Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
43 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

dinsdag 20 maart 2018

Vervangen dakraam

We willen een velux dakraam vervangen door een pvc Fakro dakraam. Grootte is 78 *98. Enkel plaatsing.
maandag 19 maart 2018

Witte zwevende trap plaatsen

Graag een witte zwevende trap plaatsen. (19 tredes)
maandag 19 maart 2018

Trap bekleden met hout of steentapijt

De ondergrond zal klaar zijn voor plaatsing. Het is een betonnen trap met 16 treden er zit een kleine draai in. Als bekleding overwegen we hout, steentapijt of een ander materiaal.
donderdag 15 maart 2018

Parketvloer en gyproc plafond herstellen

Ik heb een waterlek gehad en dien het plafon en vloer te hersetten Het gaat om een parketvloer en een gyproc vals plafond beide zo een 2 m² dat men moet herstellen.
woensdag 14 maart 2018

Betonnen trap bekleden in hout en trap naar zolder plaatsen

Betonnen trap bekleden in massief hout en leuning plaatsen. Dat is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. En een nieuwe houten trap voor de zolder plaatsen.
zondag 11 maart 2018

Trap bekleden met tapijt

Oude houten trap, gebeitste beuk. Ongeveer 19 treden volledig te bekleden met tapijt. Trap is 73 cm breed. Per trede, incl. Contratrede,ong. 50 cm. (Ong. 73 x 50 cm in totaal per trede)
vrijdag 9 maart 2018

Garage aanbouwen

Garage bouwen van 6. 5*6. 5 maar met schuine zijde , die maakt dat er een verschil is van een meter in de lengte aan 1 kant en dan wordt dat 5. 5.
woensdag 7 maart 2018

Trapbekleding aanbrengen en ingebouwde led strips

Het betreft 2 quasi identieke betonnen trappen die nog moeten worden bekleed. De trappen maken halverwege een draai van 180 °. De treden zijn als volgt: 4 rechte treden, 7 draaiende treden en dan weer 4 rechte treden. Daarnaast zouden we eventueel ook een houten leuning willen laten voorzien tegen de muur met een ingebouwde LED-strip.
dinsdag 6 maart 2018

Herstellen pvc raam met roto systeem

Dat is voor een schuif en kiep veranda raam van 200 x 160 cm
zondag 4 maart 2018

Betonnen trap bekleden met hout

Betonnen trap bekleden. De trap ligt tussen 2 muren. Heeft 16 treden waarvan 3 draaiend H 18 CM, D 22CM, B 88CM Onderaan de trap is een plateau van 90x90cm
zondag 4 maart 2018

Trap met hout bekleden

Wij willen onze trap laten bekleden met houtsoort Notelaar met een glazen ballustrade en onder de trap inbouwkasten ook dezelfde houtsoort
zondag 4 maart 2018

Nieuwe veren kantelpoort met veerbreukbeveiliging

Vervangen van 2 trekveren met veerbreukbeveiliging. Ook wil ik valpreventie voor de poort met loopwielbeveiliging indien dit mogelijk is.
woensdag 28 februari 2018

Trap bekleden met hout

Nieuwbouw Betonnen trap draait om de eigen as 1,5 m leuning aan de bovenkant nodig. Momenteel betonnen trap en graag in hout bekleden. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 27 februari 2018

Metalen trappen plaatsen

Onze houten trap zou vernieuwd/vervangen moeten worden door een metal trap. Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping en dan van eerste naar tweede verdieping.
dinsdag 27 februari 2018

Binnendeuren met omlijsting en ventilatierooster plaatsen

Wij willen 7 binnen deuren laten plaatsen met omlijsting. Liefst geen verfdeuren. Kant en klare deuren met als hoofdkleur grijs. Maten moeten zelf opgemeten worden en deuren moeten voorzien zijn van verluchtingsrooster omdat we een verluchting/vocht installatie hebben.
woensdag 21 februari 2018

Herstellen alu hefschuifraam

Ik zoek iemand die mijn alu hefschuifraam kan herstellen. Raam is geplaatst in 1970 en het raam schuurt bij het schuiven. Waarschijnlijk moeten de wieltjes worden vervangen.
dinsdag 20 februari 2018

Zwevende trap plaatsen

Ik zoek een vakman om een zwevende trap te plaatsen. Trap van 16 treden. Eiken houten trap.Trap tegen de betonnen muur. Nieuwbouw start binnen 2 maand. plan ter beschikking.
maandag 19 februari 2018

Trap bekleden

Rechte trappen bekleden. Gaat over 2 trappen met telkens bovenaan een 90 graden draai. Trap is voorzien in beton.
maandag 19 februari 2018

Herstelling van deur en vliegenraam na inbraak

Herstellen van een buitendeur en het vervangen van een vliegenraam, beiden beschadigd dan wel vernield na een poging tot inbraak.
maandag 19 februari 2018

Trappen bekleden met hout

Trap bekleden van gelijkvloer naar 1 ste verdiep: 2 tredes met over loop vanop de overloop 9 tredes tot op viekant vlak vanop vlak 2 tredes naar 1ste verdiep onder trap multiplex en 1 heb 19 mm op te vullen *trap van 1ste naar 2de verdiep *Trap van gelijkvloer naar 1 s te verdiep: 1 trede met over loop vanop de overloop 9 tredes tot op viekant vlak vanop vlak 2 tredes naar 2de verdiep ondertrap multiplex en 1 heb 19mm op te vullen. Graag met hout met meranti.
zaterdag 17 februari 2018

Luiken te vervangen

Twee kunststof luiken van 485mm breed en 1125mm hoog te vervangen.
woensdag 14 februari 2018

Houten trap plaatsen

Rechte trap maak niet uit hout of metal, hangt af van prijs en kwaliteit. Renovatiewoning.
dinsdag 13 februari 2018

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Rechte trap met één of meerdere draaien. Klassieke / Landelijke maatwerk trap. Vol eiken trap graag in onze nieuwbouw staat nu een betonnen trap, dit is voor van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ter plaatse komen kijken.
dinsdag 13 februari 2018

Herstellen houten binnendeuren en deuromlijsting

Ik zou graag 6 binnendeuren willen laten behandelen of herstellen. Ik weet eigenlijk niet wat het best zou zijn. De deurstijlen zijn onderaan aangetast door water. Ik weet niet hoe dit opgelost zou kunnen worden. Enkele deurstijlen zijn ook los. De deuren zelf zijn nog goed, maar zouden ook behandeld moeten worden. Ik weet niet wat voor deuren het zijn, de buitenkant is een beukprofiel.
dinsdag 13 februari 2018

Draaitrap plaatsen naar zolder

Trap in de hal (naar de zolder) plaatsen. Wegens erg weinig ruimte is enkel een draaitrap mogelijk. Liefst in hout (landelijke stijl).

Partners

Partners van Casius