Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen:

Glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen

Ik wil het glas in de achterdeur (naar de tuin) vervangen. Het is een dubbelglazeerd houtdeur waar de binnenste is gebarsten. De deur is gemeten tot 223cm op 80cm, met het binnenkader dat bedragen ~208cm op ~66cm. Ik wil vier deuren en kozijnen (hout) herstellen/vervangen na waterschade. De deuren is gemeten 208cm op 73cm, en de kozijnen zijn 7cm. De deuren moet ook geschilderd zijn.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Etterbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas in achterdeur vervangen en vier deuren herstellen of vervangen uit heel België:

Glas achterdeur vervangen

Het zou zijn voor vervangen volledig glazen matte achterdeur. 57x199cm

Gebroken glas in achterdeur vervangen

Achterdeur in PVC heeft glasschade opgelopen. Graag vervangen van het glas in HR++. Maten zijn ca. 70x120cm. PVC glaslatten kunnen opnieuw gebruikt worden.

Plaatsing dubbel glas is verschillende ramen

Ik heb drie grote vensters in de woonkamer waarin ik dubbel glas wens te laten plaatsen. Ook in de keuken een kleiner venster en venster in de achterdeur. Houten kaders.

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Gebroken glas deur vervangen

Ik wil glas laten plaatsen in achterdeur maar wel binnen achter veranda. Oude aluminiumdeur

Vervangen van glas in achterdeur

Glas achterdeur vervangen. Nu zit er gewapend glas in maar andere alternatieven zijn ook mogelijk.

Buitenschrijnwerk schilderen

Schilderen van gevels van onze halfopen-bebouwing met een oppervlakte van 130 vierkante meter. Ook de voordeur in volledig hout, achterdeur met glas, 7 ramen van 1,40 m hoog met verschillende breedtes, 2 grote vensters van 2 meter hoog ,2 kleine smalle vensters en wc-raampje dienen geschilderd te worden.

Glas vervangen van een buitendeur

Glas achterdeur is stuk. Houten buitendeur. 60 cm * 190 cm.