Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hasselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hasselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hasselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Hasselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hasselt:

Trapbekleding massief hout

De trap is gegoten tussen 2 muren met een kwartsdraai beneden, telt 16 treden. De gietvloer wordt de eerste week van juli gegoten, ik vermoed dat plaatsing hiervoor nodig is. Afhankelijk van de prijs zal ik kiezen voor een volledig eiken trap, enkel de treden in eik of een goedkopere houtsoort om te laten verven met PUverf.

Trap afschuren en vernissen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn trap (nu bekleed met tapis-plain) weer volledig proper tot op het hout kan maken. Lijmresten en verf moeten verwijderd worden. En de trap zou dan als die volledig blank is, vernist moeten worden. Trap van GLV naar eerste verdieping met 17 treden.

Trap in beton bekleden met hout

Ik wil een draaitrap met leuning en een trap van beton bekleden in hout met leuning . Alles in eik. Totaalrenovatie.

Renovatie parket in living

Visgraat parket in de living laten renoveren. Het gaat over een oppervlakte van ong. 20 m². Nu staat er vernis op de parket. Maar wij zouden bij de renovatie willen overgaan op olie. Het is visgraat parket van kleine plakjes ong. 3 cm x 15 cm

Betegelde trap bekleden in laminaat

Betegelde trap bekleden in laminaat. Trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping. Het zijn 14 treden.

Trap naar zolderruimte plaatsen

Onze zolder is volledig gerenoveerd als kamers, nu hebben we een redelijke stijlen trap voor naar de zolderruimte te gaan, omdat dit zou moeten dienen voor slaapkamers hadden we graag een trap laten plaatsen die gemakkelijker is. Het is een gat nu is ongeveer 88 op 100 cm.

Vaste houten draaitrap naar zolder maken

In mijn woning is de zolderverdieping voorzien van kamers, maar de korte trap naar boven is te stijl en onhandig. We willen een fatsoenlijke vaste trap om naar de zolderverdieping te geraken. De voorziene ruimte om een trap te maken is beperkt en hier wat vindingrijkheid bij gemoeid. Zou een draaitrap moeten worden.

Ingebouwde houten zitbank met opslagruimte maken

Wij willen een comfortabele zitbank laten maken en installeren tegen de muur om aan de eettafel te kunnen zitten en zo ruimte te besparen. Liefst zouden we hier opslag in voorzien. De maat is ongeveer 3,55 m breed. Welke houtsoort we nemen overleggen we graag met de vakman.

Plaatsing blokhut Luna inclusief fundering

Plaatsing Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm + stormbeveiliging. Inclusief vloer. Normaal wordt hiervoor een betonnenvloer voorzien.

Houten trap plaatsen met leuning

In het huis staat een heel stijle trap dat ik graag wil vervangen Ik zou graag een andere trap willen plaatsen die niet veel plaats neemt. De nieuwe trap dient met leuning te zijn.