Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Genk of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage afbreken en nieuwe garage met sectionale poort plaatsen, garage bouwen, plaatsing van ramen en deuren, houten trap plaatsen naar zolder NB woning, tuinchallet op maat maken met glazen schuifraam, plaatsen van 39 PVC ramen en deuren, houten trappen plaatsen 6 stuks, nieuwe raamprofielen plaatsen, carport plaatsen in pastoriestijl, tuinhuis op maat maken, betonnen trap bekleden met composiet en traphoogte herstellen, voordeur en raam vervangen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, vaste trap naar zolder plaatsen en trapgat dichten

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Genk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Genk:

Betonnen trap bekleden met composiet en traphoogte herstellen

In nieuwbouwwoning betonnen trap bekleden met composiet. Probleem: trap hoogte komt niet uit op verdieping. Zit aantal cm verschil op. Hiermee is de laatste trede hoger. Graag proberen weg te werken. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping tussen twee muren.

Plaatsing van ramen en deuren

Ramen en deuren plaatsen. Het gaat om 39 stuks in PVC. Dit is voor een renovatie.

Nieuw dakraam plaatsen

Vast dakraam 2625 x 1200 mm, gemoffeld aluminium RAL 7016, lieft zo slank mogelijke profielen. Raam is zuid georiënteerd dus best zonwerend isolatieglas (HR++, dubbel of driedubbel?) Dit is een bestaande bouw, renovatie.

Blokhut Luna plaatsen

Graag vakman voor de blokhut Luna. 400 cmm * 295 cm + 380cm extensie. Dit met dakgoten en de houten vloer inbegrepen.

Parketvloer en gyproc plafond herstellen

Ik heb een waterlek gehad en dien het plafon en vloer te hersetten Het gaat om een parketvloer en een gyproc vals plafond beide zo een 2 m² dat men moet herstellen.

Betonnen trap bekleden in hout en trap naar zolder plaatsen

Betonnen trap bekleden in massief hout en leuning plaatsen. Dat is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping. En een nieuwe houten trap voor de zolder plaatsen.

Herstellen houten binnendeuren en deuromlijsting

Ik zou graag 6 binnendeuren willen laten behandelen of herstellen. Ik weet eigenlijk niet wat het best zou zijn. De deurstijlen zijn onderaan aangetast door water. Ik weet niet hoe dit opgelost zou kunnen worden. Enkele deurstijlen zijn ook los. De deuren zelf zijn nog goed, maar zouden ook behandeld moeten worden. Ik weet niet wat voor deuren het zijn, de buitenkant is een beukprofiel.

Betontrap storten

Voor de nieuwbouw van onze woning willen we graag 3 betonnen trappen (naar bovenverdieping, naar zolder en naar de kelder) Trap naar kelder. Trap naar eerste verdieping en naar zolder.

Herstelling houten raam

Draai/kipbeslag van houten raam verwrongen omdat raam in kipstand onverwacht openwaaide. Nu sluit hij niet meer volledig. De ramen zijn een 30-tal jaren geleden geplaatst door Modiwel Zutendaal (inmiddels failliet). Overnemende firma Weldimac heeft geen wisselstuuken meer. Raam +- 1m x 1m.

Binnendeuren plaatsen

Ik zou 6 binnendeuren willen plaatsen met bijhorende klassementen.Betreft 5 houten binnendeuren en 1 deur in glas. Alles is aangekocht en staat klaar .

Metalen trap plaatsen naar kelder

Heb een rechte trapkelder maar is al afgebroken en zou een nieuwe trap geplaatst worden kan iemand komen kijken ter plaatse. De trap is volledig weg. Metalen trap een zijde tegen de muur andere zijde met een trapleuning.

Maken van kleerkast op maat

Ik zoek iemand die voor mij een kast op maat kan maken voor in de slaapkamer. De afmetingen zijn normaal gezien 316cm b x 86 cm h . Materiaal moet zwart zijn en ik wil zowel deurkasten als ladekasten half/half

Herstellen mechanisme houten schuifraam

Na uithaken schuifraam ivm verf- werkzaamheden, is het mechanisme stuk. Het type is gu 28252.

Keldertrap plaatsen

Ik zou een trap laten plaatsen voor naar onder de kelder te gaan. Graag ter plaatse komen kijken.

Zoldertrap plaatsen

Graag wil ik een luik met een zoldertrap laten maken. Hiervoor zou een gat in het plafond (beton) gemaakt moeten worden. De afmeting zijn nog vrij te bepalen (afhankelijk) van de aanbieding.

Metalen buitentrap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat om een buitentrap die vanuit de keuken naar de achtertuin moet gaan. De tuin ligt lager aangezien de tuin naar achtertoe afloopt. Deze moet geplaatst worden aan de zijkant van de woonst. Graag hadden we een klein platform. De hoogte is ongeveer een anderhalve meter.

Trap in gepolierde beton plaatsen

Trap in gepolierd beton plaatsen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ter plaatse komen kijken graag.

Gieten van een betonnen trap

Het gieten van een betonnen trap. Het is een nieuwbouw ,en de afwerking gebeurt in een latere tijdstip. In bijlage vind u een plan. U zal zien dat de trap 2 x draait,wij vroegen ons af als het mogelijk is een trap te hebben met een plateau eventueel ,en die dan recht naar boven gaat ?

Bekleden van trap

Trap bekleden met laminaat.

Trap in kelder plaatsen

Kelder in de trap plaatsen dit komt tegen een muur.

Nazicht kipraam

Krijg mijn kipraam (pvc) niet meer fatsoenlijk dicht. Ik wil dit graag herstellen.

Garage aanbouwen

We willen een garage aan ons huis bouwen. De garage moet 7m breed en 6m diep zijn. We willen geen ramen, wel een deur naar de tuin. Ze moet ook toegang geven tot een bestaande buiten deur naar de berging. We hadden graag een elektrische poort de garage moet niet geïsoleerd worden. Ze mag in snelbouw gemetst worden. We gaan ze achteraf bezetten met crepi.

Herstellen terrasdeur

Onze terrasschuifdeur sluit zeer moeilijk. Vermoedelijk zijn de wielen, lagers afgesleten waardoor de deur iets gezakt is. Doordat deze zo moeilijk sluit is de klink langs 1 kant afgebroken.

Zwevende trap plaatsen

Ik zou graag een zwevende trap willen laten zetten.

Plaatsen blokhut Grace

Graag willen wij onze blokhut Grace 530 x 570 van makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inlc. Vloer en incl. Dakgoot. Link makro: -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_1040260/blokhut-grace-530-x-570-cm