Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Brussel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Brussel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

Balustrade balkon aanpassen of vervangen

Het betreft ofwel de vervanging ofwel de aanpassing van een balustrade aan een balkon. De bestaande balustrade moet kleiner worden gemaakt. Indien dit niet mogelijk is kan deze worden verwijderd en een nieuwe balustrade van 2,3 meter breed op 1 meter worden geplaatst. De keuze van het materiaal is nog open.

Nieuwe kelderdeur en stijl plaatsen

Ik wil er graag een nieuwe en sterke deur laten plaatsen, en ook de deurlijst moet vervangen worden. Ik dacht aan een deur met verscheidene pinnen die in de lijst vastgaan. De deur is 68 cm breed en 186 cm hoog. De haak werd er gewoon uitgerukt om het hangslot los te maken. Voordien werden het slot en de klink al vernield.

Metalen en houten binnendeur herstellen

Onze metalen inkomdeur (niet de buitendeur, maar aan een binnen sas) sluit niet meer automatisch via een hendel haak bovenaan de deur. Ze sluit wel, maar men moet ze manueel duwen in het slot. Heb de indruk dat ze gezakt is. En ook de houten binnen deur herstelen.

Houten trap plaatsen

Het betreft een trap naar de zolderverdieping. De te overbruggen hoogte is (ongeveer) 2m88cm op een lengte van ongeveer 3m50cm

Inbouwkast op maat maken

Kast in slaapkamer op maat laten maken. Afmetingen: +-2 m 60 op +-2 m 60. 3 schuifdeuren waarvan 1 of 2 spiegels. 2 derde hangkast, 1 derde legplanken. Wit, niet-massief.

Schrijnwerker nodig voor diverse werken

Parket leggen in living :50 m². Raam veranderen in eik. Nieuw kastje onder lavabo gemaakt worden. Bestaande keuken waarvan de deuren dienen vervangen te worden.

Plantentafel en rek op maat maken

Ik heb enkele resterende planken van massief beukenhout reeds laten verzagen met de bedoeling om er enerzijds een plantentafel mee te maken, en anderzijds een tweetal stereo rekken. De rekken zijn 30 op 50 op 80 cm hoog.

Houten trap van zolder naar mezanine

Het betreft een trap die van de bewoonde zolderverdieping naar de mezzanine gaat en niet al teveel plaats in mag nemen. De trap zou van zolder naar mezzanine komen te staan. De armleuning is niet noodzakelijk. De trap moet ook zo weinig mogelijk plaats innemen.

Trap naar de zolder plaatsen

Trap naar zolder. Huidige trap foto's in bijlage. Trapgat 93cmX80cm Hoogte verdieping 3m10. Hellingsruimte 1m10; bedoeling is dat we de zolder kunnen bereiken en betreden zonder gevaarlijk klauterwerk. Indien nodig het gat verbreden na advies van de vakman Het moet een vaste trap zijn met leuning

Drie dakramen te vervangen

Ik wil drie dakramen van een 15-tal jaar oud vervangen in een dakappartement. Daarbij is het vooral belangrijk dat de nieuwe ramen extra geluidsisolerende zijn aangezien de slaapkamer zich onder het dak bevindt. Het gaat om twee dakramen van maximale grootte (134x140) en één dakraam van (114x118).