Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
80 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

zondag 9 februari 2020

Mezzanine in slaapkamer te bouwen en op maat gemaakte kledingkast

Wij willen graag een mezzanine bouwen in onze 2e slaapkamer. Het is een hoge kamer, maar aan de smalle kant, vandaar dat we willen opteren voor een mezzanine. We hebben een architect al tekeningen laten maken en kunnen deze delen indien nodig. Omwille van de beperkte breedte van de slaapkamer, zou een stuk muur doorgebroken moeten worden en met gips een nieuwe deel van de wand moeten worden teruggeplaatst. Ook zouden we 2 op maat gemaakte kasten willen inbouwen in beide slaapkamers. Gaat om een kast van (bxh) ongeveer 2,8m x 3,5m en 0,9m x 3,2m, ook hier hebben we al ontwerpen voor.
dinsdag 4 februari 2020

Brandddeur rf60 op maat maken

Voor het chauffage lokaal dient er een branddeur rf 60 geplaatst te worden Het is in de kelder dus de afmetingen wijken af van de standaard: ca 67cm breedt en 180cm hoog.
woensdag 15 januari 2020

Binnendeur plaatsen

Ik wil een deur laten plaatsen tussen twee ruimten, waar nu gewoon een deur opening is. Het is een klassiek eind 19e eeuw huis dus ik zou graag een klassieke deur plaatsen, maar ze moet redelijke geluidsisolatie toelaten, omdat één van de ruimtes een slaapkamer is. Normale deur die goed isoleert.
zondag 12 januari 2020

Glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen

Ik wil het glas in de achterdeur (naar de tuin) vervangen. Het is een dubbelglazeerd houtdeur waar de binnenste is gebarsten. De deur is gemeten tot 223cm op 80cm, met het binnenkader dat bedragen ~208cm op ~66cm. Ik wil vier deuren en kozijnen (hout) herstellen/vervangen na waterschade. De deuren is gemeten 208cm op 73cm, en de kozijnen zijn 7cm. De deuren moet ook geschilderd zijn.
zondag 29 december 2019

Voordeur verplaatsen naar andere muur

Ik wil mijn voordeur graag verplaatsen naar de muur juist ernaast (30 cm opschuiven). Daar was vroeger al een deur, dus de oude deur moet dichgemetseld worden en het oude gat terug vrijgemaakt worden om daar de deur te zetten. Standaard deur, maar ze mag enkele centimeter hoger zijn omdat er een nieuwe vloer komt.
zaterdag 30 november 2019

Ikea kast monteren

Ik wil een ikea pax kleerkast laten monteren. 175x58x236 cm
donderdag 17 oktober 2019

Nieuwe deurlijsten plaatsen

Wij zijn een huis aan het renoveren en zijn op zoek naar iemand die nieuwe deurlijsten kan maken en plaatsen. Voor enkele ruimtes zou er ook een volledig nieuwe deur voorzien moeten worden. In totaal gaat het om 10 deuropeningen waar lijsten voor voorzien moeten worden, waarbij ook minstens 2 volledig nieuwe deuren op maat geplaatst moeten worden. De plakwerken zijn reeds uitgevoerd, en 2 deurenlijsten op het gelijkvloers zouden idealiter voor 04/11 geplaatst moeten worden (voor de plaatsing van de vloer).
woensdag 16 oktober 2019

Oude houten voordeur herstellen

Ik woon in een huis van de jaren '20. De voordeur is dringend aan herstelling toe. Ze sluit slecht. Het hout is op sommige plaatsen rot.
donderdag 10 oktober 2019

Nieuwe chassis plaatsen

Ramen voor appartementsgebouw ( 3 verdiepen, voor- en achterzijde). Ramen : enkel glas te veranderen in dubbel glas en nieuwe chassis
woensdag 9 oktober 2019

Trap bekleden met rubberen mat

Ben betonnen buitentrap bekleden met bvb rubberen matten.Dit in een school. Dit om glibberigheid te voorkomen. Buitentrap in schoolgebouw.