Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Brussel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Brussel heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Brussel u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Brussel of directe omgeving.

270 klanten uit Brussel bevelen een bij Casius in Brussel aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Brussel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Vorst uit Brussel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: plaatsen van 2 trappen, pvc ramen plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, garage bouwen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Brussel:

Nieuwe houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Wij zijn met een verbouwingsproject bezig in Brussel en dienen een nieuwe trap te voorzien van het gelijkvloers naar de 1 s te verdieping. De trap telt 19 treden. De klant denk aan een moderne eiken trap.

Balustrade dakterras plaatsen

Ik wil het dakterras van de bovenverdieping (2e etage) van mijn huis te voorzien van een balustrade (benaderende afmetingen 2× 530cm diep en 1x 470cm breed). Soort: onderhoudsvriendelijk en simpel met verticale of horizontale spijlers. Adres is van zoon en heb ik niet bij de hand, zal ik later meedelen. Aluminium of Staal.

Zwevende plank maken

Ik wil graag een zwevende plank boven de blauwe tegels , boven het aanrecht in de keuken, om kruiden/ glazen potten met etenswaren enz op te zetten. Afmetingen: 254,5 lang en 16 cm diep. De houtsoort heb ik het liefst in teak, aangezien de eettafel en salontafel (zie foto) ook in teak zijn. Maar is dit niet mogelijk of is dit te duur, dan is een andere houtsoort zeker ook goed. Aangezien de wandkasten tegen de muur (zie foto) wijnkistjes zijn (vermoedelijk dennenhout), wil ik geen kakofonie van houtsoorten. Graag had ik uw advies en offerte, alsook de periode wanneer u eventueel zou kunnen langskomen voor de plaatsing.

Metalen buitentrap plaatsen

We willen een metalen trap buiten zetten. Breed 90 cm, leuning op een kant. Trap 1 van de gelijkvloers naar de tuin is het ~265 cm (diagonaal), hoogte ~ 175 cm, diepte ~218 cm trap 2 van tuin naar kelder is ~93 cm (diagonaal), ~ 95 cm hoog en 110 cm diep.

Vernieuwen deurklink inkomdeur

De grote deurklink (enkel trekken en duwen) van de aluminiume buitendeur is afgekrakt, en zou dus moeten vernieuwd worden. Aangezien wij veel bezoekers over de vloer krijgen, hadden wij graag zo snel mogelijk een nieuwe laten plaatsen.

Maken van betonnen trap

Graag hadden wij een offerte ontvangen voor het maken van beton trappen en bordessen. Plannen in bijlage.

Vervangen tijdelijke trapleuning

Tijdelijke trapleuning vervangen door een permanente in de stijl van de rest van de trap op de bovenliggende verdiepingen.

Inbraakveilig maken voordeur

Ik wens een bestaande voordeur te verstevigen met een systeem van badges of codes, een pomp, nieuwe brievenbussen en een systeem van videophone voor een gebouw met 4 verdiepingen

Brandwerende appartementsdeur plaatsen

Plaatsen van nieuwe brandwerende/brandvertragende appartementsdeur. Het slot kan worden herbruikt om op de nieuwe deur te plaatsen.

Maken houten tafel

Ik zou graag een houten tafel laten maken van 1 m² naar het voorbeeld in bijlage. Graag idee bespreken en prijsofferte maken.

Glazen binnendeur plaatsen

Ik heb een houten badkamerdeur en wil die laten vervangen door een matglazendeur (206x87 cm). Ze staat in een houten geraamte dat onderaan nogal versleten is en ik daarom ook graag zou willen laten vervangen.

Afkitten ramen buitenzijde

Verwijderen van beschadigde siliconen langs binnenkant (tussen glas en glaslat) + opnieuw kitten. 94 lopende meter en alles makkelijk bereikbaar (geen stelling nodig).

