Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, kunststof luiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

dinsdag 27 juni 2017

Nieuwe trappen plaatsen

Het betreft een trap tussen 2 muren met een draai onderaan naar het 1ste verdiep. Op het verdiep staat een balustrade. Parallel met deze trap is er nog een rechte trap naar de zolder met deels een balustrade. Beide zijn aan vervanging toe vanwege houtworm.
dinsdag 27 juni 2017

Herstellen of vervangen elektrisch rolluik

Voordeur wordt beschermd door Somfy elektrisch rolluik. Zaterdag winkel gesloten en rolluik naar beneden gedaan. Vanmorgen ging de rolluik niet meer naar boven. Geen spoor van vernieling of poging tot. Batterijen van beide afstandsbedieningen zijn onlangs vervangen en geven signaal af. Twee gevolgen : geen inkomsten vandaag en verder geen bescherming meer aan de voordeur. Door manuele handeling is rolluik wel naar boven, doen het voor alle zekerheid niet naar beneden. Kan aan motor liggen, kan ook aan signaal/kanaal afstandsbediening liggen.
maandag 26 juni 2017

Dressoir op maat maken

Ik had graag een zwart mat dressoir op maat willen laten maken. Deze zijn de gewenste maten; - lengte 2 meter diepte 45 cm hoogte 85 cm. Het dressoir wil ik met 4 deuren zonder handgrepen met 2 planken in ieder kast, en een doorzichtig glas op de bovenkant van het dressoir als dat mogelijk is... liefst wil ik dat de kast mooi 1 geheel is maar als je 2 deuren tegelijk opent aan ieder kant dat het 1 grote kast is dus 2 kanten hetzelfde de (links en rechts), de kast heb ik liever zonder voetsteunen, de binnendeuren naar midden toe openen en de buiten deuren naar buiten toe.
vrijdag 23 juni 2017

Herstellen van schuifraam in PVC

Het raam kan na geopend zijn niet meer dichtgedaan worden. Het kan enkel tegenaan geduwd worden. Het slot lijkt geblokkeerd.
woensdag 21 juni 2017

Betonnen trap bekleden met wit epoxy

Wij willen onze gegoten betonnen trap laten afwerken. Wij houden van een erg strakke minimalistische look. Wat zijn de mogelijkheden van epoxy hierin? In de kleur wit liefst.
woensdag 21 juni 2017

Ramen vervangen

Wij wensen ons garageraam van 2,60 bij 0,50 dat door condensatie is aangetast te vervangen.
woensdag 21 juni 2017

Nieuwe betonnen trap in nieuwbouw plaatsen

Wij zijn bezig met een nieuwbouw en hadden graag wat meer informatie over het plaatsen en de prijs van een betonnen trap. We hebben 1 trap van 16 treden gesloten halve draaitrap en een open halve draaitrap met 15 treden.
woensdag 14 juni 2017

Carport maken

Wij willen graag een fietsenstalling tegen ons huis zetten (type carport) Afmetingen : 280 x 300 (300 is evenwijdig met de muur van het huis) Winddicht met telkens een deur in voor en achterkant aan muurzijde(zijdes van 280)
woensdag 14 juni 2017

Kast in elkaar steken

Kast in hout in elkaar steken. 2-deurskast.
woensdag 14 juni 2017

Bestaande trap vervangen door betonnen trap

Bestaande houten trap in de inkomhal vervangen door een betonnen trap. Trap zit tussen 2 muren. Er zijn ongeveer 15/16 treden. Laatste trede is gelijk met de vloer van de eerste verdieping, dus tegen trede. Breedte: 91 cm - 95 cm Lengte: +/- 380 cm Gladde afwerking in beton. Ruimte makkelijk toegankelijk via de buitendeur. Onder de trap zit het keldergat.
dinsdag 13 juni 2017

Herplaatsen van carport

Een carport die deskundig afgebroken is, op een andere plaats opnieuw zetten. Het houten materiaal en de plastiek van het dak zijn nog in zeer goede staat. De schroeven enz moeten vernieuwd worden. We willen de carport nu hoger, dus er zijn ook nieuwe staande balken nodig. 8x4m
dinsdag 13 juni 2017

Herstellen van een kip draairaam in PVC

Kipdraairaam van de slaapkamer is geblokkeerd. Het staat nu op kip stand maar zou dringend hersteld moeten worden.
zondag 11 juni 2017

Trap in gepolierde beton plaatsen

Trap in gepolierd beton plaatsen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ter plaatse komen kijken graag.
zaterdag 10 juni 2017

Gieten van een betonnen trap

Het gieten van een betonnen trap. Het is een nieuwbouw ,en de afwerking gebeurt in een latere tijdstip. In bijlage vind u een plan. U zal zien dat de trap 2 x draait,wij vroegen ons af als het mogelijk is een trap te hebben met een plateau eventueel ,en die dan recht naar boven gaat ?
vrijdag 9 juni 2017

Binnendeuren plaatsen

Wij willen graag 4 binnendeuren laten plaatsen. De binnendeuren hebben wij al, het is enkel het plaatsen van de binnendeuren.
vrijdag 9 juni 2017

Bekleden van trap

Trap bekleden met laminaat.
vrijdag 9 juni 2017

Trap in kelder plaatsen

Kelder in de trap plaatsen dit komt tegen een muur.
donderdag 8 juni 2017

Vliegenraam op maat plaatsen

Ik ben op zoek naar een vliegendeur om in een deur te plaatsen die naar het balkon gaat. Het is een dubbele deur maar ik wil in 1 kant een vliegendeur zetten.
dinsdag 6 juni 2017

Nazicht kipraam

Krijg mijn kipraam (pvc) niet meer fatsoenlijk dicht. Ik wil dit graag herstellen.
dinsdag 6 juni 2017

Houten buitendeur plaatsen

Ik wil een bestaand houten buitenraam vervangen door een houten buitendeur. Het is een boerderij stijl. Dit is een deur van de badkamer naar buiten gaat.
maandag 5 juni 2017

Nazicht van mechansime raam

Vervangen van raambeslag. Slaapkamerraam, PVC klink draait 360 graden. Waarschijnlijk mechanisme voor openen en sluiten versleten.
zondag 4 juni 2017

Garage aanbouwen

We willen een garage aan ons huis bouwen. De garage moet 7m breed en 6m diep zijn. We willen geen ramen, wel een deur naar de tuin. Ze moet ook toegang geven tot een bestaande buiten deur naar de berging. We hadden graag een elektrische poort de garage moet niet geïsoleerd worden. Ze mag in snelbouw gemetst worden. We gaan ze achteraf bezetten met crepi.
vrijdag 2 juni 2017

Hor op maat laten maken

Er zijn 2 ruimtes met Frans terras, en dubbele openslaande deuren naar binnen, ik zou graag een hor willen maken.
donderdag 25 mei 2017

Vervangen velux raam

Vervangen van 2 bestaande velux dakramen type GGL en eventueel nieuwe bekasting.
maandag 22 mei 2017

Zandstralen trap

Zandstralen eiken trap en leuning.

Partners

Partners van Casius