Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Irchonwelz te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Irchonwelz.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Irchonwelz of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Henegouwen, kan u deze hier kiezen: Amougies, Bassilly, Comines, Deux-Acren, Edingen, Ellezelles, Elouges, Flobecq, Frasnes-lez-Buissenal, Ghoy, Lessines, Lettelingen, Mont-de-l'Enclus, Saint-Sauveur, Vloesberg

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Irchonwelz staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Irchonwelz:

Gat maken en terrasdeuren plaatsen

Wij zoeken iemand dat een gat in een muur kan maken en terrasdeuren kan plaatsen.

Metalen tuinhuis plaatsen

Graag willen wij een Metalen tuinhuis 1010 GEYZ (303 x 298 x 202 cm) van Makro laten plaatsen. Er dient ook een betonnen ondergrond te worden voorzien.

Garagedeur

Garagedeur: Elektrische roldeur 2200 x 2000 met 2 afstandsbedieningen.

Dubbele open houten trap plaatsen

Voor nieuwbouw, hoogte tot verdiep 280cm, diepte tot muur 175cm, breedte vanaf één zijmuur is 155cm. 3 onderste treden liggen liggen niet in deze opening.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een Blokhut Cottage 295 x 385 cm laten plaatsen. De vloerplaat zal beschikbaar zijn.

Keuken plaatsen

Keuken plaatsen Daarnaast ook een buitendeur plaatsen. Zit in cassement met scharnieren. Maar er is nog geen kader errond gemaakt. De deuropening is op maat uitgescheven.

Blokhut Villach installeren

Graag zouden we dit tuinhuis laten plaatsen:blokhut-villach-505x385cm De bodemplaat in beton is er reeds en is perfect op maat daar er reeds een dergelijk tuinhuis op stond, maar dit is weggewaaid door de recente storm. Er dient rekening gehouden te worden met het feit het bijgebouw hierbij nog aanwezig is en intact is. Dit zouden we ook wensen te behouden.

Versterken van voor- en achterdeur tegen inbraak

Ik heb een voor- en achterdeur (identiek beslag, in merranti, iets andere afmetingen) die moeten versterkt worden tegen inbraak. Er moet nieuw beslag voorzien worden waarbij de deur met drie of meer haakpunten in de deurstijl wordt vastgehaakt (voor het ogenblik zijn dat gewoon ankerpunten met een cache wat 'gemakkelijk' kan springen). De achterdeur heeft ook nog een herstelling nodig en de beide deuren moeten ook van onder een kleine stukje afgezaagd worden (voor nieuwe vloer).

Trap installeren

Hoogte 2.88m met kwartslag naar links boven. Gesloten trap zonder boom, rechte treden zonder neus en passend tussen 2 muren. De voorziene muren zijn 3. 80m lang. Net niet genoeg voor een rechte trap denk ik, vandaar kwartslag naar links boven. Karakter strak !

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lara 1 250x250 cm van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie. Ik veronderstel dat als er een betonnen ondergrond is er geen vloer meer nodig is. Dakgoten voor dit type noodzakelijk ?

Montage Cabane Edelweis

Montage cabane Edelweisligt + gouttières + bac à fleurs

Tuinhuis Trinity plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis 'Blokhut Trinity 550 x 400' van makro laten plaatsen. (Het tuinhuis is besteld op 25/04/2016 en zal waarschijnlijk binnenkort geleverd worden.) Dat is al besteld.

Aanbouw - poolhousestijl - Extension

Idee is om een aanbouw te realiseren met afmetingen 3m x 8m. Wordt met de lange zijde aangezet tegen een bestaande schuur. Het dak is hellend - dakpan bedekking (ongeveer 25 m2). Het dient een lichte, hout structuur te worden met 3 draagpeilers langs de lange kant. Verder is het ook de bedoeling om een deel van de overkapping af te sluiten met openschuivende ramen ( in staal kader ? ) Realiser une extension de 3x8m. Structure en bois avec 3 piliers.

Placement de garage

Placement de garage 320x505 28mm Base est deja prêt!

Dubbele vensters plaatsen op bestaande vensters

We wilden graag dubbele beglazing( volgens normen om recht te hebben op premie) op bestaande vensters; 1 grote en 3 standaardvensters

Trap renovatie

Betreft maken van rechte trap met 16 treden.

Maatkasten voor slaapkamers

Maatkast(en) voor slaapkamer(s).

Plaatsen van blokhut Lounge

Graag willen wij een offerte hebben voor het plaatsen van een blokhut lounge 295 op 295 voor we onze bestelling plaatsen

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Zolderopening is reeds afgewerkt met houten omkadering en eenvoudige plank die eruit moet gehaald worden om op de zolder te geraken met een ladder. We zouden nu graag een uitschuifbare zoldertrap erin plaatsen om gemakkelijker op zolder te geraken (5-tal keer per jaar). Graag een Nederlandstalige vakman. Foto ter beschikking

Vervangen velux raam

Bestaand houten veluxraam in badkamer dient vervangen te worden door een PVC velux raam, zelfde afmeting, type manueel uitzetbaar dakvenster met manuele bediening onderaan of type Integra afstandsbedienbaar dakvenster.

Blokhut Cottage plaatsen

Graag prijs per mail voor plaatsing Makro blokhut cottage 295 x 760 prijs inclusief fundering prijs exclusief fundering

Renoveren van trap

We wonen in een huis van meer dan honderd jaar. De trap van het eerste verdiep naar het tweede moet nog gerenoveerd worden. Deze is nu vol met restanten gips en gaten in bestaande vernis. We willen hem volledig naturel terug hebben. We dachten aan schuren maar zandstralen ziet er ons ideaal uit.Foto ter beschikking.

Prijsofferte voor nieuwe deuren

Graag prijsofferte voor: binnendeuren met ongeveer volgende beschrijving Binnendeuren vlak fineer lariks of den met kurkvulling.Blokkader met verdoken scharnieren.Plaatsing in leemgepleisterde openingen. Volle enkele deuren=aantal 4 stuks Deuren half beglaasde= 2 stuks Volle dubbele deuren= 1 stuk. Akoestische deurrooster silendo=8 stuks. Plaatsing ten laatste 1 december. Foto beschikbaar

Plaatsen van blokhut Cottage

Graag offerte voor het plaatsen van deze blokhut, inclusief leggen van de vloer alsook plaatsen van de goten. Plaatsen blokhut Cottage met afmetingen 295x385 cm

Staalskeletbouw garage

Ik kijk om een garage te bouwen van 600x900x225(BXLXH) cm. Mijn buur gaf me opmerking te werken via stalen skelet. Kan ik gecontacteerd worden hieromtrent?