Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
78 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

donderdag 17 oktober 2019

Nieuwe deurlijsten plaatsen

Wij zijn een huis aan het renoveren en zijn op zoek naar iemand die nieuwe deurlijsten kan maken en plaatsen. Voor enkele ruimtes zou er ook een volledig nieuwe deur voorzien moeten worden. In totaal gaat het om 10 deuropeningen waar lijsten voor voorzien moeten worden, waarbij ook minstens 2 volledig nieuwe deuren op maat geplaatst moeten worden. De plakwerken zijn reeds uitgevoerd, en 2 deurenlijsten op het gelijkvloers zouden idealiter voor 04/11 geplaatst moeten worden (voor de plaatsing van de vloer).
woensdag 16 oktober 2019

Oude houten voordeur herstellen

Ik woon in een huis van de jaren '20. De voordeur is dringend aan herstelling toe. Ze sluit slecht. Het hout is op sommige plaatsen rot.
donderdag 10 oktober 2019

Nieuwe chassis plaatsen

Ramen voor appartementsgebouw ( 3 verdiepen, voor- en achterzijde). Ramen : enkel glas te veranderen in dubbel glas en nieuwe chassis
woensdag 9 oktober 2019

Trap bekleden met rubberen mat

Ben betonnen buitentrap bekleden met bvb rubberen matten.Dit in een school. Dit om glibberigheid te voorkomen. Buitentrap in schoolgebouw.
vrijdag 27 september 2019

Deur laten zetten

Ik wil graag een nieuwe deur laten zetten en omkadering na forcering van deur te openen zonder sleutel is mijn omkadering en deur helemaal verwoest. Inkomdeur appartement.
woensdag 18 september 2019

Deur en kozijn herstellen

Hopelijk kan de de deur zo goed mogelijk hersteld worden, inclusief het deurkozijn van hout.
maandag 16 september 2019

Plaatsing borstwering buitenterras

Levering en plaatsing van een nieuwe borstwering met hoogte van 120cm, lengte +/- 5,6 meter. Terras gelegen op vierde verdieping. Borstwering dient te bestaan uit verticale spijlen met maximum 11cm tussenafstand.
woensdag 4 september 2019

Plaatsen inkomdeur appartement

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een veilige deur.
maandag 26 augustus 2019

Placement d'un escalier escamotable

Je veux placer un escalier escamotable au grenier. Le plafond est en bois et le passage doit être agrandi. En ce moment il est 13,5x41cm L'escalier de préférence en 2 parties coulissantes
woensdag 7 augustus 2019

Deuren herstellen na inbraak

- Herstellen van houten kelderdeur na inbraak. Het slot werd geforceerd en er is schade aan deur en omkadering. Eventueel plaatsing van extra beveiliging en/of aangepaste deur. - Herstellen aluminium deur inkomhal na inbraak (alu frame geplooid).