Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Limburg.

25 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vervangen van garagepoorten van 5 garages, prijsofferte metalen trap plaatsen, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen, richtprijs carport in aluminium, plaatsen trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Limburg:

dinsdag 17 januari 2017

Achterdeur afstellen herstellen

De achterdeur sluit niet goed in het kozijn. Tocht vooral onder. Deur is van hout, evenals het kozijn.
zondag 15 januari 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cambridge 295x295 door Makro laten plaatsen. Er dient ook nog een betonplaat voorzien te worden. Graag de prijs volledig afgewerkt met vloer en dakgoten en ventilatierooster.
vrijdag 13 januari 2017

2 dakramen leveren + vervangen

Een klein dakraam op de badkamer vervangen (binnenkant afmeting: 71x48cm) en een groter dakraam op slaapkamer vervangen (binnenkant afmeting: 85x108cm)
vrijdag 13 januari 2017

Houten zoldertrap

Ik wens een nieuwe trap te plaatsen naar de zolder. Omdat ik daar een nieuwe slaapkamer ga maken van de zolder. Door gezinsuitbreiding is er geen kamer meer voorzien,omdat ik van een kamer een badkamer heb gemaakt. Hoogte plafond is 2,70m en breedte is 0,95m van de trap onder deze telt 15 tredes . Eigenlijk dezelfde trap zou boven moeten komen voor naar de zolder te kunnen gaan ,deze mag een een gewone houten trap zijn . Er is ook nog geen opening voorzien voor deze trap.
woensdag 11 januari 2017

Metalen garage plaatsen

Graag willen we de metalen garage van Makro laten plaatsen met afmetingen: 299 x 594 x 230. De prijs is € 999,00. Kan u ons de prijs geven voor het plaatsen van deze garage aub?
maandag 9 januari 2017

Poort herstellen

Het vervangen van een paal aan een vleugelpoort.Hoogte 1m80.
vrijdag 6 januari 2017

Trap met dubbele kwartdraai

We zijn op zoek naar trap dubbele kwartdraai met trap opening 185x185 verdiepingshoogte 285cm. Het is bestemd voor nieuw bouwproject in Kwaadmechelen.
woensdag 4 januari 2017

Gaas van schuiframen vervangen

We hebben 4 schuifvensters waar de gazen van de vliegenramen vervangen dienen te worden.
zaterdag 31 december 2016

Bouwen garage

Garage in metselwerk 3m breed x 7 meter diep en 1 zijde 3m hoog andere zijde 2. 20m hoog (dus schuins aflopend dak) Achterzijde raam van 1m hoog x 2m breed +aan zijkant van 2. 20m 2 kleine ramen van 0. 75 hoog en 1 m breed . Voorzijde een garagepoort
dinsdag 13 december 2016

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste houten trap laten maken naar de zolder. Hiervoor dient wel nog gezaagd te worden in betonnen dallen en een draagconstructie voorzien worden.
dinsdag 6 december 2016

Zwevende trap plaatsen

Ik zou graag een zwevende trap tussen 2 muren plaatsen in mijn nieuwbouw woning dit zonder armleuning. Het betreft 16 traptreden van 1m breed. Graag zouden we zwarte treden wensen.
zondag 4 december 2016

Ramen op maat voor monumentaal pand.

In het kader van de totaalrenovatie van een monumentaal pand zijn wij op zoek naar een partij om ramen op maat te leveren. Aangezien wij het pand zullen gaan bewonen willen we ook hierbij rekening houden met isolerende waarde. Voor wat betreft het glaswerk zijn wij vanwege het monumentale karakter verplicht om getrokken "monumentaal" glas te plaatsen. Via deze link vind u een PDF met een plan van de voor- en achtergevel van het pand: https://drive. Google. Com/open? Id=0Bx3xuls75AgJNFBKUVJ3QjAwNjNBTlR2TTZKdWM5bzFLQnRn Zou u ons hiervoor een offerte kunnen maken (eventueel enkele alternatieven waarbij er verschillende mogelijkheden geïllustreerd worden; van enkel glas 3mm tot meerlaags glas met een hoge isolatiewaarde)? Dit dient voor mei 2017 te gebeuren.
donderdag 1 december 2016

