Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen of vervangen dakraam:

Herstellen of vervangen dakraam

Jet dakraam is er bij ons uitgevallen door een afgebroken stuk van scharnier. Ik denk door ouderdom.....Als het hersteld kan worden graag,zoniet dan zal deze vervangen moeten worden. Het is wel allemaal vrij dringend.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Schaerbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen of vervangen dakraam uit heel België:

Herstellen of vervangen elektrisch rolluik

Voordeur wordt beschermd door Somfy elektrisch rolluik. Zaterdag winkel gesloten en rolluik naar beneden gedaan. Vanmorgen ging de rolluik niet meer naar boven. Geen spoor van vernieling of poging tot. Batterijen van beide afstandsbedieningen zijn onlangs vervangen en geven signaal af. Twee gevolgen : geen inkomsten vandaag en verder geen bescherming meer aan de voordeur. Door manuele handeling is rolluik wel naar boven, doen het voor alle zekerheid niet naar beneden. Kan aan motor liggen, kan ook aan signaal/kanaal afstandsbediening liggen.

Herstellen PVC deur

Heb een pvc kipdeur waarvan het onderste scharnier is vervangen(omdat voorgaande stuk was) maar toch kan ik deze deur niet sluiten ,blijkbaar is bovenste scharnier stuk of is de deur gezakt. Heb proberen deze bij te regelen zonder succes.

Herstellen garagepoort

De plaatsing werd in 1999 gedaan door een bedrijf uit G.H. Luxemburg. Onderaan waar de vloerbekleding eindigt is er een metalen rail die de tegels afschermt van de kantelpoort wanneer deze sluit. Zoals men op bijgaande foto's merkt is deze rail losgekomen en hindert hij bij het afsluiten van de poort. Ik heb de rail moeten dwars doorslijpen om nog kunnen af te sluiten. Deze rail is los gesprongen en verwrongen door bij het inrijden met de voorwielen van de auto gas te geven. De oprit helt nl. af naar de weg. Zodoende dient de rail vervangen te worden.

Herstellen gevelbekleding

Ingedeukte muur van gebouw door auto. Muur terug te rechten, beschadigde bakstenen te vervangen en terug te voegen in originele kleur.

Rolluiken herstellen

Ik wil het binnenwerk alsook het optreklint van 5 Harol rolluiken laten vervangen.

Herstellen PVC ramen

Ik heb een stuk of 4 pvc ramen die niet goed meer sluiten. Bij een is het sluitingsmechanisme kapot. Ik zou ze willen laten repareren zonder het volledig raamwerk te vervangen.

Trap herstellen en plaatsen van brievenbus

Onderste treden van houten keldertrap herstellen of vervangen alsook plaatsen van een brievenbus in een buitendeur (pvc).

Aluminium ramen herstellen en vervangen

Het betreft een project waarin verschillende aluminium ramen dienen aangepast en/of hersteld dienen te worden. In bijlage vindt u het desbetreffende gedeelte in het lastenboek, de meetstaat en de opsomming per raam op het plan. Een bezoek ter plaatse kan geregeld worden.

Partners

Partners van Casius