Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Evere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Evere.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Evere of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Evere die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Evere:

Nieuwe deurlijsten plaatsen

Wij zijn een huis aan het renoveren en zijn op zoek naar iemand die nieuwe deurlijsten kan maken en plaatsen. Voor enkele ruimtes zou er ook een volledig nieuwe deur voorzien moeten worden. In totaal gaat het om 10 deuropeningen waar lijsten voor voorzien moeten worden, waarbij ook minstens 2 volledig nieuwe deuren op maat geplaatst moeten worden. De plakwerken zijn reeds uitgevoerd, en 2 deurenlijsten op het gelijkvloers zouden idealiter voor 04/11 geplaatst moeten worden (voor de plaatsing van de vloer).

Trap herstellen en plaatsen van brievenbus

Onderste treden van houten keldertrap herstellen of vervangen alsook plaatsen van een brievenbus in een buitendeur (pvc).

Ingebouwde vestiaire maken

Ik wil graag een vestiaire laten maken in een nis van: Hoogte: 2475 mm Breedte: 1638 mm Diepte: 460 mm De vestiaire zou bestaan uit twee delen: een deel van 300 mm bestaande uit zes schappen en een deel van 2 * 570 mm (i.e. grote deuren horizontaal onderverdeeld in 5 ). Ik ben vanaf 03/03/2017 10 dagen onbereikbaar, maar nadien kan u me gerust bellen om een afspraak te maken.

Ik zoek een vakman voor het aanbrengen ...

Ik zoek een vakman voor het aanbrengen van een 3tal zwevende planken van 2 meter lang die vooral moeten dienen tot het dragen van boeken. Ik zou graag een idee hebben van of dit technisch mogelijk is en hoeveel dit zou kosten.

Uitbreken bestaand venster, vergroten ...

Uitbreken bestaand venster, vergroten van opening en plaatsen van een (dubbele)terrasdeur. Afwerking binnen en buiten.

Vervanging van een glazaen dakkoepel ...

Vervanging van een glazaen dakkoepel enkel glas naar een koepel of dakraam met dubbel glas en afschermingsmogelijkheid van licht.