Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor metalen garage plaatsen:

Metalen garage plaatsen

Graag willen we de metalen garage van Makro laten plaatsen met afmetingen: 299 x 594 x 230. De prijs is € 999,00. Kan u ons de prijs geven voor het plaatsen van deze garage aub?
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Genk (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor metalen garage plaatsen uit heel België:

Betonverharding uitbreken in de tuin

Ik heb onlangs een woning aangekocht, in het midden van de tuin staan 2 gebouwtjes: 1 houten tuinhuis en 1 metalen garage . Beide staan op een betonnen verharding. We zouden deze gebouwtjes zelf afbreken, maar zoeken iemand om de betonverharding te verwijderen. Gaat om +/- 8x8 m. Beton van variërende kwaliteit en dikte, ook deels in platen. Verder staat er ook nog een stenen gemetste constructie, die dienst deed als vijver/fontein en een stenen barbecue.

Vernieuwen dak met isolatie na stormschade

Ik zou een nieuw metalen dak met isolatie willen hebben op mijn garage, wasplaats en douche. De lengte is ongeveer 20 meter en de breedte ongeveer 3. 6 meter. Momenteel staan er ook in het midden telkens lichtdoorlatende polyesterplaten, maar deze mogen ook in gewoon metalen platen vervangen worden. Ik heb een stuk spits dak, ongeveer 4 meter en daarna licht hellend naar de ingang van de garage. Ik heb in de zomer stormschade gehad en dit voorlopig hersteld. Ik woon in een rijhuis waardoor mijn dak niet overal gelijk kan afgemaakt worden aan de zijkant( lage muren en afwisselend hoge muren van de buren). Er zouden ook enkele dakgoten moeten vernieuwd worden.Reeds uitbetaald door de verzekering.

Plaatsing metalen garage 299 x 594 x 230 grijs

Graag willen we een metalen garage uit het Makro aanbod te laten plaatsen Er is reeds een betonnen ondergrond aanwezig.

Fundering garage blokhut

Wij willen graag een betonnen fundering laten leggen van 5x6 meter, als ondergrond voor een houten garage-blokhut. Onderaan plastiek folie/ metalen netten / beton - niet nodig om te polieren. Het terrein is goed bereikbaar,er - moet praktisch niet uitgegraven worden - plaat mag boven rooilijn komen.

Metalen tuinhuis 'Highline' plaatsen

Graag willen wij een metalen tuinhuis type Highline laten plaatsen door Makro. Afmetingen : 275cmx275cm. Kan u ons een offerte bezorgen aub. Bestelling van het tuinhuis is nog niet gebeurd bij Makro, maar dit willen we in de komende week vastleggen. Stabiele ondergrond (klinkers). Plaatsing is achter garage.

Metalen hek maken en plaatsen

Voor het afsluiten van 2 kelders in een gemeenschappelijke garage wil ik 2 metalen hekkens in gegalvaniseerd staal en met verticaal rond traliewerk plaatsen. Opening tussen 2 muren: 108 cm hoogte hekken: 160 cm. Deze hekkens moeten een cilinderslot hebben waarvan de sleutel kan gebruikt worden van de algemene inkomdeur.

Plaatsen van een metalen garage

Graag willen wij onze metalen garage 6 meter op 3 meter laten plaatsen, Zelf kunnen wij dat niet

Chambranten herstellen

Door de installatie van een nieuwe keuken moeten de chambranten van een deur vervangen worden. Verder zijn er 2 deuren die knellen (een houten naar de garage toe en een metalen in de veranda. Het vervangen van de chambranten heeft voorrang.