Vaste zoldertrap

Wij zoeken een aannemer die ons een vaste trap naar zolder kan plaatsen. Nu kunnen we de zolder enkel betreden via een uitschuifbare ladder die op de overloop uit komt. Wij zouden graag een nieuw gat ergens in het plafond willen laten maken en vandaar uit een vaste trap naar de zolder. Wij wonen echter wel al in het huis.
donderdag 24 november 2016

Buitendeur leveren en plaatsen

Ik zoek een buitendeur geplaatst in ral kleur 7016 buiten en 9001 kleur binnen, volledig glas met verluchting afmeting +/- 1070 op 2100 met tochtstrip deur in PVC en binnenkant omkast/afgewerkt.
zondag 20 november 2016

Trap en draagstructuur plaatsen

Wij zouden graag een offerte van een trap krijgen over het volgende project: * een trap vanaf 1° verdieping naar zolder (H=3m20): een open trap bestaande uit 2 zijdelingse uitgetande trapbomen onder - en bovenkant uitgetand tredes in metaal - "geluidsdempend" gemaakt - geponsd - gepoederlakt: zwarte tredes en witte trapboom de trap heeft een bordes nodig, gezien er keukenkasten onder komen te staan en de trap anders de kasten raakt (zie ontwerp keuken in bijlage) *aansluitend bij trap 1 dient een een overloop te komen met draagstructuur in metaal en een loopvloer in perfoplaat passend bij de ponsing in de traptreden * de trapleuning en balustrade in metaal aan de valzijde van de trap in lineaire uitvoering (plat metaal) met 2 dunnere tussenlatten of alternatief met
zaterdag 19 november 2016

Plaatsen dakramen

Plaatsing van 4 dakramen
dinsdag 15 november 2016

Vervangen afgebroken scharnier

Ik zoek een schrijnwerker die een herstelling kan uitvoeren aan een Houten buitendeur. Een van de drie scharnieren / paumel is afgebroken en zou moeten vervangen worden. Ik help eventueel met het hanteren van de deur tijdens de klus.
dinsdag 15 november 2016

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder laten maken. Er is reeds een vlizo trap maar ik wil eigenlijk een vaste trap om de zolder ook als volwaardige ruimte te kunnen gebruiken. Opening ook aan, te passen.
zaterdag 12 november 2016

Inklapbaar bed maken

Inklapbaar bed laten maken. Dit bed zou gemakkelijk in de muur moeten klappen zodat we meer plaats hebben.
donderdag 10 november 2016

Blokhut plaatsen

Ik wens Blokhut Luna 290 x 290 cm te plaatsen. Graag de prijs inclusief vloer en dakgoten
vrijdag 4 november 2016

Metselen van tuinhuis

Metselen van een tuinhuis 4x10. Nog geen fundering voorzien. Binnenmuur voorzien voor een kamer 4x4. 3 tal ramen en 3 deuren waarvan 2 buiten.
dinsdag 1 november 2016

Velux plaatsen

Wij willen graag 3 Velux dakramen laten plaatsen in ons nieuwe bedrijfspand afmeting 78 x 98.
dinsdag 25 oktober 2016

Binnendeur herstellen

Tijdens de verhuis van een bureautafel van de ene naar de andere kamer, hebben wij onze nog nieuwe wit gelakte binnendeur flink toegetakeld. Een flinke kap uit de zijkant van de deur. Kan u deze herstellen?
maandag 17 oktober 2016

Herstelling houten raam

Herstelling houten raam met inbraakschade, voordeur poging braak, vervangen 8 cilinders met zelfde sleutel (ze hebben sleutel meegenomen). Verzekering vraagt offerte alvorens te laten uitvoeren. Graag zo snel mogelijk offerte om zo snel mogelijk te kunnen herstellen.
donderdag 13 oktober 2016

Garagepoortopener plaatsen

Mijn garagepoortopener werkt niet meer. Wil nieuwe laten plaatsen.

Partners

Partners van Casius