Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, metalen wenteltrappen plaatsen, betonnen trappen storten, vervangen ramen en kozijnen in gehele huis, prefab betontrappen plaatsen, metalen trappen naar kelder plaatsen, betontrap storten in nieuwbouw, houten trap met balustrade plaatsen, houten trappen plaatsen, twee betontrappen storten, dakkapellen renoveren en ramen vervangen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, houten trap naar zolder, inbouwkasten maken bureau, dressing, badkamer, nieuwe betontrap gieten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

maandag 21 augustus 2017

Herstellen sluitingsmechanisme van raam

In ons appartement is het sluitingsmechanisme van een raam/deur stuk! Het raam /deur sluit niet meer en kan ook niet meer op kip gezet worden. Graag herstellen sluitmechanisme.
zaterdag 19 augustus 2017

Herstellen houtrot kozijn

Weghalen houtrot in L-benedenhoek meranti-raam, behandelen en herstellen. Ramen zijn geschilderd.
vrijdag 18 augustus 2017

Betontrap storten in nieuwbouw

Graag offerte voor storten betontrap in nieuwbouw. Trap wordt na de bouw bekleed met hout. Rechte trap met platform, 180 graden. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar zolderverdieping.
donderdag 17 augustus 2017

Houten trap met balustrade plaatsen

Wij wensen een gesloten trap met een kwart draai naar links te plaatsen. En een balustrade van ongeveer 3 meter. Eiken hout en metalen spijlen. 16 treden.
donderdag 17 augustus 2017

Trapbekleding in hout plaatsen

Ik heb 2 trappen en wil beide trappen laten bekleden met hout.
woensdag 16 augustus 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen we blokhut Edelweiss 415x285 met stalen dak laten monteren aankoop bij Makro Alleur. We hebben al een betonnen ondergrond voorzien van 421x400. Plaatsing zou zijn ergens eind september, begin oktober.
dinsdag 15 augustus 2017

Binnendeuren plaatsen

Mijn huis is 21 jaar oud en er dienen 6 schildersdeuren en 1 glazen deur, allen met omkasting, geplaatst te worden. Materiaal werd reeds gekocht.
maandag 14 augustus 2017

Zoldertrap plaatsen

Graag wil ik een luik met een zoldertrap laten maken. Hiervoor zou een gat in het plafond (beton) gemaakt moeten worden. De afmeting zijn nog vrij te bepalen (afhankelijk) van de aanbieding.
zondag 13 augustus 2017

Metalen trap plaatsen

Trap met een bordes in. Gepoederlakt wit, metaal. Ongeveer 18 treden. Er moet een oude houten trap verwijderd worden.
zondag 13 augustus 2017

Dakramen plaatsen

2 dakramen langs mekaar 1 meter breed bij 2 meter hoog. Zou in september geplaatst moeten worden.
zondag 13 augustus 2017

Timmerwerk van binnenkant veranda afwerken

De veranda moet worden omgebouwd tot extra leefruimte. Buitenzijde is reeds betimmerd. Binnenzijde moet worden betimmerd en afgewerkt. (schrootjes of gyproc al naar gelang de beste oplossing). Binnenzijde is beplakt met isolatie.
woensdag 9 augustus 2017

Drie deuren plaatsen

In mijn garage zou ik drie simpele deuren willen plaatsen. Ik heb nog een veiligheidsdeur over zonder deurstijlen. De andere twee deuren moet ik nog kopen.
dinsdag 8 augustus 2017

Metalen buitentrap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat om een buitentrap die vanuit de keuken naar de achtertuin moet gaan. De tuin ligt lager aangezien de tuin naar achtertoe afloopt. Deze moet geplaatst worden aan de zijkant van de woonst. Graag hadden we een klein platform. De hoogte is ongeveer een anderhalve meter.
dinsdag 8 augustus 2017

Schuifraam herstellen

Mechanisme aan schuifraam herstellen
maandag 7 augustus 2017

Houten trap vervangen

Oude trap eruit en nieuwe plaatsen. Van gelijkvloer naar eerste verdieping. Huidige trap moet afgebroken worden.
maandag 7 augustus 2017

Schuifdeur herstellen

Onze schuifdeur (Deceuninck profielen) sluit niet goed. Als onze deur toe is, is er een opening van ca. 2,5 cm.
zondag 6 augustus 2017

Houten trap plaatsen

Wij zijn bezig met een totale renovatie. We hebben sinds kort ontdekt dat er houtworm in onze trap zit en die moet dus vervangen worden. Er zit 1 kwartdraai in de trap beneden de rest is recht tot boven. We willen graag een vakman voor het plaatsen van een eiken of beuken trap met leuning + boven hoek om tot tegen de muur. Leuning loopt nog 1 m door boven.
zaterdag 5 augustus 2017

Gaas vliegenraam te vervangen

Ik heb een schuifvliegenraam waar scheuren in zitten. Deze wil ik graag laten herstellen. Dit raam is onderverdeeld in twee delen van ongeveer 1,20 m breed bij 0,90 m hoog.
vrijdag 4 augustus 2017

Metalen zwevende trap plaatsen

We zoeken een vakman om een rechte zwevende trap te plaatsen. Het betreft een trap in de living. We starten zo dadelijk met de ruwbouwwerken. We denken aan glas of metaal, of een combinatie ervan.
vrijdag 4 augustus 2017

Kozijnen harmonicadeur in aluminium plaatsen

Ik wil graag een glazen harmonica deur plaatsen in een veranda. Hoogte +- 2. 25 m en breedte +- 3. 43.
woensdag 2 augustus 2017

Herstellen hendel schuifraam Maco

De hendel van mijn Maco schuifraam in pvc moet sinds tijdje extra rondgedraaid worden door afgebroken stukje binnenin en is erger geworden waardoor ik vrees dat ze binnenkort niet meer sluit.
woensdag 2 augustus 2017

Betonnen trap maken

Trap naar de zolder (1ste verdieping). Trap zal ongeveer 16 treden bevatten. Muur heeft een 90° hoek. Trap zou langs vrijstaande zijde echter een bocht moeten bevat (geen rechte hoek). Trap liefst voor eind augustus geplaatst.
zondag 30 juli 2017

Zoldertrap op maat maken

Ik wil graag een vaste trap naar de zolderkamer laten plaatsen, nu zit er een schuiftrap op klapdeur. Er moet wel een nieuw gat gemaakt maar de ruimte is er wel voor boven de trapopening van de eerste verdieping.
zondag 30 juli 2017

Metalen trap vervangen door houten trap

Er staat momenteel een draaitrap van metaal in de woning het zijn 2 stuks van de kelder tot zolder. De oppervlakte is wel beperkt 1. 50m breedte op 3,00m lengte +- de correcte maten hebben wij nog niet. Werken mogen starten vanaf 15 september.
vrijdag 28 juli 2017

Betonnen trappen plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van 2 betontrappen - breedte 1m, hoogte 2m60 (keldertrap) - breedte 1m, hoogte 2695 (woonkamer).

Partners

Partners van Casius