Verluchtingrooster in aluminium deur

Wij hebben een aluminium buitendeur waar er een verluchtingsrooster moet geplaatst worden. Kan u ons een prijsofferte sturen, van het product met plaatsingskosten?

Beveiliging van vensterdeuren

Ik wil graag de schade veroorzaakt door een inbreker te herstellen. Ik heb offertes nodig voor de uiteindelijke uitvoering. Ik wens ook een betere beveiliging van de deuren, indien dit mogelijk is.

Gebruiksklaar maken winkel

Schrijnwerker gezocht voor de volledige inrichting van een winkel. Electriciteit: lichten in de vitrine. Magazijn van 4,5m op 25m.

Binnendeuren plaatsen

Wij zouden 2 binnendeuren en 2 (binnen)schuifdeuren willen plaatsen. Wij wonen in een nieuwbouw en er zijn nog geen deuren. Nog aan te kopen.

Vernieuwen voordeur

Onze voordeur (1926) is aan vernieuwing toe wegens versleten en onveilig. We hadden daarom graag een afspraak gemaakt om te kijken of we elkaar qua offerte zouden kunnen vinden?

Zandstralen of decaperen luiken

Ik wil graag luiken laten zandstralen. Het om gaat in totaal om 10 luiken met volgende afmetingen: 4x38cm/116 cm, 2x42cm/204cm en 4x40cm/103cm. Graag had ik een offerte gekregen voor het zandstralen. De nabehandeling doe ik zelf. Gezien deze luiken van een huis in Z-Frankrijk zijn, verkies ik ze zelf te brengen en te afhalen. Dit zijn volle luiken. Graag vakmannen uit de regio Limburg.

Zandstralen en behandelen trap

Het betreft een trap in een bewoond (en gerenoveerd) huis. We willen de trap na het zandstralen graag behandelen met olie (tredes) en de rest verven. De trap bestaat uit 38 tredes + overloopjes (4). Traptrede = 65 cm breed - 18 cm hoog De overloopjes zouden we niet willen laten zandstralen, die schuren we zelf af, al de rest wel gezandstraald. We willen graag een offerte inclusief afplakken en opruimen.

Beddenbak en afwerking vloer

We hebben daar een klein kamertje waar we een op maat gemaakte beddenbak voor zouden willen laten maken (1. 70m muur tot muur) en 2. 10 m hoofd- tot voeteinde. Deze oppervlakte staat 50 cm hoger dan het vloeroppervlak. Graag dus ook van het voeteinde tot aan de grond netjes afwerken in hetzelfde hout en eventueel ook het grondoppervlak mee afwerken (vloer van ongeveer 6m2).

Branddeuren leveren en plaatsen

Graag een prijsofferte voor het leveren en plaatsen van 4 dubbele branddeuren RF 30 met houten afkasting. Te plaatsen in Gyproc wand dikte 125 mm. Deurbladen 830 mm x 2015 mm. Nodige deurbeslag en cilinderslot.

Rubbers voor vensters en deuren vervangen

Ik zoek een vakman die alle rubbers aan onze vensters (8) en voordeur (1) kan vervangen. Dit met dubbele rubbers om winddichtheid te voorzien, dus dat er geen wind tussen deuren en ramen kan heengaan, alsook om het geluid te dempen.

Herstellen van de koepel

Wegens de hevige en langdurige regenval hebben wij geconstateerd dat er een lek is aan een koepel van het gebouw, dat open gaat om naar het platte dak te gaan. We zijn dus op zoek naar een vakman op dit probleem op te lossen.

Spiltrap volledig in hout, modern

Plaatsen van spiltrap volledig in hout, modern stijl. 2 verdiepen

Vervanging ramen door HR ramen in appartement

Het appartement bevindt zich op de 4 de verdieping links. De raampartij bestaat uit 5 delen. Die zou volledig vervangen moeten worden door hoogrendementsglas. Ook de ramen in de 2 slaapkamers achteraan moeten vervangen worden door HR glas. Eén daarvan heeft ook een glazen deur. (zie foto's)