Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen van aluminium raamprofiel:

Herstellen van aluminium raamprofiel

1 raam gaat niet meer open
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Schaarbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van aluminium raamprofiel uit heel België:

Dakgoten vervangen of herstellen

Een bakgoot en afvoer vervangen. Dakgoot hangt op ongeveer 5 meter. Ongeveer 5 lopende meter dakgoot. Aluminium materiaal te gebruiken.

Voordeur herstellen na braakschade

Onze voordeur is beschadigd, dit zouden wij graag laten maken. Het gaat om blutsen en krassen in een aluminium paneel aan de voorkant van de deur en groeven aan de aluminium deurlijst.

PVC raam vervangen of herstellen

Groot raam in keuken (scharnieren) is gebroken door de rukwinden. Heel het kozijn hangt nog vast met één scharnier. We hebben dus een schrijnwerker nodig die het raam kan herstellen / vervangen. Kozijnen in PVC. Dubbele beglazing met aluminium afwerking.

Afdak herstellen na windschade

Wij hebben een aluminium afdak met kanaalplaten deze zijn eraf gewaaid en stuk. 6 platen moeten vernieuwd worden ongeveer 1.20 op 2.50 m per plaat Stormschade bestek voor verzekering.

Aluminium ramen herstellen wegens waterinsijpeling

Er is waterinsijpeling aan een aluminium raamconstructie Deze werd geplaatst door de gebroeders Dhaen uit Lokeren maar momenteel niet meer actief. Is er de mogelijkheid van een vakman van de herstelservice die ter plaatse het probleem kan bekijken voor mogelijke oplossingen?

Melkglas voordeur vervangen

We hebben een voordeur met dubbele beglazing, waarbij het glas uit 3 verschillende onderdelen bestaat. De deur zelf is aan de buitenkant aluminium, aan de binnenkant van hout. Het buitenste glas van het onderste gedeelte glas is stuk (zie foto). We zoeken een vakman om dit te herstellen.

Lek veranda herstellen

Bij harde regenval lekt mijn veranda. Voorlopig is de lek erg klein en lijkt het water uit 1 spleet te komen. Ik had dit graag laten herstellen. Het betreft een aluminium veranda.

Raambeslag herstellen van 26 aluminium ramen

Herstellen/vervangen van raambeslag op 26 aluminium ramen. Enkel profielen, klinken enzovoort moeten gedaan worden niet het glas zelf.