Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hasselt of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hasselt:

Witte zwevende trap plaatsen

Graag een witte zwevende trap plaatsen. (19 tredes)

Trap bekleden

Rechte trappen bekleden. Gaat over 2 trappen met telkens bovenaan een 90 graden draai. Trap is voorzien in beton.

Kozijnen harmonicadeur aluminium

Plaatsen van harmonicadeur graag in staal of steellook. Er is namelijk al een venster in zwart staal. Afmeting : 4,5 L en 2,5 m H. Het zou voor 2 zijkanten zijn.

Plaatsen van sectionaalpoorten

Plaatsen van één of twee sectionaalpoorten. Van het merk Assa Abloy en één van Crawford. Beide met motor. Breedte 3. 5m hoogte 3m; Poorten reeds aangekocht enkel plaatsing.

Metalen of houten trap plaatsen

Betreft een rechte trap met 2 wendingen (begin en einde). Metaal of blauw staal of hout dichte tredens. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Een zijde tegen een muur.

Houten trap plaatsen

Draaitrap 14 tredes van 18cm totaal 2,5m hoog Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen Renovatie

Houten trap plaatsen

Wil een binnen trap plaatsen. Houten materiaal. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Trap met een zijde tegen de muur. Rechte trap.

Plaatsen dubbele beglazing

Ik wil dubbel glas laten plaatsen in de ruiten aan de voorzijde van het huis. Het betreft 4 ramen in hout, de afmetingen weet ik niet zeker.

Herstellen raambeslag Rehau met Roto scharnieren

Ik heb een kunststof raam REHAU met ROTO-scharnieren dat bovenaan rechts klemt... Ik heb al een twintigtal bedrijven (verdelers ROTO, plaatsers ROTO... ) gecontacteerd, maar geen kat die bereid is / in staat is om het raam (betaald) te komen herstellen. Omdat de ramen werden geplaatst voordat ik eigenaar werd van het betreffende appartement, is het niet mogelijk om de firma die de plaatsing deed te vinden.

Nazicht raam

Het raam in ons slaapkamer zit vast en gaat niet meer open. Het is van aluminium.

Houten trap plaatsen

Zou graag een rechte trap willen plaatsen : hoogte 2 m 75 brede 75 cm de bestaande eruit liefst in beuk.

Aluminium schuifraam herstellen

Een van twee schuiframen in de living van ons appartement schuift erg stroef , is precies gezakt , zodat het raam schuift op de rail onder ( aluminium op aluminium) . De ramen dateren van 1980. De wieltjes onder het raam werden enkele jaren geleden vervangen, maar doen het nu blijkbaar niet meer. Toen vastgesteld dat het raam niet uitgenomen kan worden. We laten het raam nu toe , maar dit is geen oplossing op termijn. 2 meter op 2,20 meter.

Houten trap vervangen

Nieuwe trap plaatsen. Rechte, houten (beuken) trap. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Huidige houten (den) trap moet verwijderd worden.

Drie deuren plaatsen

In mijn garage zou ik drie simpele deuren willen plaatsen. Ik heb nog een veiligheidsdeur over zonder deurstijlen. De andere twee deuren moet ik nog kopen.

Schuifdeur herstellen

Onze schuifdeur (Deceuninck profielen) sluit niet goed. Als onze deur toe is, is er een opening van ca. 2,5 cm.

Gaas vliegenraam te vervangen

Ik heb een schuifvliegenraam waar scheuren in zitten. Deze wil ik graag laten herstellen. Dit raam is onderverdeeld in twee delen van ongeveer 1,20 m breed bij 0,90 m hoog.

Herstellen hendel schuifraam Maco

De hendel van mijn Maco schuifraam in pvc moet sinds tijdje extra rondgedraaid worden door afgebroken stukje binnenin en is erger geworden waardoor ik vrees dat ze binnenkort niet meer sluit.

Vaste trap plaatsen en vergroten van opening

Ik wil graag een vaste houten trap (ongeveer 80 cm breed en 4m lang) laten plaatsen naar de zolder. Dit kan tussen 2 muren maar 1 muur kan ook weg (gyproc). Het gat in de zolder moet vergroot worden. (houten vloer)

Nieuwe metalen trap plaatsen of huidige aanpassen

Er is een metalen wenteltrap die niet conform de normen zijn (horeca), deze moet vervangen worden naar een trap conform normen.

Herstellen of vervangen elektrisch rolluik

Voordeur wordt beschermd door Somfy elektrisch rolluik. Zaterdag winkel gesloten en rolluik naar beneden gedaan. Vanmorgen ging de rolluik niet meer naar boven. Geen spoor van vernieling of poging tot. Batterijen van beide afstandsbedieningen zijn onlangs vervangen en geven signaal af. Twee gevolgen : geen inkomsten vandaag en verder geen bescherming meer aan de voordeur. Door manuele handeling is rolluik wel naar boven, doen het voor alle zekerheid niet naar beneden. Kan aan motor liggen, kan ook aan signaal/kanaal afstandsbediening liggen.

Hor op maat laten maken

Er zijn 2 ruimtes met Frans terras, en dubbele openslaande deuren naar binnen, ik zou graag een hor willen maken.

Monteren blokhut

Ik ga een blokhut kopen bij de makro en zoek iemand voor deze te monteren.

Omheining plaatsen dakterras

Graag had ik een glazen omheining op mijn dak terras. Ongeveer 26 lopende meter. Zie plan vierde verdieping nieuwe staat - glazen omheining aan voorgevel en achtergevel

Trap bekleden met epoxy

Ik heb een betonnen trap die ik wil laten bezetten met epoxy aantal treden: 18 breedte trap: +- 1 meter aantrede: 25 cm optrede: 18 cm

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen we onze blokhut Lara 250 x250 van Makro laten plaatsen. We hebben reeds een betonnnen ondergrond voorzien. We wensen de prijs voor installatie incl. Dakgoten.