Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Genk:

Vervangen van de stoffen trapbekleding door nieuwe stoffen bekleding

Het betreft de trappen van het gelijkvloers naar het tweede verdiep in ons appartementsgebouw. Per verdiep zijn er telkens 15 treden met twee overlopen en dus in totaal per trappenhal 30 treden en 4 overlopen van+- 2mx1m plus gelijkvloersoverloop van +-1m x 1m. De te bekleden trapbreedte is 75cm. Dit dient in de vier traphallen uitgevoerd te worden.

Bekleden trap 15 treden in stof

Renovatie: Bekleden van een trap. Dit zijn 15 treden in totaal 3 treden van steen Wenteling van 90 graden met daarop volgend 12 hout treden recht naar boven. Zou moeten bekleed worden in vast tapijt, stof. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Nieuwbouw trappen bekleden met massief hout

Voor een nieuwbouw: een betonnen trap bekleden met massief hout. Er zijn ongeveer 17 treden , van gelijkvloers naar de eerste verdieping met een draai.

Plaatsen van tuinhuis Chill met ondergrond

Het tuinhuis Chill van Makro van 385 op 385 cm plaatsen. Met ondergrond.

Vervangen van houten trap

Wij hebben momenteel een rechte houten trap met 15 treden, leuning is +/- 4m en op de overloop nog een stuk van 1. 2m . Zouden deze graag vervangen in een standaard gesloten model met leuning. De trap komt ook aan ene kant tegen de muur en aan de andere kant komt dan de leuning.

Deuren op maat laten maken

Ik zou graag binnendeuren laten plaatsen, liefst enkel de deuren want de deurlijsten staan er nog, zou dit mogelijk zijn voor een 5-tal deuren?

Binnendeuren vervangen

Graag had ik een 9 tal deuren vervangen. Enkelen zeker te vervangen andere misschien te herstellen. Zijn gewone houten deuren.

Houten eiken trappen plaatsen voor nieuwbouwwoning

Eiken trappen voor nieuwbouwwoning: Twee witte eiken trap met bruine eiken treden plaatsen en bruine leuning. Van gelijkvloers naar eerste verdieping en van eerste naar tweede verdieping. De trappen komen tegen een muur te staan.

Herstellen/heropbouwen van tuinhuis

Mijn houten tuinhuis staat scheef door de storm dit jaar en zou denk ik terug afgebroken moeten worden en terug geplaatst moeten worden. Het tuinhuis is 6 meter op 3 meter. Dit is met een plat dak.

Betonnen trap bekleden met composiet en traphoogte herstellen

In nieuwbouwwoning betonnen trap bekleden met composiet. Probleem: trap hoogte komt niet uit op verdieping. Zit aantal cm verschil op. Hiermee is de laatste trede hoger. Graag proberen weg te werken. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping tussen twee muren.