Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, trappen in rubberwood plaatsen, betontrap storten en buitentrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in nieuwbouw, metalen trappen plaatsen, betontrap storten, balustrade, trap en schutting plaatsen voor dakterras, houten trap plaatsen, houten trap plaatsen, houten trappen plaatsen, metalen trappen plaatsen, kozijnen harmonicadeur plaatsen, metalen buitentrap plaatsen, nieuwe trap plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

Metalen trap plaatsen

Het zou voor een rechte trap zijn die van het 1ste verdiep naar het 2de verdiep zou gaan. Hoogte is 297 CM Lengte is 248CM en breedte 79 CM. Graag ook 1 leuning voorzien.

Prefab betontrap plaatsen

Ik zou graag een trap installeren, betonnen treden 90 cm breed, hoogte 3 meter, bevestiging in nieuwbouw gewapende beton. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen, nieuwe betonnen wand

Enkel glas vervangen in deur

In een binnendeur is er 1 glazen vak gebroken. Het glas zou vervangen moeten worden. Het is 37cm hoog en 60cm breed.

Glazen wand plaatsen in slaapkamer en badkamer

Recent aangekocht, een studio appartement. Aangezien er geen rechtstreekse lichtinval in de badkamer is, wou ik hier met een glas/staal voor de deur en bovenste deel van de wand werken.

Omkasting maken rondom boiler

Ik zou een omkasting willen laten maken rondom de boiler in een appartement.

Herstellen raamsluitingen merk Engels

Ik heb drie kip- en draai vensterdeuren die na jaren gebruik slecht sluiten, bij het draaien bovenaan ook uit de sluitingen gaan. Hierdoor komt er bij het sluiten lucht door.

Betontrap storten

Een betonnen draaitrap in een stuk over twee verdiepingen (resp. 2. 4m en 3. 2m hoogte) Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Betontrap storten in atelier

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap van gelijkvloers naar 1ste verdieping. Gat moet nog gemaakt worden. Hoogte plafond gelijkvloers: +/- 4m Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen Trap in atelier achteraan de woning. Zijn nu bezig aan renovatiewerken aan de woning.

Scharnieren deur school vervangen

Deur naar de speelplaats heeft 5 scharnieren, waarvan 2 het begeven hebben. Te herstellen want anders gaan de overgebleven scharnieren het ook begeven.

Dakraam vervangen

Wij zouden graag een veluxraam laten vervangen. De staat hiervan is sterk verouderd daar het van 1981 dateert. Zo is het hout kapot en sluit het zo goed als niet meer.

Metalen trap plaatsen

Metalen trap plaatsen , 1 ste verdieping naar zolder.

Dakraam te vervangen

Huidige dakraam (soort koepel) is aan vervanging toe.Dakraam doet dienst als toegang naar het plat dak. Dakraam is een koepel.

Binnentrap op maat maken naar zolder

Binnentrap op maat naar zolder, met leuning, plaatsing langs 1 muur, balustrade aan andere kant Hoogte (vloer tot vloer): 2. 75 Lengte van het trapgat: 2. 20 Breedte van het trapgat: 1. 25 Breedte van de trap: +/- 0. 80 Aantal treden +/- 15 Opening aanpassen , is niet breed genoeg.

Nieuwe draaitrap plaatsen

Houten draaitrap plaatsen over twee verdiepingen. Ongeveer 2,4 m en 3,2 m hoogte. Totaal 5,6 m.

Dubbelglas plaatsen

Er is ingebroken bij mij in Neder-Over-heembeek. Mijn groot raam in de kamer is er volledig uit geklikt en zou moeten gerepareerd-vervangen worden. Dit is dubbel glas.

Schuifdeur of een gewone deur plaatsen tussen de kamers

Ik heb een appartement met drie slaapkamers waarvan twee verbonden zijn door een opening in de muur (zodat een van de twee momenteel dienst doet als de dressing voor de andere). Nu ben ik echter het appartement aan het verhuren, en er wordt mij door de toekomstige huursters gevraagd of ik het gat (tijdelijk) kan dichten. Ik overweeg om hiervoor een schuifdeur te gebruiken (die zou dan wel zo geluidsdicht mogelijk moeten zijn) of een gewone deur. Specificaties: - kleur: licht grijs (of wit) - afmetingen en draai-richting: zie aangehecht. - met slot. - geen motief. - modern klink etc.

Plaatsen van tuinhuis

Plaatsing tuinhuis Keter factor 66. Afmeting 194x208

Herstellen buitenraam

Raam is stuk. Dit betreft een slaapkamerraam, straatkant, gelijkvloers. Heel makkelijk bereikbaar. Zal waarschijnlijk volledig vervangen moeten worden, ook al is enkel de buitenruit van het dubbele glas kapot. Afmetingen van het glas zelf is +- 105 cm op 75 cm.

Voordeur herstellen

Wij willen de voordeur herstellen dit na een inbraak. Dit is een houten voordeur, dit is enkel het houten latje.

Nieuwe wanden en plafonds plaatsen

Ik wil een aantal nieuwe wanden, plafonds, relingen rond 2 trappen, herstel van trapleuning en een bank laten bouwen.

Dakraam vervangen door Velux

Een van mijn oude Roto- ramen is stuk gegaan. De serie werd niet meer geproduceerd, waardoor repareren onmogelijk bleek. Ik wil nu een Velux-raam ter vervanging van mijn oude dakraam. De afmetingen van het binnenkader van het huidige raam zijn (HxB) 131cm x 129cm. De Velux GPL UK08 Energy & Comfort 2070 (134 x 140) lijken mij de beste optie. Er dienen dus ook braakwerken te gebeuren en afwerking op het einde.

Geblokkeerd raam herstellen

Mijn raam is geblokkeerd (het is nu gesloten), en valt niet meer te openen of in kiep stand te zetten. Het zou leuk zijn om dit voor de zomer terug te kunnen openen. Oftewel herstellen of nieuw raam insteken.

Nieuwe houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Wij zijn met een verbouwingsproject bezig in Brussel en dienen een nieuwe trap te voorzien van het gelijkvloers naar de 1 s te verdieping. De trap telt 19 treden. De klant denk aan een moderne eiken trap.

Balustrade dakterras plaatsen

Ik wil het dakterras van de bovenverdieping (2e etage) van mijn huis te voorzien van een balustrade (benaderende afmetingen 2× 530cm diep en 1x 470cm breed). Soort: onderhoudsvriendelijk en simpel met verticale of horizontale spijlers. Adres is van zoon en heb ik niet bij de hand, zal ik later meedelen. Aluminium of Staal.

Zwevende plank maken

Ik wil graag een zwevende plank boven de blauwe tegels , boven het aanrecht in de keuken, om kruiden/ glazen potten met etenswaren enz op te zetten. Afmetingen: 254,5 lang en 16 cm diep. De houtsoort heb ik het liefst in teak, aangezien de eettafel en salontafel (zie foto) ook in teak zijn. Maar is dit niet mogelijk of is dit te duur, dan is een andere houtsoort zeker ook goed. Aangezien de wandkasten tegen de muur (zie foto) wijnkistjes zijn (vermoedelijk dennenhout), wil ik geen kakofonie van houtsoorten. Graag had ik uw advies en offerte, alsook de periode wanneer u eventueel zou kunnen langskomen voor de plaatsing.