Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Halen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Halen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Halen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Halen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Halen:

Trap te bekleden met tapijt of houtwerk

Ik ben opzoek naar en oplossing voor mijn 2 trappen te bekleden. Deze trap begint op de gelijksvoers en gaat tot het derde verdiep. Er zit in elk verdiep en draai in de trap.

Inbouwkasten op maat maken in garage

Praktische opbergruimte op maat maken. Garage van 7 m lang op 4 m.

Herstellen deur tuinhuis na stormschade

Door de storm van gisteren is de houten deur van het tuinhuis losgerukt, is een deur die voor een deel uit glas bestaat, glas is ook gebroken

Vervangen schuifraam in pvc

Vervangen van schuifraam 2,50 meter op 2 meter.

Betonnen trap bekleden

We hebben een betonnen trap met triplex voorlopige treden erop gemaakt en wensen graag de trap te bekleden. Dit is een rechte trap met 17 treden. Graag de trappen met eik bekleden.

4 vensters en buitendeur vervangen

Vervangen van 4 ramen en een buitendeur in appartement op tweede verdieping Graag HR ++ glas met vliegenraam en vliegendeur Afmetingen: 2,60 op 1,50; 1,65 op 1,05; 0,50 op 0,50; 2,60 op 1,35 en deur op 0,90 op 2,15

Houten trap naar zolder plaatsen

Vaste trap naar zolder maken i.p.v. uitschuifbare trap. Rechte trap. Ter plaatse komen kijken.

Blokhut Luna plaatsen

Graag offerte voor het plaatsen van de blokhut Luna 295x295 inclusief houten vloer te plaatsen. Ondergrond (klinkers) is aanwezig. (3x3).

Trap naar mezzanine plaatsen

Wij zouden een trap willen naar mezzanine, maar er is niet veel plaats omdat we nog een doorgang willen. Hout of metaal, daar zijn we nog niet uit.

Carport in hout bouwen

Een carport. In hout met dak van zonnepanelen i.p.v. platen(eventueel constructie in zwarte aluminium) afm. 3m breed. 6m lang. Vrijstaande carport.