Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Limburg.

34 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: pvc ramen plaatsen, garage prefab + aanleggen oprit + fundering beton of betonplaat, garage metsen, plaatsen van betonnen trappen, bloktrap plaatsen, zwevende trap plaatsen, vernieuwen van houten trap in living, zwevende trap plaatsen, meerdere binnendeuren plaatsen, twee houten trappen plaatsen, nieuwe trap plaatsen, vervangen van oude trap door nieuwe houten trap, houten trap en wand plaatsen, 2 trappen plaatsen, 5 deuren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

donderdag 27 april 2017

Monteren blokhut

Ik ga een blokhut kopen bij de makro en zoek iemand voor deze te monteren.
dinsdag 25 april 2017

Nieuwe trap plaatsen

Het betreft een ruimte waar op het moment een ronde draaitrap aanwezig is en waarbij er te veel dode hoeken zijn en naar mijn gevoel de trap hierdoor ook te smal is. Ik zou graag ipv deze een hoekige draaitrap willen plaatsen zodat de trap op zich ook breder zou worden.
dinsdag 25 april 2017

Zoldertrap plaatsen

Zoldertrap plaatsen in hout. Ter plekke komen voor afmetingen.
maandag 24 april 2017

Plaatsen van een buitentrap

Ik zoek een vakman voor een buitentrap van 9,25meter breed en 7 treden hoog. Onze voorkeur gaat uit naar een betonnen prefab. Ik kan de bouwtekeningen mailen.
donderdag 20 april 2017

Blokhut Meribel plaatsen

Ik zoek een vakman om een Blokhut Meribel 336 x 230 te laten leveren en monteren. Deze dient nog aangekocht te worden maar we willen natuurlijk eerst op de hoogte zijn van mogelijkheden en prijzen.
dinsdag 18 april 2017

Zwevende trap plaatsen

Ik zou graag een zwevende trap willen laten zetten.
maandag 17 april 2017

Plaatsen van trap

Type mogelijkheid van trappen is L-trap -of (in boog) 2 a 3 trede brede oppervlak in hoogte +- 10 trede. Gewenste materiaal kan nog verschillen van hout of glas,marmer of a .. Een moderne warme sfeer proberen creëren, veilige trappen ivm kinderen, brede voettreden, een trap die uitsteekt in design!
maandag 17 april 2017

Plaatsen tuinhuis Modern

Wij willen Blokhut Modern 505 x 385 cm laten plaatsen en het huidig tuinhuisje 400 x 400cm laten afbreken. De fundering betontegels zou moeten worden aangepast uitgebreid voor het nieuwe tuinhuisje.
maandag 17 april 2017

Plaatsen blokhut Grace

Graag willen wij onze blokhut Grace 530 x 570 van makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inlc. Vloer en incl. Dakgoot. Link makro: -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_1040260/blokhut-grace-530-x-570-cm
zondag 16 april 2017

Plaatsen van metalen trap

We are renovating a barn in industrial style and looking for a spiral staircase in industrial style from ground floor to first floor. I am looking for someone or design and install. We have just submitted plans nad hope to start renotvation/build in 3 months.
vrijdag 14 april 2017

Verrotte balk boven raamkozijn vervangen

Verrotte balk boven raamkozijn moet vervangen worden. Rollaag stenen zitten al los. Er moeten een steiger gebouwd worden voor de werkzaamheden. Eikenbalk op maat is aanwezig stenen zijn aanwezig. Het is boven een veranda de platen kunnen verschoven worden. Materiaal reeds aangekocht.
woensdag 12 april 2017

