Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hasselt:

Houten trap vervangen/ vernieuwen

Het betreft vervanging van een bestaande houten trap of het vernieuwen hiervan, daar zijn we nog niet uit. De huidige trap heeft breedte van 81 cm, het hoogteverschil vloerdelen is 291 cm en heeft een diepte van 288 cm. Hij heeft een leuning aan 1 zijde en het trapgat is 86x224 we zouden dit trapgat behouden.

Trapbekleding massief hout

Het is een trap uit de jaren 1930-1940 die bekleed was met tapijt. Trap zelf bestaat uit hout en bevat 16 treden. Qua materiaal hebben we al gekeken naar PVC, HPL en massief hout. Materiaal valt dus te overleggen met de vakman. i

Twee houten trappen renoveren

Het huis dateert uit 1938 en 1 trap is met stof bekleed. Ik sta open voor elke manier van renoveren, maar het is belangrijk dat het kostefficiënt is.

Deuren herstellen

Beneden hebben we drie deuren uitgebroken, dus die moeten sowieso nieuw geplaatst. Beneden zijn er twee schone, maar oude, deuren met glas. Die willen we graag opschuren en verven en nieuwe klinken en slot plaatsen. Misschien moeten die een stukje korter gemaakt worden owv het nieuwe laminaat. Boven zijn er drie oude goedkopere deuren die we willen opmaken (inkorten, schuren, verven, klink en slot) of vervangen. De deurkozijnen zijn ouderwets, dus het hangt van de prijs af of we die opmaken of vervangen. Boven is er nog een vierde deur, oud maar stevig, naar de zolder.

Drie schuifdeuren plaatsen

Ik dien mijn technische ruimte (T.R. op plan in bijlage) te voorzien van drie schuifdeuren. De afmetingen op plan betreffen, 2,92 meter lengte op 2,41 m hoogte.

Brandwerende deur plaatsen

Vervangen van een schuifdeur, door 2 vlucht-brandwerende deuren.

Montage blokhut Modern

Levering en plaatsing van hogervermelde blokhut,Modern 505 x 385 + extensie 400 cm, rechts, inclusief rwa-afvoer te monteren op bestaande betonklinkers. De klinkers worden in september gelegd. Een funderingsplan is dus dringend gewenst. Blokhut is nog niet besteld. Montageprijs speelt ook mee. Impregnatie schijnt niet aanbevelingswaardig te zijn omwille van het risico op krom trekken ?

Luchtgommen/zandstralen trap

Ik heb een trap die twee verdiepen hoog gaat, met verf en tapijtlijm resten erop. Ben niet zeker van het type hout. Ik ben op zoek naar iemand die zowel verf en lijm verwijdert en de trap netjes achterlaat zodat ik hem naturel kan gebruiken.

Blokhut plaatsen

Monteren en plaatsen van een blokhut Luna 295x295+300 extensie op een bestaande betonnen grondplaat.

Trap bekleden met HPL / CPL / laminaat

Wij hebben een nieuwbouwwoning met momenteel een betonne trap. Graag had ik ongeveer de prijs gehad voor een houte bekleding ( landelijk )