Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
80 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

dinsdag 20 augustus 2019

Maken van 4 korte houten steektrappen

Er zouden 4 houten steektrappen gemaakt en geplaatst moeten worden elk met een 7 treden.Twee dichte trappen en 2 open. Het gaat om een trappenhal met plateaus ertussen.
vrijdag 16 augustus 2019

Blokhut plaatsen

Graag hebben we een offerte voor het plaatsen van een blokhut Cottage 295x385 zonder vloerplanken. De levering is voorzien half september.
maandag 12 augustus 2019

Blokhut Villach plaatsen

Graag hadden wij de blokhut Villach 505x320 laten plaatsen. We hebben al een fundering geplaatst.
maandag 12 augustus 2019

Afwerking zolderopening

Momenteel ligt er een deur plat als toegang naar de zolder. Deze wordt gebruikt als luik,daar de zolder weinig gebruikt wordt We wensen nu de deur terug recht te plaatsen en dan de opening af te werken met pvc planchetten Materiaal aangekocht.
vrijdag 9 augustus 2019

Blokhut plaatsen

Wij kochten een tuinhuis bij Makro, blokhut Edelweis 415 X 295 cm : https://www.makroshop.be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_5728801/blokhut-edelweis-415-x-295-cm-met-stalen-dak De blokhut wordt geleverd op woensdag 28 augustus 2019. Wij zouden die zo vlug mogelijk na levering willen installeren. Installatieadres: gemeente 3730 Hoeselt, Popeslagstraat nr.10
woensdag 7 augustus 2019

Oude omkasting van rolluiken afbreken, rolluik maken en nieuwe omkasting plaatsen

Ik wil graag de bestaande afkasting van mijn rolluiken laten vervangen. Deze zit gedeeltelijk onder het vals plafond. Één van onze twee rolluiken is stuk gegaan, deze zouden we nog moeten laten maken. Daarna willen we graag nieuwe afkasting die de mogelijkheid geeft om op elk moment aan de rolluiken te kunnen.
dinsdag 30 juli 2019

Betontrap met hout bekleden

tweewoonst, 6 trappen te bekleden, spiltrap rechthoekig
dinsdag 30 juli 2019

Zoldertrap plaatsen

Een trap vanuit ingang naar het zolder plaatsen of oude trap repareren.
maandag 29 juli 2019

Blokhut plaatsen

Graag hadden we een vakman voor het plaatsen van blokhut Luna 295cmx250cm (+gratis stormbeveiliging) - referentie 7594314.
vrijdag 26 juli 2019

Velux rolluiken plaatsen

Wwij zijn op zoek naar iemand die twee velux rolluiken wil installeren op onze bestaande velux met type GPU UK08. Wij willen graag het model op zonnenenergie.