Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Leopoldsburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Leopoldsburg heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Leopoldsburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Leopoldsburg of directe omgeving.

34 klanten uit Leopoldsburg bevelen een bij Casius in Leopoldsburg aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Leopoldsburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, prefab betontrap plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Leopoldsburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Leopoldsburg:

Houten trap vervangen

Oude trap eruit en nieuwe plaatsen. Van gelijkvloer naar eerste verdieping. Huidige trap moet afgebroken worden.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij de blokhut Cambridge 295x295 door Makro laten plaatsen. Er dient ook nog een betonplaat voorzien te worden. Graag de prijs volledig afgewerkt met vloer en dakgoten en ventilatierooster.

Poort herstellen

Het vervangen van een paal aan een vleugelpoort.Hoogte 1m80.

Bouwen garage

Garage in metselwerk 3m breed x 7 meter diep en 1 zijde 3m hoog andere zijde 2. 20m hoog (dus schuins aflopend dak) Achterzijde raam van 1m hoog x 2m breed +aan zijkant van 2. 20m 2 kleine ramen van 0. 75 hoog en 1 m breed . Voorzijde een garagepoort

Plaatsen nieuwe buitentrap + aanloop

Het plaatsen van een nieuwe buitentrap + aanloop in natuursteen, liefst graniet!

Plaatsen van buitentrap

Vrijblijvende prijsofferte: voor een buitentrap met een blauwe steen. Het gaat om een buiten trap, de bestaande trap zal verwijderd worden en de nieuwe trap moet ongeveer op dezelfde plaats komen, maar in een ander structuur! Het ontwerp kan besproken worden!

Maken van poortje in voortuin

Ik wil graag een klein poortje willen laten maken voor mijn voortuin. ± hoogte 100cm breed ± 120 cm. Ter plaatse meten is beter.

Herstellen mechanisme van houten schuifdeur

Herstellen mechanisme van houten schuifdeur.De rail plus het rolmechanisme vervangen.

Schuifraam te herstellen

Houten schuifraam. Schuifmekanisme vervangen plus rail.

Slaapkamerkast op zolder te maken

Ik zou graag een slaapkamerkast met schuifdeur op maat willen laten maken op zolder. schrijnwerker dient ter plaatse te komen om op te meten en bepaling van materiaalkeuze.

Schuifraam te herstellen

Schuifgeleiding van schuifraam moet vervangen worden

Vervangen van ramen

Vervangen van 3 ramen met de volgende afmetingen 195cm*145cm, Deze moeten voorzien zijn met een opengaande vleugel en met 3-dubbel glas K2m 09 (ramen staan op het gelijkvloers)

Herstel knellend PVC raam

Ik heb een hoog PVC-raam dat uitloopt om mijn terras. Het raam kan opengedraaid of gekanteld worden. Het raam knelt echter en sluit niet meer behoorlijk. Het mist ook een hechtingspunt voor te sluiten.

Bijstelling klemmend raam

ik heb een kunststofraam dat klemt en niet volledig meer sluit. Er is trouwens een sluitstukje aan het kader kwijt. Ik zou hier iets willen aan doen. Wie kan mij daar mee helpen?

Deur + schuifdeurkast

Plaatsen van een deur en ontwerpen en plaatsen van schuifdeurenkast.

Vervangen van 2 binnendeuren

Om meer licht in mijn woonruimte te krijgen, wil de deur tussen de hal en living vervangen door een binnendeur met glas. De deur van het toilet wil ik door een bijpassende deur vervangen, aangezien deze in de hal vlak naast die van de living staat. Hierbij had ik graag de bestaande afkasting laten staan, gezien deze nog volledig intact is, en slechts 10 jaar oud is.

renovatie plaatsen nieuwe voordeur

renovatie plaatsen nieuwe voordeur

Gezocht : binnendeuren 5 Gezocht : 2 ...

Gezocht : binnendeuren 5 Gezocht : 2 grote ramen in pvc , wit , drieluik + 7 ramen in kelder wit pvc

De garage in de tuin krijgt een andere ...

De garage in de tuin krijgt een andere bestemming. We vervangen de garagepoort door een glazen schuifdeur (dubbel glas, zo mogelijk spiegelglas). Wat gaat dit kosten?

Kast van muur tot muur van vloer tot ...

Kast van muur tot muur van vloer tot plafon met de bedoeling van kleerkast een soort walk in kast liefst ook met eventueel verlichting