Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel.

94 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: nieuwe trap in beton of industrieel staal plaatsen, houtskeletbouw plaatsen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, nieuwe trappen plaatsen, metalen trap plaatsen, gesloten zoldertrap met Z treden plaatsen, zwevende trap in gang plaatsen, zwevende trap in Inox plaatsen, bestaande trap uitbreken en vervangen door nieuwe, nieuwe zoldertrap plaatsen, vervangen van enkel naar dubbel glas, nieuwe ramen en deuren plaatsen, tuinhuis afbreken en nieuwe plaatsen, meubels en rekken maken voor stoffenzaak, nieuwe houten trap naar zolder plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

donderdag 20 juli 2017

Nieuwe draaitrap plaatsen

Houten draaitrap plaatsen over twee verdiepingen. Ongeveer 2,4 m en 3,2 m hoogte. Totaal 5,6 m.
dinsdag 11 juli 2017

Dubbelglas plaatsen

Er is ingebroken bij mij in Neder-Over-heembeek. Mijn groot raam in de kamer is er volledig uit geklikt en zou moeten gerepareerd-vervangen worden. Dit is dubbel glas.
dinsdag 4 juli 2017

Réparer une porte et son cadre

Réparer une porte et son cadre en bois après cambriolage.
zondag 25 juni 2017

Herstellen garagepoort

De plaatsing werd in 1999 gedaan. Onderaan waar de vloerbekleding eindigt is er een metalen rail die de tegels afschermt van de kantelpoort wanneer deze sluit. Zoals men op bijgaande foto's merkt is deze rail losgekomen en hindert hij bij het afsluiten van de poort. Ik heb de rail moeten dwars doorslijpen om nog kunnen af te sluiten. Deze rail is los gesprongen en verwrongen door bij het inrijden met de voorwielen van de auto gas te geven. De oprit helt nl. af naar de weg. Zodoende dient de rail vervangen te worden.
vrijdag 23 juni 2017

Trap herstellen en plaatsen van brievenbus

Onderste treden van houten keldertrap herstellen of vervangen alsook plaatsen van een brievenbus in een buitendeur (pvc).
zondag 18 juni 2017

Schuifdeur of een gewone deur plaatsen tussen de kamers

Ik heb een appartement met drie slaapkamers waarvan twee verbonden zijn door een opening in de muur (zodat een van de twee momenteel dienst doet als de dressing voor de andere). Nu ben ik echter het appartement aan het verhuren, en er wordt mij door de toekomstige huursters gevraagd of ik het gat (tijdelijk) kan dichten. Ik overweeg om hiervoor een schuifdeur te gebruiken (die zou dan wel zo geluidsdicht mogelijk moeten zijn) of een gewone deur. Specificaties: - kleur: licht grijs (of wit) - afmetingen en draai-richting: zie aangehecht. - met slot. - geen motief. - modern klink etc.
dinsdag 13 juni 2017

Plaatsen van tuinhuis

Plaatsing tuinhuis Keter factor 66. Afmeting 194x208
donderdag 8 juni 2017

Herstellen buitenraam

Raam is stuk. Dit betreft een slaapkamerraam, straatkant, gelijkvloers. Heel makkelijk bereikbaar. Zal waarschijnlijk volledig vervangen moeten worden, ook al is enkel de buitenruit van het dubbele glas kapot. Afmetingen van het glas zelf is +- 105 cm op 75 cm.
maandag 29 mei 2017

Voordeur herstellen

Wij willen de voordeur herstellen dit na een inbraak. Dit is een houten voordeur, dit is enkel het houten latje.
maandag 22 mei 2017

Nieuwe wanden en plafonds plaatsen

Ik wil een aantal nieuwe wanden, plafonds, relingen rond 2 trappen, herstel van trapleuning en een bank laten bouwen.
dinsdag 16 mei 2017

Binnendeur vervangen

Op de 3de verdieping willen wij een deur vervangen. Graag dezelfde deur, schilderdeur of gelakte deur (moet wit worden) dan die er al staat (we kunnen foto bezorgen). En in de beide deuren dan een mooie nieuwe klink.
woensdag 10 mei 2017

Dakraam vervangen door Velux

Een van mijn oude Roto- ramen is stuk gegaan. De serie werd niet meer geproduceerd, waardoor repareren onmogelijk bleek. Ik wil nu een Velux-raam ter vervanging van mijn oude dakraam. De afmetingen van het binnenkader van het huidige raam zijn (HxB) 131cm x 129cm. De Velux GPL UK08 Energy & Comfort 2070 (134 x 140) lijken mij de beste optie. Er dienen dus ook braakwerken te gebeuren en afwerking op het einde.
zaterdag 6 mei 2017

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Na een inbraak moeten we een nieuwe houten voordeur laten plaatsen. Van de gemeente moet die lijken op de vorige houten voordeur.
dinsdag 2 mei 2017

