Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
81 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

woensdag 8 juli 2020

Plaatsen nieuwe inkomdeur appartement

Nieuwe inkomdeur plaatsen in appartement. Deur zou ong. hetzelfde moeten zijn als de huidige lichtgrijze deur omdat de deuren van alle appartementen hetzelfde moeten zijn. Liefst een stevige deur die eventueel geluidsisolerend is, hoeft niet gepanserd te zijn. Indien mogelijk graag in dezelfde omkadering plaatsen, indien niet mogelijk ook nieuwe omkadering plaatsen.
maandag 8 juni 2020

Deuren plaatsen en tussenwanden om trappenhuis af te sluiten

Trappenhal van kelder tot zolder afsluiten met geluidsdichte deuren en tussenwanden.
donderdag 14 mei 2020

Nieuwe kelderdeur op maat maken

Metalen industrie deur van 70x200 plaatsen in kelder. Geen beveiligde deur.
vrijdag 8 mei 2020

Installeren branddeur en conform maken van trappenhal voor brandpreventie

Bestellen en plaatsen van 5 branddeuren in appartementen. Conform maken van traphal voor brandpreventie.
vrijdag 10 april 2020

Plaatsen van balustrade op dakterras

Wij zouden graag een zwarte aluminium balustrade op een dak laten plaatsen. Afmetingen zijn 1 kant 3m10, 1 zijde 2m40 en 1 zijde 4m23. Verder zouden wij ook een trap richting het dak willen laten plaatsen met hoogte van vloer tot dak 2m60. Ik kan ook foto's sturen indien nodig.
maandag 6 april 2020

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

We willen een plexiglas-beschutting zetten tegen een terras-balustrade over een breedte van ongeveer 6 m (breedte terras) + 2 x 1.5 m (diepte terras). Dit is vermoedelijk een tijdelijke oplossing: we nemen een pup in huis, en nemen uiteraard geen enkel risico. PS: er staat op het 8ste verdiep vaak veel wind. Misschien moet daar ook rekening mee gehouden worden!
zondag 9 februari 2020

Mezzanine in slaapkamer te bouwen en op maat gemaakte kledingkast

Wij willen graag een mezzanine bouwen in onze 2e slaapkamer. Het is een hoge kamer, maar aan de smalle kant, vandaar dat we willen opteren voor een mezzanine. We hebben een architect al tekeningen laten maken en kunnen deze delen indien nodig. Omwille van de beperkte breedte van de slaapkamer, zou een stuk muur doorgebroken moeten worden en met gips een nieuwe deel van de wand moeten worden teruggeplaatst. Ook zouden we 2 op maat gemaakte kasten willen inbouwen in beide slaapkamers. Gaat om een kast van (bxh) ongeveer 2,8m x 3,5m en 0,9m x 3,2m, ook hier hebben we al ontwerpen voor.
dinsdag 4 februari 2020

Brandddeur rf60 op maat maken

Voor het chauffage lokaal dient er een branddeur rf 60 geplaatst te worden Het is in de kelder dus de afmetingen wijken af van de standaard: ca 67cm breedt en 180cm hoog.
woensdag 15 januari 2020

Binnendeur plaatsen

Ik wil een deur laten plaatsen tussen twee ruimten, waar nu gewoon een deur opening is. Het is een klassiek eind 19e eeuw huis dus ik zou graag een klassieke deur plaatsen, maar ze moet redelijke geluidsisolatie toelaten, omdat één van de ruimtes een slaapkamer is. Normale deur die goed isoleert.
zondag 12 januari 2020

Glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen

Ik wil het glas in de achterdeur (naar de tuin) vervangen. Het is een dubbelglazeerd houtdeur waar de binnenste is gebarsten. De deur is gemeten tot 223cm op 80cm, met het binnenkader dat bedragen ~208cm op ~66cm. Ik wil vier deuren en kozijnen (hout) herstellen/vervangen na waterschade. De deuren is gemeten 208cm op 73cm, en de kozijnen zijn 7cm. De deuren moet ook geschilderd zijn.