Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
82 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

maandag 17 februari 2020

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Vaste trap naar zolder van 3m hoog en 60 cm breed. Nog geen idee uit welk materiaal die trap moet gemaakt worden. Indien mogelijk huidig gat van 2m² dichten en nieuw gat kappen, maar dat kan ik eventueel zelf doen.
zondag 16 februari 2020

Vier deuren plaatsen

Ik zou graag op het 1ste verdieping en toegang naar de 2de verdieping de deuren laten verwijderen en een nieuwe kader met deur willen laten plaatsen. Dit moeten geen speciale deuren zijn.... Eenvoudige schilderdeuren met klink en slot.
zaterdag 15 februari 2020

Metselen van tuinhuis in snelbouwsteen

Metsen van tuinhuis in snelbouwsteen. L=8M, B=3,6M, H= 2,7M. Uitsparing voorzien voor 1 deur en 2 ramen. Plat dak. Plateau moet ook gegoten worden
vrijdag 14 februari 2020

Tuinhuis herstellen of vervangen

Tuinhuis is weggewaaid door de storm. Vervangen of herstellen. Houten blokhut van 4 op 3,5 meter. Puntdak en dubbele deur.
dinsdag 11 februari 2020

Grote branddeuren aanpassen

Wij zijn opzoek naar een firma die aan brand deuren kan en mag werken. Want wij hebben een paar deuren die niet meer goed toe gaan. Opmerking van ocb. Voor deze deuren af te stellen of af te schaven.
zondag 9 februari 2020

Installeren van een Garage Rasmus

Garage Rasmus 380 x 570 cm 44 mm, sectionale poort installeren.
maandag 3 februari 2020

Inkorten PVC buitendeur

We willen laminaat op onze bestaande vloer leggen waardoor er een verhoging van 8-9mm zal zijn. De binnendeuren kunnen we zelf aanpassen, maar onze 2 PVC buitendeuren niet. Kunnen deze ingekort worden of is er een andere manier om deze hoger te bevestigen, bijvoorbeeld door de scharnieren te verplaatsen of het kozijn aan te passen?
zaterdag 1 februari 2020

Garagepoort vervangen door raam

De garagepoort vervangen door venster waarvan 1 draai/kip systeem bevat. Houten buitenwerk en dubbelbeglazing.
zaterdag 1 februari 2020

Trap verlengen

Ik heb een houten trap die bestaat uit 16 treden die ik eventueel wil laten verlengen als dat mogelijk is om deze minder stijl te hebben, hij loopt recht omhoog en de bovenste 4 gaan in een bocht. Deze is geplaatst tegen de muur met aan 1 zijde een leuning
zondag 26 januari 2020

Trap met pvc of vinyl bekleden

Het betreft een trap in een houtskeletbouw. Het zijn Z-treden met een platform in het midden. Dus twee keer 8 treden. Zal winddicht zijn voor bouwverlof.