Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Genk heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Genk u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Genk of directe omgeving.

111 klanten uit Genk bevelen een bij Casius in Genk aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Genk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, trap en trapgat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen in NB, nieuwe trap plaatsen en trapgat maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Genk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Genk:

Zoldertrap plaatsen

Graag wil ik een luik met een zoldertrap laten maken. Hiervoor zou een gat in het plafond (beton) gemaakt moeten worden. De afmeting zijn nog vrij te bepalen (afhankelijk) van de aanbieding.

Metalen buitentrap plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het gaat om een buitentrap die vanuit de keuken naar de achtertuin moet gaan. De tuin ligt lager aangezien de tuin naar achtertoe afloopt. Deze moet geplaatst worden aan de zijkant van de woonst. Graag hadden we een klein platform. De hoogte is ongeveer een anderhalve meter.

Trap in gepolierde beton plaatsen

Trap in gepolierd beton plaatsen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Ter plaatse komen kijken graag.

Gieten van een betonnen trap

Het gieten van een betonnen trap. Het is een nieuwbouw ,en de afwerking gebeurt in een latere tijdstip. In bijlage vind u een plan. U zal zien dat de trap 2 x draait,wij vroegen ons af als het mogelijk is een trap te hebben met een plateau eventueel ,en die dan recht naar boven gaat ?

Bekleden van trap

Trap bekleden met laminaat.

Trap in kelder plaatsen

Kelder in de trap plaatsen dit komt tegen een muur.

Nazicht kipraam

Krijg mijn kipraam (pvc) niet meer fatsoenlijk dicht. Ik wil dit graag herstellen.

Garage aanbouwen

We willen een garage aan ons huis bouwen. De garage moet 7m breed en 6m diep zijn. We willen geen ramen, wel een deur naar de tuin. Ze moet ook toegang geven tot een bestaande buiten deur naar de berging. We hadden graag een elektrische poort de garage moet niet geïsoleerd worden. Ze mag in snelbouw gemetst worden. We gaan ze achteraf bezetten met crepi.

Herstellen terrasdeur

Onze terrasschuifdeur sluit zeer moeilijk. Vermoedelijk zijn de wielen, lagers afgesleten waardoor de deur iets gezakt is. Doordat deze zo moeilijk sluit is de klink langs 1 kant afgebroken.

Zwevende trap plaatsen

Ik zou graag een zwevende trap willen laten zetten.

Plaatsen blokhut Grace

Graag willen wij onze blokhut Grace 530 x 570 van makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inlc. Vloer en incl. Dakgoot. Link makro: -blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_1040260/blokhut-grace-530-x-570-cm

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil een vaste trap naar zolder plaatsen.Aanpassing van opening.

Garagebox plaatsen

Graag zou ik mijn garagebox aangekocht bij de Makro willen laten monteren. Afmetingen zijn 299 X 594 X 230.

Metalen garage plaatsen

Graag willen we de metalen garage van Makro laten plaatsen met afmetingen: 299 x 594 x 230. De prijs is € 999,00. Kan u ons de prijs geven voor het plaatsen van deze garage aub?

Inklapbaar bed maken

Inklapbaar bed laten maken. Dit bed zou gemakkelijk in de muur moeten klappen zodat we meer plaats hebben.

Metselen van tuinhuis

Metselen van een tuinhuis 4x10. Nog geen fundering voorzien. Binnenmuur voorzien voor een kamer 4x4. 3 tal ramen en 3 deuren waarvan 2 buiten.

Draaitrap voor buiten

We hebben een nieuwe draaitrap voor buiten nodig, in een duurzaam materiaal. Het gaat om een bel-etage met balkon en tuin eronder, waar de trap moet geplaatst worden.

Topbladen voor bureauruimte

Voor een bureauruimte wil ik graag 2 bureaubladen laten maken van 365x123cm, en bv. 3cm dik. Een ervan heeft wegens een verwarming een ventilatierooster nodig (100x25cm). Daarnaast wil ik graag 2 topbladen voor een zitbank inclusief zijkanten, beide 180x43cm voor de bovenkant en 43x74cm voor de zijkanten, ook bv. 3cm dik (topblad is dan 186cm). Beide hebben ook een ventilatierooster nodig (100x25cm).

Aanpassing trap

Wij zijn onze woning aan het verbouwen. Momenteel staat er een smalle, steile, houten trap in. Mijn dochter is motorisch en mentaal beperkt, de trap moet aangepast worden opdat zij veilig de trap kan overbruggen. Ter plaatse komen kijken door vakman. Graag afspraak per mail te maken.

Plaatsen blokhut Luna met extensie

We zouden graag "Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 300 cm" in een tuin laten zetten. Doen jullie ook het leggen van de fundering (beton)? De belangrijkste factor voor ons is dat het snel geplaatst kan worden.

Verwijderen van trap tapijt

We zitten met een trap van ongeveer 15 treden, waar tapijt op geplakt is +/- 30 jaar geleden. Dit zou vakkundig verwijderd moeten worden. Ook boven op de overloop zou dit tapijt verwijderd moeten worden.

Blokhut Cottage plaatsen

Graag willen wij een blokhut cottage (in tuinhuis met carport vorm )laten plaatsen van 2 meter op 2 meter voor de tuinhuis en een aansluitende carport van 3 meter dus in totaal 5 meter als lente met de installatie inclusief. De betonnen vloer ligt er al zie in bijlage.

Maken van ingemaakt bed

Ik wil graag in de kastenkamer een ingebouwde bed laten maken. Graag ter plaatse komen kijken voor een idee en advies of het mogelijk is.

Afkitten ramen buiten

Ik zoek een klusjesdienst in de omgeving Genk om mijn slaapkamerramen af te kitten?

Plaatsen van nieuwe houten deuren met omkasting-treden trap in hout plaatsen

DRINGEND: voor het plaatsen van 3 nieuwe binnendeuren met omkasting (na opgelopen waterschade) en vernieuwen van trap in hout van gelijkvloers naar garage Trappen: is momenteel betonnen trap met vloer op ik zou houten treden wensen op te leggen.