Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leopoldsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Leopoldsburg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leopoldsburg of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen, drie dakramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in Leopoldsburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leopoldsburg:

Carport met berging plaatsen op bestaande klinkers

Een carport met berging. Berging (uit tuinpanelen indien mogelijk? ) van 1 m 75 diepte en 3 m breedte. Berging moet beschikken over een dubbele deur naar voor gericht. Berging komt onder het dak van de carport die een totale lengte moet beslaan van 7 m en een totale breedte van 3 m. Dakbedekking EPDM? Of een door u voorgesteld materiaal. De carport komt op een ondergrond van reeds bestaande klinkers. De eerste drie lopende meter van de carport moet tegen de gevel van de woning gemonteerd worden. In deze zijgevel zit een venster waarvan de bovenkant een hoogte heeft van 2 m 50. Het dak van de carport moet boven de venster komen dus moet de steunpalen de juiste hoogte hebben.

Trapbekleding aanbrengen en ingebouwde led strips

Het betreft 2 quasi identieke betonnen trappen die nog moeten worden bekleed. De trappen maken halverwege een draai van 180 °. De treden zijn als volgt: 4 rechte treden, 7 draaiende treden en dan weer 4 rechte treden. Daarnaast zouden we eventueel ook een houten leuning willen laten voorzien tegen de muur met een ingebouwde LED-strip.

Houten trap vervangen

Oude trap eruit en nieuwe plaatsen. Van gelijkvloer naar eerste verdieping. Huidige trap moet afgebroken worden.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cambridge 295x295 door Makro laten plaatsen. Er dient ook nog een betonplaat voorzien te worden. Graag de prijs volledig afgewerkt met vloer en dakgoten en ventilatierooster.

Poort herstellen

Het vervangen van een paal aan een vleugelpoort.Hoogte 1m80.

Bouwen garage

Garage in metselwerk 3m breed x 7 meter diep en 1 zijde 3m hoog andere zijde 2. 20m hoog (dus schuins aflopend dak) Achterzijde raam van 1m hoog x 2m breed +aan zijkant van 2. 20m 2 kleine ramen van 0. 75 hoog en 1 m breed . Voorzijde een garagepoort

Plaatsen nieuwe buitentrap + aanloop

Het plaatsen van een nieuwe buitentrap + aanloop in natuursteen, liefst graniet!

Plaatsen van buitentrap

Vrijblijvende prijsofferte: voor een buitentrap met een blauwe steen. Het gaat om een buiten trap, de bestaande trap zal verwijderd worden en de nieuwe trap moet ongeveer op dezelfde plaats komen, maar in een ander structuur! Het ontwerp kan besproken worden!

Maken van poortje in voortuin

Ik wil graag een klein poortje willen laten maken voor mijn voortuin. ± hoogte 100cm breed ± 120 cm. Ter plaatse meten is beter.

Herstellen mechanisme van houten schuifdeur

Herstellen mechanisme van houten schuifdeur.De rail plus het rolmechanisme vervangen.

Schuifraam te herstellen

Houten schuifraam. Schuifmekanisme vervangen plus rail.

Slaapkamerkast op zolder te maken

Ik zou graag een slaapkamerkast met schuifdeur op maat willen laten maken op zolder. schrijnwerker dient ter plaatse te komen om op te meten en bepaling van materiaalkeuze.

Schuifraam te herstellen

Schuifgeleiding van schuifraam moet vervangen worden

Vervangen van ramen

Vervangen van 3 ramen met de volgende afmetingen 195cm*145cm, Deze moeten voorzien zijn met een opengaande vleugel en met 3-dubbel glas K2m 09 (ramen staan op het gelijkvloers)

Herstel knellend PVC raam

Ik heb een hoog PVC-raam dat uitloopt om mijn terras. Het raam kan opengedraaid of gekanteld worden. Het raam knelt echter en sluit niet meer behoorlijk. Het mist ook een hechtingspunt voor te sluiten.

Bijstelling klemmend raam

ik heb een kunststofraam dat klemt en niet volledig meer sluit. Er is trouwens een sluitstukje aan het kader kwijt. Ik zou hier iets willen aan doen. Wie kan mij daar mee helpen?

Deur + schuifdeurkast

Plaatsen van een deur en ontwerpen en plaatsen van schuifdeurenkast.

Vervangen van 2 binnendeuren

Om meer licht in mijn woonruimte te krijgen, wil de deur tussen de hal en living vervangen door een binnendeur met glas. De deur van het toilet wil ik door een bijpassende deur vervangen, aangezien deze in de hal vlak naast die van de living staat. Hierbij had ik graag de bestaande afkasting laten staan, gezien deze nog volledig intact is, en slechts 10 jaar oud is.

renovatie plaatsen nieuwe voordeur

renovatie plaatsen nieuwe voordeur

Gezocht : binnendeuren 5 Gezocht : 2 ...

Gezocht : binnendeuren 5 Gezocht : 2 grote ramen in pvc , wit , drieluik + 7 ramen in kelder wit pvc

De garage in de tuin krijgt een andere ...

De garage in de tuin krijgt een andere bestemming. We vervangen de garagepoort door een glazen schuifdeur (dubbel glas, zo mogelijk spiegelglas). Wat gaat dit kosten?

Kast van muur tot muur van vloer tot ...

Kast van muur tot muur van vloer tot plafon met de bedoeling van kleerkast een soort walk in kast liefst ook met eventueel verlichting