Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dilsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Dilsen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Dilsen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Dilsen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Dilsen:

Tuinhuis herstellen of vervangen

Tuinhuis is weggewaaid door de storm. Vervangen of herstellen. Houten blokhut van 4 op 3,5 meter. Puntdak en dubbele deur.

Trap met massief hout bekleden

Overzettreden en stootborden plaatsen in eik(fineer) , geolied verouderd grijs, 15 treden, rechte trap tussen 2 muren.

Maken van 4 korte houten steektrappen

Er zouden 4 houten steektrappen gemaakt en geplaatst moeten worden elk met een 7 treden.Twee dichte trappen en 2 open. Het gaat om een trappenhal met plateaus ertussen.

Vernieuwen of renoveren van houten trap

Ik heb een huis gekocht van 1959 met een nog de originele beuken trap (denk ik) waar veel lagen verf op zitten. Ik zou willen weten wat prijs/kwaliteit de beste optie is: renoveren of een nieuwe trap.

Lucht gommen van kast en deur

Lucht gommen van een kast is +- 3 m lang H 0. 90 cm en er zijn 4 deurtjes en 4 laaien aanwezig. Ook lucht gommen van eiken deuren.

Maken en plaatsen van 5 draaideuren

Vakman voor het maken en plaatsen van 5 draaideuren inclusief omkasting / chambrant. Ze dienen schilderklaar te zijn. De deuropeningen zijn gemiddeld 90 cm breed en 205 cm hoog. De chambrant moet breder zijn dan een standaard chambrant, nl +- 10 cm ongeveer.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder plaatsen monteel zit er ene vliso trap. Het gat moet verplaatst worden , het plafond is van hout De trap moet met leuning zijn

Dichtmaken van de bestaande mezzanine

Ik wil in mijn leefruimte de bestaande houten mezzanine volledig dichtmaken met een doorzichtig, begaanbaar materiaal, zodat het licht beneden beschikbaar blijft. Een bestaande houten trap mag, in funktie van de geboden oplossing, eventueel verwijderd worden. De 2 te overbruggen oppervlaktes zijn geschat 40m² groot. Foto's daarvan werden toegevoegd.

Vaste zoldertrap plaatsen

Ik wil graag een vaste houten trap laten maken naar de zolder. Hiervoor dient wel nog gezaagd te worden in betonnen dallen en een draagconstructie voorzien worden.

Plaatsen van nieuwe kelderdeuren met omlijsting

Wegens wateroverlast vier nieuwe kelderdeuren met omlijstingen plaatsen. Dit betreft eenvoudige kelderdeuren