Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schaarbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Schaarbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Schaarbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Schaarbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Schaarbeek:

Houten trap zetten

15 steps indoor stairs to connect two floors H 280, L 270.

Herstellen van aluminium raamprofiel

1 raam gaat niet meer open

Installeren branddeur + conform maken van trappenhal voor brandpreventie

De trappenhal van onze nieuwe woning dient conform de vereisten met betrekking tot brandpreventiemaatregelen te worden gemaakt. Er moet een branddeur worden geïnstaleerd, en de trappenhal dient met brandwerende gyrpoc te worden uitgvoerd. (gyproc RF30-60)

Vervangen van binnendeur door brandwerende deur

Vervangen van binnendeur door brandwerende deur (1 uur) aan chauffage stookruimte. De deur moet via de buitenkant op slot kunnen met sleutel, maar via de binnenzijde opgedaan kunnen worden (draaiknop), ook indien op slot gedraaid.

Metalen vloerprofielen plaatsen

4 profielen IPE/UPN 140 te leveren en te plaatsen. Lengte profielen = 4m De vloer is al opengemaakt (zie foto). De bestaande houten balken die vervangen zullen worden door de metalen profielen, zullen door mezelf weggenomen worden. (ter info: vloer bevindt zich op een gelijkvloers appartement, dus geen trapen te doen met de profielen). Parkeren vlak aan huis is mogelijk.

Moderne houten tv kast met bibliotheek kast

Ik zoek een vakman die een een lage kast kan maken in wit hout van +/ 4 m lang en 50 cm hoog. De kast bevat enkel schuiven of deurtjes. Verder willen we planken op maat laten maken en laten installeren van +/ 4 m lang. Ze moeten heel stevig zijn om het gewicht van een groot aantal boeken te kunnen dragen. Liefst zonder zichtbare scharnieren. Zie voorbeeld op foto.

Aluminiumdeur herstellen

Het gaat over een aluminiumdeur waarvan het kip-mechanisme stuk is. Bij het openen van de deur gaat de deur op drie punten mee open.

Nieuwe houten voordeur plaatsen

Na een inbraak moeten we een nieuwe houten voordeur laten plaatsen. Van de gemeente moet die lijken op de vorige houten voordeur.

Renovatie terrasdek + isolatie rondom venster 2e slaapkamer

Twee klussen: 1) renovatie terrasdek: het bankirai op het terras moet worden vervangen. We hebben voordien zelf al twee balken vervangen omdat ze verrot waren en doobraken (onvoldoende zonlicht, dus vochtige omgeving). Ondertussen zijn er nog enkele die kapot zijn (of binnenkort gaan breken). We willen iemand laten langskomen om te bekijken wat de opties zijn (tijdelijk enkel bepaalde balken vervangen, of volledig terrasdek vervangen met nieuw hout). Terrasgrootte 9m² 2) isolatie rond venster 2e slaapkamer: we zijn van mening dat de vorige eigenaars slecht werk hebben laten uitvoeren bij de toenmalige renovatie, specifiek wat betreft isolatie rond vensters. We willen de omlijsting en isolatie rond de raam in de 2e slaapkamer laten vervangen. Start werken 5-10 juni.

4 binnendeuren vervangen

We hebben op onze bovenverdieping 4 schildersdeuren van gebrekkige kwaliteit die we willen vervangen door eenvoudige maar degelijke deuren met stevige kwalitatieve klinken.