Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Moeskroen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in de provincie Henegouwen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Henegouwen:

maandag 11 maart 2019

Blokhut Polaris plaatsen

Installatie van blokhut Polaris 300cm * 300cm , incl vloer en dakgoot. Vloerplaat is reeds aanwezig
zondag 6 januari 2019

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut laten plaatsen van ongeveer 4 op 4 meter. Betonnen ondergrond is al aanwezig.
vrijdag 10 augustus 2018

Kasten op maat maken voor dressing

Schrijnwerkerij op maat, kwalitatief, (multiplex? ) met reintegratie van 2 bestaande deuren. Ruimte van 233*434 met centraal een raam op de langste muur van 185. Parallel een toegang van 185 breed op 200 cm. Hoogte 270 cm; Aparte ruimte dat nu moet omgebouwd worden tot dressing. Materiaalkeuze te bespreken.
dinsdag 20 maart 2018

Gat maken en terrasdeuren plaatsen

Wij zoeken iemand dat een gat in een muur kan maken en terrasdeuren kan plaatsen.
vrijdag 16 februari 2018

Metalen tuinhuis plaatsen

Graag willen wij een Metalen tuinhuis 1010 GEYZ (303 x 298 x 202 cm) van Makro laten plaatsen. Er dient ook een betonnen ondergrond te worden voorzien.
vrijdag 6 oktober 2017

Dubbele open houten trap plaatsen

Voor nieuwbouw, hoogte tot verdiep 280cm, diepte tot muur 175cm, breedte vanaf één zijmuur is 155cm. 3 onderste treden liggen liggen niet in deze opening.
maandag 15 mei 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een Blokhut Cottage 295 x 385 cm laten plaatsen. De vloerplaat zal beschikbaar zijn.
woensdag 23 november 2016

Keuken plaatsen

Keuken plaatsen Daarnaast ook een buitendeur plaatsen. Zit in cassement met scharnieren. Maar er is nog geen kader errond gemaakt. De deuropening is op maat uitgescheven.
maandag 21 november 2016

Blokhut Villach installeren

Graag zouden we dit tuinhuis laten plaatsen:blokhut-villach-505x385cm De bodemplaat in beton is er reeds en is perfect op maat daar er reeds een dergelijk tuinhuis op stond, maar dit is weggewaaid door de recente storm. Er dient rekening gehouden te worden met het feit het bijgebouw hierbij nog aanwezig is en intact is. Dit zouden we ook wensen te behouden.
vrijdag 18 november 2016

Versterken van voor- en achterdeur tegen inbraak

Ik heb een voor- en achterdeur (identiek beslag, in merranti, iets andere afmetingen) die moeten versterkt worden tegen inbraak. Er moet nieuw beslag voorzien worden waarbij de deur met drie of meer haakpunten in de deurstijl wordt vastgehaakt (voor het ogenblik zijn dat gewoon ankerpunten met een cache wat 'gemakkelijk' kan springen). De achterdeur heeft ook nog een herstelling nodig en de beide deuren moeten ook van onder een kleine stukje afgezaagd worden (voor nieuwe vloer).