Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een timmerman uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende timmermannen. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen.
79 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Limburg:

vrijdag 3 april 2020

Installeren keukenkasten

In mijn wasplaats zouden 5 hangkasten moeten geplaatst worden en 2 staande kasten. Alle kasten en montage materiaal aanwezig. Uit te voeren na de lockdown maatregelen.
woensdag 1 april 2020

Ramen en deuren plaatsen open balkon

Ik heb een open balkon (met dak) thuis ongeveer met een grootte van 6 meter op 6 meter. Graag wil ik er ramen en een deur laten zetten, liefst duurzaam materiaal (PVC/ Aluminium?).
zaterdag 14 maart 2020

Draairichting buitendeur wijzigen

Onze alluminium achterdeur draait open naar binnen wat redelijk vervelend is. We zouden deze deur graag naar buiten laten opendraaien.
donderdag 12 maart 2020

Poort garage vervangen

Het zou zijn om mijn poort van de garage te vervangen. (elektrisch) De poort is 3,5x3,6m.
dinsdag 10 maart 2020

Garagepoort in eik maken

Sectionale garagepoort in eik maken. Landelijke stijl. Met verticale planchetten en een boog vanboven. Afmetingen zijn 2.5m x 2.2m.
maandag 9 maart 2020

Herstellen tuinhuis

Tijdens de laatste stormen hebben we gemerkt dat de deur en zijn omkadering zijn los gekomen. Ik heb zelf de deur voorlopig terug geplaatst. Ook de dakafkasting mag vernieuwd worden.
zondag 8 maart 2020

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen. Opening voorzien.
donderdag 5 maart 2020

Vervangen ramen en deuren

Vervangen van ramen en deuren met dubbel glas, momenteel is het geen echt dubbel glas en zitten er ook ruitjes in de ramen. Het gaat om drie deuren en 14 ramen. De kozijnen zijn momenteel in het hout, maar we zouden PVC willen met extra geïsoleerde lagen in.
woensdag 4 maart 2020

3 veluxramen vervangen

Zou graag 3 veluxramen vervangen met de hoogste isoleringgraad (tripleglas) , velux met rolgordijnen of rolluiken
dinsdag 3 maart 2020

Plaatsen van metalen tuinhuis incl betonbodem

Vakman voor volledige montage van een metalen tuinhuis Regent 300 x 366 cm (zie makro shop). Graag ook een afzonderlijke offerte voor het aanleggen van een betonbodem van 400 cm x 400 cm en 15 cm dik.