Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor metalen garage plaatsen:

Metalen garage plaatsen

Graag willen we de metalen garage van Makro laten plaatsen met afmetingen: 299 x 594 x 230. De prijs is € 999,00. Kan u ons de prijs geven voor het plaatsen van deze garage aub?
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen garage plaatsen uit heel België:

Houten of metalen trap van garage naar gelijkvloers

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap van garage naar gelijkvloers. recht, ongeveer 16 treden. Met leuning aan linkerkant. Bestaande is aangetast door houtworm. Smalle trap.

Regenpijpen repareren/vervangen

Twee metalen regenpijpen hebben een gat, zullen waarschijnlijk vervangen moeten worden. Daarnaast staat de goot constant vol met water vanwege bladeren maar ook omdat de ingang naar de regenpijp relatief hoog ligt. Graag advies. Tijdens de harde regen vorig jaar, kon de riolering het niet aan en stond de garage onder water. .

Herstelling tuinafsluiting en metalen hek

Een kraan heeft mijn draad losgerukt van de paal bevestigd aan de muur van mijn garage. De afsluiting merk Bekaert is 1. 8 m hoog. De spanstaaf, binddraad en draad zelf zijn beschadigd ongeveer 1 m 2 misschien is er wel grotere schade aangericht aan de volgende palen moet bekeken worden bij vaststelling. Ook is een hek Beschadigd door vallende stenen, ook dit moet hersteld of vervangen worden.

Metalen tuinhuis/garage met ondergrond plaatsen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van een Metalen tuinhuis 600x300x230cm. Inclusief ondergrond of fundering indien nodig.

Terras op palen maken

Wij zouden graag een terras op palen willen plaatsen (woonst is boven garage). Breedte terras 13m op 5m diepte. Het zou een metalen constructie met beton moeten zijn. Het terras zou ondersteund moeten worden door 6 palen. Trap is niet nodig. Om het terras van de omgeving af te scheiden zouden we mat glas willen plaatsen . Vergunning goedgekeurd door de gemeente. Pand in aankoopfase.

Deel van de garage ombouwen tot winkelruimte

Ik wil onze losstaande garage renoveren tot creatief atelier voor workshop (waar tussendoor ook nog de auto in de garage kan geplaatst worden). De manuele metalen kantelpoort (250 x 200), moet worden vervangen door een poort met 2 opengaande deuren. Dak ontmossen, bestaande buitenstenen kuisen, bestaande werkput opvullen, nieuwe vloer (beton of ander) leggen, plafond isoleren, muren isoleren/bezetten/schilderen. 2 of 3 ramen enkelvoudig glas veranderen naar dubbelglas (mogelijk wordt 1 venster gesupprimeerd). Uitlaat voor kachel verzorgen.

Herstellen metalen garagebox met nieuw dak en kantelpoort

Metalen garage box nieuwe dak + kantelpoort vernieuwen.

Betonverharding uitbreken in de tuin

Ik heb onlangs een woning aangekocht, in het midden van de tuin staan 2 gebouwtjes: 1 houten tuinhuis en 1 metalen garage . Beide staan op een betonnen verharding. We zouden deze gebouwtjes zelf afbreken, maar zoeken iemand om de betonverharding te verwijderen. Gaat om +/- 8x8 m. Beton van variërende kwaliteit en dikte, ook deels in platen. Verder staat er ook nog een stenen gemetste constructie, die dienst deed als vijver/fontein en een stenen barbecue.