Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Halen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Halen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Halen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Halen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Halen:

Trapbekleding in laminaat en in hout

Wij willen graag de 2 betonnen trappen in onze woning laten bekleden. De trap van het gelijkvloers naar de 1eV graag met hout en eventueel een zwarte leuning. Deze trap heeft een kwartdraai onderaan en gaat dan recht naar boven (tussen 2 gepleisterde muren). De trap van de 1eV naar de 2eV (zolder) willen we graag met een witte laminaat bekleden. Deze trap begint recht naar boven tussen 2 gepleisterde muren en heeft bovenaan een kwartdraai.

Trapbekleding vervangen

Twee houten trappen bekleed met tapijt (ongeveer 2x 12 treden, naar eerste en tweede verdieping). Tapijt moet weg en vervangen door houten overzet.

Blokhut Cottage plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Cottage 295 x 760 cm van Makro laten plaatsen. De betonnen vloer wordt door ons voorzien.

Velux rolluiken plaatsen

Wwij zijn op zoek naar iemand die twee velux rolluiken wil installeren op onze bestaande velux met type GPU UK08. Wij willen graag het model op zonnenenergie.

Trap te bekleden met tapijt of houtwerk

Ik ben opzoek naar en oplossing voor mijn 2 trappen te bekleden. Deze trap begint op de gelijksvoers en gaat tot het derde verdiep. Er zit in elk verdiep en draai in de trap.

Inbouwkasten op maat maken in garage

Praktische opbergruimte op maat maken. Garage van 7 m lang op 4 m.

Herstellen deur tuinhuis na stormschade

Door de storm van gisteren is de houten deur van het tuinhuis losgerukt, is een deur die voor een deel uit glas bestaat, glas is ook gebroken

Vervangen schuifraam in pvc

Vervangen van schuifraam 2,50 meter op 2 meter.

Betonnen trap bekleden

We hebben een betonnen trap met triplex voorlopige treden erop gemaakt en wensen graag de trap te bekleden. Dit is een rechte trap met 17 treden. Graag de trappen met eik bekleden.

4 vensters en buitendeur vervangen

Vervangen van 4 ramen en een buitendeur in appartement op tweede verdieping Graag HR ++ glas met vliegenraam en vliegendeur Afmetingen: 2,60 op 1,50; 1,65 op 1,05; 0,50 op 0,50; 2,60 op 1,35 en deur op 0,90 op 2,15