Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

Houten trap van zolder naar mezanine

Het betreft een trap die van de bewoonde zolderverdieping naar de mezzanine gaat en niet al teveel plaats in mag nemen. De trap zou van zolder naar mezzanine komen te staan. De armleuning is niet noodzakelijk. De trap moet ook zo weinig mogelijk plaats innemen.

Trap naar de zolder plaatsen

Trap naar zolder. Huidige trap foto's in bijlage. Trapgat 93cmX80cm Hoogte verdieping 3m10. Hellingsruimte 1m10; bedoeling is dat we de zolder kunnen bereiken en betreden zonder gevaarlijk klauterwerk. Indien nodig het gat verbreden na advies van de vakman Het moet een vaste trap zijn met leuning

Drie dakramen te vervangen

Ik wil drie dakramen van een 15-tal jaar oud vervangen in een dakappartement. Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe ramen extra geluidsisolerende zijn aangezien de slaapkamer zich onder het dak bevindt. Het gaat om twee dakramen van maximale grootte (134x140) en één dakraam van (114x118).

Houten trap naar mezzanine plaatsen

Wij willen graag een trap laten plaatsen om op de mezzanine van de zolderkamer te komen. Het kan zowel een rechte trap als een trap met 1 draai zijn, afhankelijk van wat het makkelijkste werkt. De mezzanine start op een hoogte van 2,55 meter.

Trap bekleden met tapijt

Herenhuis waar de trap opnieuw zal moeten worden gelakt maar ik wens het nadien te bekleden met tapijt. Het gaat om 70 treden en 4 overlopen die eveneens dienen te worden voorzien van tapijt.

Metalen trap plaatsen

Metalen binnentrap plaatsen in renovatie woning. Hoogte 5m40, met bordes en draaitrap .

Houten rekken op maat maken

Ik zou graag houten rekken laten maken in vorm van zeshoek om aan de muur op te hangen.

Binnendeur plaatsen

Er moet een nieuwe deur geplaatst worden in ons appartement. We hebben reeds een deur in gedachten maar deze is nog niet aangekocht.

Metalen trap plaatsen

Het zou voor een rechte trap zijn die van het 1ste verdiep naar het 2de verdiep zou gaan. Hoogte is 297 CM Lengte is 248CM en breedte 79 CM. Graag ook 1 leuning voorzien.

Prefab betontrap plaatsen

Ik zou graag een trap installeren, betonnen treden 90 cm breed, hoogte 3 meter, bevestiging in nieuwbouw gewapende beton. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen, nieuwe betonnen wand

Enkel glas vervangen in deur

In een binnendeur is er 1 glazen vak gebroken. Het glas zou vervangen moeten worden. Het is 37cm hoog en 60cm breed.

Glazen wand plaatsen in slaapkamer en badkamer

Recent aangekocht, een studio appartement. Aangezien er geen rechtstreekse lichtinval in de badkamer is, wou ik hier met een glas/staal voor de deur en bovenste deel van de wand werken.

Omkasting maken rondom boiler

Ik zou een omkasting willen laten maken rondom de boiler in een appartement.

Herstellen raamsluitingen merk Engels

Ik heb drie kip- en draai vensterdeuren die na jaren gebruik slecht sluiten, bij het draaien bovenaan ook uit de sluitingen gaan. Hierdoor komt er bij het sluiten lucht door.

Betontrap storten

Een betonnen draaitrap in een stuk over twee verdiepingen (resp. 2. 4m en 3. 2m hoogte) Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Betontrap storten in atelier

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap van gelijkvloers naar 1ste verdieping. Gat moet nog gemaakt worden. Hoogte plafond gelijkvloers: +/- 4m Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen Trap in atelier achteraan de woning. Zijn nu bezig aan renovatiewerken aan de woning.

Scharnieren deur school vervangen

Deur naar de speelplaats heeft 5 scharnieren, waarvan 2 het begeven hebben. Te herstellen want anders gaan de overgebleven scharnieren het ook begeven.

Dakraam vervangen

Wij zouden graag een veluxraam laten vervangen. De staat hiervan is sterk verouderd daar het van 1981 dateert. Zo is het hout kapot en sluit het zo goed als niet meer.

Metalen trap plaatsen

Metalen trap plaatsen , 1 ste verdieping naar zolder.

Dakraam te vervangen

Huidige dakraam (soort koepel) is aan vervanging toe.Dakraam doet dienst als toegang naar het plat dak. Dakraam is een koepel.

Binnentrap op maat maken naar zolder

Binnentrap op maat naar zolder, met leuning, plaatsing langs 1 muur, balustrade aan andere kant Hoogte (vloer tot vloer): 2. 75 Lengte van het trapgat: 2. 20 Breedte van het trapgat: 1. 25 Breedte van de trap: +/- 0. 80 Aantal treden +/- 15 Opening aanpassen , is niet breed genoeg.

Nieuwe draaitrap plaatsen

Houten draaitrap plaatsen over twee verdiepingen. Ongeveer 2,4 m en 3,2 m hoogte. Totaal 5,6 m.

Dubbelglas plaatsen

Er is ingebroken bij mij in Neder-Over-heembeek. Mijn groot raam in de kamer is er volledig uit geklikt en zou moeten gerepareerd-vervangen worden. Dit is dubbel glas.

Schuifdeur of een gewone deur plaatsen tussen de kamers

Ik heb een appartement met drie slaapkamers waarvan twee verbonden zijn door een opening in de muur (zodat een van de twee momenteel dienst doet als de dressing voor de andere). Nu ben ik echter het appartement aan het verhuren, en er wordt mij door de toekomstige huursters gevraagd of ik het gat (tijdelijk) kan dichten. Ik overweeg om hiervoor een schuifdeur te gebruiken (die zou dan wel zo geluidsdicht mogelijk moeten zijn) of een gewone deur. Specificaties: - kleur: licht grijs (of wit) - afmetingen en draai-richting: zie aangehecht. - met slot. - geen motief. - modern klink etc.

Plaatsen van tuinhuis

Plaatsing tuinhuis Keter factor 66. Afmeting 194x208