Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen., vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

maandag 20 november 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Zou graag een vaste trap naar zolder willen (nu een uitschuifbare) het trapgat is wel niet echt groot 770 op 1000 ,wel plaatst op de basis de hoogte tot zolder loodrecht is 2620 mm. Zal wel redelijk stijl worden. Met armleuning.
maandag 20 november 2017

Houten trap plaatsen

Wil een binnen trap plaatsen. Houten materiaal. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Trap met een zijde tegen de muur. Rechte trap.
maandag 20 november 2017

Houten trap vervangen door een betonnen trap

Uitbreken van houten trap en betonnen trap gieten. Renovatieproject.
maandag 20 november 2017

Herstellen garagepoort

Herstelling kantel-garagepoort. Sluit niet meer, onder op de grond is plaat weg om te sluiten.
maandag 20 november 2017

Rolluiken vervangen

Bestaande rolluiken vervangen van 5 ramen en eventueel de afkasting terug voorzien van andere materialen en fastoeneren.
woensdag 15 november 2017

Herstelling houten raam

Draai/kipbeslag van houten raam verwrongen omdat raam in kipstand onverwacht openwaaide. Nu sluit hij niet meer volledig. De ramen zijn een 30-tal jaren geleden geplaatst door Modiwel Zutendaal (inmiddels failliet). Overnemende firma Weldimac heeft geen wisselstuuken meer. Raam +- 1m x 1m.
woensdag 15 november 2017

Prefab betontrappen plaatsen

Nieuwbouw, trap naar kelder en trap naar bovenverdieping plaatsen. Opties zijn beton of staal. Kelder en gelijkvloers zijn af, de trappen kunnen er dus eigenlijk al in. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
woensdag 15 november 2017

Metalen draaitrap plaatsen

Metalen trap plaatsen : Diameter 140 cm , 345 dek hoogte. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen.
woensdag 15 november 2017

Houten trap in NB plaatsen

Plaatsing van een houten trap in een nieuwbouw. Hoogte +- 3,00 m omhoog. Trap zou voorzien moeten worden van een platform als eerste opstap met daarop in een hoek van 90° de trap naar boven dan.
dinsdag 14 november 2017

Binnendeuren plaatsen

Ik zou 6 binnendeuren willen plaatsen met bijhorende klassementen.Betreft 5 houten binnendeuren en 1 deur in glas. Alles is aangekocht en staat klaar .
maandag 13 november 2017

3 vensters vervangen

3 vensters vervangen van hout naar pvc en van enkel glas naar dubbel glas.
maandag 13 november 2017

Blokhut Chill plaatsen en gieten betonvloer

Graag willen wij een blokhut het type Chill laten plaatsen met als volgende maten 300x200cm met een luifel van 100x200cm. Ook moeten jullie de ondergrond voorzien van betonvloer (chappe).
zondag 12 november 2017

Storten gepolierde betontrap in NB

Trap in zichtbeton in nieuwbouw. Plafondhoogte 2. 70 m (totale hoogte met plafond weet ik niet precies), horizontale afstand is ongeveer 3. 5 m, breedte 1 m. Haakse treden, geen Z-vorm. Gepolierde betontrap dus geen bekleding nodig.
donderdag 9 november 2017

Metalen trap plaatsen naar kelder

Heb een rechte trapkelder maar is al afgebroken en zou een nieuwe trap geplaatst worden kan iemand komen kijken ter plaatse. De trap is volledig weg. Metalen trap een zijde tegen de muur andere zijde met een trapleuning.
maandag 6 november 2017

Betontrap storten voor nieuwbouw duplex

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Voor een nieuwbouw op zoek naar iemand die een trap kan gieten die in een latere fase zal bekleed worden met steentjestapijt. Trap met 17 treden en maakt een hoek. En de traphal is een rechthoek. Graag snel de werken kunnen starten.
maandag 6 november 2017

Plaatsen dubbele beglazing

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in de ruiten aan de voorzijde van het huis. Het betreft 4 ramen in hout, de afmetingen weet ik niet zeker.
zaterdag 4 november 2017

Trap gedeeltelijk vervangen of herstellen

Tussen de 1ste verdieping en de zolderverdieping moet er een stuk vaste trap vervangen of hersteld worden. De trapboom moet vervangen worden, als dit mogelijk is hebben we dit het liefst omdat de originele trap dan behouden kan blijven, anders vervangen van het stuk trap (met 6 treden)
donderdag 2 november 2017

Betonnen trappen bekleden met natuursteen

Nieuwbouw 3 betonnen trappen bekleden, 2 voor gemeenschappelijke delen en 1 in duplex appartement voorkeur natuursteen, eventueel steentapijt, 17 treden per trap. Best ter plaatse komen kijken.
maandag 30 oktober 2017

Houten tuinhuis plaatsen met twee carports

Plaatsen van een tuinhuis. et tuinhuis zelf zou een afmeting van 6 m breedte hebben op een lengte van 7 m. Daar aan vast 2 carports van 3 bij 6 m. Het zou een tuinhuis met plat dak moeten worden. Qua materiaal en dikte van hout heb ik zelf geen benul welke dikte voor deze constructie benodigd is. Wel liefst onder druk geïmpregneerd hout
zondag 29 oktober 2017

Vaste trap in hout plaatsen

Een vaste trap naar zolder plaatsen. Een houten trap. Opening niet aan te passen.
zondag 29 oktober 2017

Maken van kleerkast op maat

Ik zoek iemand die voor mij een kast op maat kan maken voor in de slaapkamer. De afmetingen zijn normaal gezien 316cm b x 86 cm h . Materiaal moet zwart zijn en ik wil zowel deurkasten als ladekasten half/half
dinsdag 24 oktober 2017

Overkapping plaatsen

Een overkapping,afdak plaatsen boven het terras. Terras van 3 m Br en tss de 4 en 6 m lang.
zondag 22 oktober 2017

Houten trap plaatsen naar zolder plaatsen

We wensen onze zolder te verbouwen tot speelruimte / slaapkamer. Het huidige trapluik kan helaas niet gebruikt worden en daarom wensen we een nieuwe trap vanuit de huidige dressing te plaatsen. Trap van eerste verdieping naar zolder, in hout.
zondag 22 oktober 2017

Schuifdeur veranda herstellen + dichtingen vervangen

De houten schuifdeur van de veranda gaat niet goed meer open , waarschijnlijk zijn de wieltjes versleten . Ook wil ik de dichtingen van de 2 buitendeuren van de veranda laten vervangen omdat deze versleten en gescheurd zijn .
woensdag 18 oktober 2017

Herstellen raambeslag Rehau met Roto scharnieren

Ik heb een kunststof raam REHAU met ROTO-scharnieren dat bovenaan rechts klemt... Ik heb al een twintigtal bedrijven (verdelers ROTO, plaatsers ROTO... ) gecontacteerd, maar geen kat die bereid is / in staat is om het raam (betaald) te komen herstellen. Omdat de ramen werden geplaatst voordat ik eigenaar werd van het betreffende appartement, is het niet mogelijk om de firma die de plaatsing deed te vinden.

Partners

Partners van Casius