Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Limburg.

25 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, garage aanbouwen, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, nieuwe trap plaatsen, installeren van een nieuwe trap, maatwerk in woning, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, binnendeuren plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

woensdag 22 februari 2017

Trap renoveren

Ik wil trap vernieuwen. Kraakt teveel.
woensdag 22 februari 2017

Voordeur en achterdeur in Afrormosia plaatsen

Wij zijn dringend op zoek naar zowel een voor- als achterdeur in Afrormosia. De afmetingen van de voordeur zijn 1,00 m - 2,30 m. Wij willen ze graag met verticale planchetten (5 à 6) en een glasgedeelte bovenaan (mag ingewerkt worden in de deur zelf). De achterdeur mag half met verticale planchetten en half glasgedeelte (met vierkante onderverdelingen in). De tijd dringt, aangezien ze eind mei ons huis komen bepleisteren.
woensdag 22 februari 2017

Taatsdeuren plaatsen

Aluminium met slank profiel (met glas) plaatsen.Binnendeur te plaatsen .Taatsdeur.
dinsdag 21 februari 2017

Maatwerk in woning

Dressing boven: te bespreken Kast beneden: Deels open, deels gesloten. Zie foto's Bureau beneden: zie foto's. Kastwerk rechts van het bureau om wcbuis te verbergen (deze is al ingewerkt in een MDF kader) Leggers boven Vestiaire beneden: zie foto's: Deels open (jassen) vanonder gesloten (schoenen)
maandag 20 februari 2017

Zoldergat maken om trap te steken

Ik wil een vaste houten trap naar de zolder. Er is nog geen opening.
maandag 20 februari 2017

Dubbelglas plaatsen/verrot hout repareren of vervangen

Houten kozijnen (sommige gedeeltelijk verrot) een aantal dubbelglazige ramen vervangen (4) plus het plaatsen van glas in de deur van de berging
zaterdag 18 februari 2017

Trap renoveren

Ik zou graag onze rechte houten trap renoveren of vernieuwen. Lengte is 2.59 meter en de hoogte 2.75 meter. Het is een oude trap.
vrijdag 17 februari 2017

Herstellen onderste latten en deur van tuinhuis

De onderste latten en deur van ons tuinhuis zijn rot en het moet volledig terug geschilderd worden. Adresgegevens bij afspraak.
vrijdag 10 februari 2017

Nieuwe rechte trap plaatsen

Onze oude trap zouden we willen vervangen door een nieuwe rechte houten trap met aan 1 kant een leuning
vrijdag 10 februari 2017

Plaatsen van buitendeur handelszaak

Graag hebben we binnen de 2 maanden een buitendeur voor een handelszaak geplaatst. We zijn met verbouwingen bezig en hebben achteraf voor heel het huis ramen en deuren nodig!
vrijdag 10 februari 2017

10 deuren met omkastingen plaatsen

Er moeten 10 omkastingen in bestaande openingen gemaakt worden. En 10 deuren plaatsen. Werk uit te voeren zo snel mogelijk.
maandag 6 februari 2017

Zwevende trap plaatsen in hout of metaal aan een muur

Graag zou ik een zwevende trap willen plaatsen in onze nieuwbouwwoning. De muur is een volle betonblokken muur van 14 cm dik en is reeds bepleisterd. Vanaf de afgewerkte vloer beneden tot afgewerkte vloer boven is het 329 cm en de breedte van de muur onder het trapgat is 406 cm in totaal maar we zouden liefst maar rond de 360 cm willen benutten van deze muur. De treden dienen van witte kleur te zijn, ofwel in metaal ofwel in hout.
zondag 5 februari 2017

Velux + raam laten plaatsen

Wij willen een Velux standaard en gewoon raam op zolder laten plaatsen.
vrijdag 3 februari 2017

Anti inbraak deur plaatsen

Deur tegen inbrekers plaatsen. Liefst een stevige houten deur.
vrijdag 3 februari 2017

Mechanisme systeem van schuifraam vervangen

Ons mechanisme van ons PVC schuifraam is afgebroken.
donderdag 26 januari 2017

Vaste trap plaatsen zolder

Wij willen de vlizotrap naar de zolder graag vervangen door een vaste houten trap, een recht model. Het trapgat moet uiteraard vergroot worden, het betreft een houten vloer.
woensdag 25 januari 2017

Open kast maken

Onder TV een open kast maken
woensdag 25 januari 2017

Blokhut Lodz plaatsen

Graag willen we bovenstaande blokhut bestellen en laten plaatsen. Zou met dakgoeten maar zonder dek zijn. Tegelen doen we zelf.Blokhut LODZ 496*396 laten plaatsen
dinsdag 17 januari 2017

Achterdeur afstellen herstellen

De achterdeur sluit niet goed in het kozijn. Tocht vooral onder. Deur is van hout, evenals het kozijn.
zondag 15 januari 2017

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cambridge 295x295 door Makro laten plaatsen. Er dient ook nog een betonplaat voorzien te worden. Graag de prijs volledig afgewerkt met vloer en dakgoten en ventilatierooster.
vrijdag 13 januari 2017

2 dakramen leveren + vervangen

Een klein dakraam op de badkamer vervangen (binnenkant afmeting: 71x48cm) en een groter dakraam op slaapkamer vervangen (binnenkant afmeting: 85x108cm)
vrijdag 13 januari 2017

Houten zoldertrap

Ik wens een nieuwe trap te plaatsen naar de zolder. Omdat ik daar een nieuwe slaapkamer ga maken van de zolder. Door gezinsuitbreiding is er geen kamer meer voorzien,omdat ik van een kamer een badkamer heb gemaakt. Hoogte plafond is 2,70m en breedte is 0,95m van de trap onder deze telt 15 tredes . Eigenlijk dezelfde trap zou boven moeten komen voor naar de zolder te kunnen gaan ,deze mag een een gewone houten trap zijn . Er is ook nog geen opening voorzien voor deze trap.
woensdag 11 januari 2017

Metalen garage plaatsen

Graag willen we de metalen garage van Makro laten plaatsen met afmetingen: 299 x 594 x 230. De prijs is € 999,00. Kan u ons de prijs geven voor het plaatsen van deze garage aub?
maandag 9 januari 2017

Poort herstellen

Het vervangen van een paal aan een vleugelpoort.Hoogte 1m80.
vrijdag 6 januari 2017

Trap met dubbele kwartdraai

We zijn op zoek naar trap dubbele kwartdraai met trap opening 185x185 verdiepingshoogte 285cm. Het is bestemd voor nieuw bouwproject in Kwaadmechelen.

Partners

Partners van Casius