Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Herk de Stad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Herk de Stad.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Herk de Stad of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Herk de Stad die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Herk de Stad:

Betonnen trap bekleden met tapijt

Wij zouden graag onze betonnen trap in de nieuwbouw laten bekleden met tapijt. Het is een rechte trap tussen 2 muren met 17 treden.

Tuinhuis herstellen

Dak van mijn tuinhuis eraf gewaaid.bij het gevolg dat ik bij het dak niets meer kan doen. De zijmuren zijn van kliksysteem maar zijn heel veel planken kapot. Het tuinhuis is van de Makro. De planken zijn 2,8 cm dik en is 4 meter lang en 3 meter breed met een puntdak. Ik heb het ondertussen volledig afgebroken.de enige oplossing is dat we alle verbinden die in elkaar klikken afzagen en er 4 panelen van maken en zo het tuinhuis terug in elkaar te zetten.

Vernieuwen van trap

Gewenste werken: Rechte trap in inkomhal naar eerste verdiep. 16 tredes. Massief eiken trap, leuning in gietijzer. Landelijke stijl. Bestaande situatie : trap is vrij steil en dit willen we verbeteren.

Houten draaitrap plaatsen

Momenteel is de woning voorzien van een rechte trap, echter is deze érg stijl (meer dan 45°) en neemt ze best wat plaats in beslag in een in breedte beperkte woning. Dus afbraak oude trap en vervangen door draaitrap.

Prefab Beton trap plaatsen in nieuwbouwwoning

Prefab Beton plaatsen in een nieuwbouwwoning, rechte trap zonder armleuning. Van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen. De trap komt in de woonkamer, tegen een raam te staan. Een moderne stijl.

Nieuwe branddeur plaatsen

Huidige branddeur is kapot en ik wil een nieuwe plaatsen. Gat opening: 176. 50 x 81. 50 cm.

Trapbekleding in massief hout renoveren

Onze geschilderde houten trap kraakt en is aan een opfrissing toe. Graag het renoveren van onze bestaande trap. Het gaat over rechte trap en de leuning mag ook mee gerenoveerd worden

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut type modern 505 x 295 met extensie laten plaatsen. Zonder vloer.

Tuinhuis Luna met extensie plaatsen

Graag willen we een offerte voor het plaatsen van een tuinhuis Luna met extensie 3m80. Klinkers voor het open gedeelte ook te leggen.

Trap van eerste naar tweede verdiep plaatsen

Trap in duplex in aanbouw metselwerk is bezig Met bordes Plan in bijlage. Van eerste verdieping naar tweede verdieping. Hangt af van prijs, maar metaal heeft de voorkeur op hout. De ene is tussen twee muren, andere aan 1 zijde een muur.