Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor poort herstellen:

Poort herstellen

Het vervangen van een paal aan een vleugelpoort.Hoogte 1m80.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Leopoldsburg (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor poort herstellen uit heel België:

Herstellen elektrische garagepoort MAC Twister

We hebben een elektrische garagepoort met een MAC twister motor. We hebben echter een probleem want bij het openen blijft de poort regelmatig hangen en gaat dus maar half open. We willen de poort dus laten herstellen.

Diverse klussen uit te voeren

- Smeren en regelen van de deuren - Smeren en regelen van de voordeur - De grote lamp maken ( lijmen van de 2 schilden) - Tafel en poort buiten schuren en behandelen - Boxen, de roosters eraf halen, opschuren en zwart spuiten - Ophangen van de fiets met 2 zware bouten met pluggen - Ophangen van groot schilderij, 2 of 3 zware bouten met pluggen - Ophangen Surfplank ( ijzeren staaf in U) - Ontkalken van de douche kop - Gootjes op bijbouw leeg maken - Zijkant goot, vijs in draaien - Deur vestiaire herstellen en afregelen - Plastiek van de metsers tussen de muur buiten en aan poort ( 3 stuks), weg halen - Raam op zolder schimmel wegwerken - Regenpunt uitkuisen/spuiten ( heb zelf een goeie hogedrukreiniger) - Ramen boven smeren

Herstellen rail horizontale garagepoort

Onze houten garagepoort bestaat uit vier delen die openschuift. De onderste rail is volledig geoxideerd en moet worden vervangen. Poort schuift niet volledig meer open (blokkeert) Ook de pennen die de poort geleiden in deze rail dienen te worden vernieuwd.

Houten poort herstellen

Ik wil graag mijn houten poort, is een collstrop poort laten herstellen, er is knaagschade door een marter. De linker en rechter deur hebben knaagschade, linkt een groot gat , de bovenlat is ook beschadigd, graag had ik deze laten herstellen, de poort is 3 meter hoog.

Herstellen garagepoort

Sinds enige tijd is onze sectionnale garagepoort niet langer elektrisch bedienbaar, enkel handmatig. Wij zouden dan ook graag een offerte ontvangen ter herstelling of, indien nodig vervanging, van deze poort. U kan mij telefonisch bereiken voor een afspraak op het nummer.

Betonrot herstellen aan muren garage

Wij hebben betonrot van diverse grote aan de binnenkant van de muur garages en op enkele plaatsen bovenaan in de garage aan de poort toegang. Graag een bezoek met uw bevindingen en daarna een offerte. Betreft de residentie Columus te Blankenberge.

Motor van kantelpoort herstellen

Eén van de 2 "glijders" op de poort is mijns inziens krom getrokken. De poort openen lukt zeer moeizaam, maar momenteel doen we het manueel. Om de poort/motor niet stuk te maken.

Ingezakte muren herstellen en garage vernieuwen

Ik wil mijn garage vernieuwen en inrichten als een dubbele ruimte: enerzijds een opslagruimte, anderzijds een functionele ruimte met het oog op recreatie. De grootte van de garage (ruwweg 9 meter op 3,30 meter, hoogte 2,50 meter)zou dit mogelijk moeten maken. Een nieuwe poort, nieuwe zijdeur en 2 nieuwe ramen zijn noodzakelijk. Eén van de zijmuren lijkt weg te zakken en heeft ons ertoe genoodzaakt deze stap te zetten.

Partners

Partners van Casius