Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel.

84 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, rechte trap en draaitrap plaatsen, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, dakkapel, vervanging glaspartijen in meerdere meranti ramen, buitentrap met terras plaatsen, nieuwe HR beglazing in bestaande aluminium kozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

donderdag 16 februari 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen we de blokhut 'Pila' laten plaatsen.Ook een betonnen vloer dient nog voorzien te worden. Met vloerplanken en dakgoot. Graag offerte.
zaterdag 11 februari 2017

Rolluik herstellen

PVC - rolluik van het salon is geblokkeerd. Nu het 's nachts vriest willen we het naar beneden kunnen doen.
donderdag 2 februari 2017

Diepe kras in een terrasraam - Dubbele beglazing plaatsen

Mijn terrasraam heeft een diepe kras door het vallen van een afschermplaat van de gebuur. Door die kras krijg ik nu condens in mijn dubbel glas.
woensdag 1 februari 2017

Maken van betonnen trap

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het maken van beton trappen en bordessen. Plannen in bijlage.
maandag 16 januari 2017

Kozijnen kunststof te plaatsen

Kozijnen te vervangen naar pvc. 6 kozijnen, steeds 1 x kiepend, 3 x met deur, 2 x met raam van +/- 2x2 m, 1 x met raam 1,3 x 0,8, 1 x raam alleen van 2x2 m, 1 x raam 1,5x0,8, 1 x raam 1 x 1,5 x 2.
zondag 15 januari 2017

Vervangen tijdelijke trapleuning

Tijdelijke trapleuning vervangen door een permanente in de stijl van de rest van de trap op de bovenliggende verdiepingen.
maandag 9 januari 2017

Herstellen of vervangen dakraam

Jet dakraam is er bij ons uitgevallen door een afgebroken stuk van scharnier. Ik denk door ouderdom.....Als het hersteld kan worden graag,zoniet dan zal deze vervangen moeten worden. Het is wel allemaal vrij dringend.
zaterdag 31 december 2016

Trap plaatsen 3,25 m hoogte

Een trap is nodig om 3. 25m hoogte te overbruggen. Totale afstand mogelijk is ongeveer 4 meter. Een kwart draai naar links is mogelijk.
vrijdag 9 december 2016

Vervangen van meerdere binnendeuren

8 binnendeuren vervangen : 1. L 203cm/B 81cm 2. L 204cm/ B 81CM (3x) 3. L 204/ B 81. 5cm (2x) 4. L 186cm / B 71cm 5. L 196cm / B75. 5cm . Of kaders aanpassen zodat deuren van 201 cm L erin kunnen.
maandag 21 november 2016

Inbraakveilig maken voordeur

Ik wens een bestaande voordeur te verstevigen met een systeem van badges of codes, een pomp, nieuwe brievenbussen en een systeem van videophone voor een gebouw met 4 verdiepingen
woensdag 16 november 2016

Brandwerende appartementsdeur plaatsen

Plaatsen van nieuwe brandwerende/brandvertragende appartementsdeur. Het slot kan worden herbruikt om op de nieuwe deur te plaatsen.
woensdag 16 november 2016

Maken houten tafel

Ik zou graag een houten tafel laten maken van 1 m² naar het voorbeeld in bijlage. Graag idee bespreken en prijsofferte maken.
zondag 13 november 2016

Glazen binnendeur plaatsen

Ik heb een houten badkamerdeur en wil die laten vervangen door een matglazendeur (206x87 cm). Ze staat in een houten geraamte dat onderaan nogal versleten is en ik daarom ook graag zou willen laten vervangen.
zaterdag 12 november 2016

Herstellen volhouten trap

Ik ben op zoek naar iemand die mijn trap in ere kan herstellen. Deze bestaat uit volhout voor de treden en tegen treden en een balustrade die bestaat uit vol hout met grote vlakken fineer. Graag ter plaatse komen kijken.
dinsdag 8 november 2016

Afkitten ramen buitenzijde

Verwijderen van beschadigde siliconen langs binnenkant (tussen glas en glaslat) + opnieuw kitten. 94 lopende meter en alles makkelijk bereikbaar (geen stelling nodig).
maandag 24 oktober 2016

Verluchtingrooster in aluminium deur

Wij hebben een aluminium buitendeur waar er een verluchtingsrooster moet geplaatst worden. Kan u ons een prijsofferte sturen, van het product met plaatsingskosten?
woensdag 19 oktober 2016

Voordeur in hout plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe voordeur in hout laten installeren: afmetingen: 311cm hoog, breedte 134cm (binnen) en 129,5cm (buiten), met venster in de deur zodat er voldoende licht binnen kan. Graag een offerte voor deur met één centrale brievenbus in de deur, én een offerte met vier aparte brievenbusjes links. Bedankt.
dinsdag 18 oktober 2016

Inbraakbestendige deur kelder

Graag een offerte voor een inbraakbestendige deur in een kelder van een appartementsgebouw. Verdieping -1. Momenteel is een gewone binnendeur van 90 cm
vrijdag 14 oktober 2016

Beveiliging van vensterdeuren

Ik wil graag de schade veroorzaakt door een inbreker te herstellen. Ik heb offertes nodig voor de uiteindelijke uitvoering. Ik wens ook een betere beveiliging van de deuren, indien dit mogelijk is.
woensdag 12 oktober 2016

Gebruiksklaar maken winkel

Schrijnwerker gezocht voor de volledige inrichting van een winkel. Electriciteit: lichten in de vitrine. Magazijn van 4,5m op 25m.
vrijdag 7 oktober 2016

Binnendeuren plaatsen

Wij zouden 2 binnendeuren en 2 (binnen)schuifdeuren willen plaatsen. Wij wonen in een nieuwbouw en er zijn nog geen deuren. Nog aan te kopen.
donderdag 29 september 2016

Kastdeuren op maat maken

Ik heb een meubel met drie laque deurtjes en ik zou deze graag willen vervangen door houten deuren. De maten van de 3 deurtjes is 61 op 35 cm en dan heb ik een grotere kast waarvan de opklapbare deur 122 op 35 cm is.
vrijdag 23 september 2016

Ramen plaatsen

HandShake bouwt een woongebouw in Anderlecht. Eind oktober komen ramen uit Noorwegen geleverd en moeten gemonteerd worden in de gemetselde muren. Totaal 6 ramen/deuren op begane grond + 6 ramen op de verdiepingen
zaterdag 10 september 2016

Tafelpoten van houten tafel vastzetten

Voor u misschien te klein om mij te antwoorden. Voor mij is het een groot probleem. Ik kocht bij TROC een tweedehandstafel voor de eetkamer. ^één of zelfs twee houten poten dragen de tafel niet. Er is een opening die waarschijnlijk met hout of houtpasta moet opgevuld worden. - de verplaatsingskosten, - het uurtarief. Het is nogal dringend. De tafel riskeert om te vallen en dus stuk te gaan. Mijn vorige tafel is om dezelfde reden stuk gegaan.
maandag 5 september 2016

Vernieuwen voordeur

Onze voordeur (1926) is aan vernieuwing toe wegens versleten en onveilig. We hadden daarom graag een afspraak gemaakt om te kijken of we elkaar qua offerte zouden kunnen vinden?

Partners

Partners van Casius