Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
56 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

maandag 10 december 2018

Houten trap plaatsen

Nieuw trap 80 cm breed en 2 meter hoog plaatsen. 10 treden met leuning in klassieke stijl.
dinsdag 4 december 2018

Trap bekleden met massief hout

Momenteel een ruwe rechte betonnen trap met 20 treden . Trap dient bekleed te worden met hout.
dinsdag 27 november 2018

Houten trap plaatsen

Er wordt tegen onze bestaande woning een veranda aangebouwd en die wordt onderkelderd. Hoogte kelder is 2m40. Muurlengte waar de trap tegenkomt is 5m. Een rechte trap zonder leuning.
dinsdag 27 november 2018

Houten trap plaatsen

Ze noemen het een soort van muizentrap, modern en met recht afgewerkte kanten. Design / moderne maatwerk trap Houten trap in nieuwbouw. Trap in Z vorm van Glv naar 1 ste verdieping.
maandag 26 november 2018

Houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning

Een houten trap met leuning, 14 treden en het bovenste stuk is plat. Ook leuning op de overloop te plaatsen. De trap is besteld , en moet dus enkel nog geplaatst worden .
donderdag 22 november 2018

Betonnen trap met hout bekleden

Ik wil onze betonnen trap laten bekleden met hout. En eventueel verlichting erin. Trap met 1 kwartslag. Boven nog 1 rechte platteau. In kader van renovatie. Trap van GLV naar 1 ste verdieping. Houtsoort : licht hout, geen donker hout. Verlichting in de trap.
dinsdag 20 november 2018

Brandwerende deuren plaatsen

Voor levering en plaatsing van 6 brandwerende deuren in een appartementsgebouw. Standaardafmetingen. ( 30 min brand tegenhouden) Appartement van 1977.
maandag 19 november 2018

Houten trap maken van gelijkvloers naar 1e verdieping

Een houten trap maken naar volgend ontwerp: Bij voorkeur zou de trap zo licht mogelijk of zelfdragend moeten zijn, vermits het platform 1ste verdiep van hout is en geen al te groot gewicht mag dragen. De hoogte van het 1 ste verdiep is ongeveer 2. 5 m. Ik zou graag een schaduwlijn van ongeveer 0. 5-1. 0 cm tussen de houten treden en de bekasting eronder hebben. Indien mogelijk met enkele van de grootste vlakken als kastjes voor wat extra opbergruimte.
maandag 12 november 2018

Renovatie parket in living

Visgraat parket in de living laten renoveren. Het gaat over een oppervlakte van ong. 20 m². Nu staat er vernis op de parket. Maar wij zouden bij de renovatie willen overgaan op olie. Het is visgraat parket van kleine plakjes ong. 3 cm x 15 cm
zondag 4 november 2018

Prefab Beton trap plaatsen in nieuwbouwwoning

Prefab Beton plaatsen in een nieuwbouwwoning, rechte trap zonder armleuning. Van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen. De trap komt in de woonkamer, tegen een raam te staan. Een moderne stijl.
zaterdag 3 november 2018

Betegelde trap bekleden in laminaat

Betegelde trap bekleden in laminaat. Trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping. Het zijn 14 treden.
zaterdag 3 november 2018

Trap naar zolderruimte plaatsen

Onze zolder is volledig gerenoveerd als kamers, nu hebben we een redelijke stijlen trap voor naar de zolderruimte te gaan, omdat dit zou moeten dienen voor slaapkamers hadden we graag een trap laten plaatsen die gemakkelijker is. Het is een gat nu is ongeveer 88 op 100 cm.
vrijdag 2 november 2018

Vervangen van de stoffen trapbekleding door nieuwe stoffen bekleding

Het betreft de trappen van het gelijkvloers naar het tweede verdiep in ons appartementsgebouw. Per verdiep zijn er telkens 15 treden met twee overlopen en dus in totaal per trappenhal 30 treden en 4 overlopen van+- 2mx1m plus gelijkvloersoverloop van +-1m x 1m. De te bekleden trapbreedte is 75cm. Dit dient in de vier traphallen uitgevoerd te worden.
maandag 29 oktober 2018

Trap bekleden in hout

We willen een trap van 18 treden laten bekleden met een houtsoort, eik of beuk. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping in een nieuwbouw.
donderdag 25 oktober 2018

Bekleden trap 15 treden in stof

Renovatie: Bekleden van een trap. Dit zijn 15 treden in totaal 3 treden van steen Wenteling van 90 graden met daarop volgend 12 hout treden recht naar boven. Zou moeten bekleed worden in vast tapijt, stof. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.
maandag 22 oktober 2018

Vaste houten draaitrap naar zolder maken

In mijn woning is de zolderverdieping voorzien van kamers, maar de korte trap naar boven is te stijl en onhandig. We willen een fatsoenlijke vaste trap om naar de zolderverdieping te geraken. De voorziene ruimte om een trap te maken is beperkt en hier wat vindingrijkheid bij gemoeid. Zou een draaitrap moeten worden.
woensdag 17 oktober 2018

Plaatsen van wenteltrap naar zolder

Binnenkort wordt ons dak vernieuwd met als doel de zolderkamer te gaan gebruiken als logeer-/speelkamer. Momenteel is de zolder enkel bereikbaar via een uitschuif ladder. We zouden deze graag willen vervangen door een wenteltrap. Dakwerker zal opening maken.
woensdag 17 oktober 2018

Plaatsing binnendeuren

Ik heb 6 afgewerkte binnendeuren die moeten geplaatst worden. Hiervoor zoek ik een vakbekwame schrijnwerker/deurplaatser. Standaard, afgewerkte deuren.
zondag 14 oktober 2018

Nieuwbouw trappen bekleden met massief hout

Voor een nieuwbouw: een betonnen trap bekleden met massief hout. Er zijn ongeveer 17 treden , van gelijkvloers naar de eerste verdieping met een draai.
zondag 7 oktober 2018

Houten trap van eerste naar tweede verdieping plaatsen

Trap van 1e naar 2e verdiep plaatsen. Het trapgat moet gemaakt worden in betonnen Wells.
vrijdag 5 oktober 2018

Nieuwe branddeur plaatsen

Huidige branddeur is kapot en ik wil een nieuwe plaatsen. Gat opening: 176. 50 x 81. 50 cm.
dinsdag 2 oktober 2018

houten planken met lampen en staldeur monteren

De tuinverlichting vernieuwen houten planken met een lampX6. Een staldeur monteren aan een buitendeur.
maandag 1 oktober 2018

Blokhut Luna met extensie plaatsen

Plaatsen van blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm. Ook stormbeveiliging, dakgoten en roofing dak volledig laten installeren. Zonder betonlaag, er liggen klinkers.
vrijdag 28 september 2018

Plaatsen van tuinhuis Chill met ondergrond

Het tuinhuis Chill van Makro van 385 op 385 cm plaatsen. Met ondergrond.
vrijdag 28 september 2018

Vervangen schuifraam in pvc

Vervangen van schuifraam 2,50 meter op 2 meter.

Partners

Partners van Casius