Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor poort herstellen:

Poort herstellen

Het vervangen van een paal aan een vleugelpoort.Hoogte 1m80.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leopoldsburg (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor poort herstellen uit heel België:

Herstellen garagepoort

De plaatsing werd in 1999 gedaan. Onderaan waar de vloerbekleding eindigt is er een metalen rail die de tegels afschermt van de kantelpoort wanneer deze sluit. Zoals men op bijgaande foto's merkt is deze rail losgekomen en hindert hij bij het afsluiten van de poort. Ik heb de rail moeten dwars doorslijpen om nog kunnen af te sluiten. Deze rail is los gesprongen en verwrongen door bij het inrijden met de voorwielen van de auto gas te geven. De oprit helt nl. af naar de weg. Zodoende dient de rail vervangen te worden.

Garagepoort herstellen

Garagepoort is stuk en we moeten een nieuwe poort plaatsen met lange wachttijden. We zoeken ondertussen een oplossing om de huidige poort nog te kunnen gebruiken, waarschijnlijk de veren vervangen of dergelijke.

Herstellen houten kantelpoort

De metalen plaat waarop de box motor bevestigd is is gebroken en dient te worden vervangen. (Lengte = 45 cm, breedte = 10 cm, omslag zijde = 2 cm) De poort en de motor functioneren nog normaal. Er zijn eveneens problemen met de afstandsbedieningen. (25 jaar oud)

Herstellen garagepoort Crawford

De kabels links en rechts die de poort omhoog en omlaag trekken zijn volledig verward geraakt. Uit noodzaak heb ik deze kabels doorgezaagd om de poort volledig toe te doen. Het elektronisch gedeelte werkt perfect.

Herstellen sluiting poort en ramen

Wij zijn op zoek naar iemand die de sluiting van onze Feryn poort in de garagebox kan komen herstellen. Linkerkant sluit niet meer.Ook de sluiting van onze ramen in aluminium aan de kust dien nagekeken te worden.

Herstellen automatische garagepoort

Wij zoeken een hersteller voor een garage kantelpoort (3. 00 x 2. 00 ) waarvan een geroeste kabel heeft gesprongen. De deur is nu dicht en gaat erg moeilijk of niet open zonder tegen gewicht. Nieuwe poort in bestelling maar min 2 maanden wachten.

Garagepoort herstellen

1 van de 4 veren in mijn automatische poort is afgebroken. Zie bijlage details poort.

Oude gietijzeren poort zandstralen, herstellen en herplaatsen

Onze 2 oude gietijzeren poorten (3,5 m op 2m hoog) zijn aan renovatie toe : zandstralen, herstellen en herplaatsen. Graag een vrijblijvende prijsofferte.

Partners

Partners van Casius