Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
43 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

woensdag 3 januari 2018

Betontrap storten in NB

Voor de nieuwbouw van onze woning willen we graag 3 betonnen trappen (naar bovenverdieping, naar zolder en naar de kelder) Trap naar kelder. Trap naar eerste verdieping en naar zolder.
zaterdag 30 december 2017

Rail schuifraam vervangen

De rail van onze schuifraam is deels kapot geschuurd. Deze is van aluminium is een houten raam. Het raam kan er uit geheft worden.
vrijdag 29 december 2017

Kiepramen herstellen of vervangen

Sommige van de kiepramen hangen wanneer deze worden geopend, precies uit de scharnieren en sluiten niet goed meer. Houten kozijnen.
dinsdag 26 december 2017

Houten platen plaatsen tegen muur

De binnenwand is beschadigd door water alsook het plafond. De binnenmuur wil ik waterbestendig laminaat tegen latten bevestigd doordat er een zogezegde spauw ontstaat.. Het plafond moet gedeeltelijk opnieuw behangen worde en geverfd alsook de rest in dezelfde kleur. Materiaal kan besproken worden.
dinsdag 26 december 2017

Plaatsen metalen tuinhuis

Graag willen wij prijs voor het plaatsen van een metalen tuinhuis Regent 300cm * 366cm . De betonnen vloer ligt er. Gelieve ook dakgoten te plaatsen. Momenteel staat er een idem metalen tuinhuis maar dit is vernield doordat een boom erop gevallen is. Zou er ook prijs kunnen gemaakt worden om dit tuinhuis af te breken.
dinsdag 26 december 2017

Houten trappen plaatsen

Wij zoeken 2 trappen voor onze nieuwbouwwoning. Deze van gelijkvloers naar 1e verdieping zou in eik moeten. De trap van 1e verdieping naar zolder mag in goedkoper materiaal indien de verschillen niet te groot zijn. Het zijn telkens +/- 15 treden per trap. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
dinsdag 26 december 2017

Metalen trappen plaatsen

Twee metalen trappen plaatsen. Nieuwbouwwoning. Met glazen zijkanten. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen
zaterdag 23 december 2017

Metalen trap plaatsen

Open trap met metalen ruggegraat en houten treden. Onder Steun op vloer en tegen muur vanboven Steek 4 meter. Van eerste verdieping naar de zolder.
zaterdag 23 december 2017

Garage ombouwen naar praktijk ruimte

Ik zou graag onze garage willen laten ombouwen naar een praktijk ruimte. Het gaat om een totaalrenovatie. De afmetingen van de garage zijn ongeveer 5.5 op 3.5 m.
vrijdag 15 december 2017

Opbouwen van blokhut Luna

Wij hebben een blokhut Luna besteld en ze is geleverd. Ik wil deze zo snel mogelijk laten installeren.
woensdag 13 december 2017

Carport in hout bouwen

Een carport. In hout met dak van zonnepanelen i.p.v. platen(eventueel constructie in zwarte aluminium) afm. 3m breed. 6m lang. Vrijstaande carport.
zondag 10 december 2017

Inbouwkasten maken in slaapkamers

We zouden graag 2 aparte inbouwkasten willen plaatsen in 2 verschillende slaapkamers in ons huis. Het gaat over 1 inbouwkast met vier deuren en 1 inbouwkast met drie deuren. De kasten willen we graag in witte melamine, afgewerkt met 1mm abs band,de leggers via rijboring vrij te plaatsen. Alle deuren en zichtbare delen in melamine kleur en afgewerkt in dezelfde abs band van 1mm. Als bijlage vind je twee plannetjes van deze kasten.
maandag 4 december 2017

Metalen trap plaatsen

Plaatsen van zwarte rechte metalen trap 3.25 meter. Om aan de achterkant van ons huis van de tuin naar het terras op de 1e verdieping te gaan.
maandag 4 december 2017

Betontrap storten in NB

Betreft een nieuwbouwwoning:nog steeds aan het bouwen. Plafondhoogte 266 cm. De trap dient 2 draaien te hebben. In de hal , en betreft een dichte trap. Trapleuning aan 1 zijde. Andere zijde is aan de muur. Best ter plaatse komen kijken, wil dat de trap bijna niet zichtbaar is.
dinsdag 28 november 2017

Blokhut Luna plaatsen

Graag zouden we de blokhut luna 290 x 248cm die we gekocht hebben laten opbouwen . We hebben eveneens een houten vloer besteld. De blokhut zal week 50 geleverd (juiste datum is nog niet gekend)
zondag 26 november 2017

Trap van eerste naar tweede verdiep plaatsen

Trap in duplex in aanbouw metselwerk is bezig Met bordes Plan in bijlage. Van eerste verdieping naar tweede verdieping. Hangt af van prijs, maar metaal heeft de voorkeur op hout. De ene is tussen twee muren, andere aan 1 zijde een muur.
zaterdag 25 november 2017

Rail hefschuifraam herstellen

Kan de raam niet meer optillen om hem te openen. Rail hef schuifraam herstellen.
vrijdag 24 november 2017

Houten trap plaatsen

Draaitrap 14 tredes van 18cm totaal 2,5m hoog Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen Renovatie
dinsdag 21 november 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen en nieuwe opening maken

Nieuw gat naar zolder maken en plaatsen van vaste trap. Dit zou een trap met een hoek zijn, en een trapleuning. Graag in hout.
maandag 20 november 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Zou graag een vaste trap naar zolder willen (nu een uitschuifbare) het trapgat is wel niet echt groot 770 op 1000 ,wel plaatst op de basis de hoogte tot zolder loodrecht is 2620 mm. Zal wel redelijk stijl worden. Met armleuning.
maandag 20 november 2017

Houten trap plaatsen

Wil een binnen trap plaatsen. Houten materiaal. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Trap met een zijde tegen de muur. Rechte trap.
maandag 20 november 2017

Houten trap vervangen door een betonnen trap

Uitbreken van houten trap en betonnen trap gieten. Renovatieproject.
maandag 20 november 2017

Herstellen garagepoort

Herstelling kantel-garagepoort. Sluit niet meer, onder op de grond is plaat weg om te sluiten.
maandag 20 november 2017

Rolluiken vervangen

Bestaande rolluiken vervangen van 5 ramen en eventueel de afkasting terug voorzien van andere materialen en fastoeneren.
woensdag 15 november 2017

Herstelling houten raam

Draai/kipbeslag van houten raam verwrongen omdat raam in kipstand onverwacht openwaaide. Nu sluit hij niet meer volledig. De ramen zijn een 30-tal jaren geleden geplaatst door Modiwel Zutendaal (inmiddels failliet). Overnemende firma Weldimac heeft geen wisselstuuken meer. Raam +- 1m x 1m.

Partners

Partners van Casius