Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel of directe omgeving.

298 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, vervangen van trap en een bijkomende trap plaatsen, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, trappen vernieuwen, vaste trap naar zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

Scharnieren deur school vervangen

Deur naar de speelplaats heeft 5 scharnieren, waarvan 2 het begeven hebben. Te herstellen want anders gaan de overgebleven scharnieren het ook begeven.

Dakraam vervangen

Wij zouden graag een veluxraam laten vervangen. De staat hiervan is sterk verouderd daar het van 1981 dateert. Zo is het hout kapot en sluit het zo goed als niet meer.

Metalen trap plaatsen

Metalen trap plaatsen , 1 ste verdieping naar zolder.

Dakraam te vervangen

Huidige dakraam (soort koepel) is aan vervanging toe.Dakraam doet dienst als toegang naar het plat dak. Dakraam is een koepel.

Binnentrap op maat maken naar zolder

Binnentrap op maat naar zolder, met leuning, plaatsing langs 1 muur, balustrade aan andere kant Hoogte (vloer tot vloer): 2. 75 Lengte van het trapgat: 2. 20 Breedte van het trapgat: 1. 25 Breedte van de trap: +/- 0. 80 Aantal treden +/- 15 Opening aanpassen , is niet breed genoeg.

Nieuwe draaitrap plaatsen

Houten draaitrap plaatsen over twee verdiepingen. Ongeveer 2,4 m en 3,2 m hoogte. Totaal 5,6 m.

Dubbelglas plaatsen

Er is ingebroken bij mij in Neder-Over-heembeek. Mijn groot raam in de kamer is er volledig uit geklikt en zou moeten gerepareerd-vervangen worden. Dit is dubbel glas.

Schuifdeur of een gewone deur plaatsen tussen de kamers

Ik heb een appartement met drie slaapkamers waarvan twee verbonden zijn door een opening in de muur (zodat een van de twee momenteel dienst doet als de dressing voor de andere). Nu ben ik echter het appartement aan het verhuren, en er wordt mij door de toekomstige huursters gevraagd of ik het gat (tijdelijk) kan dichten. Ik overweeg om hiervoor een schuifdeur te gebruiken (die zou dan wel zo geluidsdicht mogelijk moeten zijn) of een gewone deur. Specificaties: - kleur: licht grijs (of wit) - afmetingen en draai-richting: zie aangehecht. - met slot. - geen motief. - modern klink etc.

Plaatsen van tuinhuis

Plaatsing tuinhuis Keter factor 66. Afmeting 194x208

Herstellen buitenraam

Raam is stuk. Dit betreft een slaapkamerraam, straatkant, gelijkvloers. Heel makkelijk bereikbaar. Zal waarschijnlijk volledig vervangen moeten worden, ook al is enkel de buitenruit van het dubbele glas kapot. Afmetingen van het glas zelf is +- 105 cm op 75 cm.

Voordeur herstellen

Wij willen de voordeur herstellen dit na een inbraak. Dit is een houten voordeur, dit is enkel het houten latje.

Nieuwe wanden en plafonds plaatsen

Ik wil een aantal nieuwe wanden, plafonds, relingen rond 2 trappen, herstel van trapleuning en een bank laten bouwen.

Dakraam vervangen door Velux

Een van mijn oude Roto- ramen is stuk gegaan. De serie werd niet meer geproduceerd, waardoor repareren onmogelijk bleek. Ik wil nu een Velux-raam ter vervanging van mijn oude dakraam. De afmetingen van het binnenkader van het huidige raam zijn (HxB) 131cm x 129cm. De Velux GPL UK08 Energy & Comfort 2070 (134 x 140) lijken mij de beste optie. Er dienen dus ook braakwerken te gebeuren en afwerking op het einde.

Geblokkeerd raam herstellen

Mijn raam is geblokkeerd (het is nu gesloten), en valt niet meer te openen of in kiep stand te zetten. Het zou leuk zijn om dit voor de zomer terug te kunnen openen. Oftewel herstellen of nieuw raam insteken.

Nieuwe houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Wij zijn met een verbouwingsproject bezig in Brussel en dienen een nieuwe trap te voorzien van het gelijkvloers naar de 1 s te verdieping. De trap telt 19 treden. De klant denk aan een moderne eiken trap.

Balustrade dakterras plaatsen

Ik wil het dakterras van de bovenverdieping (2e etage) van mijn huis te voorzien van een balustrade (benaderende afmetingen 2× 530cm diep en 1x 470cm breed). Soort: onderhoudsvriendelijk en simpel met verticale of horizontale spijlers. Adres is van zoon en heb ik niet bij de hand, zal ik later meedelen. Aluminium of Staal.

Zwevende plank maken

Ik wil graag een zwevende plank boven de blauwe tegels , boven het aanrecht in de keuken, om kruiden/ glazen potten met etenswaren enz op te zetten. Afmetingen: 254,5 lang en 16 cm diep. De houtsoort heb ik het liefst in teak, aangezien de eettafel en salontafel (zie foto) ook in teak zijn. Maar is dit niet mogelijk of is dit te duur, dan is een andere houtsoort zeker ook goed. Aangezien de wandkasten tegen de muur (zie foto) wijnkistjes zijn (vermoedelijk dennenhout), wil ik geen kakofonie van houtsoorten. Graag had ik uw advies en offerte, alsook de periode wanneer u eventueel zou kunnen langskomen voor de plaatsing.

Metalen buitentrap plaatsen

We willen een metalen trap buiten zetten. Breed 90 cm, leuning op een kant. Trap 1 van de gelijkvloers naar de tuin is het ~265 cm (diagonaal), hoogte ~ 175 cm, diepte ~218 cm trap 2 van tuin naar kelder is ~93 cm (diagonaal), ~ 95 cm hoog en 110 cm diep.

Vernieuwen deurklink inkomdeur

De grote deurklink (enkel trekken en duwen) van de aluminiume buitendeur is afgekrakt, en zou dus moeten vernieuwd worden. Aangezien wij veel bezoekers over de vloer krijgen, hadden wij graag zo snel mogelijk een nieuwe laten plaatsen.

Maken van betonnen trap

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het maken van beton trappen en bordessen. Plannen in bijlage.

Vervangen tijdelijke trapleuning

Tijdelijke trapleuning vervangen door een permanente in de stijl van de rest van de trap op de bovenliggende verdiepingen.

Inbraakveilig maken voordeur

Ik wens een bestaande voordeur te verstevigen met een systeem van badges of codes, een pomp, nieuwe brievenbussen en een systeem van videophone voor een gebouw met 4 verdiepingen

Brandwerende appartementsdeur plaatsen

Plaatsen van nieuwe brandwerende/brandvertragende appartementsdeur. Het slot kan worden herbruikt om op de nieuwe deur te plaatsen.

Maken houten tafel

Ik zou graag een houten tafel laten maken van 1 m² naar het voorbeeld in bijlage. Graag idee bespreken en prijsofferte maken.

Glazen binnendeur plaatsen

Ik heb een houten badkamerdeur en wil die laten vervangen door een matglazendeur (206x87 cm). Ze staat in een houten geraamte dat onderaan nogal versleten is en ik daarom ook graag zou willen laten vervangen.