Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hasselt:

Brandwerende deur plaatsen

Vervangen van een schuifdeur, door 2 vlucht-brandwerende deuren.

Montage blokhut Modern

Levering en plaatsing van hogervermelde blokhut,Modern 505 x 385 + extensie 400 cm, rechts, inclusief rwa-afvoer te monteren op bestaande betonklinkers. De klinkers worden in september gelegd. Een funderingsplan is dus dringend gewenst. Blokhut is nog niet besteld. Montageprijs speelt ook mee. Impregnatie schijnt niet aanbevelingswaardig te zijn omwille van het risico op krom trekken ?

Luchtgommen/zandstralen trap

Ik heb een trap die twee verdiepen hoog gaat, met verf en tapijtlijm resten erop. Ben niet zeker van het type hout. Ik ben op zoek naar iemand die zowel verf en lijm verwijdert en de trap netjes achterlaat zodat ik hem naturel kan gebruiken.

Blokhut plaatsen

Monteren en plaatsen van een blokhut Luna 295x295+300 extensie op een bestaande betonnen grondplaat.

Trap bekleden met HPL / CPL / laminaat

Wij hebben een nieuwbouwwoning met momenteel een betonne trap. Graag had ik ongeveer de prijs gehad voor een houte bekleding ( landelijk )

Trapbekleding massief hout

De trap is gegoten tussen 2 muren met een kwartsdraai beneden, telt 16 treden. De gietvloer wordt de eerste week van juli gegoten, ik vermoed dat plaatsing hiervoor nodig is. Afhankelijk van de prijs zal ik kiezen voor een volledig eiken trap, enkel de treden in eik of een goedkopere houtsoort om te laten verven met PUverf.

Trap afschuren en vernissen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn trap (nu bekleed met tapis-plain) weer volledig proper tot op het hout kan maken. Lijmresten en verf moeten verwijderd worden. En de trap zou dan als die volledig blank is, vernist moeten worden. Trap van GLV naar eerste verdieping met 17 treden.

Trap in beton bekleden met hout

Ik wil een draaitrap met leuning en een trap van beton bekleden in hout met leuning . Alles in eik. Totaalrenovatie.

Renovatie parket in living

Visgraat parket in de living laten renoveren. Het gaat over een oppervlakte van ong. 20 m². Nu staat er vernis op de parket. Maar wij zouden bij de renovatie willen overgaan op olie. Het is visgraat parket van kleine plakjes ong. 3 cm x 15 cm

Betegelde trap bekleden in laminaat

Betegelde trap bekleden in laminaat. Trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping. Het zijn 14 treden.