam stuk dat vervangen moet worden. Het gaat om een dubbel draaikiepraam van +- 210 x 275 cm (inclusief frame). Momenteel is het een houten frame, maar hadden graag een PVC frame geplaatst.
donderdag 16 februari 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen we de blokhut 'Pila' laten plaatsen.Ook een betonnen vloer dient nog voorzien te worden. Met vloerplanken en dakgoot. Graag offerte.
zaterdag 11 februari 2017

Rolluik herstellen

PVC - rolluik van het salon is geblokkeerd. Nu het 's nachts vriest willen we het naar beneden kunnen doen.
donderdag 2 februari 2017

Diepe kras in een terrasraam - Dubbele beglazing plaatsen

Mijn terrasraam heeft een diepe kras door het vallen van een afschermplaat van de gebuur. Door die kras krijg ik nu condens in mijn dubbel glas.
woensdag 1 februari 2017

Maken van betonnen trap

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het maken van beton trappen en bordessen. Plannen in bijlage.
maandag 16 januari 2017

Kozijnen kunststof te plaatsen

Kozijnen te vervangen naar pvc. 6 kozijnen, steeds 1 x kiepend, 3 x met deur, 2 x met raam van +/- 2x2 m, 1 x met raam 1,3 x 0,8, 1 x raam alleen van 2x2 m, 1 x raam 1,5x0,8, 1 x raam 1 x 1,5 x 2.
zondag 15 januari 2017

Vervangen tijdelijke trapleuning

Tijdelijke trapleuning vervangen door een permanente in de stijl van de rest van de trap op de bovenliggende verdiepingen.
maandag 9 januari 2017

Herstellen of vervangen dakraam

Jet dakraam is er bij ons uitgevallen door een afgebroken stuk van scharnier. Ik denk door ouderdom.....Als het hersteld kan worden graag,zoniet dan zal deze vervangen moeten worden. Het is wel allemaal vrij dringend.

Partners

Partners van Casius