Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel of directe omgeving.

251 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, hoeve poorten en deuren vervangen, dakramen plaatsen, buitentrap met terras plaatsen, vernieuwen van ramen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

Maken van betonnen trap

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het maken van beton trappen en bordessen. Plannen in bijlage.

Vervangen tijdelijke trapleuning

Tijdelijke trapleuning vervangen door een permanente in de stijl van de rest van de trap op de bovenliggende verdiepingen.

Inbraakveilig maken voordeur

Ik wens een bestaande voordeur te verstevigen met een systeem van badges of codes, een pomp, nieuwe brievenbussen en een systeem van videophone voor een gebouw met 4 verdiepingen

Brandwerende appartementsdeur plaatsen

Plaatsen van nieuwe brandwerende/brandvertragende appartementsdeur. Het slot kan worden herbruikt om op de nieuwe deur te plaatsen.

Maken houten tafel

Ik zou graag een houten tafel laten maken van 1 m² naar het voorbeeld in bijlage. Graag idee bespreken en prijsofferte maken.

Glazen binnendeur plaatsen

Ik heb een houten badkamerdeur en wil die laten vervangen door een matglazendeur (206x87 cm). Ze staat in een houten geraamte dat onderaan nogal versleten is en ik daarom ook graag zou willen laten vervangen.

Afkitten ramen buitenzijde

Verwijderen van beschadigde siliconen langs binnenkant (tussen glas en glaslat) + opnieuw kitten. 94 lopende meter en alles makkelijk bereikbaar (geen stelling nodig).

Verluchtingrooster in aluminium deur

Wij hebben een aluminium buitendeur waar er een verluchtingsrooster moet geplaatst worden. Kan u ons een prijsofferte sturen, van het product met plaatsingskosten?

Beveiliging van vensterdeuren

Ik wil graag de schade veroorzaakt door een inbreker te herstellen. Ik heb offertes nodig voor de uiteindelijke uitvoering. Ik wens ook een betere beveiliging van de deuren, indien dit mogelijk is.

Gebruiksklaar maken winkel

Schrijnwerker gezocht voor de volledige inrichting van een winkel. Electriciteit: lichten in de vitrine. Magazijn van 4,5m op 25m.

Binnendeuren plaatsen

Wij zouden 2 binnendeuren en 2 (binnen)schuifdeuren willen plaatsen. Wij wonen in een nieuwbouw en er zijn nog geen deuren. Nog aan te kopen.

Vernieuwen voordeur

Onze voordeur (1926) is aan vernieuwing toe wegens versleten en onveilig. We hadden daarom graag een afspraak gemaakt om te kijken of we elkaar qua offerte zouden kunnen vinden?

Zandstralen of decaperen luiken

Ik wil graag luiken laten zandstralen. Het om gaat in totaal om 10 luiken met volgende afmetingen: 4x38cm/116 cm, 2x42cm/204cm en 4x40cm/103cm. Graag had ik een offerte gekregen voor het zandstralen. De nabehandeling doe ik zelf. Gezien deze luiken van een huis in Z-Frankrijk zijn, verkies ik ze zelf te brengen en te afhalen. Dit zijn volle luiken. Graag vakmannen uit de regio Limburg.

Zandstralen en behandelen trap

Het betreft een trap in een bewoond (en gerenoveerd) huis. We willen de trap na het zandstralen graag behandelen met olie (tredes) en de rest verven. De trap bestaat uit 38 tredes + overloopjes (4). Traptrede = 65 cm breed - 18 cm hoog De overloopjes zouden we niet willen laten zandstralen, die schuren we zelf af, al de rest wel gezandstraald. We willen graag een offerte inclusief afplakken en opruimen.

Beddenbak en afwerking vloer

We hebben daar een klein kamertje waar we een op maat gemaakte beddenbak voor zouden willen laten maken (1. 70m muur tot muur) en 2. 10 m hoofd- tot voeteinde. Deze oppervlakte staat 50 cm hoger dan het vloeroppervlak. Graag dus ook van het voeteinde tot aan de grond netjes afwerken in hetzelfde hout en eventueel ook het grondoppervlak mee afwerken (vloer van ongeveer 6m2).

Branddeuren leveren en plaatsen

Graag een prijsofferte voor het leveren en plaatsen van 4 dubbele branddeuren RF 30 met houten afkasting. Te plaatsen in Gyproc wand dikte 125 mm. Deurbladen 830 mm x 2015 mm. Nodige deurbeslag en cilinderslot.

Rubbers voor vensters en deuren vervangen

Ik zoek een vakman die alle rubbers aan onze vensters (8) en voordeur (1) kan vervangen. Dit met dubbele rubbers om winddichtheid te voorzien, dus dat er geen wind tussen deuren en ramen kan heengaan, alsook om het geluid te dempen.

Herstellen van de koepel

Wegens de hevige en langdurige regenval hebben wij geconstateerd dat er een lek is aan een koepel van het gebouw, dat open gaat om naar het platte dak te gaan. We zijn dus op zoek naar een vakman op dit probleem op te lossen.

Spiltrap volledig in hout, modern

Plaatsen van spiltrap volledig in hout, modern stijl. 2 verdiepen

Vervanging ramen door HR ramen in appartement

Het appartement bevindt zich op de 4 de verdieping links. De raampartij bestaat uit 5 delen. Die zou volledig vervangen moeten worden door hoogrendementsglas. Ook de ramen in de 2 slaapkamers achteraan moeten vervangen worden door HR glas. Eén daarvan heeft ook een glazen deur. (zie foto's)

Maatwerk ballenbadbak

Ik ben op zoek naar een houten, op maat gemaakte ballenbadbak. Deze bak mag zowel rond als vierkant zijn met volgende afmetingen: - 3m x 3m met een hoogte van 1m (vierkant), - 3m (diameter) x 1m (hoogte) (rond).

Plaatsing van 4 binnendeuren in hall van appartementsgebouw

Aankoop en plaatsing van 4 binnendeuren in de hall van appartementsgebouw. Graag een prijsofferte voor klassieke deuren.

Rehausser garde de corps sur terrasse de toit/balustrade van dakterras verhogen

Le garde de corps sur notre terrasse de toit doit être rehaussé pour des raisons de sécurité d'au moins 30 cm (de 80 cm à 110 cm), de préférence en respectant le style (par soudage). Le garde de corps mesure 360 cm sur 280 cm (voir photo). De bestaande balustrade (in ijzer) op dakterras moet verhoogd worden met minstens 30 cm (van 80 cm tot 110 cm), liefst in dezelfde stijl (via lassen). Het gaat om een balustrade van 360cm op 280cm (zie foto)

Glazen deur tussen hall en living plaatsen

Plaatsen van glazen deur tussen hall en living - is momenteel volledig open (zie foto) - hoogte 310 cm, breedte 110 cm. Foto ter beschikking.

Deur vervangen

Vervangen van een brand-vaste deur (inclusief levering nieuwe deur).