Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Limburg.

25 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, gesloten trap, trap te vervangen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen, vaste trap zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

vrijdag 24 maart 2017

Plaatsen van binnendeuren

Vijf binnendeuren te plaatsen. Deuren en afkastingen zijn al aangekocht en ter plaatse op adres.
vrijdag 24 maart 2017

Vervanging scharnier en herstelling draai- en kiepraam

Ik zou graag het versleten scharnier van mijn draai- kiepraam laten vervangen. Gezien dit raam enkel als deur gebruikt wordt misschien door een steviger scharnier zonder dubbele functie.
dinsdag 21 maart 2017

Vervangen buitendeur

De bestaande buitendeur van mijn stookplaats is versleten (rot) en moet worden vervangen inclusief het kader. De deur meet ongeveer 175 x 75 cm. Ik wil het liefst hardhout (te grondverven en te lakken). Deurtje moet voorzien zijn (of kunnen worden) van deugdelijk hang- en sluitwerk.
maandag 20 maart 2017

Buitentrap plaatsen in metaal of beton

Graag willen wij een buitentrap laten installeren, materiaal is nog niet definitief besloten. In metaal of beton.
maandag 20 maart 2017

Nieuwe trap plaatsen met trapleuning

Is een rechte trap met 16 treden. Er zou ook een balustrade moeten voorzien worden en een trapleuning. Er mag ook een prijs in laminaat geteld worden
zaterdag 18 maart 2017

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen we onze blokhut Lara 250 x250 van Makro laten plaatsen. We hebben reeds een betonnnen ondergrond voorzien. We wensen de prijs voor installatie incl. Dakgoten.
vrijdag 17 maart 2017

Bekleden van betonnen trap

De trappen zijn reeds in beton gegoten en moet enkel bekleed worden. Het gaat om de keldertrap en de trap van gelijkvloer naar het eerste. De trappen zijn iets breder dan op het plan staat.
vrijdag 17 maart 2017

Carport met tuinhuis plaatsen

Een dubbele carport met daarnaast een tuinhuis van een oppervlakte van 1 carport! Geplaatst!
donderdag 16 maart 2017

Ramen en deuren vervangen

Vervangen bestaande ramen van houtwerk naar pvc.Voorlopig 3 grote en 2 kleintjes ramen en voordeur.
woensdag 15 maart 2017

Plaatsen van composiet of houten poort op oprit

Wij willen graag een composiet poort van 360 BREED EN 180 HOOG plus composiet schuttingen zodat alles een geheel is.
woensdag 15 maart 2017

Trap bezetten met epoxy

Ik wil mijn betonnen trap laten bezetten met epoxy. De trap is 1m breed en telt 18 treden; (aantrede 25cm, optrede 18 cm)
woensdag 15 maart 2017

Dichtmaken van de bestaande mezzanine

Ik wil in mijn leefruimte de bestaande houten mezzanine volledig dichtmaken met een doorzichtig, begaanbaar materiaal, zodat het licht beneden beschikbaar blijft. Een bestaande houten trap mag, in funktie van de geboden oplossing, eventueel verwijderd worden. De 2 te overbruggen oppervlaktes zijn geschat 40m² groot. Foto's daarvan werden toegevoegd.
maandag 13 maart 2017

Garagebox plaatsen

Graag zou ik mijn garagebox aangekocht bij de Makro willen laten monteren. Afmetingen zijn 299 X 594 X 230.
zondag 12 maart 2017

Gaas van vliegenramen te vervangen

5 ramen het gaas vervangen. Afmetingen van 4 stuks ongeveer 1 meter op 1,20 meter en 1 vab 0,70 meter op 1,10 meter.
zaterdag 11 maart 2017

Dakraam inclusief plaatsen

Wij hebben op zolder een kamer bij gemaakt en ik had daar graag een dakraam geplaatst nu. Het dak is van leien zonder onderdak. Is houten plafond met daarop steunbalken dan dwarslatten met daarop de leien. Liefst een raam met scharnier boven en 0. 60x0. 90 ongeveer.
vrijdag 10 maart 2017

Branddeuren herstellen

In een scholengroep van een 10-tal scholen hebben we behoefte aan een hersteller van branddeuren (slecht sluitend, schurend, defecte pomp,doorgezakte scharnieren,... ) en om nadien als vaste her/afsteller en plaatser van branddeuren te fungeren.
zaterdag 4 maart 2017

Buitentrap plaatsen in inox, metaal of hout

Een buitentrap in Inox, metaal of hout . Het is om een aparte ingang te maken naar de bovenverdieping.
maandag 27 februari 2017

Carport maken met voorkeur Trespa afwerking

We willen een caport plaatsen langs ons huis voor 2 wagens in combinatie met een poort. Gevelbekleding mag ook aangeboden worden.
maandag 27 februari 2017

Deurlijsten verwijderen

Klusman of schrijnwerker voor deurlijsten te verwijderen en achteraf terug te plaatsen.
zondag 26 februari 2017

Trap op maat laten maken

Ik zoek een vakman/trappenbouwer die een trap kan maken (op maat) van de 1e verdieping naar de nieuw ingerichte zolder. Trap bevat 2 kwart draaien (die in elkaar overgaan). Trap is in detail uitgetekend door interieur architecte.
zaterdag 25 februari 2017

Vier inbouwkasten maken

Het is voor in 3 slaapkamers; inbouw kleerkasten met leggers en hangers 2 redelijk grote kamers 1 kleinere en dan de hal nog kleiner Ook in de hal is er een schuininbouwkast met legger nodig.
woensdag 22 februari 2017

Voordeur en achterdeur in Afrormosia plaatsen

Wij zijn dringend op zoek naar zowel een voor- als achterdeur in Afrormosia. De afmetingen van de voordeur zijn 1,00 m - 2,30 m. Wij willen ze graag met verticale planchetten (5 à 6) en een glasgedeelte bovenaan (mag ingewerkt worden in de deur zelf). De achterdeur mag half met verticale planchetten en half glasgedeelte (met vierkante onderverdelingen in). De tijd dringt, aangezien ze eind mei ons huis komen bepleisteren.
woensdag 22 februari 2017

Taatsdeuren plaatsen

Aluminium met slank profiel (met glas) plaatsen.Binnendeur te plaatsen .Taatsdeur.
dinsdag 21 februari 2017

Maatwerk in woning

Dressing boven: te bespreken Kast beneden: Deels open, deels gesloten. Zie foto's Bureau beneden: zie foto's. Kastwerk rechts van het bureau om wcbuis te verbergen (deze is al ingewerkt in een MDF kader) Leggers boven Vestiaire beneden: zie foto's: Deels open (jassen) vanonder gesloten (schoenen)
maandag 20 februari 2017

Zoldergat maken om trap te steken

Ik wil een vaste houten trap naar de zolder. Er is nog geen opening.

Partners

Partners van Casius