Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hasselt:

Plaatsen blokhut

Het plaatsen van Tuinhuis Cottage 468 x 553 van makro. Deze dient wel nog aangekocht te worden. Zorgen zelf voor de fundering zodat er gestart kan worden met plaatsen wel graag de afkitting van de vloer door jullie.

Toog in aluminium op maat maken

Ik ben op zoek naar een toog voor buiten met frigo en spoelbak. Ik wil liefst dat dit uit aluminium bestaat. Donker grijs. De bar zou 2 meter lang moeten zijn.

3 veluxramen vervangen

Zou graag 3 veluxramen vervangen met de hoogste isoleringgraad (tripleglas) , velux met rolgordijnen of rolluiken

Nieuwe vaste zoldertrap plaatsen

Vaste trap naar zolder van 3m hoog en 60 cm breed. Nog geen idee uit welk materiaal die trap moet gemaakt worden. Indien mogelijk huidig gat van 2m² dichten en nieuw gat kappen, maar dat kan ik eventueel zelf doen.

Vier deuren plaatsen

Ik zou graag op het 1ste verdieping en toegang naar de 2de verdieping de deuren laten verwijderen en een nieuwe kader met deur willen laten plaatsen. Dit moeten geen speciale deuren zijn.... Eenvoudige schilderdeuren met klink en slot.

Plaatsen van deuren en afwerken plinten

Er moeten twee binnendeuren gezet worden en de opening is er. Een binnendeur moet afgebroken worden en een nieuwe deur inkomen. Dan moet er nog een andere deur komen, maar die is in overmaat. Ene is hoog en de andere is nog hoger. Daarnaast moeten de plinten in de slaapkamer, rond de deur, in de traphal samen ongeveer 30 meter vernieuwd worden. Mocht er iemand langskomen zouden we graag laten kijken naar onze trap, deze zou een nieuwe kleur moeten krijgen (momenteel een olie kleur). De leuning zouden we graag weten wat er mogelijk is om daarmee te doen.

Betontrap bekleden met hout

Ter plaatse gestorte betonnen trap vraagt om afwerking. We willen de trap graag afwerken met hout. De trap heeft in totaal 40 treden en 4 bordessen. De trap bestaat dus in totaal uit 5 doorsteken.

Houten trap vervangen/ vernieuwen

Het betreft vervanging van een bestaande houten trap of het vernieuwen hiervan, daar zijn we nog niet uit. De huidige trap heeft breedte van 81 cm, het hoogteverschil vloerdelen is 291 cm en heeft een diepte van 288 cm. Hij heeft een leuning aan 1 zijde en het trapgat is 86x224 we zouden dit trapgat behouden.

Trapbekleding massief hout

Het is een trap uit de jaren 1930-1940 die bekleed was met tapijt. Trap zelf bestaat uit hout en bevat 16 treden. Qua materiaal hebben we al gekeken naar PVC, HPL en massief hout. Materiaal valt dus te overleggen met de vakman. i

Twee houten trappen renoveren

Het huis dateert uit 1938 en 1 trap is met stof bekleed. Ik sta open voor elke manier van renoveren, maar het is belangrijk dat het kostefficiënt is.