Geblokkeerd raam herstellen

Mijn raam is geblokkeerd (het is nu gesloten), en valt niet meer te openen of in kiep stand te zetten. Het zou leuk zijn om dit voor de zomer terug te kunnen openen. Oftewel herstellen of nieuw raam insteken.
zaterdag 15 april 2017

Renovatie terrasdek + isolatie rondom venster 2e slaapkamer

Twee klussen: 1) renovatie terrasdek: het bankirai op het terras moet worden vervangen. We hebben voordien zelf al twee balken vervangen omdat ze verrot waren en doobraken (onvoldoende zonlicht, dus vochtige omgeving). Ondertussen zijn er nog enkele die kapot zijn (of binnenkort gaan breken). We willen iemand laten langskomen om te bekijken wat de opties zijn (tijdelijk enkel bepaalde balken vervangen, of volledig terrasdek vervangen met nieuw hout). Terrasgrootte 9m² 2) isolatie rond venster 2e slaapkamer: we zijn van mening dat de vorige eigenaars slecht werk hebben laten uitvoeren bij de toenmalige renovatie, specifiek wat betreft isolatie rond vensters. We willen de omlijsting en isolatie rond de raam in de 2e slaapkamer laten vervangen. Start werken 5-10 juni.
donderdag 6 april 2017

4 binnendeuren vervangen

We hebben op onze bovenverdieping 4 schildersdeuren van gebrekkige kwaliteit die we willen vervangen door eenvoudige maar degelijke deuren met stevige kwalitatieve klinken.
dinsdag 4 april 2017

Nieuwe houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Wij zijn met een verbouwingsproject bezig in Brussel en dienen een nieuwe trap te voorzien van het gelijkvloers naar de 1 s te verdieping. De trap telt 19 treden. De klant denk aan een moderne eiken trap.
zaterdag 1 april 2017

Balustrade dakterras plaatsen

Ik wil het dakterras van de bovenverdieping (2e etage) van mijn huis te voorzien van een balustrade (benaderende afmetingen 2× 530cm diep en 1x 470cm breed). Soort: onderhoudsvriendelijk en simpel met verticale of horizontale spijlers. Adres is van zoon en heb ik niet bij de hand, zal ik later meedelen. Aluminium of Staal.
donderdag 23 maart 2017

Herstellen van deur na poging tot inbraak

Ik wil graag de deur herstellen of een nieuwe deur installeren.
woensdag 22 maart 2017

Herstel van twee draai-kipramen

Twee draai-kipramen (één gewoon raam, één terrasdeur) zitten vast aan de rechterbovenhoek. Draaien noch kippen lukt nog.
maandag 20 maart 2017

Zwevende plank maken

Ik wil graag een zwevende plank boven de blauwe tegels , boven het aanrecht in de keuken, om kruiden/ glazen potten met etenswaren enz op te zetten. Afmetingen: 254,5 lang en 16 cm diep. De houtsoort heb ik het liefst in teak, aangezien de eettafel en salontafel (zie foto) ook in teak zijn. Maar is dit niet mogelijk of is dit te duur, dan is een andere houtsoort zeker ook goed. Aangezien de wandkasten tegen de muur (zie foto) wijnkistjes zijn (vermoedelijk dennenhout), wil ik geen kakofonie van houtsoorten. Graag had ik uw advies en offerte, alsook de periode wanneer u eventueel zou kunnen langskomen voor de plaatsing.
donderdag 16 maart 2017

Metalen buitentrap plaatsen

We willen een metalen trap buiten zetten. Breed 90 cm, leuning op een kant. Trap 1 van de gelijkvloers naar de tuin is het ~265 cm (diagonaal), hoogte ~ 175 cm, diepte ~218 cm trap 2 van tuin naar kelder is ~93 cm (diagonaal), ~ 95 cm hoog en 110 cm diep.
woensdag 1 maart 2017

Zandstralen en verven van binnendeuren

Ik had graag een offerte gehad voor het zandstralen of beitsen van 4 binnendeuren normaal formaat en 6 vleugeldeuren van ongeveer 3 meter hoogte (4 met glas, 2 zonder glas). Daarnaast graag een aparte offerte voor het zandstralen van de 7 deurkozijnen.
woensdag 1 maart 2017

Vernieuwen deurklink inkomdeur

De grote deurklink (enkel trekken en duwen) van de aluminiume buitendeur is afgekrakt, en zou dus moeten vernieuwd worden. Aangezien wij veel bezoekers over de vloer krijgen, hadden wij graag zo snel mogelijk een nieuwe laten plaatsen.
woensdag 1 maart 2017

Ingebouwde vestiaire maken

Ik wil graag een vestiaire laten maken in een nis van: Hoogte: 2475 mm Breedte: 1638 mm Diepte: 460 mm De vestiaire zou bestaan uit twee delen: een deel van 300 mm bestaande uit zes schappen en een deel van 2 * 570 mm (i.e. grote deuren horizontaal onderverdeeld in 5 ). Ik ben vanaf 03/03/2017 10 dagen onbereikbaar, maar nadien kan u me gerust bellen om een afspraak te maken.

Partners

Partners van Casius