Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Etterbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Etterbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Etterbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Etterbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Etterbeek:

Glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen

Ik wil het glas in de achterdeur (naar de tuin) vervangen. Het is een dubbelglazeerd houtdeur waar de binnenste is gebarsten. De deur is gemeten tot 223cm op 80cm, met het binnenkader dat bedragen ~208cm op ~66cm. Ik wil vier deuren en kozijnen (hout) herstellen/vervangen na waterschade. De deuren is gemeten 208cm op 73cm, en de kozijnen zijn 7cm. De deuren moet ook geschilderd zijn.

Houten voordeur herstellen/vervangen

Voordeur herstellen/vervangen. Dit is een houten voordeur met glas, aan het glas is niks te zien.

Houten trappen plaatsen in duplexappartement

Houten trap plaatsen in een 2 duplexappartementen Rubberwood (beperkt budget) Trap 1 van gelijkvloers naar 1e verdieping gesloten trap afsteunend op muren langs beide zijden Basic leuning langs de muur Kwartslag, enkele rechte treden, kwartslag, rechte treden Breedte maximum 90 cm Hoogte van niveau tot niveau 3 m 99 (+-21 treden) Trap 2 Opvang niveauverschil van 72 cm Open trap – 4 treden Breedte max 90 cm Trap 3 Van 2e naar 3 e verdieping Gesloten trap (klassieke stijl) Niet afgewerkt aan onderzijde (brandwerend materiaal aan te brengen) Eerste trede= platform, 2 keer kwartslag in de draai Hoogte van niveau tot niveau: 283 cm (+- 15 treden) Trap 4 Opvang niveauverschil van 57 cm (+-3 treden) Open trap Breedte 105 cm . Plannen architecte beschikbaar.

Herstellen van schuifdeur

Schuifdeur sluit niet en hendel is geblokkeerd.

Vervangen ramen achterkant

Graag had ik de ramen in de kamers aan de achterkant van mijn appartement laten vervangen. Momenteel is alles nog enkel glas, dus ook het (houten) schrijnwerk zou moeten worden vervangen. Vooraan zijn alle ramen vervangen door wit PVC met dubbel glas, zowel kip als draai. Graag wil ik dezelfde soort ramen aan de achterkant, bij voorkeur met ventilatie. De afmetingen zijn telkens 250x160cm. De deur naar het terras meet 240cm hoog. Momenteel is enkel het bovenste gedeelte hiervan in glas, maar ik zou graag de hele deur in glas hebben.

Prijsofferte herstelling deurlijst en deur

Na inbraakpoging is de deurlijst van hout en de deur die toegang geeft tot appartement beschadigd. Dienen een offerte voor verzekering in te dienen voor herstelling. Adresgegevens bij afspraak

Herstellen schuifdeuren

Een grote schuifdeur (mechanisme waarbij de vleugel eerst naar voren kipt en dan opzij kan geschoven worden) dient hersteld. De klink van het mechanisme draait door dus vermoedelijk is het raambeslag kapot.