Wenteltrap plaatsen

Hoogte van de te overbruggen hoogte is 297cm. Wenteltrap zou tegen de klok in draaien en ifv het ontwerp een draai maken tussen de 220° en 270°. Optreden graag ergens tussen de 18 en 19 cm. De aantrede (niet overal gelijk bij een wenteltrap) maar zou toch ergens tussen de 22 en 25 cm moeten liggen. Buitenste diameter zou een 3m mogen zijn, binnenste diameter zou 1m mogen zijn. Het materiaal van de trap zelf zou beton mogen zijn en de afwerking zou bezetsel zijn. Afwerking van de trede ou hout worden. De stootboord zou ik niet bekleden. Qua leuning heb ik eigenlijk nog niet direct een idee. Als ook niet van mogelijke verlichting die in de trap of leuning kan ingewerkt worden.
maandag 10 april 2017

Plaatsen van tuinhuis Cottage

Graag willen wij het tuinhuis : Cottage 295 x 205 van Makro laten plaatsen. (Zie afbeelding in bijlage). De verharde ondergrond + elektriciteitskabel is reeds aanwezig.
maandag 10 april 2017

Plaatsen schuifdeur

Graag wensen we een Hardkern schuifdeur te plaatsen als toegang van ons appartement.
vrijdag 7 april 2017

Overkapping plaatsen

Ik wil graag een overkapping plaatsen met een vaste aluminiumconstructie en het dak in doek (uitschuifbaar) een lange zijde tegen de gevel, de andere lange zijde met vaste glazen panelen, een korte zijde met een glazen deur, de andere kort zijde open. Afmetingen 10 m lang 3. 5 m breed.
woensdag 5 april 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap naar zolder plaatsen.Aanpassing van opening.
maandag 3 april 2017

Scharnier glazen deur kapot

De glazen tussendeur sluit niet meer. Een ijzeren staafje is uit het benedenstuk van het scharnier gevallen.
zondag 2 april 2017

Blokhut Luna plaatsen

Ik overweeg om deze blokhut te kopen maar ik ben nog niet heel zeker dat ik het doe vandaar dat ik vrijblijvend zou willen weten van jullie wat het me zou kosten als ik deze blokhut Luna 290 x 290 + extentie 300 cm tesamen met de zijwand door jullie zou laten plaatsen. Prijs blokhut plaatsen met zijwand en apart de prijs van deze blokhut met zijwand EN dakgoten plaatsen.
vrijdag 31 maart 2017

Omheining plaatsen dakterras

Graag had ik een glazen omheining op mijn dak terras. Ongeveer 26 lopende meter. Zie plan vierde verdieping nieuwe staat - glazen omheining aan voorgevel en achtergevel
donderdag 30 maart 2017

Trap bekleden met epoxy

Ik heb een betonnen trap die ik wil laten bezetten met epoxy aantal treden: 18 breedte trap: +- 1 meter aantrede: 25 cm optrede: 18 cm
woensdag 29 maart 2017

Blokhut Rimini leveren en plaatsen

We hebben interesse in de blokhut Rimini van 2,60 x2,60m van 679 euro. Ik zoek een vakman om deze te leveren en te plaatsen. Hoe lang duurt het om dit te plaatsen?
woensdag 29 maart 2017

Twee houten deuren renoveren

2 bestaande houten buitendeuren opnieuw hangen en afstellen, nieuwe sloten en klinken plaatsen.
vrijdag 24 maart 2017

Plaatsen van binnendeuren

Vijf binnendeuren te plaatsen. Deuren en afkastingen zijn al aangekocht en ter plaatse op adres.
vrijdag 24 maart 2017

Vervanging scharnier en herstelling draai- en kiepraam

Ik zou graag het versleten scharnier van mijn draai- kiepraam laten vervangen. Gezien dit raam enkel als deur gebruikt wordt misschien door een steviger scharnier zonder dubbele functie.
dinsdag 21 maart 2017

Vervangen buitendeur

De bestaande buitendeur van mijn stookplaats is versleten (rot) en moet worden vervangen inclusief het kader. De deur meet ongeveer 175 x 75 cm. Ik wil het liefst hardhout (te grondverven en te lakken). Deurtje moet voorzien zijn (of kunnen worden) van deugdelijk hang- en sluitwerk.

Partners

Partners van Casius