Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor poort herstellen:

Poort herstellen

Het vervangen van een paal aan een vleugelpoort.Hoogte 1m80.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leopoldsburg (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor poort herstellen uit heel België:

Herstellen garagepoort

Poort gaat niet meer elektronisch open of toe. Motor gaat in soort van veiligheid.

Houten klemmende poort herstellen

Wij zijn eveneens op zoek naar een vakman die een grote houten poort terug pas kan zetten zodat de deuren terug open kunnen. Door de jaren heen zijn de poortdeuren een beetje verzakt waardoor ze zodanig klemmen dat 1 kant een beetje open kan en de andere helemaal niet meer.

Ijzeren tuinpoort herstellen

We hebben een dubbele tuinpoort in ijzer, deze is nog in goede staat maar de aanhechtingspunten aan de poort zelf zijn door langdurig gebruik afgebroken. We zoeken iemand om deze er terug aan te lassen eventueel of een andere oplossing waardoor de poort goed sluit.

Herstellen automatische garagepoort

Garagepoort werkt soms wel, soms niet. Het lawaai hoor je wel wanneer je op de knop duwt maar hij heeft precies de kracht niet om de poort te openen of toe te doen. Het is een poort in een stuk, ook manueel kan ik deze niet helemaal sluiten.

Houten poort herstellen

Poort is metalen kader met houtbeslag (tropisch hardhout) waarvan een aantal planken dienen vervangen te worden. Ook in naast gelegen vlak dat eveneens in hetzelfde hout is afgewerkt.

Herstellen sectionele garagepoort

De garage poort gaat nog open maar niet meer dicht gaat halfweg in veiligheid ik moet ze dan manueel sluiten. Dit is een sectionele poort. Ter plaatse komen kijken.

Herstellen elektrische garagepoort MAC Twister

We hebben een elektrische garagepoort met een MAC twister motor. We hebben echter een probleem want bij het openen blijft de poort regelmatig hangen en gaat dus maar half open. We willen de poort dus laten herstellen.

Diverse klussen uit te voeren

- Smeren en regelen van de deuren - Smeren en regelen van de voordeur - De grote lamp maken ( lijmen van de 2 schilden) - Tafel en poort buiten schuren en behandelen - Boxen, de roosters eraf halen, opschuren en zwart spuiten - Ophangen van de fiets met 2 zware bouten met pluggen - Ophangen van groot schilderij, 2 of 3 zware bouten met pluggen - Ophangen Surfplank ( ijzeren staaf in U) - Ontkalken van de douche kop - Gootjes op bijbouw leeg maken - Zijkant goot, vijs in draaien - Deur vestiaire herstellen en afregelen - Plastiek van de metsers tussen de muur buiten en aan poort ( 3 stuks), weg halen - Raam op zolder schimmel wegwerken - Regenpunt uitkuisen/spuiten ( heb zelf een goeie hogedrukreiniger) - Ramen boven smeren

Partners

Partners van Casius