Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

Deur en kozijn herstellen

Hopelijk kan de de deur zo goed mogelijk hersteld worden, inclusief het deurkozijn van hout.

Plaatsing borstwering buitenterras

Levering en plaatsing van een nieuwe borstwering met hoogte van 120cm, lengte +/- 5,6 meter. Terras gelegen op vierde verdieping. Borstwering dient te bestaan uit verticale spijlen met maximum 11cm tussenafstand.

Plaatsen inkomdeur appartement

De huidige inkomdeur van het appartement is een gewone binnendeur. Deze zou moeten vervangen worden door een veilige deur.

Placement d'un escalier escamotable

Je veux placer un escalier escamotable au grenier. Le plafond est en bois et le passage doit être agrandi. En ce moment il est 13,5x41cm L'escalier de préférence en 2 parties coulissantes

Maatwerk voor maken podium

Ik ben op zoek naar iemand die een klein podium van 3 niveaus kan bouwen, hierop moeten mensen kunnen zitten en eventueel op het bovenste niveau staan als er een presentatie gegeven wordt. Aan de linkerkant trekt de achterkant van het middenste niveau door om een staande tafel te worden. Naast het podium zou ik ook graag een lage gyproc wand plaatsen. Ik heb alvast een sketch toegevoegd van het ontwerp, het podium is blauw en de gyproc wand is geel. Gyproc wand: 44cm hoog, 192 cm diep Afmetingen voor het podium staan op de foto in bijlage.

Zandstralen of luchtgommen trap

Wij zouden graag onze trappen renoveren. Het betreft twee verdiepingen (ongeveer 40 treden).

Houten voorzetramen tegen geluidshinder zetten

Op zoek naar 4 geluidswerende voorzetramen om de lawaaioverlast van het verkeer tegen te gaan. Er is al dubbele beglazing aanwezig maar een akoestisch adviseur heeft ons aangeraden om ook voorzetramen te plaatsen om het geluid verder terug te dringen. Enkel hout is een optie.

Balustrade balkon aanpassen of vervangen

Het betreft ofwel de vervanging ofwel de aanpassing van een balustrade aan een balkon. De bestaande balustrade moet kleiner worden gemaakt. Indien dit niet mogelijk is kan deze worden verwijderd en een nieuwe balustrade van 2,3 meter breed op 1 meter worden geplaatst. De keuze van het materiaal is nog open.

Nieuwe kelderdeur en stijl plaatsen

Ik wil er graag een nieuwe en sterke deur laten plaatsen, en ook de deurlijst moet vervangen worden. Ik dacht aan een deur met verscheidene pinnen die in de lijst vastgaan. De deur is 68 cm breed en 186 cm hoog. De haak werd er gewoon uitgerukt om het hangslot los te maken. Voordien werden het slot en de klink al vernield.

Metalen en houten binnendeur herstellen

Onze metalen inkomdeur (niet de buitendeur, maar aan een binnen sas) sluit niet meer automatisch via een hendel haak bovenaan de deur. Ze sluit wel, maar men moet ze manueel duwen in het slot. Heb de indruk dat ze gezakt is. En ook de houten binnen deur herstelen.