Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
62 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

donderdag 21 februari 2019

Nieuwe houten trap plaatsen

We willen onze houten binnentrap afbreken en een nieuwe plaatsen die anders uitkomt in de woning. Dus volledig nieuwe te plaatsen.
woensdag 20 februari 2019

Metalen buitentrap plaatsen

Er zou een buitentrap moeten geplaatst worden om de zolderverdieping van buitenaf te kunnen bereiken. De zolder bevindt zich op de 2 de verdieping van het het huis en de trap zou langs de zijkant van het huis geplaatst moeten worden.
maandag 18 februari 2019

Vernieuwen van trap

Gewenste werken: Rechte trap in inkomhal naar eerste verdiep. 16 tredes. Massief eiken trap, leuning in gietijzer. Landelijke stijl. Bestaande situatie : trap is vrij steil en dit willen we verbeteren.
maandag 18 februari 2019

Sandwichpanelen plaatsen rondom en op garage

Garage bestaat uit een metalen constructie waartegen sandwichpanelen zijn geschroefd. Deze zijn door het weer 14 dagen geleden beschadigd en dienen vervangen te worden. Garage is 6 m x 4 m.
dinsdag 12 februari 2019

Vervangen van 2 Velux dakramen in badkamer

Wij willen onze 2 Veluxen in de badkamer vernieuwen. Type GHL804 3051. Beiden hebben een buiten zonnegordijn, een binnenverduisteringsgordijn en een rolhor aan de binnenzijde. Alle delen origineel Velux. In de mate van het mogelijke te hergebruiken. Zo niet ook nieuw te voorzien. Vervanging dient herstel van bestaande gyproc panelen te omvatten.
donderdag 7 februari 2019

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Ik heb momenteel een zolderluik maar zonder trap. Ik zou dit willen vervangen door een luik met uitschuifbare trap. Hoogte tussen 300 en 350.
dinsdag 5 februari 2019

Trap afschuren en vernissen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn trap (nu bekleed met tapis-plain) weer volledig proper tot op het hout kan maken. Lijmresten en verf moeten verwijderd worden. En de trap zou dan als die volledig blank is, vernist moeten worden. Trap van GLV naar eerste verdieping met 17 treden.
donderdag 31 januari 2019

Carport met berging plaatsen

Graag hadden we een carport hout-dubbel-luxe-607-x-760-cm laten plaatsen. Het betonnen dek is reeds klaar en de afwatering aansluiting ligt klaar om op aangesloten te worden.
woensdag 30 januari 2019

Trapgat te maken en trap plaatsen

Trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen. Houten trap.
dinsdag 29 januari 2019

Zoldertrap plaatsen

Wij willen onze zolderopening voorzien van een zolderluik met trapladder. Opening reeds aanwezig. Hiervoor zou iemand moeten langskomen voor de opmeting. Ook de plaatsing kunnen we niet zelf doen.