Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Bocholt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Bocholt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Bocholt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Bocholt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Bocholt:

Oude omkasting van rolluiken afbreken, rolluik maken en nieuwe omkasting plaatsen

Ik wil graag de bestaande afkasting van mijn rolluiken laten vervangen. Deze zit gedeeltelijk onder het vals plafond. Één van onze twee rolluiken is stuk gegaan, deze zouden we nog moeten laten maken. Daarna willen we graag nieuwe afkasting die de mogelijkheid geeft om op elk moment aan de rolluiken te kunnen.

Trap te bekleden met tapijt

13 traptreden bekleden + gang tapijt leggen in L-vorm met enkele in- en uitsprongen. Treden zijn 89 cm breed, 22 cm diep en 21 cm opstaand. Er zijn drie tredes bij die de draai van de trap vormen. hier is de breedte 122 cm. De gang is 5,48 m x 4,42 m. Er valt 3,64 m x 1,40 m weg door de L-vorm. Ondergrond op de trap is beton. Op de gang ligt er oude vinyl waarop het tapijt gelegd kan worden. Bevestiging op de treden moet volledig gelijmd. Op de gang enkel aan de randen.

Betonnen trap met hout bekleden

Ik wil onze betonnen trap laten bekleden met hout. En eventueel verlichting erin. Trap met 1 kwartslag. Boven nog 1 rechte platteau. In kader van renovatie. Trap van GLV naar 1 ste verdieping. Houtsoort : licht hout, geen donker hout. Verlichting in de trap.

Overzetdak voor stacaravan plaatsen

Overzet geïsoleerd puntdak met hoogglans zwart dakpannen profiel. Met geplooide dakgoten. Lengte caravan 12 meter bij 3 meter 50 breed.

Plaatsen van nieuwe houten ramen in veranda

Plaatsen van nieuwe ramen in veranda.( 3 stuks ) Afmeting:van 95 cm breed en 2,10 m hoog in hout

Houtrot herstellen ramen en deuren

Ik heb houtrot in een raam lengte ongeveer 20 cm bij 10 cm in een hoek van het raam.

Blokhut Latina plaatsen

Ik had graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van de blokhut Latina van Makro. Afmetingen 320 x 205 (schuin dak - nokhoogte 216). Betreft nieuwbouw. De ondergrond voor de plaatsing is bij de bouw al voorzien. Aankoop en levering van de blokhut moet nog gebeuren.

Glazen deur te plaatsen

Raam vervangen door deur 2 stuks

Plaatsen van functionele carport

Eenvoudige functionele carport met zonnepanelen erop. Afmetingen 4 m breed en 6 m lang

Carport met opbergruimte en omheining

Wij zijn op zoek naar iemand die een carport kan komen zetten in hout