Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hasselt heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hasselt u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hasselt of directe omgeving.

120 klanten uit Hasselt bevelen een bij Casius in Hasselt aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hasselt bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, betonnen trappen storten, vervangen ramen en kozijnen in gehele huis, houten trap met balustrade plaatsen, houten trappen plaatsen, carport aluminium, twee betontrappen storten, dakkapellen renoveren en ramen vervangen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, badkamermeubel en omkasting op maat, trapbekleding in hout plaatsen, betontrap storten met kwartdraai, betontrap storten in nieuwbouwwoning, tuinhuis bouwen, betontrap plaatsen over 4 verdiepingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Hasselt staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hasselt:

Draai-kipraam herstellen

We hebben een draai-kipraam dat enkel nog opengedraaid kan worden, maar niet meer in kipstand geraakt. Kan dit gemaakt worden?

Houten trap plaatsen

Momenteel is er een trap van 70 cm breed aanwezig met zeer steile treden. Er zijn 3 treden, gevolgd door een draai met 6 treden en eindigend met 8 treden. De laatste trede ligt gelijk met de vloer. De hoogte van vloer tot vloer bedraagt ongeveer een 3m. Graag wilde ik een L- vormige bordestrap met minder steile treden, een breedte van 80 of 85cm en eventueel een leuning aan de muurzijde.

Drie deuren plaatsen

In mijn garage zou ik drie simpele deuren willen plaatsen. Ik heb nog een veiligheidsdeur over zonder deurstijlen. De andere twee deuren moet ik nog kopen.

Schuifdeur herstellen

Onze schuifdeur (Deceuninck profielen) sluit niet goed. Als onze deur toe is, is er een opening van ca. 2,5 cm.

Gaas vliegenraam te vervangen

Ik heb een schuifvliegenraam waar scheuren in zitten. Deze wil ik graag laten herstellen. Dit raam is onderverdeeld in twee delen van ongeveer 1,20 m breed bij 0,90 m hoog.

Herstellen hendel schuifraam Maco

De hendel van mijn Maco schuifraam in pvc moet sinds tijdje extra rondgedraaid worden door afgebroken stukje binnenin en is erger geworden waardoor ik vrees dat ze binnenkort niet meer sluit.

Vaste trap plaatsen en vergroten van opening

Ik wil graag een vaste houten trap (ongeveer 80 cm breed en 4m lang) laten plaatsen naar de zolder. Dit kan tussen 2 muren maar 1 muur kan ook weg (gyproc). Het gat in de zolder moet vergroot worden. (houten vloer)

Nieuwe metalen trap plaatsen of huidige aanpassen

Er is een metalen wenteltrap die niet conform de normen zijn (horeca), deze moet vervangen worden naar een trap conform normen.

Herstellen of vervangen elektrisch rolluik

Voordeur wordt beschermd door Somfy elektrisch rolluik. Zaterdag winkel gesloten en rolluik naar beneden gedaan. Vanmorgen ging de rolluik niet meer naar boven. Geen spoor van vernieling of poging tot. Batterijen van beide afstandsbedieningen zijn onlangs vervangen en geven signaal af. Twee gevolgen : geen inkomsten vandaag en verder geen bescherming meer aan de voordeur. Door manuele handeling is rolluik wel naar boven, doen het voor alle zekerheid niet naar beneden. Kan aan motor liggen, kan ook aan signaal/kanaal afstandsbediening liggen.

Hor op maat laten maken

Er zijn 2 ruimtes met Frans terras, en dubbele openslaande deuren naar binnen, ik zou graag een hor willen maken.

Monteren blokhut

Ik ga een blokhut kopen bij de makro en zoek iemand voor deze te monteren.

Omheining plaatsen dakterras

Graag had ik een glazen omheining op mijn dak terras. Ongeveer 26 lopende meter. Zie plan vierde verdieping nieuwe staat - glazen omheining aan voorgevel en achtergevel

Trap bekleden met epoxy

Ik heb een betonnen trap die ik wil laten bezetten met epoxy aantal treden: 18 breedte trap: +- 1 meter aantrede: 25 cm optrede: 18 cm

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen we onze blokhut Lara 250 x250 van Makro laten plaatsen. We hebben reeds een betonnnen ondergrond voorzien. We wensen de prijs voor installatie incl. Dakgoten.

Trap bezetten met epoxy

Ik wil mijn betonnen trap laten bezetten met epoxy. De trap is 1m breed en telt 18 treden; (aantrede 25cm, optrede 18 cm)

Branddeuren herstellen

In een scholengroep van een 10-tal scholen hebben we behoefte aan een hersteller van branddeuren (slecht sluitend, schurend, defecte pomp,doorgezakte scharnieren,... ) en om nadien als vaste her/afsteller en plaatser van branddeuren te fungeren.

Anti inbraak deur plaatsen

Deur tegen inbrekers plaatsen. Liefst een stevige houten deur.

Garagepoortopener plaatsen

Mijn garagepoortopener werkt niet meer. Wil nieuwe laten plaatsen.

Herstellen glas binnendeuren

Appartement heeft twee binnendeuren met glas. Bij één van de deuren zijn twee glaspaneeltjes gebroken. Ik wil andere paneeltjes ook laten vervangen door doorzichtige kunststof om kindveiliger te maken of deur laten voorzien van groot lichtdoorlatend kunststoffen venster.

Renovatie tuinhuis (steen, golfplaten)

Transformatie naar blokhut/cube tuinhuis: Verwijderen hellend dak met golfplaten en vervangen door plat dak, nieuwe houten constructie op stenen muren met houten zijwand. 1 deur vervangen, geen raam nodig. Oppervlakte 3,3m br x 4,4m diep. Optioneel houten luifel als zithoek.

Uitbreiding met carport

Luxe carport met uitstraling passend bij het huis. Maatwerk 9 meter breed en 5 meter lang. carport voor 2 wagens.

Plaatsen van trap naar zolder en zandstralen andere trap

Ik ben mijn zolder aan het renoveren. Ik heb een trap nodig van ongeveer 4m lang en 2. 50 hoog. Ik heb een houten trap van gelijkvloers tot 2de verdiep. 28 treden en leuning die zou ik willen laten zandstralen.

Nazicht ramen-vervangen ramen kunnen niet open

Beschermd gebouw buitenraam kan niet kantelen en is ook niet geïsoleerd glas waardoor in zomer veel te warm. Een zevental ramen dienen in die zin vervangen te worden. De buitenramen kunnen niet kantelen of open gezet worden. Graag advies, ter plaatse komen kijken.

Kleine opdracht - renovatie hal

Het betreft een zeer kleine opdracht namelijk afkasten van elektriciteitskast en het plaatsen van verschillende leggers in de hal. Uit te voeren in centrum Hasselt. Foto ter beschikking.

Plaatsen van composiet trap

Bestaande gemetste trapstructuur waarop nu natuursteen bekleding is voorzien, willen we in zijn geheel afbreken om er mbt composiettrap een luchtigere sfeer te creëren in de inkomhal (bel-etagewoning). De trap zal bestand (duurzaam) moeten zijn voor intens gebruik (we leven/wonen op de 1e verdieping). Mogelijke andere vergelijkbare alternatieven qua materiaalkeuze beschikbaar op de markt? Graag prijsindicatie mbt bovenstaande. Nog geen kleur voorkeur te bespreken met de vakman. De bestaande trap word door ons zelf afgebroken. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor advies.