Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Henegouwen:

vrijdag 10 augustus 2018

Kasten op maat maken voor dressing

Schrijnwerkerij op maat, kwalitatief, (multiplex? ) met reintegratie van 2 bestaande deuren. Ruimte van 233*434 met centraal een raam op de langste muur van 185. Parallel een toegang van 185 breed op 200 cm. Hoogte 270 cm; Aparte ruimte dat nu moet omgebouwd worden tot dressing. Materiaalkeuze te bespreken.
dinsdag 20 maart 2018

Gat maken en terrasdeuren plaatsen

Wij zoeken iemand dat een gat in een muur kan maken en terrasdeuren kan plaatsen.
vrijdag 16 februari 2018

Metalen tuinhuis plaatsen

Graag willen wij een Metalen tuinhuis 1010 GEYZ (303 x 298 x 202 cm) van Makro laten plaatsen. Er dient ook een betonnen ondergrond te worden voorzien.
vrijdag 6 oktober 2017

Dubbele open houten trap plaatsen

Voor nieuwbouw, hoogte tot verdiep 280cm, diepte tot muur 175cm, breedte vanaf één zijmuur is 155cm. 3 onderste treden liggen liggen niet in deze opening.
maandag 15 mei 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een Blokhut Cottage 295 x 385 cm laten plaatsen. De vloerplaat zal beschikbaar zijn.
woensdag 23 november 2016

Keuken plaatsen

Keuken plaatsen Daarnaast ook een buitendeur plaatsen. Zit in cassement met scharnieren. Maar er is nog geen kader errond gemaakt. De deuropening is op maat uitgescheven.
maandag 21 november 2016

Blokhut Villach installeren

Graag zouden we dit tuinhuis laten plaatsen:blokhut-villach-505x385cm De bodemplaat in beton is er reeds en is perfect op maat daar er reeds een dergelijk tuinhuis op stond, maar dit is weggewaaid door de recente storm. Er dient rekening gehouden te worden met het feit het bijgebouw hierbij nog aanwezig is en intact is. Dit zouden we ook wensen te behouden.
vrijdag 18 november 2016

Versterken van voor- en achterdeur tegen inbraak

Ik heb een voor- en achterdeur (identiek beslag, in merranti, iets andere afmetingen) die moeten versterkt worden tegen inbraak. Er moet nieuw beslag voorzien worden waarbij de deur met drie of meer haakpunten in de deurstijl wordt vastgehaakt (voor het ogenblik zijn dat gewoon ankerpunten met een cache wat 'gemakkelijk' kan springen). De achterdeur heeft ook nog een herstelling nodig en de beide deuren moeten ook van onder een kleine stukje afgezaagd worden (voor nieuwe vloer).
woensdag 2 november 2016

Trap installeren

Hoogte 2.88m met kwartslag naar links boven. Gesloten trap zonder boom, rechte treden zonder neus en passend tussen 2 muren. De voorziene muren zijn 3. 80m lang. Net niet genoeg voor een rechte trap denk ik, vandaar kwartslag naar links boven. Karakter strak !
zaterdag 13 augustus 2016

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lara 1 250x250 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie. Ik veronderstel dat als er een betonnen ondergrond is er geen vloer meer nodig is. Dakgoten voor dit type noodzakelijk ?
dinsdag 19 juli 2016

Montage Cabane Edelweis

Montage cabane Edelweisligt + gouttières + bac à fleurs
zaterdag 21 mei 2016

Tuinhuis Trinity plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis 'Blokhut Trinity 550 x 400' van makro laten plaatsen. (Het tuinhuis is besteld op 25/04/2016 en zal waarschijnlijk binnenkort geleverd worden.) Dat is al besteld.
dinsdag 3 mei 2016

Aanbouw - poolhousestijl - Extension

Idee is om een aanbouw te realiseren met afmetingen 3m x 8m. Wordt met de lange zijde aangezet tegen een bestaande schuur. Het dak is hellend - dakpan bedekking (ongeveer 25 m2). Het dient een lichte, hout structuur te worden met 3 draagpeilers langs de lange kant. Verder is het ook de bedoeling om een deel van de overkapping af te sluiten met openschuivende ramen ( in staal kader ? ) Realiser une extension de 3x8m. Structure en bois avec 3 piliers.
donderdag 25 februari 2016

Placement de garage

Placement de garage 320x505 28mm Base est deja prêt!
woensdag 10 februari 2016

Dubbele vensters plaatsen op bestaande vensters

We wilden graag dubbele beglazing( volgens normen om recht te hebben op premie) op bestaande vensters; 1 grote en 3 standaardvensters
woensdag 16 december 2015

Trap renovatie

Betreft maken van rechte trap met 16 treden.
donderdag 15 oktober 2015

Maatkasten voor slaapkamers

Maatkast(en) voor slaapkamer(s).
zaterdag 30 mei 2015

Plaatsen van blokhut Lounge

Graag willen wij een offerte hebben voor het plaatsen van een blokhut lounge 295 op 295 voor we onze bestelling plaatsen
donderdag 30 april 2015

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Zolderopening is reeds afgewerkt met houten omkadering en eenvoudige plank die eruit moet gehaald worden om op de zolder te geraken met een ladder. We zouden nu graag een uitschuifbare zoldertrap erin plaatsen om gemakkelijker op zolder te geraken (5-tal keer per jaar). Graag een Nederlandstalige vakman. Foto ter beschikking
donderdag 30 april 2015

Vervangen velux raam

Bestaand houten veluxraam in badkamer dient vervangen te worden door een PVC velux raam, zelfde afmeting, type manueel uitzetbaar dakvenster met manuele bediening onderaan of type Integra afstandsbedienbaar dakvenster.
donderdag 2 april 2015

Blokhut Cottage plaatsen

Graag prijs per mail voor plaatsing Makro blokhut cottage 295 x 760 prijs inclusief fundering prijs exclusief fundering
dinsdag 3 februari 2015

Renoveren van trap

We wonen in een huis van meer dan honderd jaar. De trap van het eerste verdiep naar het tweede moet nog gerenoveerd worden. Deze is nu vol met restanten gips en gaten in bestaande vernis. We willen hem volledig naturel terug hebben. We dachten aan schuren maar zandstralen ziet er ons ideaal uit.Foto ter beschikking.
dinsdag 30 september 2014

Prijsofferte voor nieuwe deuren

Graag prijsofferte voor: binnendeuren met ongeveer volgende beschrijving Binnendeuren vlak fineer lariks of den met kurkvulling.Blokkader met verdoken scharnieren.Plaatsing in leemgepleisterde openingen. Volle enkele deuren=aantal 4 stuks Deuren half beglaasde= 2 stuks Volle dubbele deuren= 1 stuk. Akoestische deurrooster silendo=8 stuks. Plaatsing ten laatste 1 december. Foto beschikbaar
donderdag 21 augustus 2014

Plaatsen van blokhut Cottage

Graag offerte voor het plaatsen van deze blokhut, inclusief leggen van de vloer alsook plaatsen van de goten. Plaatsen blokhut Cottage met afmetingen 295x385 cm
dinsdag 14 januari 2014

Staalskeletbouw garage

Ik kijk om een garage te bouwen van 600x900x225(BXLXH) cm. Mijn buur gaf me opmerking te werken via stalen skelet. Kan ik gecontacteerd worden hieromtrent?

Partners

Partners van Casius