Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen of vervangen dakraam:

Herstellen of vervangen dakraam

Jet dakraam is er bij ons uitgevallen door een afgebroken stuk van scharnier. Ik denk door ouderdom.....Als het hersteld kan worden graag,zoniet dan zal deze vervangen moeten worden. Het is wel allemaal vrij dringend.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Schaerbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen of vervangen dakraam uit heel België:

Serre glas te herstellen vervangen

Met de storm van 22 februari, werd mijn serre beschadigd. Het dakraam is weggerukt, de toegangsdeur vernield en uit haar hengsels gerukt, en verschillende glazen zijn gebroken.

Houten panelen van schutting herstellen

Houten schudplaten naast de oprit , zijn 3 HOB palen gebroken door storm... deze moeten vervangen worden

Electriciteit conform maken en vernieuwen parlofoon

Ik woon in een gebouw uit de jaren 1940 en de elektriciteit is niet conform. Graag een goede controle en een offerte om de aanpassingen uit te voeren. Het betreft een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Controleren van de bekabeling van de huidige parlofonie en deze eventueel herstellen/vervangen. Het parlofoniesysteem zelf vervangen. 2 voedingen voorzien voor aansluiting van elektrisch slot op voordeur en sasdeur. Voor de werken aan de parlofoon zullen er waarschijnlijk twee vakmannen nodig zijn.

Herstellen schouw

Graag had ik een offerte gehad voor het herstellen van mijn schouw. Volledig uitslijpen en opnieuw invoegen van de voegen en het impregneren van de schouw. Controleren en eventueel vervangen van het lood.

Herstellen ondergronds waterlek

We zijn dringend op zoek naar iemand die een ondergronds waterlek wil herstellen. Het lek is reeds gelokaliseerd door een lek detectie bedrijf. De waterleidingen zijn opgebouwd uit gegalvaniseerde leidingen en liggen onder de vloeren, op meerdere plaatsen zien we oxidatie (waar de leidingen zichtbaar zijn). Alle ondergrondse leidingen naar de keuken dienen vervangen te worden. Ook de leidingen in de badkamer vertonen oxidatie en liggen eveneens in de muur.

Leien dak herstellen na stormschade

Herstellen leien dak na schade door storm. Dak bestaat uit natuurleien. Ook lood afsluiting en boven ramen ( lood) moet vervangen worden.

Serre te herstellen

Wegens de storm vannacht zijn er een tiental ramen gesneuveld van mijn hobbyserre. Ik had graag twee opties onderzocht : 1 nieuwe ramen steken in de serre 2 glas vervangen door carbon of pvc of dergelijke.

Aluminium voordeur herstellen

Betrokken aluminium draaideur van dubbel glas moet terug te worden rechtgezet en de bijhorende deurkruk, het deurslot (cilinderslot type Logo) en de deurborstel dienen zeer waarschijnlijk te worden vervangen

Partners

Partners van Casius