Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Genk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Genk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Genk of directe omgeving.

120 klanten uit Genk bevelen een bij Casius in Genk aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Genk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen en deuren plaatsen in PVC, ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Genk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Genk:

Herstelling houten raam

Draai/kipbeslag van houten raam verwrongen omdat raam in kipstand onverwacht openwaaide. Nu sluit hij niet meer volledig. De ramen zijn een 30-tal jaren geleden geplaatst door Modiwel Zutendaal (inmiddels failliet). Overnemende firma Weldimac heeft geen wisselstuuken meer. Raam +- 1m x 1m.

Binnendeuren plaatsen

Ik zou 6 binnendeuren willen plaatsen met bijhorende klassementen.Betreft 5 houten binnendeuren en 1 deur in glas. Alles is aangekocht en staat klaar .

Metalen trap plaatsen naar kelder

Heb een rechte trapkelder maar is al afgebroken en zou een nieuwe trap geplaatst worden kan iemand komen kijken ter plaatse. De trap is volledig weg. Metalen trap een zijde tegen de muur andere zijde met een trapleuning.

Maken van kleerkast op maat

Ik zoek iemand die voor mij een kast op maat kan maken voor in de slaapkamer. De afmetingen zijn normaal gezien 316cm b x 86 cm h . Materiaal moet zwart zijn en ik wil zowel deurkasten als ladekasten half/half

Herstellen mechanisme houten schuifraam

Na uithaken schuifraam ivm verf- werkzaamheden, is het mechanisme stuk. Het type is gu 28252.

Keldertrap plaatsen

Ik zou een trap laten plaatsen voor naar onder de kelder te gaan. Graag ter plaatse komen kijken.

Zoldertrap plaatsen

Graag wil ik een luik met een zoldertrap laten maken. Hiervoor zou een gat in het plafond (beton) gemaakt moeten worden. De afmeting zijn nog vrij te bepalen (afhankelijk) van de aanbieding.

Metalen buitentrap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat om een buitentrap die vanuit de keuken naar de achtertuin moet gaan. De tuin ligt lager aangezien de tuin naar achtertoe afloopt. Deze moet geplaatst worden aan de zijkant van de woonst. Graag hadden we een klein platform. De hoogte is ongeveer een anderhalve meter.

Trap in gepolierde beton plaatsen

Trap in gepolierd beton plaatsen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ter plaatse komen kijken graag.

Gieten van een betonnen trap

Het gieten van een betonnen trap. Het is een nieuwbouw ,en de afwerking gebeurt in een latere tijdstip. In bijlage vind u een plan. U zal zien dat de trap 2 x draait,wij vroegen ons af als het mogelijk is een trap te hebben met een plateau eventueel ,en die dan recht naar boven gaat ?

Bekleden van trap

Trap bekleden met laminaat.

Trap in kelder plaatsen

Kelder in de trap plaatsen dit komt tegen een muur.

Nazicht kipraam

Krijg mijn kipraam (pvc) niet meer fatsoenlijk dicht. Ik wil dit graag herstellen.

Garage aanbouwen

We willen een garage aan ons huis bouwen. De garage moet 7m breed en 6m diep zijn. We willen geen ramen, wel een deur naar de tuin. Ze moet ook toegang geven tot een bestaande buiten deur naar de berging. We hadden graag een elektrische poort de garage moet niet geïsoleerd worden. Ze mag in snelbouw gemetst worden. We gaan ze achteraf bezetten met crepi.

Herstellen terrasdeur

Onze terrasschuifdeur sluit zeer moeilijk. Vermoedelijk zijn de wielen, lagers afgesleten waardoor de deur iets gezakt is. Doordat deze zo moeilijk sluit is de klink langs 1 kant afgebroken.

Zwevende trap plaatsen

Ik zou graag een zwevende trap willen laten zetten.

Plaatsen blokhut Grace

Graag willen wij onze blokhut Grace 530 x 570 van makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inlc. Vloer en incl. Dakgoot. Link makro: -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_1040260/blokhut-grace-530-x-570-cm

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap naar zolder plaatsen.Aanpassing van opening.

Garagebox plaatsen

Graag zou ik mijn garagebox aangekocht bij de Makro willen laten monteren. Afmetingen zijn 299 X 594 X 230.

Metalen garage plaatsen

Graag willen we de metalen garage van Makro laten plaatsen met afmetingen: 299 x 594 x 230. De prijs is € 999,00. Kan u ons de prijs geven voor het plaatsen van deze garage aub?

Inklapbaar bed maken

Inklapbaar bed laten maken. Dit bed zou gemakkelijk in de muur moeten klappen zodat we meer plaats hebben.

Metselen van tuinhuis

Metselen van een tuinhuis 4x10. Nog geen fundering voorzien. Binnenmuur voorzien voor een kamer 4x4. 3 tal ramen en 3 deuren waarvan 2 buiten.

Draaitrap voor buiten

We hebben een nieuwe draaitrap voor buiten nodig, in een duurzaam materiaal. Het gaat om een bel-etage met balkon en tuin eronder, waar de trap moet geplaatst worden.

Topbladen voor bureauruimte

Voor een bureauruimte wil ik graag 2 bureaubladen laten maken van 365x123cm, en bv. 3cm dik. Een ervan heeft wegens een verwarming een ventilatierooster nodig (100x25cm). Daarnaast wil ik graag 2 topbladen voor een zitbank inclusief zijkanten, beide 180x43cm voor de bovenkant en 43x74cm voor de zijkanten, ook bv. 3cm dik (topblad is dan 186cm). Beide hebben ook een ventilatierooster nodig (100x25cm).

Aanpassing trap

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Momenteel staat er een smalle, steile, houten trap in. Mijn dochter is motorisch en mentaal beperkt, de trap moet aangepast worden opdat zij veilig de trap kan overbruggen. Ter plaatse komen kijken door vakman. Graag afspraak per mail te maken.