Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trap te bekleden met tapijt:

Trap te bekleden met tapijt

13 traptreden bekleden + gang tapijt leggen in L-vorm met enkele in- en uitsprongen. Treden zijn 89 cm breed, 22 cm diep en 21 cm opstaand. Er zijn drie tredes bij die de draai van de trap vormen. hier is de breedte 122 cm. De gang is 5,48 m x 4,42 m. Er valt 3,64 m x 1,40 m weg door de L-vorm. Ondergrond op de trap is beton. Op de gang ligt er oude vinyl waarop het tapijt gelegd kan worden. Bevestiging op de treden moet volledig gelijmd. Op de gang enkel aan de randen.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Bocholt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap te bekleden met tapijt uit heel België:

Betontrap bekleden

Het betreft een verdreven trap in beton basisstructuur tussen niv 0 en niv -1. Het betreft een trap met 16 optreden. Liefst uit te werken in Z patroon. Dit betreft werken in een nieuwbouw.

Houten trap opnieuw bekleden

Renoveren van onze houten trap van 16 treden. Te bekleden met parket, kurk of laminaat. Keuze materiaal te bespreken met vakman.

Betonnen trap bekleden

Wij hebben een nieuwbouw gezet en hebben 2 betonnen trappen, een naar de eerste verdieping en de andere naar zolder. Wij zoeken een kwalitatieve doch prijstechnisch de beste uitvoering. Bij voorkeur willen we werken met Z profielen.

Buitentrap bekleden

Het gaat over een buitentrap. Van het terras naar de tuin. Er is een basis van een betonen trap geplaatst 4 jaar geleden . We hebben vorig jaar een lek gekregen in de ruimte onder de trap . Hierdoor heeft een dakwerker lood en roofing geplaatst. Maar nu zijn de tredes van de trap te smal geworden en er moet nog een bekleding op . Dus ik vermoed dat er op deze structuur een nieuwe trap geplaatst zal moeten worden . Over de materialen zijn we nog niet uit en willen we wachten op een advies van een professional .

Trap met hout bekleden

Ik heb een fantsoenlijke trap over 2 verdiepingen en ik wil die laten bekleden met hout

Trap en hal bekleden met tapis plain

Bekleden van 9 treden en 4 vierkante meter vlak met tapis plain .

Trapbekleding plaatsen in HPL / CPL / laminaat

Renovatie van trap, eventueel traplopers plaatsen Bekleden van trap met hout

Trap bekleden in HPL / CPL / laminaat

Traprenovatie 34 treden 4 trappen 4 overlopen houten trap.