Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel.

94 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen., vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

woensdag 15 november 2017

Glazen wand plaatsen in slaapkamer en badkamer

Recent aangekocht, een studio appartement. Aangezien er geen rechtstreekse lichtinval in de badkamer is, wou ik hier met een glas/staal voor de deur en bovenste deel van de wand werken.
woensdag 15 november 2017

Omkasting maken rondom boiler

Ik zou een omkasting willen laten maken rondom de boiler in een appartement.
woensdag 15 november 2017

Vervanging raamwerk met glas achterpui

Het glas en houtwerk van de achterpui moet vervangen worden (schuine bovendeel in ieder geval, vertikale deel met schuifdeur bij voorkeur niet, maar afhankelijk van oordeel vakman).
dinsdag 14 november 2017

Herstellen raamsluitingen merk Engels

Ik heb drie kip- en draai vensterdeuren die na jaren gebruik slecht sluiten, bij het draaien bovenaan ook uit de sluitingen gaan. Hierdoor komt er bij het sluiten lucht door.
maandag 6 november 2017

Bekleden trap met tapijt

Bekleden van houten trap met tapijt (2 x 15 treden)
donderdag 2 november 2017

Betontrap storten

Een betonnen draaitrap in een stuk over twee verdiepingen (resp. 2. 4m en 3. 2m hoogte) Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
woensdag 25 oktober 2017

Betontrap storten in atelier

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap van gelijkvloers naar 1ste verdieping. Gat moet nog gemaakt worden. Hoogte plafond gelijkvloers: +/- 4m Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen Trap in atelier achteraan de woning. Zijn nu bezig aan renovatiewerken aan de woning.
vrijdag 20 oktober 2017

Scharnieren deur school vervangen

Deur naar de speelplaats heeft 5 scharnieren, waarvan 2 het begeven hebben. Te herstellen want anders gaan de overgebleven scharnieren het ook begeven.
donderdag 19 oktober 2017

Houten kader van hangtoilet verplaatsen

Achter het hangtoilet zit een condensatieketel verborgen en is de hoogtoevoer van het water verborgen. Hier dient tevens een water verzachter geïnstalleerd te worden en hiervoor dient het houten kader (op muur gemonteerd) naar voor (15cm) geplaatst te worden zodat er voldoende ruimte komt om de water verzachter te installeren.
maandag 9 oktober 2017

Dakraam vervangen

Wij zouden graag een veluxraam laten vervangen. De staat hiervan is sterk verouderd daar het van 1981 dateert. Zo is het hout kapot en sluit het zo goed als niet meer.
dinsdag 26 september 2017

Plaatsen Blokhut Lounge

Graag willen wij onze Blokhut Lounge 295 x 295 cm + extensie 285 stalen dak geïsoleerd van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl. vloer en Dakgoot. Nog niet besteld.
dinsdag 26 september 2017

Trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een vaste trap naar de zolderkamer plaatsen en niet aanpassen van opening.
maandag 25 september 2017

PVC schuifraam herstellen

PVC schuifraam herstellen; gaat niet meer goed open.
donderdag 21 september 2017

Metalen vloerprofielen plaatsen

4 profielen IPE/UPN 140 te leveren en te plaatsen. Lengte profielen = 4m De vloer is al opengemaakt (zie foto). De bestaande houten balken die vervangen zullen worden door de metalen profielen, zullen door mezelf weggenomen worden. (ter info: vloer bevindt zich op een gelijkvloers appartement, dus geen trapen te doen met de profielen). Parkeren vlak aan huis is mogelijk.
maandag 18 september 2017

Metalen trap plaatsen in woonkamer

Plaatsen van een metalen draaitrap. De hoogte die overbrugt dient te worden is 4 m 32. Dat zou moeten geplaatst worden in de living naar eerste verdieping. Tegen een muur , in de hoek van een kamer.
donderdag 14 september 2017

Moderne houten tv kast met bibliotheek kast

Ik zoek een vakman die een een lage kast kan maken in wit hout van +/ 4 m lang en 50 cm hoog. De kast bevat enkel schuiven of deurtjes. Verder willen we planken op maat laten maken en laten installeren van +/ 4 m lang. Ze moeten heel stevig zijn om het gewicht van een groot aantal boeken te kunnen dragen. Liefst zonder zichtbare scharnieren. Zie voorbeeld op foto.
maandag 4 september 2017

Herstellen en nakijken van 3 klemmende deuren

Na nieuwe bepleistering in oud appartement klemmen sommige binnendeuren en gaan niet meer dicht. Graag langskomen om te komen kijken.
zaterdag 19 augustus 2017

Metalen trap plaatsen

Metalen trap plaatsen , 1 ste verdieping naar zolder.
dinsdag 8 augustus 2017

Metalen trap plaatsen

Metalen trap met houten treden plaatsen. Qua kleur zou de metalen structuur in het wit zijn, en zouden de houten treden donker bruin zijn. Geen leuning. Aan de bovenkant van de trap zouden 4 draaiende treden moeten worden geplaatst om op de mezzanine te kunnen geraken. Hoogte van vloer tot vloer: 260 cm
woensdag 2 augustus 2017

Aluminiumdeur herstellen

Het gaat over een aluminiumdeur waarvan het kip-mechanisme stuk is. Bij het openen van de deur gaat de deur op drie punten mee open.
woensdag 2 augustus 2017

Dakraam te vervangen

Huidige dakraam (soort koepel) is aan vervanging toe.Dakraam doet dienst als toegang naar het plat dak. Dakraam is een koepel.
maandag 31 juli 2017

Binnentrap op maat maken naar zolder

Binnentrap op maat naar zolder, met leuning, plaatsing langs 1 muur, balustrade aan andere kant Hoogte (vloer tot vloer): 2. 75 Lengte van het trapgat: 2. 20 Breedte van het trapgat: 1. 25 Breedte van de trap: +/- 0. 80 Aantal treden +/- 15 Opening aanpassen , is niet breed genoeg.
vrijdag 28 juli 2017

Branddeur met veiligheidsslot plaatsen

In onze kelder staat er nu een oude deur. Wij zouden deze graag laten vervangen door een stevige deur met een beveiligingsslot (2 pinnen op drie verschillende hoogtes).
donderdag 20 juli 2017

Nieuwe draaitrap plaatsen

Houten draaitrap plaatsen over twee verdiepingen. Ongeveer 2,4 m en 3,2 m hoogte. Totaal 5,6 m.
dinsdag 11 juli 2017

Dubbelglas plaatsen

Er is ingebroken bij mij in Neder-Over-heembeek. Mijn groot raam in de kamer is er volledig uit geklikt en zou moeten gerepareerd-vervangen worden. Dit is dubbel glas.

Partners

Partners van Casius