Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Genk:

Nieuwe houten kwartdraaitrap plaatsen

Wij willen onze kwartdraaitrap vervangen door een nieuwe kwartdraaitrap. Deze willen wij graag modern laten uitvoeren met eventueel verlichting in de trede, en de open zijkant boven de trap met glas afwerken als optie.

Afwerking zolderopening

Momenteel ligt er een deur plat als toegang naar de zolder. Deze wordt gebruikt als luik,daar de zolder weinig gebruikt wordt We wensen nu de deur terug recht te plaatsen en dan de opening af te werken met pvc planchetten Materiaal aangekocht.

Plaatsen zoldertrap met ladder

Op zolder geraken via een aanwezig luik. Maar er dient een trapladder met een nieuw luik geplaatst worden.

Deurlijst herstellen

Ik wil een ingetrapte deur laten herstellen.

Trapbekleding massief hout leggen

Bordestrap met 17 treden van 90cm breed en ongeveer 25 cm diep .

Herstelling tuinhuis na stormschade

Te herstellen schade: Nieuw dak Nieuwe deuren Zijwanden beschadigd en verschoven Houten tuinhuis 3m50 op 3m50

Trap in hout bekleden

Trap volledig te bekleden in hout

Vervangen van de stoffen trapbekleding door nieuwe stoffen bekleding

Het betreft de trappen van het gelijkvloers naar het tweede verdiep in ons appartementsgebouw. Per verdiep zijn er telkens 15 treden met twee overlopen en dus in totaal per trappenhal 30 treden en 4 overlopen van+- 2mx1m plus gelijkvloersoverloop van +-1m x 1m. De te bekleden trapbreedte is 75cm. Dit dient in de vier traphallen uitgevoerd te worden.

Bekleden trap 15 treden in stof

Renovatie: Bekleden van een trap. Dit zijn 15 treden in totaal 3 treden van steen Wenteling van 90 graden met daarop volgend 12 hout treden recht naar boven. Zou moeten bekleed worden in vast tapijt, stof. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Nieuwbouw trappen bekleden met massief hout

Voor een nieuwbouw: een betonnen trap bekleden met massief hout. Er zijn ongeveer 17 treden , van gelijkvloers naar de eerste verdieping met een draai.