Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor nieuwe trap bekleden met hout:

Nieuwe trap bekleden met hout

In een nieuwbouw hebben we een trap die moet bezet worden. De trap heeft 2 tredes, dan een tableau, een halve draai en vervolgens 14 tredes naar boven. Qua bekleden liefst in massief hout.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Alken (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe trap bekleden met hout uit heel België:

Bekleden trap

Woning 15 jaar oud, trap in hout is nooit bewerkt. Ik zou deze graag laten bekleden met laminaat of schilderen. De trap bestaat uit 16 treden.

Trap bekleden met laminaat

Trap heeft opstap platform vanuit de inkom en is met laminaat te bekleden. De trap zelf bestaat uit 15 treden, deze trap heeft boven kwart draai. Links en rechts van de te voorziene overzettreden is de zijkant ook bekleden. De trap is nu met tapijt bekleedt. Dit zal er ook nog afgehaald moeten worden.

Trap bekeleden

Houten trap bekleden HPL / CPL / laminaat. Ik denk dat het in totaal om een 30 à 32 treden gaat. Gaat om 16 treden naar eerste verdiep, dan heb je en plateau waarna er nog twee treden komen en dan naar de zolder toe zijn het er ongeveer 14.

Trap bekleden met tapijt

Trap van ongeveer 30 treden en 2 overgangen van 1.5m bekleden met tapijt.

Trap bekeleden

Houten trap van 29 tredes met onderaan 1 stenen trede bekleden met PVC of vinyl of verven. Trap word vooraf ontlijmt en afgeschuurd.

Trap bekleden met tapijt en balustrade verven

Oude trap van 10-30m² bekleden plus balustrade verven. Houten trap te bekleden met stof (tapijt).

Trapbekleding plaatsen op betonnen trap

Betonnen trap bekleden met materiaal in overleg met vakman. Trap met 14 tredes, 2de trede heeft een hoek van 90° en een grootte van ongeveer 1m². De laatste 7 tredes maken langzaam een bocht van 90°.

Trap betegelen

Het bekleden van een trap (16à17 treden) met betonstuc, natuursteen, vloer,... Het betreft een in beton gegoten trap tussen 2 muren en onze voorkeur gaat uit om deze zo strak mogelijk en uniform van kleur (zwart, wit of grijs) te bekleden. - Rechte trap - 1m breed