Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
59 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

zondag 19 augustus 2018

Houten trap plaatsen

Trapopening is voorzien. Trap van 15 treden. Er stond vroeger een ladder. Beuken- of dennenhout.
vrijdag 17 augustus 2018

Herfolieren van 3 pvc ramen

De folie van enkele pvc ramen is aan het loskomen. Vanaf november uit te voeren. Allemaal aan de voorgevel (zuidkant).
donderdag 16 augustus 2018

Schuifraam erker herstellen

In onze woning is een schuifraam in een erker, maar deze krijgen we niet meer open. We zoeken een firma die deze kan herstellen en indien dit niet lukt een nieuwe kan plaatsen.
woensdag 15 augustus 2018

Houten trap plaatsen

volledig nieuwe trap plaatsen
dinsdag 14 augustus 2018

Deuren inkorten

Ik zou graag 7 binnen houtendeuren laten inkorten +- 8 mm
zondag 12 augustus 2018

Rolluik herstellen

Op het gelijkvloers in de living is een lint los gekomen van de rolluik. Ik zou die graag laten repareren.
zaterdag 11 augustus 2018

Trap bekleden in rubberwood

Basisconstructie is momenteel in multiplex. Deze hadden we graag bekleed in rubberwood (blokvorm). Moest dit ongunstig zijn dan kan de constructie ook verwijderd worden en mag een prijs opgemaakt worden voor het plaatsen van een volledig afgewerkte trap in rubberwood. Het betreft 14 treden (breedte 880) en 1 bordes (880x850)
dinsdag 7 augustus 2018

Plaatsing blokhut Luna inclusief fundering

Plaatsing Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm + stormbeveiliging. Inclusief vloer. Normaal wordt hiervoor een betonnenvloer voorzien.
maandag 6 augustus 2018

Harmonicadeuren in poolhouse plaatsen

Harmonicadeuren in mijn pool house plaatsen,afmetingen zijn 2 x 4 meter 50 cm op 2. 40 meter hoogten 1 x 3. 50 meter op 2. 40 hoog. Het zijn drie wanden. Metaal met glas, drie ramen boven elkaar.
maandag 6 augustus 2018

Houten poort vervangen

Ik heb een houten poort hangen van ongeveer 4300 mm inclusief houten poortje van ongeveer 900 mm. De palen zijn nog goed maar de poort is aan vervanging toe. Dit is een automatische poort.
zondag 5 augustus 2018

Kasten op maat maken in zolder, nachthal, dressing, inkomhal , wasplaats en keuken

1. Zolder: inbouwkasten volledige breedte met ruimte voor TV. 2. Bergingkast onder zoldertrap op maat laten maken. 3. Kast nachthal op maat maken. 4. Dressing op maat maken. 5. Nis inkomhal vestiaire kast op maat maken. 6. Wasplaats volledige wand voorzien van kasten alsook de 2 de wand boven wasmachine en droogkast op maat maken. 7. Kast rond koelkast en diepvries op maat maken.
vrijdag 3 augustus 2018

Dakramen plaatsen op zadeldak

Velux dakramen + plaatsing 3 X PK 10 manueel wentelend dakvenster GGU0070 + gootstuk dakpannen 2 X PK 34 vast glaselement GIU 0070.
donderdag 2 augustus 2018

Oude houtentrap naar de kelder verwijderen en een nieuwe plaatsen

Keldertrap zou moeten vervangen worden, huidige afbreken en een nieuwe plaatsen. Breedte : 76 cm + aan beide kanten 4 cm boord Hoogte trede : 18 cm Aantal treden: 13 Trap draait boven met een kwart. Materiaal: hout die tegen vochtigheid kan, of metal die niet kan roesten Met muurleuning.
dinsdag 31 juli 2018

Garage metselen opbouw

Garage achter het huis met afmetingenvan 8mx7m, hoogte: 2m30 minimum en met een zadeldak.
zondag 29 juli 2018

Blokhut plaatsen type Polaris

Graag vakman voor plaatsing van een Makro blokhut Polaris 360 x 360 (buitenmaat). Betonnen ondervloer is voorzien in de afmetingen 342 x 342.
vrijdag 27 juli 2018

Houten trap plaatsen met leuning

In het huis staat een heel stijle trap dat ik graag wil vervangen Ik zou graag een andere trap willen plaatsen die niet veel plaats neemt. De nieuwe trap dient met leuning te zijn.
donderdag 26 juli 2018

Blokhut Bonn plaatsen

Graag wil ik een blokhut laten plaatsen die ik bij Mako aankoop ,er is een betonnen ondergrond voorzien .
woensdag 25 juli 2018

Twee betonnen trappen bekleden in hout voor nieuwbouwwoning

Wij zijn nieuwbouw aan het zetten,binnen drie weken beginnen ze aan het dak. Wij hebben twee trappen laten gieten in beton. Graag in hout, of betonlook.
zondag 22 juli 2018

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping

Houten trap plaatsen van gelijkvloers naar de eerste verdieping. Komt tussen twee muren te staan. Graag een eenvoudige houten trap, zonder leuning. De traphoogte 268 de val is 220 breedte is 90 plafond opening is 170. Dit is voor een renovatie.
zondag 22 juli 2018

Keukenkasten vervangen

Keukenkast onder de spoelbak vernieuwen , waarschijnlijk nog twee andere kasten vervangen.
zaterdag 21 juli 2018

Houten poort aan oprit herstellen

Houten poort herstellen, dit is een ingangspoort naar de tuin en aan de oprit. De poort hangt scheef en sleept over de grond.
woensdag 18 juli 2018

Houten eiken trappen plaatsen voor nieuwbouwwoning

Eiken trappen voor nieuwbouwwoning: Twee witte eiken trap met bruine eiken treden plaatsen en bruine leuning. Van gelijkvloers naar eerste verdieping en van eerste naar tweede verdieping. De trappen komen tegen een muur te staan.
zondag 15 juli 2018

Treden bekleden in natuursteen of tapijt

Betonnen trap bekleden natuursteen of tapijt van eerste naar tweede verdieping. Het zijn ongeveer 18 treden te bekleden.
vrijdag 13 juli 2018

Betonnen trap in hout bekleden

Er is reeds een betonnen trap gestort. 18 tredes, 20 cm diep, 18 cm hoog en 110 cm breed. Deze had ik graag laten bekleden met een eiken Z-trap. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping en tussen twee muren.
donderdag 12 juli 2018

Lucht gommen van kast en deur

Lucht gommen van een kast is +- 3 m lang H 0. 90 cm en er zijn 4 deurtjes en 4 laaien aanwezig. Ook lucht gommen van eiken deuren.

Partners

Partners van Casius