Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor poort herstellen:

Poort herstellen

Het vervangen van een paal aan een vleugelpoort.Hoogte 1m80.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leopoldsburg (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor poort herstellen uit heel België:

Klussen rondom de loten

Graag uw offerte voor : ( gelieve prijs op te geven per lot) wegnemen van bamboe en vervangen door een heide- of wilgenmat (13à14m), de dakgoot die op twee plaatsen werd naar beneden getrokken herstellen en dolomiet op de oprit aanvullen. Er is geen hekken of poort, je kan via de oprit naar binnen en alle werken zijn vanaf daar zichtbaar. Een afspraak om een offerte te maken is niet echt nodig

Houten garage herstellen met nieuwe poort

Garagepoort vernieuwen in hout en zijkanten ook vernieuwen om nadien te kunnen verven. Poort is van 1999, de onderkant moet hersteld worden. Nieuwe poort hangen in hout. Daarna moet die geverfd worden dit is ook te bespreken met de vakman. Graag in de maand mei de werken kunnen uitvoeren.

Herstellen van poort gaat niet meer open

Herstellen poort, de poort gaat niet meer open. Touw van eller tor poort is doorgevlogen en veer is er ook tussen uit. Graag zo snel mogelijk auto kan niet meer uit de garage.

Herstellen garagepoort en vervanging bestaande motor met toegang code

Dit is voor de herstelling van gesprongen veren van een sectionaal poort. Bijkomend offerte voor vervanging bestaande (oude) motor die de poort bedient + extra voorziening tot toegang via code.

Garagepoort herstellen

Ik kocht vorig jaar een oud huis met een garage. De kantelpoort van de garage werkt met 2 kabels (staalkabels denk ik) waarvan degene aan de rechterkant er niet meer is zodat de poort niet goed opengaat.

Industriele Crawford poort te herstellen

Een tijdje geleden hebben wij hier een brand gehad in ons bedrijf. Door de brand hebben heel wat rookschade gehad. Hierbij heeft de motor en bediening schade opgelopen en werkt de elektrische bediening niet meer. Ik wens de bediening en motor te laten vervangen. De poort is een Crawford Poort en dateert uit 1994. In bijlage vindt u een paar foto’s van de poort.

Herstellen van houtwerk aan garagepoort

Tijdens mijn vakantie hebben ze bij mij ingebroken. Ze zijn langs de houten garagepoort binnengekomen,de poort is redelijk hard beschadigd. Voor de verzekering zou ik een offerte nodig hebben voor het herstellen of vernieuwen van deze poort. Mocht het nodig zijn ,kan ik wel enkele foto's doorsturen.

Herstellen muur hangaar

De muur van mijn hangaar barst 2 cm ter hoogte van de poort. Ik denk dat dit te wijten is door het verzakken van de fundering; recent is er een nieuwe beton rondom de hangaar gegoten en sindsdien zijn er barsten tevoorschijn gekomen .. Graag vrijblijvende offerte!