Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen of vervangen dakraam:

Herstellen of vervangen dakraam

Jet dakraam is er bij ons uitgevallen door een afgebroken stuk van scharnier. Ik denk door ouderdom.....Als het hersteld kan worden graag,zoniet dan zal deze vervangen moeten worden. Het is wel allemaal vrij dringend.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Schaerbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen of vervangen dakraam uit heel België:

Boiler vervangen warm water

Onze huidige ketel/boiler is uit dienst gesteld door een technieker van Junkers die de installatie kwam keuren. Momenteel hebben we geen warm water. We zouden graag zo snel mogelijk de ketel laten herstellen of vervangen. Graag de boiler vervangen.

Rolluik herstellen

Bevestiging van de rolluik is volledig los van de optrekbalk. De rolluik kan niet meer omhoog. Ik zoek iemand om dit te herstellen of eventueel de rolluik te vervangen indien nodig.

Herstellen van betonrot

Bij vervangen van voordeur, werd roestende ijzeren balk boven de deur zichtbaar. Hierdoor is het beton aangetast. Draagkracht van ijzeren balk moet worden getest en betonrot worden aangepakt. Eventueel moet men de balk vervangen indien deze niet meer stevig genoeg is.

Herstelling van deur en vliegenraam na inbraak

Herstellen van een buitendeur en het vervangen van een vliegenraam, beiden beschadigd dan wel vernield na een poging tot inbraak.

Flandria gaskachel herstellen

Ik wil graag mijn gaskachel van Flandria laten herstellen. Er is een klein stuk glas kapot dat men moet vervangen en ook de waakvlam blijft niet aan.

Dakpannen vervangen en goot herstellen na stormschade

Door de wind van afgelopen weken zijn er bij ons 2 dakpannen naar beneden gevallen en de dakgoot wat losgekomen. Ik zoek een specialist die de pannen kan vervangen en ook de dakgoot herstellen. De nieuwe dakpannen zijn nog niet aangekocht.

Schuifraam herstellen

Na openen schuifraam krijgen we deze amper dicht en valt het bijna altijd in kiepstand. Volgend ons is er iets mis met het mechanisme. Eventueel kan het ook zijn dat men iets meer moet vervangen.

Septische put van kunststof herstellen of vervangen

De septische put in kunststof is ingestort en ik wil deze laten herstellen of vervangen worden. Deze zit onder de parking, onder een laag beton.

Partners

Partners van Casius