Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Alken te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Alken.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Alken of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Alken die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Alken:

Meerdere veluxen vervangen en hoogrendementsglas plaatsen

Wij willen 5 velux ramen vervangen. Het is te bespreken welke exact moeten vervangen worden. Enkele zijn oude modellen die men moet vervangen door nieuwe modellen. Bij andere moet men dan hoogrendementsglas steken of rolluiken bijplaatsen.

Nieuwe trap bekleden met hout

In een nieuwbouw hebben we een trap die moet bezet worden. De trap heeft 2 tredes, dan een tableau, een halve draai en vervolgens 14 tredes naar boven. Qua bekleden liefst in massief hout.

8 Binnendeuren vervangen

Ik wil 8 bestaande binnendeuren vervangen door 8 deuren zonder omlijsting. Materiaal aan te kopen door de vakman.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 15 binnen deuren(90cm breed) geverfd en klaar voor plaatsing. Nog een branddeur ook klaar voor plaatsing (gaat 110cm breed). De offerte mag de twee prijzen tonen (deur + plaatsen).

Blokhut Lodz plaatsen

Graag willen we bovenstaande blokhut bestellen en laten plaatsen. Zou met dakgoeten maar zonder dek zijn. Tegelen doen we zelf.Blokhut LODZ 496*396 laten plaatsen

Terug ophangen van glazen schuifdeur

Wij hebben een glazen schuifdeur waarvan de bevestiging uit het plafond gekomen is. De bevestiging moet terug stevig in het plafond komen te hangen en de deur terug opgehangen..

Tafel te verlengen

Ik zou graag de tafel van de eetkamer (2m20 op 1m) langs de twee kanten kunnen verlengen. Dit wil zeggen dat bij gelegenheid er links en rechts een stuk van 50 cm zou moeten bijkomen. Dit liefst op een esthetische manier. Het tafelblad is 2,5 cm dik.

Reparatie houten raamkozijn

Vervangen van horizontale balk aan raam, deze balk is aangetast door houtrot en bij slagregen sijpelt er water door. Ook advies over onderhoud of vervangen van de houten boog bovenaan het raam, de buitenlaag hiervan is ook niet meer in goede staat.

Binnendeur

Een nieuwe binnendeur van afmetingen 92,5 breed en 2,00 hoog

Trap

maken van houten trap