Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen of vervangen dakraam:

Herstellen of vervangen dakraam

Jet dakraam is er bij ons uitgevallen door een afgebroken stuk van scharnier. Ik denk door ouderdom.....Als het hersteld kan worden graag,zoniet dan zal deze vervangen moeten worden. Het is wel allemaal vrij dringend.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Schaerbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen of vervangen dakraam uit heel België:

Aluminium ramen herstellen en vervangen

Door een inbraak, werd ons aluminium schuifraam geforceerd.

Nazien en herstellen Vailliant ketel en vervangen sifon

Vailliant turbomag ketel geeft foutcode f12. Bij aan en uitzetten geeft de ketel soms nog warm water. Bad krijgt enkel warm water als warme kraan ergens anders openstaat. Moet dus nagezien worden. De sifon aan de pompbak in m'n keuken moet vervangen worden door een modernere waar een vaatwasser op aangesloten kan worden.

Deel houten afsluiting herstellen of afsluiting vervangen met beukenhaag

Voor de tweede keer op korte tijd zijn twee houten panelen door stormwind vernield. We zoeken naar een alternatief en denken eventueel aan beukenhaag. Geschatte afstand 3-4 m. Hoogte zou toch minstens 1,5 m moeten zijn voor nodige privacy.

Dakgoot herstellen en enkele hoekpannen vervangen

Onze dakgoot dringend hersteld moeten worden aan de voorgevel, dit gaat om bij benadering 7 tot 9 m. Verder zijn er nog enkele hoekpannen die vervangen zouden moeten worden. Het gaat om een hellend dak.

Herstellen of vervangen dakgoot

Heb een lek aan mijn dakgoot en zou graag een offerte hebben van het herstellen of vervangen van de dakgoot. Ongeveer 15 meter lengte. Rijhuis met zadeldak uit pannen.

Onderhoud en nazicht Vent Axia ventillatiesysteem

Ik heb een Vent Axia ventillasysteem in mijn appartement. Deze werkt echter niet meer (lucht circuleert niet). Graag herstellen of vervangen.

Verwarmingsketel herstellen of vervangen

Wij hebben reeds een mazout tank maar de brander is al ongeveer 20 jaar oud en zou aan vervanging toe zijn. Het is mogelijk dat deze nog te herstellen valt maar anders willen we deze vervangen.

Plat dak renoveren zonder isolatie en dakgoot herstellen

Na het verwijderen van het vals plafond, is er waterschade vastgesteld en een plaats waar de roofing doorgezakt is. Boven op de roofing is er een hellend dak met dakpannen. De roofing zal hier waarschijnlijk volledig moeten vervangen worden. (25 m²) Bijkomend: vooraan het huis moet de dakgoot gerepareerd worden. Bij regen, loopt die over. Bij de bakgoot ontbreken er ook latjes. (Nazicht van alle dakgoten gewenst :) ) De oppervlakte van het dak plus/minus 25 vierkante meter Met roofing.

Partners

Partners van Casius