Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen of vervangen dakraam:

Herstellen of vervangen dakraam

Jet dakraam is er bij ons uitgevallen door een afgebroken stuk van scharnier. Ik denk door ouderdom.....Als het hersteld kan worden graag,zoniet dan zal deze vervangen moeten worden. Het is wel allemaal vrij dringend.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Schaerbeek (Brussel).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen of vervangen dakraam uit heel België:

Toiletbuis vervangen en toestrominhsput herstellen

De afvoerbuis van het toilet naar het verzamel putje en de put op zich moeten bewerkt worden. De buis vervangen , deze is makkelijk bereikbaar langs de kelder en via de put buiten. Het putje waar alles in uitkomt voor doorvoer naar de riolering moet ook aangepakt worden. En het deksel op het putje moet vervangen worden.

Herstelling breuk aansluiting afvoerbuis

Betreft een breuk aan de aansluiting van de afvoerbuis (toilet) gelegen aan de zijgevel van het gebouw en de afvoerriolering ( gelegen in de oprit) deze riolering leidt naar de straat riolering. Water komt vrij uit de grond, zo is er in garage ook vocht en water ontstaan. Breuk herstellen, opgraven, buizen vervangen. Ter plaatse komen kijken.

Herstellen motor rolluik

Motor: Rolluik motor merk onbekend hapert en maakt een hoop lawaai is niet normaal ik denk dat hij vervangen moet worden. Gelijkvloers en werkt via een schakelaar.

Deuren en ramen herstellen

3 ramen die niet goed meer sluiten en 1 deur die moet hersteld worden of vervangen worden door schuifraam Het gaat over houten ramen en deuren.

Wilo regenpomp te herstellen of vervangen

Wilo regenwaterpomp, type MHE 305 EM, lekt aan de dichting tussen motor en pomphuis.Pomp is in gebruik sinds 1998.

Herstellen schuifraam een installeren gaas aan deur

Ons aluminium schuifraam op de benedenverdieping gaat niet meer open. De kink werkt niet meer, we vermoeden dat het slot niet meer correct werkt. Wij willen de gaas van onze huidige schuifdeur met nieuwe, huisdierbestendig gaas vervangen.

Schoorsteen herstellen

Betonplaat op schoorsteen moet vervangen worden. Betonploot afbreken en er een arduinen plaat opleggen . De arduinen plaat is reeds geleverd. ( aanwezig ). Afmeting arduinen plaat 80. Cm op 80. Cm en 5. Cm dik. Het dak is een schuindak op de 1ste verdieping en is voorzien aan 1zijde met zonnepannelen.

Herstellen van klink pvc schuifdeur

Mechanisme van klink schuifdeur is totaal verwrongen dus zal moeten vervangen worden . Het betreft hier een plastiek raamwerk waarvan het schuifraamgedeelte eerst naar binnen kipt en dan kan opengeschoven worden. Materiaal is pvc.

Partners

Partners van Casius