Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen of vervangen dakraam:

Herstellen of vervangen dakraam

Jet dakraam is er bij ons uitgevallen door een afgebroken stuk van scharnier. Ik denk door ouderdom.....Als het hersteld kan worden graag,zoniet dan zal deze vervangen moeten worden. Het is wel allemaal vrij dringend.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Schaerbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen of vervangen dakraam uit heel België:

Nieuw dak of herstellen van dak tuinhuisje

Ik zou graag een nieuw dak willen laten maken op het tuinhuisje van 5m op 4m Houten planken aan de buitenkant (voor en achter) beginnen te rotten, zodat vochtplekken binnen te zien zijn. Deze houten planken zouden moeten vervangen worden + behandeld in teakkleur. De bitumeleitjes die nu rusten op houten platen, zou ik willen vervangen door een soort golfplaten. Hierbij moeten ook passende dakgoten gemaakt worden, zodat deze uitmonden in een grote regenton. Misschien kunnen de huidige hanggootjes nog gebruikt worden maar deze lopen niet schuin genoeg af zodat er water in blijft staan.

Herstellen garagepoort

Vervangen torsieveren ( veren )aan de garagepoort, 3m breedte en 2,5 m hoogte, verder het afgebroken hendel om de poort omhoog en omlaag te doen opnieuw vastzetten aan de garagepoort.

Herstellen kantelpoort met novotecnica motor

Bij activatie maakt motor wel geluid, maar opent of sluit de poort niet. Motor moet waarschijnlijk vervangen worden (box 3/1995)

Herstellen of vervangen zijgevel

Bekleding zijgevel komt los, herstelling is nodig.

Plat dak herstellen en isoleren en lichtkoepel vervangen

Het plat dak van onze garage lekt. Ik wil het volledigvierkante meter) laten herstellen en isoleren. Er moet ook één lichtkoepel (100x150) vervangen worden.

Herstellen lek en vervangen zinken goten

Mijn woning is ongeveer 35 jaar oud en ik heb momenteel weer een lek (er druppelt water binnen.) Ook zijn de zinken goten aan vervanging toe.

Herstellen van dakoversteek in hout

Vermoedelijk door condens in de omkasting van de dakgoot zijn de platen/planken op sommige plaatsen aangetast door het vocht en dienen deze vervangen te worden.

Herstellen garagepoort

Er zijn een paar lamellen die vervangen moeten worden alsook de beschermende plastiek op de rails.

Partners

Partners van Casius