Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Genk:

Renovatie trap

Ik zou graag mijn buitentrapje renoveren. Deze is nu in beton.

Garage bouwen

Ik wil graag een garage laten bouwen. Maten zijn 3m breed en 8m diep. Ik zou 2 sectionaal poorten willen, 1 voor en 1 achter. Garage is tegen het huis dus 1 muur is gemeenschappelijk. Mag gemetst, prefab beton of sandwich panelen zijn. De afbraak van de huidige garage kan ik zelf doen

Keldertrap vervangen

Houten keldertrap met kwartdraai vervangen. Ongeveer 11 treden.

Inkorten PVC buitendeur

We willen laminaat op onze bestaande vloer leggen waardoor er een verhoging van 8-9mm zal zijn. De binnendeuren kunnen we zelf aanpassen, maar onze 2 PVC buitendeuren niet. Kunnen deze ingekort worden of is er een andere manier om deze hoger te bevestigen, bijvoorbeeld door de scharnieren te verplaatsen of het kozijn aan te passen?

Keldertrap plaatsen

Graag had ik een houten keldertrap laten maken en plaatsen.

Trap bekleden

Ik had graag mijn houten trap laten bekleden, in welk materiaal heb ik nog geen idee van. Het gaat om 18 treden.

Herstellen geceruseerde trap

Wij hebben een geceruseerde trap die licht beschadigd is en zoeken iemand die de schade kan herstellen of een degelijk alternatief kan bieden.

Houten trap zetten

Wij zijn bezig aan een totaal renovatie en we zouden graag een houten trap hebben. Dit betreft een rechte (molenaarstrap) van het gelijksvloer naar het eerste verdiep. De trap komt tussen 2 muren.

Nieuwe houten kwartdraaitrap plaatsen

Wij willen onze kwartdraaitrap vervangen door een nieuwe kwartdraaitrap. Deze willen wij graag modern laten uitvoeren met eventueel verlichting in de trede, en de open zijkant boven de trap met glas afwerken als optie.

Afwerking zolderopening

Momenteel ligt er een deur plat als toegang naar de zolder. Deze wordt gebruikt als luik,daar de zolder weinig gebruikt wordt We wensen nu de deur terug recht te plaatsen en dan de opening af te werken met pvc planchetten Materiaal aangekocht.