Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
61 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

donderdag 21 juni 2018

Mechanisme/nieuwe constructie van opvouwbare zoldertrap te herstellen

Nieuwe veerconstructie maken op bestaande opvouwbare zoldertrap. De bestaande is losgekomen en mechanisme is scheef gekomen dus had deze graag vernieuwd.
dinsdag 19 juni 2018

Buitendeur hestellen/vervangen na waterschade

Wij hebben water en modderschade geleden en de buiten deur heeft dus heel veel vocht gezogen en is verwrongen. Graag herstellen of vervangen van de buitendeur.
maandag 18 juni 2018

Houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping

Plaatsen van twee gesloten houten trappen aan de ene zijde een muur andere zijde vrij met een handleuning. Van de gelijkvloers naar de eerste verdieping en van de eerste verdieping naar de zolder. Beiden zijn rechte trappen.
zondag 17 juni 2018

Plaatsen van een poort

Wij zijn op zoek naar een vakman ons kan helpen bij het plaatsen van een houten poort. Poort staat los van de gevel en moet bevestigd worden aan twee palen. Automatisatie van poort dient ook te gebeuren. Materieel ( poort + toebehoren ) + automatisatiekit is voorzien.
woensdag 13 juni 2018

Betonnen trap bekleden

We hebben een betonnen trap met triplex voorlopige treden erop gemaakt en wensen graag de trap te bekleden. Dit is een rechte trap met 17 treden. Graag de trappen met eik bekleden.
zondag 10 juni 2018

Balustrade plaatsen

Ik wil een balustrade laten plaatsen aan mijn terras, liefst in zwart aluiminium of in glas. De afmeting is: 1 stuk van ongeveer 3 meter en 1 stuk van ongeveer 80 cm.
vrijdag 8 juni 2018

Plaatsen binnendeuren

Plaatsen van 2 binnendeuren voor renovatieproject. Ook de aankoop hiervan is voor de vakman.
donderdag 7 juni 2018

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen monteel zit er ene vliso trap. Het gat moet verplaatst worden , het plafond is van hout De trap moet met leuning zijn
woensdag 6 juni 2018

Carport plaatsen

Wij willen een houten carport (muuraanbouw) plaatsen. Afmetingen zijn ongeveer 7,30 m lang en 5,5 0m breed. We willen dat de opmetingen en bespreking van dakbedekking door u ter plaatse zou gedaan worden.
dinsdag 5 juni 2018

Herstellen/heropbouwen van tuinhuis

Mijn houten tuinhuis staat scheef door de storm dit jaar en zou denk ik terug afgebroken moeten worden en terug geplaatst moeten worden. Het tuinhuis is 6 meter op 3 meter. Dit is met een plat dak.
woensdag 30 mei 2018

Schade aan venster herstellen

Ik heb schade aan een houten venster. Venster van 68 op 100 cm. Herstellen of te vervangen.
maandag 28 mei 2018

Zwevende trap plaatsen in nieuwbouw

Vakman voor een zwevende trap 90cm breed en 15 treden. Nieuwbouwwoning. In hout.
vrijdag 25 mei 2018

Nieuwe raamprofielen plaatsen

Complete raamprofielen te plaatsen in PVC.Diepprofiel PVC.Nederlandse blokprofiel. 9 kozijnen: 7 stuks 2200mmx1300mm. 3 stuks 800x1500mm
maandag 21 mei 2018

Betonnen trap bekleden met composiet en traphoogte herstellen

In nieuwbouwwoning betonnen trap bekleden met composiet. Probleem: trap hoogte komt niet uit op verdieping. Zit aantal cm verschil op. Hiermee is de laatste trede hoger. Graag proberen weg te werken. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping tussen twee muren.
zondag 20 mei 2018

Keukendeur herstellen

Mijn keukendeur dient hersteld te worden. Het binnenwerk dient vervangen en de bevestigingen vernieuwd. Boven op de slaapkamer wil ik een kantelraam. Nu gaat het raam enkel zijdelings open.
zaterdag 19 mei 2018

Raammechanisme herstellen

Ik zou graag mijn draai kiepraam (slaapkamer appartement) willen laten herstellen. Deze gaat nog enkel in kiep open niet helemaal. Merk ROTO. PVC.
vrijdag 18 mei 2018

Plaatsing van ramen en deuren

Ramen en deuren plaatsen. Het gaat om 39 stuks in PVC. Dit is voor een renovatie.
vrijdag 18 mei 2018

Blokhut Rimini plaatsem

Graag willen wij pnze blokhut Rimini 260x260 van Makro laten plaatsen. Ondergrond wil ik zelf 270x270 chappen. Vakman voor de installatie zonder vloer en dakgoten.
donderdag 17 mei 2018

Nieuw dakraam plaatsen

Vast dakraam 2625 x 1200 mm, gemoffeld aluminium RAL 7016, lieft zo slank mogelijke profielen. Raam is zuid georiënteerd dus best zonwerend isolatieglas (HR++, dubbel of driedubbel?) Dit is een bestaande bouw, renovatie.
woensdag 16 mei 2018

Groot raam vervangen naar schuifraam

2 kozijnen L x H 190x100 200 x 190 . Beide met rolluik. Schuifraam. Materiaal = pvc.
maandag 14 mei 2018

Carport maken op maat

Graag zouden wij een carport van 7 m op 7 m plaatsen en hierop ook zonnepanelen plaatsen (extra gewicht van 1500kg). Indien het makkelijker is om de zonnepanelen in het dak zelf te plaatsen is dit ook goed. De carport zelf moet op L-elementen bevestigd worden.
maandag 14 mei 2018

Venstergreep aluminium raam vervangen

De greep van de sluiting van mijn aluminium venster is afgebroken. Vakman om dit te herstellen of vervangen.
zaterdag 12 mei 2018

Blokhut Cottage plaatsen

Onze blokhut cottage is al een maand geleden geleverd geweest, helaas heeft de persoon die deze blokhut ging komen rechtzetten een ongeval gehad. Wij zoeken dus een persoon/firma die deze blokhut zo snel mogelijk kan komen recht zetten. Het gaat hier dus over een Blokhut Cottage 295 x 760 cm met een extra zijwand. Deze moet geplaatst worden op reeds gevloerde effen ondergrond. In de bijgevoegde doc bestand kan u de foto van de ondergrond als afbeelding van het blokhut.
donderdag 10 mei 2018

Plaatsen van 39 PVC ramen en deuren

Ramen plaatsen in een bedrijf. Het betreft pcv ramen. Met dubbel glas. Het gaat om ca 39 stuks, waarvan 2-3 deuren.
donderdag 10 mei 2018

Trapbekleding aan te brengen

Momenteel hebben wij een Casco woning gekocht. Deze is vanaf 22 mei beschikbaar. Momenteel staat hier een betonnen trap (onafgewerkt) in en graag willen wij deze laten bekleden. Liefst met hout.

Partners

Partners van Casius